|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
28.10.2008 21:53:50   
madejka
Kak luškanouser posted image

Ajvy mah bolj kot ne samo igel, sicer pa drugega še ne vem, ker razen zarad poroda še nisem bila v bolniciuser posted image Tisto mi pa ni blo hudouser posted image user posted image

Ja, saj ne se ne bom preterala... zato pa odlašam s tem že en čas. Samo preden bom jaz z veseljem šla to delat, bo že pomladuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
28.10.2008 21:54:31   
Freycha
joj, jaz sem pa prestroga očitno. Vrata od WC-ja so strogo zaprta, ker mi full ni, da bi z rokami po wc školjki brskala..... vrata od pralnega in pomivalnega stroja so tudi vedno zaprta, zato pa rada med umazano perilo kaj vrže, ali pa si kakšne umazane spodnje gate okoli vratu navleče, ker jih je v košu našla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
28.10.2008 21:55:50   
madejka
Baja ja no saj je res istouser posted image Pri Maju še vedla ne bi, da sem noseča, pač malo bolj počasi mi je vse šlo. Tele slabosti pa glavoboli me pa ful utrujajo, pa drugač nisem tak občutljiva strašnouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
28.10.2008 21:56:50   
madejka
Freycha nam tole nič več ne pomaga ker zna vrata odpirat!!! Danes mi je v WC prijuril ko sem jaz opravljala svoje in se mi režal ko počenuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
28.10.2008 22:00:06   
Anonimen
sej jaz tudi zapiram vrata od kopalnice, samo se pa zgodi, da pozabišuser posted image sploh mojmuuser posted image pa je takoj štalauser posted image pa če grem jaz notri, je pa itak prej ko pa se zavem ona notruser posted image pa sila zabavno je celo rolo papirja odvituser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
28.10.2008 22:02:28   
baja*
Rene si tudi sam odpira vrata, tak da res več nismo varni pred njimuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
28.10.2008 22:04:05   
madejka
Jaz sem ravno danes po tistem razmišljala a zdaj ko so že toliko veliki da odpirajo vrata, a zdaj se jim bo že dalo razložit da ne smejo kar vdret nekam.user posted image Sploh na kakih obiskihuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
28.10.2008 22:05:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz sem ravno danes po tistem razmišljala a zdaj ko so že toliko veliki da odpirajo vrata, a zdaj se jim bo že dalo razložit da ne smejo kar vdret nekam.user posted image Sploh na kakih obiskihuser posted image

user posted image user posted image user posted image si pa optimist

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
28.10.2008 22:06:56   
madejka
Ja no, a mi kaj drugega preostane kot da ga začnem to učituser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
28.10.2008 22:07:00   
Anonimen
aja, je pa moj ji zadnjč kazal kak se vrata odpirajouser posted image sem bla huda kuser posted image , itak bo še prehitro sama poštudirala, tega je pa res ni treba učituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
28.10.2008 22:08:11   
Anonimen

Ja no, a mi kaj drugega preostane kot da ga začnem to učituser posted image user posted image user posted image

kak bi mu pa to dopovedlauser posted image men ful niso jasne te stvari, kak otroku nekaj dopovedat, pojma nimam kolk šteka, al jaz zdaj brezveze nekaj lupamuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
28.10.2008 22:10:17   
rumba
Saj jaz tudi zapiram vrata, pa so še vedno nonstop odprta, ker Anej in Hana veselo pozabljata.user posted image  Vrat pa zaenkrat še ne odpira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
28.10.2008 22:12:02   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kak bi mu pa to dopovedlauser posted image men ful niso jasne te stvari, kak otroku nekaj dopovedat, pojma nimam kolk šteka, al jaz zdaj brezveze nekaj lupamuser posted image

Mislim, da kar dobro štekajo, a je veliko vprašanje, če bodo ubogali. Sej eni hitro ubogajo, drugi pa skušajo meje do onemoglosti.user posted image  Anej je začel ubogati nekje pri 4 letih, Hana še običajno ne, Julija pa trenutno naredi ravno to, kar ji rečem, da ne sme.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
28.10.2008 22:13:13   
madejka
Ulla jaz mislim, da ni kar brezveze... saj počasi se ga prime. Naš je recimo imel (in še ima) manijo tepenja. Vse in vsakogar mora nabutatuser posted image In zdaj ko smo vztrajno vsi ponavljali, da se kar tako ne udari , če pa že, se je treba opravičit, mali zdaj veliko manj tepe in če udari, takoj pobožauser posted image Saj ni idealno, a ko bo razumel več, mu bomo tud še kaj več razložili.
Tako mislim, da je s vsako stvarjo... dok je ne razume, naj vsaj poskuša ubogat...

Rumba tvoje mnjenje?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
28.10.2008 22:14:14   
madejka
Vidim, da imaš ti ravno obratno... razumejo pa ne ubogajo, jaz pa da ubogajo, čeglih ne razumejouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
28.10.2008 22:16:54   
rumba
madejka, jaz delam isto, pač vedno rečem, da to in ono se ne počne, da to boli, ono je ajs.... Se ponavljam kot stara plošča in upam, da bo kdaj obrodilo sadove. No pri Aneju jih je. Čeprav sem rabila več kot tri leta ponavljanja eneih in istih stavkov, ki jih je veselo ignoriral, jih zna sedaj dobesedno ponavljati in jih sedaj sam uporabljauser posted image  in UBOGA.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
28.10.2008 22:17:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Mislim, da kar dobro štekajo, a je veliko vprašanje, če bodo ubogali. Sej eni hitro ubogajo, drugi pa skušajo meje do onemoglosti.user posted image  Anej je začel ubogati nekje pri 4 letih, Hana še običajno ne, Julija pa trenutno naredi ravno to, kar ji rečem, da ne sme.user posted image

no sej to....men je jasno, da Ula točno ve kaj pomeni ne. ne sme. samo se mi zdi da pojma nima, zakaj ne sme. zakaj je ne. sam zato, k sem pa jaz rekla - to pa ne kupiuser posted image se mi zdi da zaleže samo nekaj, kar prinese posledicouser posted image ne smeš odpirat predalov/priškrnjeni prsti...pusti pečko/peče....ne hodi po kavču/trd pristanek na tla...vse ostalo pa ni nič vredno...tko da pomoje res kar traja, da skužijo, da se pač nesme, ker neka posledica je vedno lahkuser posted image do takrat jim pa tumbaš in tumbaš in tumbaš in si sam sebi dosadanuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
28.10.2008 22:18:15   
madejka
Rumba pol pa nisem tak izgubljen primer, ki že lep čas ponavlja vedno iste stvariuser posted image Je fajn vedet da bo enkrat obrodilo sadoveuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
28.10.2008 22:18:49   
rumba

Vidim, da imaš ti ravno obratno... razumejo pa ne ubogajo, jaz pa da ubogajo, čeglih ne razumejouser posted image

Ma, po moje pa ne. Če ne razume, glih tako lahko "uboga", kot pri raznih rutinah, ker se to nonstop ponavlja, jo posnema, četudi je ne razume.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
28.10.2008 22:19:02   
Anonimen
madejka sej ne pravim da je brezveze, valjda ne, samo ni mi jasno kak se sploh lotit, da bodo konkretni rezultatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
28.10.2008 22:20:03   
madejka
Ulla ja, saj Maj se tud največ nauči iz posledicuser posted image Zdaj se je moral ene 2x orng podrsat po nosu, da je ugotovil, da sam še ne more po bregu dol laufat... mislim svašta!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
28.10.2008 22:20:08   
Freycha

Rumba pol pa nisem tak izgubljen primer, ki že lep čas ponavlja vedno iste stvariuser posted image Je fajn vedet da bo enkrat obrodilo sadoveuser posted image

jaz se sicer ponavljam ko stara plošča, ampak dvomim, da bo kdaj obrodilo sadove. Ampak kaj naj.... mama sem... to je moje delo, da sem tečna mama, ki samo teži user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
28.10.2008 22:21:24   
madejka
Tak ko je rumba rekla... VZTRAJNO!user posted image Se mi tud zdi, da cel dan ponavljam samo: Maj ne to, ne ono, ne tretje, pridi sem, pusti to...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
28.10.2008 22:29:24   
Anonimen
men je najbolj zanimiva okol te pečiuser posted image mava to plinsko peč, zdej še ne kurimo na polno in je super za dogrevanje. in točno ve da je ajs. pa tudi točno ve, da je ajs samo kadar je prižganauser posted image gre v velikem loku mimo in kaže s prstom in pravi ajs, ajs. če je pa ugasnjena, pa z užitkom tolče po njej in me prov tist navihano gleda, kaj bomuser posted image pa ji lohk na vse načine dopovedujem, pa se mi smeji in jo dalje tika. ko pa je prižgana, pa brez problema pusti pri miru, dolgo si niti mimo ni upalauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
28.10.2008 22:30:31   
rumba
Mene tako razpiuser posted image , ker sem vedno jaz tista, ki teži, moj pa samo gleda in ga ne gane.user posted image  Ne vem no, a res moramo biti mame tiste tečne?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?