Grahec
|
Ojla, dobro jutro so ! Jaz bi morala včeraj imeti NS pa so mi jo prestavile na drug teden ! Nekaj se jim je sistem zalomil, ker je en ginekolog na porodniški, tisti ki ga nadomešča je zbolel in sedaj vse nujne primere sprejema ta, ki ima licenco za NS in je včeraj imela 2 do 3 ure zamude, ker pa je rekla da bo delala samo do 19 torej jaz, ki sem bila naročena ob 17.30 sploh ne bi prišla do takrat na vrsto... Potem je pa sestra zračunala, da drug teden še ne bo prepozno in me prenaročila, tako da lahko na seznamu popravite, da imam NS 27.8. Res smotano, ker sem včeraj norela s službe domov se stuširat preoblečt..., potem pa ko sva z mi pa to povejo!!! No potem sva šla pa malček po nakupih, sem si kupila ene čeveljčke za jeseni, take v izi in na komot, tudi če mi bodo noge začele kaj otekat bodo OK. Aja, pa še v službi me jezijo, samo čakam, da začnejo delat v kadrovski, da se razjezim nanje ! Se mi je z 31. 7. iztekla pogodba in so mi naredili kao prekinitev (čeprav sem delalala tudi vmes!) in me spet zaposlili za 3 mesece od 5. 8. No, pa so babe me odjavile od obveznega zavarovanja takrat 31. 7. in me do zdaj še niso nazaj prijavile, za znoret res!!! OK, saj nuhalno bi bilo tako ali tako za plačat, ampak če bi se mi pa kaj zgodilo pa kaj??? Bi kar njim račun izstavila???!!!! OK, saj bom danes zrihtala pa bo! Saj zdaj se bodo opravičevale, pa lepe delale, češ da so spregledale..., čeprav mislim, da kar malce nalašč nagajajo... Ma, jih bom pomoje res kar malček nadrla kaj se grejo, saj tako ali tako mi čez tri mesece pač ne bodo več podaljšali, to pa itak vem (se bo trebušček že preveč videl)... Aja, danes sem se že na vsezgodaj najamrala ! Saj drugače ni tako grozno, počutim se sicer kar dobro... v zadnjem času tudi s prebavo nimam več težav, le utrujenost je pa taka kot pri nekaterih od vas, vsak popoldne moram počivat. Aja, pa pomoje imam že vse zadnje izdaje nosečniških in dojenčkastih revij, kar jih je zunaj , pa sem že pogruntala, da je v vseh približno eno in isto in da več ali manj prepisujejo, potem pa malček stavke obrnejo pa je... Bi se kar pri kaki taki reviji zaposlila, po mojem bi bolj originalne članke pisala ! Aja, a ima kdo izkušnjo glede kakih boljših knjig in priročnikov, da bi vedla kaj se splača v knjižnici sposodit na temo nosečnosti, novorojenčkov, dojenčkov... Ma, ja saj vem, da bo še časa... samo meni prav paše popoldne, ko se vležem kaj takega prebrati. Joj, kok se že veselim, da bomo imeli dojenčka, res res upam, da bo vse OK! (Se opravičujem za ta dolg jutranji izpad!)