Anonimen
|
lejca, tile najine so so zgleda bolj malo zgovorne s kakšno izjemo seveda. Ali pa so tako nosečniško utrujene in zaspane, da soo sedaj že v mižulah. Kar se pa znakov tiče jaz kakšnih posebnih nimam. No, prvi je ta, da nimam M (huraaaaaa), imam občutljive bradavice, sem napihnjena, zaspana in utrujena (ampak kdo pa ni v tej vročini), hodim večkrat na vodo (no, sej tudi pijem kot žolna, za kar je spet kriva vročina). Drugače pa nič. V prvi nosečnosti so me nenormalno bolele zize, sedaj nič, imela sem že navsezgodaj volčjo lakoto, sedaj jo nimam, že takoj po testu se mi je uprlo vse sladko (kar niti ni tako slabo ), sedaj pa nimam nekih željo po določeni hrani, niti se mi nobena ne upira. Pa v prvo bi s svojimi vetrovi lahko oskrbovala Plinarno Ljubljana, sedaj v drugo pa nič sledi o vetrovih (haval vsem svetnikom ), v prvo me je dosti bolj špikalo spodaj, sedaj me samo nekaj tišči, sem pa sedaj veliko bolj napihnjena kakor v prvi nosečnosti. Skratka totalno drugače. Hmmm? V prvo imamo fanta, mogoče bo v drugo punčka. Bomo videli. Mogoče že na NS.
|