|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
28.10.2008 22:33:38   
Anonimen
rumba nej te potolažim, da pri nas je pa načeloma ati bolj tečenuser posted image sem jaz bolj flegma in tolerantna, samo vrag je, da sma večinoma same, pol pa morem težit, vsaj občasnouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
28.10.2008 22:34:43   
baja*
še ena, ki non stop nekaj lajauser posted image  Rene točno ve, kaj je NE, če bo ubogal ali ne, se pa sproti odloča. Včasih naredi neko lumparijo in poleg govori ne ne ne in se prav žleht reži, včasih me pa prav lepo preseneti - zadnjič je pojedel banano in je šel sam v kuhno in vrgel olupek v košuser posted image

Kaj pa pospravljanje igrač? A jim že gre? Rene ve, kaj kam spada in zna tudi lepo pospravit, al ga pa na finto dobim in mu rečem, naj da bibo ajat pa avto počivat... in on lepo "pospravlja"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
28.10.2008 22:36:06   
Anonimen
jp, Ula pospravi eno igračo in to je touser posted image in pol vsa zadovoljna kar žari tam v sobi, pa vse navlečeno okoliuser posted image ampak pospravila jeuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
28.10.2008 22:36:14   
baja*
pri nas sem tudi jaz tista ta tečna, ima pa tudi ati šibke točke, npr. razkuri ga metanje daljincev al pa tolčenje po zvočnikih ipd.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
28.10.2008 22:37:53   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jp, Ula pospravi eno igračo in to je touser posted image in pol vsa zadovoljna kar žari tam v sobi, pa vse navlečeno okoliuser posted image ampak pospravila jeuser posted image

ja, saj to sem mela v mislih...user posted image  to je pospravljanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
28.10.2008 22:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

pri nas sem tudi jaz tista ta tečna, ima pa tudi ati šibke točke, npr. razkuri ga metanje daljincev al pa tolčenje po zvočnikih ipd.user posted image

user posted image ja to pa sploh....drgač bi tak mogoč lahko bajto narobe obrnila, samo bohnedaj, da sam pipne TVuser posted image je pa to najbolj zanimivo, samo jaz jima kar prepustim pregovarjanje, naj se zmenitauser posted image mam v kuhnji dost delauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
28.10.2008 22:39:34   
Freycha
mene pa najbolj moti to, da prime stvar, ki je dejansko ajs in se dere ajs.. sam potem jo pa malo opeče, pa jokat začne.... pa pride v kuhinjo, pa se steguje gor proti steklokeramiki in govori, da je ajs... sam ko bo malo večja, bo že prišla do prvega kroga, ki pa je lahko dejansko ajs user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
28.10.2008 22:43:18   
Freycha
dita pa vse pospravi, ampak potem pa takoj spet razmeče. Potem me pa čudno gleda, zakaj naj spet posravlja, če je ravnokar user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
28.10.2008 22:43:19   
baja*
freycha tole si še enkrat preberiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tak ko je rumba rekla... VZTRAJNO!user posted image Se mi tud zdi, da cel dan ponavljam samo: Maj ne to, ne ono, ne tretje, pridi sem, pusti to...

še 568x morš ponovit, da se ne bo več gor stegovalauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
28.10.2008 22:47:42   
madejka
Maj pospravlja... če se mu da. Vse igrače zmeče v stajico, ampak bi jih potem takoj v naslednjem trenutku spet dal vse ven...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
28.10.2008 22:51:49   
rumba
Julija pospravi, če je na volji. To pomeni, prime kako igračo in jo odnese, kamor ji rečem. Je pa to zanjo del igre in ne pospravljanje.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
28.10.2008 23:03:43   
baja*
no vidite, kak so naši otroci pridniuser posted image user posted image

ajjjvyyy a ti si še kr pri palačinkah?user posted image  Ja kolko jih boš pa zmazala?user posted image

nič, jaz odhajam... je dragi končno prišel s šihta...

nočkouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
28.10.2008 23:05:27   
madejka
Jaz pa odhajam spat... moj dragi me še pogleda neuser posted image Nočko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
28.10.2008 23:05:44   
rumba
Jaz tudi odhajam.
Nočko!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
28.10.2008 23:06:32   
rumba
madejka, kaj je to s tvojim dragim? Sta še na boji nogi?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
28.10.2008 23:10:05   
madejka
Rumba nisva... je pa prej igrce špilal, pol je pa sosedu nekaj pomagal nosit, zdaj pa zgleda da odmara... Pa sem mu zatežila, zdaj pa pač bulima vsak v svoj compuser posted image Zdaj ko bom šla proti kopalnici bo pa začel govorit pa se ukvarjat... je vedno takouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.10.2008 6:48:00   
Ronči
jutroooo

je že sreda user posted image

spet me prehlad daje. Jaz sem od porodsa dalje skus bolna, prej nisem bila nikoli, ampak res skus. Nisem 1 teden na mesec zdrava. Katastrofa. Šmrkam, kiham, kašljem, user posted image user posted image user posted image  za ****... ampak k zdavniku pa ne grem...ni šans (mater sm butasta)
PA tudi vsi že skor v bundah hodijo, meni je vroče, sm v kratkih rokavih (če mi je pa res vroče), danes sm se zanalašč oblekla dolge (v službi bom ziher kuhala) ni mi jasno to: poleti smo na 25 stopinjah brez rokavov, pozimi (na šihtu9 so pa v dveh dolgih rokavih???
Skos okna odpiram...na več kot 22 ne funkcioniram!!!!!!

bom probala malo v službi poškilit gor, vendar je bolj malo verjetno saj smo dobili plan....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.10.2008 8:27:32   
bačko
Jutro!
Punce jaz sem tako žalostna kot že dolgo ne!Včeraj sem samo jokala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da vam povem kaj je bilo.Pridem k G in mi sestra pač zmeri pritisk in stehta.Sem bila vesela ker sem komaj čakala, da vidim mojega novega otročka.Grem notri k G in me vpraša kaj je novega.Pa povem, da sem naredila test in da je pokazal pozitivno in da sem verjetno noseča.No on me pregleda.In potem reče, da se vidiva čez 4 tedne in takrat bova naredila tudi ultrazvok. Prav debelo sem ga pogledal. In sem ga vprašala če ga ne bova danes in je rekel ne.Vse imajo pri prevem pregledu utrazvok jaz pa ne.Čisto sem bila šokirana.Sploh nisem prišla k sebi.PA še plačala sem 33 eurov ker hodim pač v Leonišče.Groza!user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem v 8 tednu in rok imam 6.6.2009. Danes grem dati kri in vodo.Seveda če bom lahko dala ker se mi zdi da mi je sestra pozabila dati liste za laboratorij in morem zdajle še poklicati tja, da vidim ali so listi v laboratoriju ali jih je dala v kartoteko.Uglavnem včerajši dan je bil obup.Upam, da bo danes boljši.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.10.2008 8:54:22   
rumba
bačko, imaš zs.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.10.2008 9:12:45   
corfu
Dober dan

Punce jaz imam tud kr neko krizo v ponedeljek začnem z dvoizmenskim delom 6-14 in 14-22, po potrebi tudi nočno. Vpisala sem se v kemijsko šolo, se pravi takrat, ko sem dopoldne imam šolo od 16-19 cca od 2-4 na teden odvisno od obsega predavanj in imam takega moralnega mačka glede otrok, da joj...sem prav razpeta med tem, da nekaj naredim zase, dobim napredovanje in temu primerno plačo, šola naj bi bila skončana v slabih treh letih, traja pa ubistvu od novembra do začetka junija, se pravi sedem mesecev, potem je čez poletje prekinitev, ampak enostavno se slabo počutim, pa vem, da to ni za celo življenje, pa da bosta otroka enkrat ponosna name, pa da se vse, da če hočeš, imaš voljo, cilj...mož me sto procentno podpira in mi stoji ob strani, jaz pa kr tuhtam, če bi mo uspelo user posted image  in v vsej tej gužvi, si mislim, le kako naj imam še tretjega otroka in moje bruhalne nosečnosti user posted image , pa spet šole na polovici narejeno....eno točno ne vem kaj naj, kam naj se obrnem, znašla sem se v krožišču in vozim in vozim, pa ne znam odvit v pravo smer user posted image user posted image user posted image

bačko, objem samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.10.2008 9:24:39   
rumba
corfu, user posted image user posted image user posted image  Te čisto razumem. Sama imam trenutno enako krizo, ali sem se pravilno odločila in bom imela dve službi ter hud študij. Pri sebi imam slabo vest, da bodo to trpeli otroci, po drugi strani pa ne bom zadovoljna sama s seboj, če ne končam. Faks sem delala z namenom, da pridem do konca, zato sem tudi izbrala ta poklic, vendar vem, da me bo stalo ogromno živcev, trpeli bodo pa predvsem otroci.user posted image  Iz tega razloga sem to prestavjala do sedaj, sem hotela prej tretjega otroka, zdaj pa ne razmišljam več o povečanju družine. Tole MORAM narediti predvsem zase. Vem, egoistično, a drugače ne bom imela notranjega miru.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.10.2008 9:24:53   
angel_rebelde
Bačkoo.. Pa kaj je sedaj to? A ne moreš kje drugje dobiti UZ?
Pa sej meni prvič tudi ni hotel delat UZ,  s tem, da sem mu rekla, da sem že 3.mesece noseča in da naj me pregleda, pa me je... Samo zatežit je treba.. A ni na prvih pregledih UZ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 29.10.2008 9:25:41 >

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.10.2008 9:35:32   
Češnca
Heeeeeej! Ste ble spet pridne - neki sm clo že uspela prebrat in lako pristavim piskrček: Anžej pa vse meče v kuhinjsko korito, v kopalnico pa bognedaj da gre... Dvigne pipo v bideju in odpre vodo - se pravi tušira kopalnico ( v sekundi!!!) al pa odpre vratca pralnega stroja in notr leze user posted image . user posted image  mali! Še bolš je pa, ko po vodi od wc-ja meša, če slučajno pozabmo pokrov dol dat. user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image  Sej ne vem kaj naj si mislim... user posted image user posted image user posted image  Drži se, mislim nate!!!

corfu te popolnoma razumem! Jst bi morala pedagoške predmete narest, pa mi ni - če bi mi v službi plačal, pol bi šla, tko pa ne, ker itak ne bi rada skoz učila. Poleg tega morm magisterij končat in to je prioriteta! Sam druge službe pa tud ne najdem... user posted image  Eh.

Zdej šibam na sestanek, Anžeja sem oddala v varstvo, še prej sva se pa fuuuuuul cartala! user posted image  moj! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.10.2008 9:37:44   
bačko
A-R je na prvih pregledih UZ samo zgleda se enim ne da delati.Sploh ne bom zgubljala več besed ker sem jezna in žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image Bom že zrihtala tako da bo zame in za mojega otroka dobro.To je vse kriva moja mama.Toliko je hvalila tega G na koncu pa ugotovim da je en kuser posted image .Tudi sem ga vprašala če bova mogoče malo bolj pozorna na plod ker je Žana bila tok težka in velika pa je rekel da če sem njo po naravni poti rodila bom pa tudi tega.Uglavnem groza!
Grem in lepo se imejte!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.10.2008 11:27:51   
Freycha
Corfu, čisto z istim sem se tudi sama ubadala. Navadno pridem ob 18.30 zvečer domov in potem se z malo ukarjam glih pol ure in jo dam spat, potem pa učit...... pa tut kdaj med vikendom bom mogla zaradi potreb učenja ali se jaz umakniti ali pa bo moral v.d. možek nekam spliniti s tamalo. Ampak misva sva se pogovorila, mene on full podpira, ve, kaj ga čaka in se s tem strinja. V končni fazi, če imaš boljšo izobrazbo, imaš več možnosti za službo in boljše delovne pogoje (beri delovni čas), da o plači ne govorim in nam bodo otroci zatgotovo na nek način hvaležni, da bomo več časa z njimi takrat, ko si bodo te stvari že zapomnili, kot pa danes. Saj je res, da je vsako obdobje pomembno, ampak se mi zdi, da starejši kot bodo otroci, manj bo časa še za te zadeve. Če pa ne boš študirala zaradi otrok, boš pa pomoje dolgoročno gledano precej nesrečna. Zaradi delovnega mesta, kjer si in zaradi manjše plače in ker nisi nekaj naredila zase. Zato to slabo vest preusmeri v intenzivno učenje, da faks čimprej zaključiš in se boš potem lahko bolj posvečala svojim otrokom.user posted image user posted image

bačko, meni tudi ni UZ naredila na prvem pregledu. Je res, da sem bila še pred prvim pregledom v bolnici, ker sem krvavela, ampak tudi sicer mi ga ne bi naredila, ker to ni v navadi - vsaj ne v MB....user posted image

danes sem prišla v službo šele ob 10.45 in je prav pasalo......  Sem lahko tudi doma kaj naredila, ker je stanovanje že prava bomba. Ne morem povedati, kako sem vesela, da imam takega partnerja, ki mu ni problem vzeti stvari v roke in postoriti, da mene razbremeni ali ker vidi, da enostavno nimam časa user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?