Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Freycha tebe še kaj druga muči kot tole Ditino oblačenje? Nisem te navajena tak neodločne ja, najbolj me muči ta neodločnost. Pa da ne vem, kako naprej. Prej sem bila skoz prepričana, da tega otroka ne zebe, zdaj pa me vedno bolj skrbi, da je to nekaj, kar sem si jaz v glavo zapičila in je malo mogoče dostikrat zeblo, pa sem vztrajala pri svojem. Naenkrat se mi je porušlo vso prepričanje, ki ga imam glede tamale. Delno je pa to verjetno tudi zato, ker preživljam manj časa z njo in me malo vest peče, potem si pa s tem samo še podžigam, da sem tako malo z njo, da niti vem ne več, kako jo obleči. Potem pa še naredim napako, pa povprašam druge in mi vsak pove svojo varianto, mama mi full vsiljuje njen pogled, ker vidi neko nemoč v meni in misli, da če bo dost vztrajna, da bom KONČNO ENKRAT naredila tako, kot ona misli da je prav.... jaz sem pa cela zmedena. Pa nasplošno nisem zadnje čase v neki dobri kondiciji. Sej bom naprej faks delala, sam se resno sprašujem, kaj mi je bilo tega treba. Pa vest me peče, ker doma nič ne naredim, oz. minimalno, pa tok sem konec dneva zmatrana, da mi še za seksat ni, moj mi sicer nič ne teži, ampak se mi smili, da je že toliko časa na suhem, ampak na silo pa tut ne morem. V soboto imam izpit, pa sploh še nisem predelala do konca, kaj šele, da bi šla mogoče še enkrat čez..... in pika na i je to, da je očitno tamala dobila vodene koze. Ni sicer potrjeno, ampak včeraj je neke pike dobila po obrazu, danes nima sicer nobene nove in je šla v vrtec, ampak razen, če ni kakšna alergija (pa ne vem, na kaj bi bilo, ker ni nič novega jedla), so lahko samo še vodene koze. Kar pa pomeni, da če jih ima, dvomim, da grem s tamalo v soboto v toplice za en teden, kar imamo že rezervirano........ ah, sorry, malo jamram...... ampak kdaj pa kdaj se pa tudi meni nabere
|