ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: spps no ja....a potlej morajo novopečene mamice dojenčke s sabo nosit,če jih dojijo? Že kar nekaj časa nazaj, ko še niti v prvo nisem bila noseča in sem imela redni pregled je ena mamica na prvi pregled po porodu prišla z dojenčkom, ker ni imela varstva. In kakšen halo sta naredili sestri, da nista plačani za varovanje otrok, da bo kmal tam otroški vrtec, da ima pa sigurno kakšno kolegico, da bi ga mirkla,... skratka men ej bilo hudo za uno mamico. ojoj groza jaz sem pa pri Adamu na poporodni pregled prišla z njim in je bila sestra čisto navdušena, je rekla, da druge mame samo kako sliko prinesejo, jaz sem pa kar muštro prinesla in noben problem ji ni bil med pregledom popazit nanj. Pa med nosečnostjo je Nuša parkrat šla zraven in ji je G ful prijazno razložil na UZ-ju kje ima dojenček ka, pa sestra ji je razlagala kakšne preglede opravljajo, kako poslušajo srček dojenčkom.... Sem ful hvaležna za mojega G in njegovo sestro (je pa res, da sta privat). EN, vprašaj te sestre pri tvojem G, če so naveličane službe, pisker marmelade, jaz bi pa takoj šla delat v kako gin. ambulanto, ne pa da se pražim v tem domu. V glavnem, že dva dni mi je slabo, bruham sicer ne, ampak me vsi vonji motijo, pa utrujena sem tak, da boli. Soseda mi je pa prej rekla, da zgledam kot smrt na dopustu . No, saj od jutri sem res na dopustu