|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
16.11.2008 20:25:26   
SANEK1
Dober večer še od mene...

Freycha, tak se dela babauser posted image user posted image user posted image   Nek se vidi razkošuser posted image

Madejka, jaz sem tudi takoj zauser posted image user posted image user posted image   Lahko se dobimo tudi dopoldneuser posted image

Češnica, bom ta teden pripopala kako Živino slikico gor, samo za Anžejauser posted image

Ajvy, super za super vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, super za počitekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.11.2008 20:27:48   
SANEK1
Jaz sem tudi kar malo utrujena. Sma z Živo že cel dan sami, pa še 4 dni bovauser posted image user posted image user posted image
Atko je šel v Švico in se vrača šele v četrtek, mi2 pa ga že zdaj noro pgreševa, kaj šele bouser posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.11.2008 20:46:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Jaz sem tudi kar malo utrujena. Sma z Živo že cel dan sami, pa še 4 dni bovauser posted image user posted image user posted image
Atko je šel v Švico in se vrača šele v četrtek, mi2 pa ga že zdaj noro pgreševa, kaj šele bouser posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.11.2008 20:54:41   
Ajvy
tolk sem žalostna...sej ni vredno bit dober....ja..če čš bit predpražnik......kolk ne morem več....dost mam vsega...pa naj gre ta stanovanje nekam v p.m....ni vreden teh živcev....če bi bila mami živa teh drekanj sigurno ne bi bilo.....čist sem razpaljena.....nikoli več....

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.11.2008 7:36:36   
corfu
ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro vsem ...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
17.11.2008 8:32:47   
Anonimen
jutrouser posted image

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image

tko, moja pupika je v vrtcu, je bla videt čisto zadovoljna, nič ni protestirala al kejuser posted image men je pa čist čudno, k sem sama, kr čakakm kdaj bo začela klicat itd.user posted image sploh ne vem kaj bom počela, kej ekstra koristna verjetno ne bom, morm mal počivat, k me tolk boli trebuh da za znoret. o kolkih pa raj nebiuser posted image se morm mal jutr z dohterco pomenit, k mam pregled.
bi pa mogla v trgovino it, če ne bo kej dol padalo z neba, jo pa mogoč res mahnem na en sprehodekuser posted image

je bil pa luštn vikend, nič posebnega, samo doma smo bli pa se cartali in fajn meliuser posted image

kar se pucanja nosa tiče, jst mam celo akrobatsko točkouser posted image se naslonim na uno omarco ud umivalnika, pa dvignem eno nogo, da mi tamala sedi na stegnu ( kt štorklja smuser posted image ),  jo primem čez prsni koš, pa roke zrav, nagnem nad umivalnik in našpricam v nos, da na drugi strani ven priteče. to kar nekajkrat ponovim, da res ves smrkelj spravim ven, pol še pa posesam. to večkrat na dan, je čisto navajena, sploh ne protestira več. ko ma pa ok nos, pa samo zjutraj in zvečer, tolk da sperem malo kar se nabere, pa da se vzdržujeuser posted image da nebi pozabla slučajno in se spet drla, ko bi mela nos zabit. tko da to je pri nas rutina, zjutraj in zvečer - nos spucat pa zobe sčohatuser posted image seveda kadar je lubi doma, jo on drži, k jaz jo že pa res težko. sem zadnjič probala kar nad bidejem, da je stala, sej je šlo, sam k tolk miga, sem ji v oko našpricala namest v nosuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.11.2008 9:15:41   
bačko
Dan!
Ajvy ne znam tega tickerja naštimati.Saj bo kmalu bolje glede slabih misli.Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Vem kako je to če si predober.Ne se sekirati.Verjemi da bo kmalu bolje.Za vsakim dežjem posije sonce!
Češnca čestitke za Nejca!user posted image user posted image user posted image
Jaz pa se že dva dni slabo počutim.Včeraj sem imela migreno, danes pa se mi vrti in sem tako utrujena.Komaj čakam da dam Žano spat da bom tudi jaz šla spat.Vikend ni bil nič posebnega.Šla sem v H&M gledati za nosečniške hlače pa mi ni bilo nič všeč.Sploh ne vem kje naj dobim kakšne dobre kavbojke.V Popku in Kepici je predrago.Bom že kaj našla.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.11.2008 12:36:57   
kapica
Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tud ze nestetokrat rekla, da ni vredno bit dober, ker ga vedno naserjes.
Ulla, tak bi blo pri meni tud najboljse da bi nos skoz pucali, da se vmes ne pozabi. Ampak po par dnevih pucanja dobi ze taki strah, da ne upa niti v kopalnico vecuser posted image . jaz sem rekla da bom sam se sesala, tvoja Ula je pa res pogumnauser posted image .
Sanek, naj vama cimprej mineuser posted image .

Jaz sem danes ze imela ludnicouser posted image . Dino ne poslusa in ne uboga na besedo ne.  Skoraj sem pop.zdla. Pa ne vem kako naj ga kaznujem al kaj naj naredimuser posted image . Ker me gleda v oci in naredi tisto kar ne sme, samo da me preizkusauser posted image . Jaz grem pa ze sama sebi z dretjem na zivce, ko tak nic ne pomaga.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.11.2008 12:47:57   
corfu
Kapica, šparaj svoje živce user posted image user posted image user posted image  kaj še bo user posted image user posted image user posted image ...ko bo še Nias nagajal, pa se bosta skoz med sabo pulila, pa si nagajalauser posted image user posted image user posted image  dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.11.2008 12:54:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

. jaz sem rekla da bom sam se sesala, tvoja Ula je pa res pogumnauser posted image .

kaj pa vemuser posted image zdej če je prehlajen pa ma zabasan nos, sam s sesanjem ne potegneš vsega ven, je fajn prej našpricat, pa da se malo odmoči. ko je pa nos ok, pa u bistvu nimaš kej sesatuser posted image jst ji sam malo sperem muce, k se naberejo ponoči al pa čez dan ( prah itd, kar mi normalno izpihamo, otrok pa ne zna).
tko da jst bi vztrajala pri fiziološkiuser posted image

sej pri nas tud... je cela štala, če par dni ne...zato smo pa zdej uvedli to vsakodnevno, tud če je ok nos, da ne pridemo iz vajeuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.11.2008 13:49:18   
corfu
jaz sem tud mnenja, da je treba nos fajn zalit potem pa posesatuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.11.2008 14:43:19   
bačko
Kapica vem kako se počutiš.Tudi Žana je včasih taka da ne razume besede ne.Ampak se hitro zmeniva.Ji najprej lepo povem in če to ne zaleže jo pustim ene 3 minute v njeni sobi.Ko pride ven pa takoj razume ne.Ampak to je bolj poredko.Jaz občudujem mame z 2 ali več otroci.Vsaka jim čast.Upam, da bo meni zneslo in da ne bom kmalu znorela.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.11.2008 14:56:33   
bačko
Imam pa še eno vprašanje: Ali je katera od vas imela AngelSound?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.11.2008 15:14:00   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Imam pa še eno vprašanje: Ali je katera od vas imela AngelSound?

Ne.

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.11.2008 17:22:34   
kapica
Backo, mi tud nismo tega imeli.
Corfu, mah ja, saj vem da bo se cela stala, ko bo Nias zraven nagajal. Ampak, da me mali zna tak preizkusat ej, grooza. Sem ga tud zaprla pol v sobo, dokler s eni umiril, pa je blo okej. Sam da more tak dalec prituser posted image . Mah, jutri je spet nov dan, verjetno se hujsiuser posted image .Sem studirala ce ga mogoce Nias moti, ko smo na sprehodu, pa to na tak nacin kaze. Ne vem...Ce sem z vozickom zunaj, ne morem z Dinotom naokrog letat, taksnih mest, da bi se kam parkirali in se igrali an enem mestu, pa zal v blizini ni.
Ulla, ja, saj mas prav. Z sesanjem sem bolj mislila, da naspricam fiziolosko, ampak ne na tak hud nacin kot z izpiranjem. Ker je res recimo v casu prehlada, da prvih nekajkrat se nekod gre, pol je pa vedno hujse, namesto vedno boljse. V nasem primeru to res ne pride v postev, kaj cem. Saj ce mal fizioloske nakapas v nos, pa pol posesa, bi moglo it, al ne? Ne vem, jaz imam velik upanja v tem sesalcu, ga pricakujem decembrauser posted image .

Moji zivci so se pomirili, ker smo opoldne vsi trije 3 urce spaliuser posted image user posted image user posted image . To mi pa res vse poplacauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.11.2008 18:39:02   
pupi
Čer!

Kaj zdaj, kje je srečanje? user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.11.2008 21:29:41   
Ajvy
Zdravo...danes je bila v vrtcu user posted image user posted image user posted image  moram pa povedat, da sem jo kar malo pogrešala...je tak tiho doma....user posted image
Sem pa kr mau huda...je pomočnica orenk prehlajena, pa baje že meji na bronhitis..pa je dohtar neče poslat na bolniško...mah ker idiot...je pa, pametna ženska..je rekla, da bo zdej zamenjala zdravnika....

Hvala vsem za objemčke in pikepoke....zdej pospešeno iščeva stanovanjček..izdelala sva si načrt, kako bova vse speljala....tako da sem malo pomirjena....ker klelele se mi bo sfuzlalo....

Ulla....in a si kaj pametnega storila....??
Moram ti povedat, da mi nikoli (zadnje čase ) ne odgovoriš na vprašanja.....tak da ....v bistvu me zdej samo še zanima a si dobila tisto pojsteljo in ali ste jo že probali....

Bačko...ni težko...babystrology.com.....tam k piše free ticker....potem pa samo datum zadnje M vtipkaš...skopiraš kodo za na forum v svoj profil..pa si user posted image
Jst mam nosečniške hlače vse iz Merkator centra....takrat sem dala za njih jurja...majo pa raztegljiv nizek pas in so super...nič ne tišči...

Veš,da nam bo zneslo...včasih bolj včasih manj.....ampak sej bo...samo malo veš potrpežljivosti bo potrebno kot jo je sedaj na spisku,.....itak pa da nam bo tudi hudo....zato pa imamo nas- tale forum.....user posted image user posted image user posted image

Angelsound...nisem imela

Kapica...tudi taki dnevi na žalost obstajajo....je pa treba nekaj res uvest.....kako lepo kazen...sam še ne vem kaj....tale time out mi je všeč...samo ne vem če že pali....
Dobra si....samo da ste počivali,....je svet takoj lepši....user posted image

NOs...sem mnenja...da je bolje da se dere pol minute..še to ne...kolkr pa da smo bolani....da nas ušeska bolijo....moram pa priznat, da naša TArja pusti noska pucat....njej je tolk zanimiv ko se sesa.....

Corfu...kako gre....kaj delaste??

Pupi...pa dobr ..kej si ti punca??
Kako smo kej??Kaj delaste??

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.11.2008 22:09:42   
Ajvy
nočko punce.....pa lepo spite....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
18.11.2008 8:04:14   
corfu
Jutro user posted image

Ajvy, mi smo "dobro" Manco imam še doma, upam, da bo šla jutri v vrtec user posted image , Danes imam še proslavo ima Aljaž plesne, pa bodo malo pokazali kaj že znajo, pa mož bo danes odsoten ima predavanje v Novo Gorici...tako, da pestro, upam, da se uspem v petek dobit s Freycho user posted image user posted image user posted image  ne vsekakor se bom dobila z njo user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.11.2008 8:06:05   
Anonimen
jutrouser posted image

evo, sma ble v laboratoriju, so ji vzele kri, ma tud pisnila niuser posted image moja pupauser posted image je dobila štampiljke na rokice in jih je v vrtcu vsa ponosna šibala pokazatuser posted image sem čist ponosna nanjouser posted image
jst mam pa pregled dons, se šibam zdej stuširat pa zrihtat, pol pa mami pride in me pelje. pa v službo morm nest papirje potrdit, na pol na csd vlečem končno vse skp.

ajvyuser posted image sori, veš da te ne ignoriram namernouser posted image sam sej vidiš da se ne javljam glih redno, pa tud berem bolj površno za nazajuser posted image k mi ne znese. tko da res, ti če te kej zanima, me kar gnjaviuser posted image nam neč huda.
drgač pa še nismo postle naročil, zdejle sem mal na stran dala, k sma neki čarala z gnarjemuser posted image no, včeri sem pa spet šla mal pogledat, pa pr dveh ponudnikih sem se še pozanimala če sploh pošljeta v slo, k ni nč napisano. zdej pa čakam da odgovorita, pol pa naročim. preden spet gre gnar za kaj drugegauser posted image user posted image tko da poročam k bouser posted image

kapica aha, če si pa takl misla pol si pa vredu mislauser posted image

bačko angelsounda nisem mela, pa tud zdej ga ne bomuser posted image

to je po taglavnim to...mejte se, šibam zdej...počasuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
18.11.2008 8:24:42   
ksenjak
Jutro!

Vidim, da me nobena ne pogrešauser posted image . No, jaz se na vas vsak dan spomnim a sem imela 14 dni samo norijo in sem vas uspela samo na hitro preletet.
Čez vikend pri nas nič posebnega, kot vedno sem bila s tamalima sama (ati niti za vikend ni prišel domov, pride najbrž šele v četrtek), tako da smo bili malo zunaj, malo smo se probali zabavati notri, skratka, komaj sem čakala, da grem v ponedeljek lahko spet malo v službo in vse skupaj odklopim.

Drugače pa nič novega, zaenkrat še vsi zdravi (no, mogoče samo malo kašljanja).

A ste punce že kaj razmišljale, kaj boste malčkom za božička kupile? Jaz nimam nobenih pametnih idej, saj Kiara še ne pokaže kakšnega posebnega zanimanja. Za Laneja je lahko, saj že sam pove, za Kiaro pa ne vem. Sem mogoče malo razmišljala o sesalcu, saj mi pri tem tako rada pomaga. Kaj mislite ve?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
18.11.2008 9:24:18   
bačko
Jutro!
No zgleda da moje slabosti tokrat resnično izginjajo.Včeraj mi niti malo ni bilo slabo.user posted image user posted image user posted image
Moram reči, da tiste, ki ste doma same z otroci brez svojih dragijem po več dni vam moram iskreno čestitat.Super ste!Jaz ne vem kako bi zdržala.
Ulla dobro opravi na pregledu.user posted image user posted image user posted image
Ajvy bom danes probala narediti ticker.Velja?Me veseli, da si se pomirila in da bosta z možem vse lepo uredila glede stanovanja.Verjemi mi pa da oče ne bo tako hitro prodal stanovnja.Je na nepremičninskem trg en mrk.Ti bom potem kasneje še ZS poslala!
Ksenjak jaz sem Žani že kupila darilo.Kupili smo ji punčko in zraven razne pripomočke kot so flaška, kahlica...Smo pa se zmenili z domačimi da naj ji kdo kuhinjo kupi.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
18.11.2008 9:40:21   
bačko
Ajvy sem naštimala ticker!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
18.11.2008 10:01:38   
anja7
ojla babike!
Še sama ne morm verjet, da sem si končno vzela mal cajta, pa mal tale vaš-naš ringaraja obiskala. Vam povem, da je vse skup ena sama norija. V službi mi ne dajo kej preveč dihat, doma pa tud ne. Sva bla zdele s Tilnom velik sama. Ati je bil velik v službi, pa doma se je okol škarpe vse dogajal, pa pospravt je blo treba zuni,... En cel kup enih obveznosti. Doma pa sama s tamalim, pa hiper aktivc je tale naš mulček, pa skoz bi neki,... Sej same vete kako je.Nisem uspela še nič kej za nazaj brat, zato vas prosm, da me razumete, k vas bom verjetn kako stvar vprašala, k ste jo že 100x napisale.
Ajvy; user posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image  da sta se odločla poiskat drugo stanovanje. Držim pesti, da ga čimprej in s čim manj mukami tud najdeta.

Kapica; teb pa samo kapo dol. Še nisem nč kej zasledila kako ste zdej vi štiriperesna deteljica. Pa mali Nias?
Kok je zdej že star? Pa kake mere so ga?

Kok sem ferbčna, ampak če sem pa res ful velik zamudila!

Pa naše nosečke? Kako ste?
Pa Freycha, zvesta,šiškamiška,....skratka, da vas ne bom naštevala. Mal povejte kako kej otročki, pa ve?

Matr sem jaz faca. Me ni dolg časa gor, pol pa hočm s prve vse zvedt. Jah taka sem, kaj hočmo!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
18.11.2008 11:15:59   
baja*
dan..

mi smo še kr doma. V bolnici smo skasirali neko trebušno virozo, smo vsi kozlali, Rene in dragi sta še driskala, meni je blo vsaj to prizanešeno. Zdaj smo že ok, Rene gre jutri v vrtecuser posted image , mu je že prav tečno doma.
Sem pa včeraj pravi šok dožvela pri P - je rekla, da mi za ona 2 dni, ko smo bli v bolnici, ne more dat bolniškeuser posted image  zavarovalnica namreč tega ne krije, ker je kao nega otroka v bolnici zagotovljena in mama ni potrebnauser posted image  banda hudičevauser posted image  pa ne bi mela srca Reneja samega tam pustit, res ne. No in pol je rekla, da za 2. dan se da dobit bolniško, ker sem šla po otroka, za prvi dan pa še ne vem kaj bomo. Dopusta v šolstvu ne morem kr tak dobit... eh

Hvala vsem za odgovore o čiščenju noska. Torej delamo prav...user posted image

še to... od včeraj si Rene pravi Necuser posted image  bi še kdo mislil, da je Nejcuser posted image user posted image  verjetno zato, ker se je naučil črko C in zdaj sem mamic, babi je babic on je ratal pa kr Nec namesto Eneuser posted image  . Čakam, če bo slučajno ati postal aticuser posted image . Ko sem ratala mami iz mama, se je tud vse naenkrat končalo na i - teti (teta), nani (nana-banana)user posted image  kake ma...

Lepo se mejte!! Vsem skup en velik objemček user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?