Freycha
|
Corfu, čisto z istim sem se tudi sama ubadala. Navadno pridem ob 18.30 zvečer domov in potem se z malo ukarjam glih pol ure in jo dam spat, potem pa učit...... pa tut kdaj med vikendom bom mogla zaradi potreb učenja ali se jaz umakniti ali pa bo moral v.d. možek nekam spliniti s tamalo. Ampak misva sva se pogovorila, mene on full podpira, ve, kaj ga čaka in se s tem strinja. V končni fazi, če imaš boljšo izobrazbo, imaš več možnosti za službo in boljše delovne pogoje (beri delovni čas), da o plači ne govorim in nam bodo otroci zatgotovo na nek način hvaležni, da bomo več časa z njimi takrat, ko si bodo te stvari že zapomnili, kot pa danes. Saj je res, da je vsako obdobje pomembno, ampak se mi zdi, da starejši kot bodo otroci, manj bo časa še za te zadeve. Če pa ne boš študirala zaradi otrok, boš pa pomoje dolgoročno gledano precej nesrečna. Zaradi delovnega mesta, kjer si in zaradi manjše plače in ker nisi nekaj naredila zase. Zato to slabo vest preusmeri v intenzivno učenje, da faks čimprej zaključiš in se boš potem lahko bolj posvečala svojim otrokom. bačko, meni tudi ni UZ naredila na prvem pregledu. Je res, da sem bila še pred prvim pregledom v bolnici, ker sem krvavela, ampak tudi sicer mi ga ne bi naredila, ker to ni v navadi - vsaj ne v MB.... danes sem prišla v službo šele ob 10.45 in je prav pasalo...... Sem lahko tudi doma kaj naredila, ker je stanovanje že prava bomba. Ne morem povedati, kako sem vesela, da imam takega partnerja, ki mu ni problem vzeti stvari v roke in postoriti, da mene razbremeni ali ker vidi, da enostavno nimam časa
|