|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
10.11.2008 21:56:21   
baja*
čer:)

čisto je zamrla naša debatauser posted image  pa saj jaz tud nimam kaj pametnega za povedat... dragega čakam, da pride s šihta pa ful sn brez energije... proklet pondeljekuser posted image  
kapica ala ti vera, da si takle cel dan sama s tamalimauser posted image user posted image user posted image
julij fajn, da se javišuser posted image  A se vidiš kaj z mateyo24??
freycha sem že čula tega ja, ful doberuser posted image
ajvy kera pa je tvoja nadaljevanka? jaz nič več ne gledamuser posted image  se mi ne dauser posted image

Jutri popoldan se gremo pa igrat v vrtecuser posted image  starši in otroci skupaj, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.11.2008 22:10:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ajvy kera pa je tvoja nadaljevanka? jaz nič več ne gledamuser posted image  se mi ne dauser posted image

ZAkon in red....zločinski naklep....super je ...detektiv je čist usekan....

jst tudi premorem gledat samo tole...ne znese mi nič več...

super za igralne urice...jst mam pa v sredo govorilne...upam, da ne bom pozabila...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.11.2008 22:11:40   
Ajvy
Aja...nočko punce....

Še Tarji dam antibiotik...potem pa padem dol....moj je pa že mau prej dol padu user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
10.11.2008 22:16:46   
julij
Baja, z matejo24, se nič ne vidim. Upam, da je vse ok. Saj en cajt sma se še kaj čule, zdaj pa že ful dolgo ne, jo morem spet kaj poklicat...

Freycha, tvojemu vicu, se je še moj nasmejal. Ampak brez atijev nam bi bilo težko, moremo priznat, a ne?user posted image

Kapica, ti pa si postala prava super mami. Sfolgaš dva, jaz pa komaj eno včasih. Pa še ven ti rata it z obema. Dobra si.
Jaz samo z Ano grem peš zelo težko na sprehod, ker mi hoče na vsako dvorišče pokukat, pa vsak listek pobrat. Ne vem kako jim v vrtcu rata it en krog okoli vrtca...

Ajvy, da bi ti čimprej bilo bolje...user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
11.11.2008 8:49:08   
Ajvy
Kakšna noč.---čist nič nisem mogla spat....ne morem verjet...skoz eno premetavanje..pa to ni prav, pa tko ni prav....v glavnem, k bi se človek sred noči kr mau poču in v red spravil....
Zdej bi pa spala...ampak ne gre....sva že pojedli...zdejle se mau palčkujeva...potem pa v nove dogodivščine....
Antibiotik prijemle...je že čist drugačna...taka Mojauser posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
11.11.2008 9:18:39   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kapučino, kakav in vroča čokolada.
Julij so pa zelo nesramni v tvoji službi.Kaj ne razumejo, da pač mali otroci veliko zbolijo?Groza!user posted image Eni pa resnično nimajo sočutja.
Ajvy me veseli da je Tarji bolje!O verjamem da si utrujena.
Danes je moj dan ker sem sama.Bom malo bolj pospravila pa celo goro perila imam za likati.Moževe srajce, ki jih najbolj sovražim.Drugače pa je vse po starem.No se javim kasneje!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
11.11.2008 9:18:53   
Freycha
da malo pojamram. Iz nedelje na ponedeljek je Dita spala v vreči in je do 1.30 skoz nekaj jokala in se pritoževala..... potem sva jo dala ven iz vreče, pa je sčasoma zaspala. Danes ponoči je bila spet v pižamci, pa je bila zjutraj spet čez in čez polulanauser posted image user posted image user posted image  Meni se bo enkrat utrgalo s tem nočnim oblačenjem....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
11.11.2008 10:02:53   
bačko
Freycha jaz jo na tvojem mestu ne bi dala v vrečo, ker ji zgleda ne odgovarja.Glede plenic pa ne vem kaj naj ti rečem ker si že vse probala.user posted image user posted image
No bolniško imam podaljšano do 8.12.Naj mi ena pove kaj naj kopiram v materinski knjižici če še nič nimam notri napisano.Izvide od krvi bom šele na naslednjem pregledu videla.Bom jutri zdravnico poklicala in bom videla kaj mi bo rekla.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
11.11.2008 10:33:37   
kapica
Freycha, pol pa naredi tako kot si takrat ko je lepo spala in ni bila premocena. Pa bo pac bolj toplo v sobici,ce ji tako odgovarja...
Ajvy, nocem bit nesramna, res da ne, pa ves kolikokrat poskusim dat slike v album, pa skoz nekaj zablokira. Al sem pa jaz prevec smotana. Pa bom se poskusala , brez skrbi, ves da bi vam rada pokazla moja dva sonckauser posted image .

Evo, zdaj ta mali spi, vecji se igra, sem mu kr dala skatlo z igracami, pa nosi okrog, pol bom pa spet pospravilauser posted image . Je spet cajt da se mal igrace zamenjajo, pa naj ima sedaj kaksno urco vse, pol pa spet selekcijauser posted image . Zunaj pa dezek pika, ne bomo sli ven, mogoce popoldan. Komaj cakam na opoldanski spanecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
11.11.2008 13:55:06   
Češnca
Heeej!

Čist sem fuč, pa še sa neki slabe volje... Včeraj sem celo ob 18.50 domov prišla user posted image  in dala Anžeja spat (sem bla prepričana, da bo en kup staršev prišlo na govorilne, pa jih je blo samo 8 user posted image ). Zdejle pa neki pojem, peljem avto preobut v zimske gume, pol po Anžeja, pa inštrukcije mam... user posted image  Tko noro user posted image  pogrešam, pa ga šele en dober dan ni. user posted image  Sm kot en otrok, a ne!? user posted image

Mogoče vas preberem zvečer. Ampak verjetno se bom spravla teste popravljat.

Ah, ful pomaga mal pojokcat. user posted image  Lepo se imejte!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
11.11.2008 14:18:58   
corfu
Dan

Punce a katera ve, kako je če je žena študentka in jo da potem mož v olajšavo? A dobi tudi ona kaj pomoči za otroka, al kako je to v primeru, če sta poročena in ona izredno študira in imata otroke?  Hvala

Češnca, vem kako je, jaz tudi pogrešam mojega če ga ni user posted image , saj bo kmalu pri vama user posted image

Kapica, upam, da si se počinila, pridna si user posted image

Bačko, kafe je bil super user posted image

Freycha, jaz je tudi ne bi dajala v vrečo...moja spi v bodiju z naramnicami in frotirasti pižami, če se mi zdi hladno ji dam spodaj tenak bodi z dolgimi rokavi, pa tenke bombažne nogavice, pa seveda, preden grem spat preverim v kakšni pozi se nahaja in ali je pokrita user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
11.11.2008 19:50:26   
Ajvy
čer...hvala bogu imajo tudi bedni dnevi svoj konec

BAčko...mene likanje od blizu ne vidi kak teden...sem zlikala Tarjino perilo...zdej mam dost....verjamem ,da ti srajce niso glih pr src...najbolj mi gre na živce, k se zmečkanine poznajo kljub temu da so zlikane...pol jo pa oblečeš pa je 1,2,3 čist zmečkana....pol se pa vprašaš v čem je smisel....

Super za bolniškouser posted image user posted image sem zelo vesela zate......kopirat moraš celo materinsko...kako nimaš nič napisan notri,....meni je ravno zaradi tega kopiranja celo popisala....

Freycha...veš kaj sem pa jst danes ponoli naredila...ker je bilo čist preveč mraz, da bi bla gospa odkrita v tanki pižami....potem ko sem ji dala antibiotik sem jo zavila ko palačinko v tanko prešito odejo...ne boš verjela...niti enkrat se ni niti malo zbudila...kar je pri ans zdej redkost....plenica.....uff,,plenica je pa počla, da sem mogla zamenjat posteljninouser posted image

Kapica...no potem a prav...želim da ti čimprej uspe naložit v album....jst sem vam včeraj hotela trebuščka pokazat...pa mi neki ni šlo...moram mojga danes vprežt, da boste vidle....
KOlk te je lepo brat....res....

Češnca.....user posted image user posted image  jst te ćist razumem.......

Corfu...glede birokracije nimam pojma user posted image

Jst sem danes čist pogorela kot mati....najslabši dan odkar sem mama....groza....HB je jutri nov dan.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.11.2008 20:21:15   
corfu
Ajvy user posted image user posted image , ni ne prvi ne zadnji, spada zraven v paketu biti mama...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.11.2008 21:55:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ajvy user posted image user posted image , ni ne prvi ne zadnji, spada zraven v paketu biti mama...

mah ja,....sam ...ne vem....adjio pamet....upam, da nikoli več ne bo tako bednega dne,..tolk nepovezani kot sva bili danes....adijo pamet...kr neki.....sem se kr orenk zjokala...k mi nč drugza ni preostalo....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.11.2008 22:09:38   
Ajvy
nočko punce.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.11.2008 22:10:03   
madejka
Ajvy pridejo takšni dnevi!user posted image In HB grejo... in jih ni dosti.  Saj bo!

Kapica kak fajn, da se javiš!user posted image
Slikce pa le obe pokažita!user posted image

Freycha tebe še kaj druga muči kot tole Ditino oblačenje? Nisem te navajena tak neodločneuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.11.2008 22:10:24   
madejka
Nočko Ajvy!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
12.11.2008 4:40:56   
zvesta
Jutro...
user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
12.11.2008 8:09:01   
bačko
Ajvy v Leonišču je tako, da imaš pregled potem pa daš naslednji dan kri in vodo.In šele ko imaš naslednji pregled izveš izvide.Edino če je kaj narobe te obvestijo in greš na svetovanje.Tako da ne bom nič kopirala.Jim bom šele potem poslala ko bom imela pregled.Verjemi, da imam tudi jaz take dneve.In HB da res minejo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvesta kako si?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
12.11.2008 10:49:57   
corfu
Jutro user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
12.11.2008 11:06:57   
bačko
Ampak res smo zanemarle naše debate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.11.2008 11:54:38   
Ajvy
oj...da se malo javim...pupa spi....prav ne morem verjet, ampak čist nič drugega neče jest kolkr juho....

Hvala punce za podporo glede včeraj....kolkr sem rekla in ve tudi HB da gredo mimo.....

Bačko...meni je drugače osebna zdravnica to htela kopirat...samo sem jo prehitela pa sem vse jst  skopirala....

Jutro vsem...Zvestak kaj pomeni tale čuden smeško zraven tvojega jutra....kako je Izak??NIč nisi sporočila......kdaj maš pa ti kej pregled???

Debata je pa res zmarla...sploh ne vem kje ste....ANja7 se neče nič javit...siskamiska in rumba sta tudi poniknili.....pupi zgleda tudi čist zmatrana.....poldy, ronči, Afnica,majrim pravi da je pri nas preveč mrzlo...tejči...in mnoge ostale...ne bom vseh naštevala.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.11.2008 11:54:43   
kapica
Corfu, nimam pojma o papirjih, kako in kaj, upam, da ti bo znala katera kaj pomagat.
Cesnca, a vidva sta sama? Tud ti imas anporen urnik, kr naprej nekaj, a ne? Se pred kratkim ti je bilo nekaj dolgcas, se spomnimuser posted image .
Ajvy, nic nisi pogorela, sam mal tumast dan je bil, da vesuser posted image . Danes bo vsekakor boljseuser posted image .
Backo, mislim da zato, ker jih je veliko v sluzbi, pa ni prav casa, pa skoz je nekaj. Po mojem vsaka pogresa nase debate in hece, ampak casa ni...

Tako, moja dva fanta spita, jaz grem pa tud. Se mi zdi da skoz pisem kako grem spat, a neuser posted image user posted image ? ampak res brez opoldanskega spanca, ne pridem cez dan...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.11.2008 12:15:03   
Anonimen
danuser posted image

naš čuk tudi spiuser posted image končno, neki je tečna donsuser posted image kr nič ji ne paše, po moje me je že naveličanauser posted image zadnji čas da gre v  vrtecuser posted image

res, slabo laufa debatauser posted image pa glede na to, da sem menda jaz kriva za zamrtje debat, bi vsaj takrat ko se jaz ne javljam moglo tole laufat 100 na urouser posted image ( nisem se mogla ugriznituser posted image )

grem kuhat, neke zrezke bom z gobami, pa kruhove cmokeuser posted image

imejte se naduser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
12.11.2008 12:55:53   
zvesta
Hej...

jaz enostavno ne folgam vsega. dan ima premalo ur. v službi in doma. Do 1.12 se mi obeta vsak dan delovni dan. Ni sobot, ni nedelj, zgleda bom vsak dan v službi.

vstajam zgodaj, zvečer sem pokonci dokler sem lahko.

Izak je dobro, zadnje dni je čisto divji in podivjan. Smrklja, drugega mu ni. Zadnje dneve ima kontaktno reakcijo na različne vrste hrane. tako je bil predvčerajšnjim po obrazu ves rdeč in prav gobast od krofa, včeraj pa čisto enak od kislega zelja. user posted image

Utrujena sem, na nosečnost nimam časa mislit, prvi pregled imam danes teden.

No, to je na kratko. Se oglasim. Ko bom lahko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?