|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
12.11.2008 13:17:38   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha tebe še kaj druga muči kot tole Ditino oblačenje? Nisem te navajena tak neodločneuser posted image

ja, najbolj me muči ta neodločnost. Pa da ne vem, kako naprej. Prej sem bila skoz prepričana, da tega otroka ne zebe, zdaj pa me vedno bolj skrbi, da je to nekaj, kar sem si jaz v glavo zapičila in je malo mogoče dostikrat zeblo, pa sem vztrajala pri svojem. Naenkrat se mi je porušlo vso prepričanje, ki ga imam glede tamale. Delno je pa to verjetno tudi zato, ker preživljam manj časa z njo in me malo vest peče, potem si pa s tem samo še podžigam, da sem tako malo z njo, da niti vem ne več, kako jo obleči. Potem pa še naredim napako, pa povprašam druge in mi vsak pove svojo varianto, mama mi full vsiljuje njen pogled, ker vidi neko nemoč v meni in misli, da če bo dost vztrajna, da bom KONČNO ENKRAT naredila tako, kot ona misli da je prav.... jaz sem pa cela zmedena. user posted image Pa nasplošno nisem zadnje čase v neki dobri kondiciji. Sej bom naprej faks delala, sam se resno sprašujem, kaj mi je bilo tega treba.  Pa vest me peče, ker doma nič ne naredim, oz. minimalno, pa tok sem konec dneva zmatrana, da mi še za seksat ni, moj mi sicer nič ne teži, ampak se mi smili, da je že toliko časa na suhem, ampak na silo pa tut ne morem. V soboto imam izpit, pa sploh še nisem predelala do konca, kaj šele, da bi šla mogoče še enkrat čez.....

in pika na i je to, da je očitno tamala dobila vodene koze. Ni sicer potrjeno, ampak včeraj je neke pike dobila po obrazu, danes nima sicer nobene nove in je šla v vrtec, ampak razen, če ni kakšna alergija (pa ne vem, na kaj bi bilo, ker ni nič novega jedla), so lahko samo še vodene koze. Kar pa pomeni, da če jih ima, dvomim, da grem s tamalo v soboto v toplice za en teden, kar imamo že rezervirano........

ah, sorry, malo jamram...... ampak kdaj pa kdaj se pa tudi meni nabereuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
12.11.2008 13:24:14   
corfu
No, Freycha, meni je tudi vse dol padlo, tako, da sem se odločila, da bom pustila službo v 3 smene in bila raje doma z mojima sončkoma in si našla bolj primerno službo in tudi misel na šolo sem opustila, ker sem bila enostavno v stresu pa vsa nesrečna, utrujena...zame se to ne izplača, imam samo enega moža, otroka pa tako hitro rasteta...enkrat kasneje, pa sigurno, ko bom bolj dorasla situaciji in bosta maledva že malo večja.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
12.11.2008 14:20:26   
madejka
Corfu, Freycha, Zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na vas delavnih mamicah s takimi urniki pa res vse visiuser posted image Jaz sicer zaupam, da boste vse tri zmogle kar ste si zadale. Prav bo pa tudi kakorkoli se boste odločileuser posted image

Zvesta zakaj pa tebe tolko ženejo? Si že razmišljala o polovički?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
12.11.2008 14:23:11   
madejka
Aja sem se tak vživela v vas, da sem pozabla napisat, da sem imela dans pregled in neko bežno NSuser posted image In je vse okuser posted image user posted image user posted image Dete miga, srček mu bije, lepo razvite ima roke, noge, želodček, mehur in popkovnico. Ko smo želeli pogledat spol je kazal rit, ko je želela pogledat nosno kost si je zakrival obrazuser posted image Imam tud takšno slikco.user posted image Mali sramežljivček.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
12.11.2008 14:26:19   
madejka
Pa Freycha ti kar jamraj, maš ti tud pravicouser posted image
No, če ne boste šli v toplice se boste pa vsaj doma cartali. Le izkoristi čas, ki ga imaš z Dito!
Sitno je ko se vse skup nabere...user posted image
Ampak bo minilo...tako kot Ajvyjini crap dnevi in Bačkine slabostiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
12.11.2008 14:33:35   
Češnca
zvesta, freycha, corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy taki dnevi žal pridejo vsake tolk časa... user posted image user posted image user posted image

Men se tud noro dogaja, glava polna, prepolna in sem pol zmedena kot kura... Upam, da bo drug teden boljše - vsaj zaenkrat ni videt kakih konferenc, sestankov in hujših nadomeščanj! Še dobr, da nisva z Anžejem več sama! user posted image

kapica ja menda sem res neki stokala, da mi je dolgčas... Kako že to zgleda? user posted image

Freycha naš mali je tud včeraj pikast ratal, pa ugibam, če mu je blo prevroče? Jedel ni nič novega... user posted image user posted image user posted image   Bom videla kmalu, če je kaj boljši.

user posted image user posted image user posted image  madejka za sramežljička!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
12.11.2008 15:13:13   
Freycha
Madejka, moj mora it v toplice, ker mu to firma plača... midve z Dito sva samo dodatek. In če ima Dite res vodene koze, potem pomoje medve ne moreva iti in bova lepo cel teden sami doma, moj pa v toplicah user posted image

tebi pa čestitke za skoraj NS user posted image  pa ko bo žirček pripravljen, bo že pokazal kaj ima med nogami user posted image user posted image user posted image

češnca, a to je pikast ratal, kot bi mazoljčke dobil, al so take nežne pikice? ker naša ima tako, kot bi jo recimo komar nastrelal, samo da to ni od komarja ampak trenutno še nedoločljivega izvora user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
12.11.2008 15:56:37   
madejka
Freycha aja... shit tole s toplicami. No pol pa drćimo pesti, da je od hraneuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
12.11.2008 16:00:51   
madejka
Češnca midva z dragim sva imela včeraj debato glede poučevanja in je moj kar srečen, da mu ni treba več.user posted image Je v dijaškem domu ful boljše, čeprav tam pa mora skor že psihologa špilatuser posted image Mater ima današnja mladina enih težav, za katere mi še slišali nismo ko smo bli njihovih letuser posted image
Dobra si, da vse to delaš.... poučevanje,  razredništvo... pa mali dečkec domauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
12.11.2008 17:28:25   
corfu
ćer user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
12.11.2008 17:29:26   
corfu
user posted image user posted image user posted image   kaj je danes zopet en glup dan user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
12.11.2008 17:30:09   
corfu
sovražim zimo, temo, mraz, meglo... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
12.11.2008 17:33:41   
corfu
Freycha, kateri predmet se sedaj učiš? Je težko, to si šla delat poslovni sekretar, a ne?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
12.11.2008 17:34:16   
corfu
danes se grem pa jaz samogovore user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
12.11.2008 17:35:52   
corfu
Jaz bi pa rada enkrat predavala, vodila kakšen seminar, organizirala zadeve...zdaj moram še poštudirat katero šolo moram dokončat in kje se zaposlit, da bom to lahko tudi izvajala, kakšna ideja? user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
12.11.2008 17:43:12   
madejka
Corfu ti mene oponašaš al kak?user posted image

Jaz bi lahko predavala... sociolog... samo to ni zameuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
12.11.2008 17:55:07   
corfu
Madejka, zamenjaš z mano...

a sociologija sploh obsataja višji študij, al je samo univerzitetni user posted image

To me že od nekdaj zanima ali pa psihologija....

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
12.11.2008 17:55:47   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Freycha, kateri predmet se sedaj učiš? Je težko, to si šla delat poslovni sekretar, a ne?

informatiko..... pa glihkar sem dobila sporočilo od predavateljice (ki je btw tudi direktorica B2), da je seminarska ustrezna in da če že od prej tako veliko znam, al sem se sedaj naučila user posted image  Sej nič konkretnega ne piše, samo mi deluje pozitivno presenečena user posted image user posted image user posted image

Ja, za poslovnega sekretarja sem šla. Pa to je prvi izpit.... počaki, da ga naredim, pa ti na kavi kaj več povem user posted image

aja, same dobre novice (očitno moram pojamrat, da se potem kaj dobrega zgodi user posted image ) klical je tast in povedal, da so Diti pike skoraj izginile. Ima še eno na licu, to je pa to user posted image user posted image user posted image user posted image  če je to res, dvomim, da so vodene koze in pomeni, da bom brez problema lahko šla na Dolenjsko s Corfu na kavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
12.11.2008 17:58:37   
madejka
Corfu obstaja doktorski al pa magistrski študij jauser posted image Za višjega pa ne bi vedla. O filofaxu malo poglej na internetu...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
12.11.2008 18:08:41   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Corfu obstaja doktorski al pa magistrski študij jauser posted image Za višjega pa ne bi vedla. O filofaxu malo poglej na internetu...

če je samo, to bi morala iti delat peti maturitetni predmet pa potem vpis, sm ne vem če je izredno user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
12.11.2008 18:25:42   
corfu
madejka sm šla mal pogledat...je malo predolgo zame user posted image user posted image user posted image  bi mogla prej mislit user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
12.11.2008 19:18:38   
Češnca
Freycha super, da Ditine pikice izginevajo! user posted image  Le pejte v toplice! user posted image

Anžejeve pikice so kot drobni mozoljčki in zdele, ko sm ga dala spat, sm opazla, da jih ma tud na potplatih. user posted image  Mate kako idejo, kaj bi to blo?

madejka sej men tud tale poklic ne diši... Sam drugega zaenkrat ni. user posted image  Upajmo na bolše čase. Pa user posted image  da je tvoj možek zdej bolj zadovolen!!! Ful privoščim!

corfu težko svetujem. Razna podjetja nudijo svojim tudi izobraževanje in majo svoje za to zaposlene -- kolegica je recimo končala pedagogiko, se zaposlila v eni kozmetični firmi, prodajala pri njih še kot študentka, napredovala in zdej skrbi za izobraževanje, predavanja... Fino, da maš idejo, kaj bi počela. Men se zmeri manj sanja! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
12.11.2008 19:52:02   
Ajvy
Zdravo..na hitro se javim..preden se moja nadaljevanka začne....

Danes sem bila na govorilnih urah....same pohvale za našo pupo...sem bila zelo vesela....pa še dan je bil mnogo lepši od včerajšnjega....sigurno ste tudi ve k temu pomagale....

KApica....jst tudi brez tega spanca ne morem user posted image

Ulla....ja, vem kako je to....a potem se je naša tečnoba preselila na vas??

Zvesta...kako pa to...vsak dan delovni dan...pa že zdej imaš ubitačne urnike...a si kaj razmišljala o menjavi ali pa o bolniški??

Freycha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi je zdelo, da te nekaj matra...ker nisi bila čisto nič aktivna.....bogica...se ti je pa res vse nabralo....sej ne vem kako naj te potolažim.....res ne.....v glavnem ti se kar tu spihaj...pa ti bo takoj lažje....vsaj malo.....

Super za lepo novico,,,a vidš da moraš samo malo pojamrat tukaj na RR, pa se potem takoj stvari na bolje obrnejouser posted image user posted image

Madejka....hi hi ...mali sramežljivček user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled....kaj pa kaj tvoje počutje...ti nič školjke ne objemaš??

Zdej grem pa nadaljevanko gledat...pa lačna sem....spet moram jest

aja...danes sem pa pikico dobila ...v rituser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
12.11.2008 20:08:24   
SANEK1
Dober večer še iz moje strani...
Za vse, ki rabite, ste rabile in še bote rabile hagije, vam ji jih pošiljam do lune in nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da ne pozabim na bolanček in tečke, vam pa pike-poke do meseca in nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, super za UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To si bla pri Kopšetoviuser posted image  

Pri nas nič novega...no razen tega, da se je celo nekaj začelo pemikat pri diplomiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, v kere teoplice gresteuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
12.11.2008 20:19:37   
madejka
Ajvy nisem še bruhala neuser posted image Pa upam, da ne bom... čeprav tole grlo me ful zdelujeuser posted image

Sanekova ja, pri Kopšetovi sem bla. Zakaj?
Kak si ti? Daj javi se kaj bolj pogosto! I miss you!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?