kapica
|
Madejka, ti si pa na hece nastelana kaj? Seznama ze dolgo nisem videla , al si ga glih takrat pripopala, ko sem bila v P . Ubogi otrok, pa res, kaj le delate . Mal za hec, taki cas je, kaj ces drugega, Dinota tud nekaj ze nos srbi, cakam, kdaj bo kaj vec. Ajvy, ja, sem pozabila, da sedaj nimate najemnine/kredita, mesecno. To pa res, da se bo poznalo ja... A bo slo skozi? Z slonckanjem je bilo pri nas mal tak mal tak med . Je bil cas ko sva ful, pa cas ko nisva nic. Sedaj bo ap tako treba se doolgo cakat...Nisem te spregledala glede slikic, saj se trudim. Bo, enkrat bom res uspela . Zvesta, tebe je tud fajn prebrati. A da je Izat tako zgovoren?Priden, ni kaj, Dino se ni tako dalec, sicer cel cas nekaj govori, ampak nic kaj se ne razumem. Siskamiska, jaz imam varovala od dm-a, so taksna razumljiva, sem videla da imajo se nekaj drugega, pa mi je ze zgledalo nekam cudno, pa sem rekla da raje ne bom, da se ne bom doma jezla . Pupi, ja, Niasa sem rodila naravno. Sem si tud zeloo zelela, pa ni bilo ovir, tako da... Ne vem kako je z hrbtenico, koliko ima to vpliva na vse skupaj, ce je otrok navzdol obrnjen. Potem je od otroka odvisno, ali ne? Jaz sem imela vceraj prve obiske, danes ze druge, pa cetud mi ni treba veliko kaj delat, me je zmatralo. Danes sem sla pa z Dinotom v igralno skupino, sem mislila zarad njega, da skupaj kaj pocneva, Nias pa je ostal doma z babico. Pa je bilo v redu, samo hodit ni hotel zraven mene, se more zgleda spet navadit al kaj. Ker sedaj je nekaj casa z atijem in z babico zunaj hodil.