|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
12.11.2008 22:06:48   
baja*
user posted image

saj se mi ne da nič napisat... neki čudni dnevi souser posted image

A bote hude, če vam samo lepo nočko zaželim?user posted image

Torej... nočko!user posted image

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
12.11.2008 22:11:33   
Ajvy
nočko vsem....lepo ajejte

jst sem včeraj celo noč sanjala kako plešem in razturam...sem bila daleč najboljša naokoli...je pasalo malo ego si nafilat....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.11.2008 9:11:52   
Ajvy
jutro.....noč v redu...zjutraj za dobro jutro kreg z očijem....obočujem taka jutra....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
13.11.2008 9:25:25   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kapučino in kakav.
Cofru, Zvesta in Freycha prav smilite se mi.Verjamem da je hudo.Prehiter je naš tempo življenja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Madejka čestitam za mini NS!user posted image user posted image user posted image
Ajvy upam, da ni bilo kaj hujšega pri kregu z očetom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa sem se včeraj z možem skregala.Ponavadi pride domovokoli 16 uri in včeraj naj bi tudi prišel.Ampak on mene kliče ob 16 uri da je še v službi.Jaz pa za njega kosilo že kuhano.Čist sem ven padla.Ko je prišel domov sem mu rekla da naj drugič prej pokliče.In se je kar neki drl name.Sploh se ne pogovarjava.Jazna sem nanj ker ne more prej poklicati in povedati.user posted image user posted image user posted image
Ponoči sem spet imela more da nisem noseča in so se mi vse zdravnice smejala.Rekle so mi da sem samo preveč debela in zato imam trebuh.Zdaj pa res ne vem kaj to pomeni.
Za vse bubane otročke pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.11.2008 10:26:11   
corfu
Bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz preživljam tudi zelo težke dneve, pa še z mojim sva se spičla, pa Manco mam doma ima malo vročine, pa je dobila danes antibiotik, saj meni kar paše, sm da ne rabim na ta glupi šiht, joj komaj čakam, da neham, me je čisto zamoril...

Danes imam za Manco v vrtcu sestanek user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.11.2008 10:44:19   
bačko
Corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Upam, da nama bo kmalu bolje!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
13.11.2008 13:10:32   
Rožica82
Dan!

Samo da nas dvignem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
13.11.2008 14:12:18   
Češnca
Heeeeej!

A smo res vse tko na višku energije in polne dobre volje? user posted image
Bom kar vsem objemčke potalala - še sebi! user posted image  Pa upam, da kmalu mal sončece posije!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
13.11.2008 16:35:58   
corfu
ćer user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
13.11.2008 17:12:35   
madejka
Ćer babike!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
13.11.2008 17:16:45   
Anonimen
helou helouuser posted image

pa kaj vam je , ma kakšen ćeruser posted image kar se mene tiče, še vsaj dve uri fali do tjauser posted image

kako smo? bolj leno, vidimuser posted image

vreme je katastrofalno res, mene tole ubija, pa k nikamor ne morm, jutri grem ven s tamalo, pa če preklje dol letijouser posted image sej bolana ni več, pa se mi zdi da bo pol manj tečna, če boma vsaj malo nekam šle, na sprehod itd. tko da morm ji palerino nabavt obvezno, pa gumjaste škornje, da boma lohk po lužah čofotale ob takole blesavih dnevihuser posted image da bo kakšno taščo kap utroflauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
13.11.2008 17:20:22   
zvesta
Čer še od mene...

Mene bo to vreme požrlo. ****u sivino....

Torej. Od včeraj imamo doma enega driskača, ki je danes postal še bruhač. Le kaj spet ima. Ati je pravkar šel v lekarno por ORS 200 in po rehidracijsko sol za zalogo.

Hvala vam za vse objemčke in lepe besede.

Da odgovorim ajvy in še nekomu glede službe. Ne, ne razmišljam ne o menjavi, ne o polovički. Trenutno je v službi ludnica, saj smo hišo renovirali. Ker z odprtjem zamujamo, imam zdaj ultimat, da s 1.12. odpremo. In je treba vse knjige in vse postaviti na mesto. če bi začeli seliti nazaj že prejšnji mesec, bi bili že prepozni. Tako pa začnemo šele naslednji teden in bomo imeli pač povečan obseg dneva.
Pa da ne krivim samo službe, sem pač v obdobju, ko me še počivanje utrdi. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
13.11.2008 17:24:25   
Anonimen
zvesta sej bouser posted image kaj nam pa ostane drugega, kot s tem se tolažtuser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.11.2008 18:04:07   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta sej bouser posted image kaj nam pa ostane drugega, kot s tem se tolažtuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
13.11.2008 19:21:34   
Češnca
Čau!
Anžej ima (spet) 5. otroško bolezen. Vsaj zdravnica tako pravi. user posted image  Je bil zjutraj obupno pikast, zdej je pa občutno boljši.

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image

Ja, prov res! user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.11.2008 19:35:07   
Ajvy
večer...dan je mimo...srhljivo kako hitro..oddali smo vlogo za znižanje plačila...ena skrb manj....še cepljenje kužka...menjava gum..pa bo malo bolj prazna glava ....pa denarnica tudi....

Bačko...mah..skoz eno in isto..brez veze....pozablja..potem pa jst lažem....po eni strrani sem kar vesela, da bomo šli narazen...ne, to sem u iber vesela...samo k se ne bi bilo treba selit...

A potem so težki časi za nas julijčke....smo vsi nekaj napeti....pa se kregamo .pa smo brez volje...bogci...upam,da se kmalu vrnemo na vrh sinusne krivulje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla...po mojem bo to res sprememba....
A si naročila pojstlo..??

Zvesta...bogec....A to je spet iz vrtca??
Kaj pa so to za eni pripravki??Prvič slišim...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti,da se čimprej pozdravi....

Upam,da se vam uspe preselit in da se bo stanje u službi uredilo. da se boš lahko v miru utrudla ob počivanjuuser posted image

Češnca...a ni 5. boelzen samo enkrat- ne??POtem se to lahko ponovi...o moj boh..tile naši so pa res revčki...kje pa jo je dobil???

Zdej grem pa počasi nekaj pojest, pol pa skok na nadaljevanko....user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.11.2008 19:36:19   
Ajvy
Pozabla sem povedat...so me iz zdravstvenega doma klical, da moram pridt po recept za železo user posted image user posted image ...a kera ve...a je res to tolk zanič kot pravjo??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.11.2008 19:48:49   
madejka
Ajvy nekateri imajo težave z jemanjem železa, drugi nobenih... boš vidla. Jaz sem pri Maju dobila sirup.
Tolko, da ne pozabim... zdaj grem pa deco rihtatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.11.2008 20:48:33   
corfu
Meni je bilo po tabletih noro, noro slabo, po sirupu je bilo malo boljše, ampak ne kaj bistveno...potem sem raje pila šumeče tablete - železo. Ni pa rečeno, da bo tudi tebi slabo. Poizkusi! Pa prej obvezno kaj pojej, ker je to železo zelo težko za želodec.

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.11.2008 21:32:43   
Ajvy
Hvala za nasvete punce....ma me je  kar malo strah...mi je že zdej slabo,ko zgleda ma user posted image  tako čudno lego...kaj šele bo...
A to ti je tolk slabo da bruhaš..al ne moreš..pa je še huje???
Kaj pa pol če ti je tolk slabo...a ti dajo kej druzga.....

moj je reku, da bo šel v kako železarno, pa mi bo prnesu železo domov za lizatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.11.2008 22:28:54   
Ajvy
nočko vsem.....jutri pa zadnji dan antibiotika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.11.2008 8:43:53   
bačko
Jutro!
Ajvy jaz sem tudi imela sirup in meni je bil groznega okusa samo kaj moramo piti sem ga morala.Me je mož kar naprej moral spominjati nanj.
Naša Žana pa je taka tečka že od kar se je zbudila.Groza!user posted image user posted image user posted image Jo moram hitro zaposliti z nečem da ne bo tečna.
Jutri pa grem za njo po novoletno darilo.Ji bova kar kuhinjo kupila.Najprej sem mislila punčko Annabelo pa sem se premislila.Naj ji kdo drug kupi punčko.
No se javim kasneje.Ko bo katera mogoče gor?!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
14.11.2008 8:53:53   
corfu
Dober dan

ajvy, jaz sem po tabletih bruhala, če pa že nisem bruhala, sem imela pa take slabosti in polna usta sline, da je bilo res še huje, ginekologinja mi je potem svetovala, da ga preneham jesti, saj ni bilo smisla, glede na to, da sem ga vedno zbruhala, tako, da sem raje pila šumeče  tablete, pa se je železo počasi popravilo, no, potem sem šla pa tako že rodit user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
14.11.2008 9:26:26   
Ajvy
jutro....zanimiva noč...celo noč smo iskali plažo za kopanje...in ko smo koncu našli tako lepo , da je bila kar prelepa...me je nekdo iz pojsteljice poklical : mami....user posted image  tak da nisem niti prstka namočila v vodouser posted image

Bačko...a res...sej to ...grozn okus....mah ..če se mora..se mora...
TArja bo tudi dobila kuhinjico....si vidla zdej jih imajo kar na znižanju...pa sploh niso tolk drage.....

Sem pa opazila, da vas je kar nekaj pilo železo....user posted image

Corfu...aha ..potem ti je dovolila, da nehaš...sicer pa kaj češ druzga...a šumeče so bile pa v redu??

Punce ---res hvala za nasvete...me je kar vrgel ta želez....user posted image

Zdej pa grem...na igralne urice...sva greska pojedli..no, smo....user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
14.11.2008 10:26:05   
bačko
Žalostna sem!Vse junijke 09 so že videle svoje user posted image na UZ edino jaz nisem.Tako mi gre na jok.Tako rada bi videla, če je vse uredu in če se pravilno razvija.Mogoče sem malo smešna ampak mi je prav grozno.Tako slabo se je začela ta moja nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav razmišljam da bi šla kar na samoplačniški UZ samo da vidim kako je moje user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?