julam
|
Joj, kok imam jaz fajn dr. Moj je tako ziheraški, da sem bila naročena takoj naslednji teden po klicu, pa sem sestri povedala, da je verjetno šele 2-3 tedne star plod. Potem sem jo še ekstra vprašala, če je smiselno hodit tako zgodaj, pa mi je zatrdila, da dr vsaj vidi, če je plod v maternici. No, ko sem bila v čet na pregledu, pa me naroči še čez 10 dni,ker srček še ni bil. Torej, punce, v 14 dneh 2 pregleda! Joj, sem vesela, da ga imam. Da ne govorim, da mi je v obeh na VSAKEM pregledu naredil UZ, samo da se je prepričal, da je vse OK in da se plod normalno razvija. Res, svaka čast! No, čez poletje ga navadno res ni celo poletje, ker je Dalmatinec in gre domov, ampak pregledi pa potekajo nemoteno. Sicer sem pa vedno bolj boga. Po izračunih sem šele v 4t, pa mi je iz dneva v dan bolj slabo. Danes čez cel dan, sladko se mi dviguje, skoz bi neki jedla, pa mi vse obleži. Mi pa ful dišijo slane stvari, mlečne pa recimo ne. Tako mi je moj zlati ob 21h spekel jajčka na oko, ki ga nisem že vsaj pol leta jedla. Pa kako mi je pasal . Skratka dame, jaz sem def noseča. Samo upam, da bo vse OK! papa
|