|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.8.2008 7:56:54   
Grahec
Ojla, dobro jutro souser posted image !

Jaz bi morala včeraj imeti NS pa so mi jo prestavile na drug tedenuser posted image user posted image !
Nekaj se jim je sistem zalomil,user posted image ker je en ginekolog na porodniški, tisti ki ga nadomešča je zbolel in sedaj vse nujne primere sprejema ta, ki ima licenco za NS in je včeraj imela 2 do 3 ure zamude, ker pa je rekla da bo delala samo do 19 torej jaz, ki sem bila naročena ob 17.30 sploh ne bi prišla do takrat na vrsto... Potem je pa sestra zračunala, da drug teden še ne bo prepozno in me prenaročila, tako da lahko na seznamu popravite, da imam NS 27.8.
Res smotano, ker sem včeraj norela s službe domov se stuširat preoblečt..., potem pa ko sva z user posted image  mi pa to povejo!!!
No potem sva šla pa malček po nakupih, sem si kupila ene čeveljčke za jeseni, take v izi in na komot, tudi če mi bodo noge začele kaj otekat bodo OK.
Aja, pa še v službi me jezijo, samo čakam, da začnejo delat v kadrovski, da se razjezim nanjeuser posted image user posted image ! Se mi je z 31. 7. iztekla pogodba in so mi naredili kao prekinitev (čeprav sem delalala tudi vmes!) in me spet zaposlili za 3 mesece od 5. 8. No, pa so babe me odjavile od obveznega zavarovanja takrat 31. 7. in me do zdaj še niso nazaj prijavile, za znoret res!!! OK, saj nuhalno bi bilo tako ali tako za plačat, ampak če bi se mi pa kaj zgodilo pa kaj??? Bi kar njim račun izstavila???!!!! OK, saj bom danes zrihtala pa bo! Saj zdaj se bodo opravičevale, pa lepe delale, češ da so spregledale..., čeprav mislim, da kar malce nalašč nagajajo... Ma, jih bom pomoje res kar malček nadrla kaj se grejo, saj tako ali tako mi čez tri mesece pač ne bodo več podaljšali, to pa itak vem (se bo trebušček že preveč videl)...

Aja, danes sem se že na vsezgodaj najamrala user posted image ! Saj drugače ni tako grozno, počutim se sicer kar dobro... v zadnjem času tudi s prebavo nimam več težav, le utrujenost je pa taka kot pri nekaterih od vas, vsak popoldne moram počivat. Aja, pa pomoje imam že vse zadnje izdaje  nosečniških in dojenčkastih revij, kar jih je zunaj user posted image user posted image user posted image , pa sem že pogruntala, da je v vseh približno eno in isto in da več ali manj prepisujejo, potem pa malček stavke obrnejo pa je... Bi se kar pri kaki taki reviji zaposlila, po mojem bi bolj originalne članke pisala user posted image user posted image !
Aja, a ima kdo izkušnjo glede kakih boljših knjig in priročnikov, da bi vedla kaj se splača v knjižnici sposodit na temo nosečnosti, novorojenčkov, dojenčkov... Ma, ja saj vem, da bo še časa... samo meni prav paše popoldne, ko se vležem kaj takega prebrati. Joj, kok se že veselim, da bomo imeli dojenčka, res res upam, da bo vse OK!user posted image user posted image user posted image

(Se opravičujem za ta dolg  jutranji izpad!)

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.8.2008 8:11:28   
dana
Dober dan !

Pri meni se vidi, da je že četrtek, ker vsak dan težje vstanem. Pa še tako vreme, tko da sem čist na tleh.
Pa diplomsko moram pisatuser posted image  kar se mi tud ne da. Grozn.

Naja3 glede izcedka - če imaš rumenkasto zelenkastega zna biti že kak začetek vnetja. Jaz uporabljam VitagynC v tem primeru. G pa mi je napisala tudi Canesten kremo, ki jo uporabljam če je zlo hudo. Ker mene tudi srbi, če imam tak izcedek.

Imam pa vprašanje glede nuhalne - a je to vaginalni UZ ali preko trebuha ?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.8.2008 8:19:19   
Linda25
Dobro jutro punce.

PO dolgem času se javljam, berem vas pa itak skoraj redno. Pregled imam 19.9. Včerja sem imela nuhalno in je bilo vse ok. Tveganje je majhno, ampak sem kljub vsemu dala kri, izvide dobim čez dva tedna. Tveganje je nekje 1:4300 približno. Čudi me, da nisem prejela nobenega izvida, pa tudi tega razmerja niso vpisali v materinsko knjigico. A ni to čudno? user posted image  je velik51 mm. Naj bi bila včerja v 12t 1d. PDP bi bil kao 5.3., čerpav mi je to čudno. KO si sama zračunam je pDP 4.3. in včerja naj bi bila 11t6d. Ne razumem.

Lp

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.8.2008 9:15:58   
sonček85
cita:držimo pesti za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.8.2008 9:26:01   
Jutro,

samo da se na hitro pofočkam sedaj se odpravljamo na NS sem živčna za znoret držite pesti...se javim ko pridem ob 11.00 pa imamo pregled...

papa punce moje

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.8.2008 9:49:59   
sonček85
ste se že prebudile,če ne se boste-ekola sedajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.8.2008 10:14:28   
mama_milchy
ejla,

kako smo kaj danes? naspane? utrujene? slabost?

No, jaz sem mal slabše spale, ker je moj user posted image  delal in sem se skozi zbujala, da vidim, če je že doma, pa Žigec se je skozi nekaj vrtel po postelji in jamral, zjutraj pa ugotovim, da se je polulal in seveda moker jogi; to je naredil sedaj prvič pa je že nekaj časa brez planice - najbrž je kaj sanjal;

Grahec, kje si pa bla naročena na NS? Ojej, kakšno so ti zagodle v službi; kolikokrat pa so ti podaljšali pogodbo?

Meni pa dela težave to prostovoljno zavarovanje, vedno, ko grem h G in pol še k svoji zdravnici, me sestre skozi sprašujejo kje imam dodatno urejeno; no sedaj ko pa sem na bolniški, mi gospa prijazna sestra noče izdati potrdila o odsotnosti oziroma je zadnjič zahtevala plačilo za obisk zdravnika, seveda sem nardila vik in krik, prišla domov in takoj klicala na vzajemno, jih mal nadrla - pol pa mi ena prijazna uslužbenka reče: sej imate vse urejeno, gospa; uuu, sem bla jezna, no je bila tolko prijazna, da so mi domov poslali potrdilo, da je z zavarovanjem vse OK.

Punce, dejte mi povedat, a vas prsa kaj bolijo-pečejo? so že kaj večje?

Danes sem klical v ambulanto dr.Pušenjaka za NS - je bila tam sestra full prijazna, me je naročila 9.8. ob 17:45, seveda je plačljivo - 60,oo€, ker sem mlada (mi je rekla v šali), s sabo pa moram prinest materinkso in zdravstveno izkaznico (ne vem zakaj, ker itak je za plačat).
Aja, a ste ve vzele s sabo tudi otročka al samo moža?

Naja; pošlji mi ZS, pa ti dam števlko kam je treba klicat,

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.8.2008 10:14:32   
Grahec
cita tudi jaz držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.8.2008 10:26:21   
Grahec
mama_milchy, NS imaš najbrž kar 8.9. ali znaš ti v preteklost hodit user posted image .  Sem malo boljše volje, ker sem že dvakrat kadrovnice nadrlauser posted image , ampak zdaj pa bo zavarovanje urejeno. Drugače, pa je bilo hecno, ker dodatno sem imela urejeno, obvezno pa ne.
Jaz sem na NS naročena na Ginekologijo Bežigrajski dvor. Tudi sicer imam tam ginekologa (Jeričević) in do zdaj imam same super izkušnje, to včeraj pa je bilo res kar nekaj..., sicer so se ful opravičevali pa menda, da dobim nekaj popusta za pregled 27. 8.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 21.8.2008 10:27:01 >

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.8.2008 10:36:25   
mama_milchy
grahec user posted image user posted image user posted image  kaj češ, se zgodi; NS imam 9.9., sem čisto skregana z datumi, ko pa imam tolko stvari po glavi; samo, da ti uredijo te zadeve; me pa zelo jezi, da delodajalec kar naredi prekinitev za dan ali dva in ti pol spet da pogodbo; ampak a ni, da po 3dneh brez pogodbe avtomastko dobiš za nedoločen čas; no, vsaj pri nas je tako in se kr držijo datumov izteka pogodbe;

je bila katera pri tem dr.Pušenjaku - kakšen je? user posted image

kaj danes za kosilo? sem čisto brez idej; sedaj pa grem malo na kauč, prvi spanec že kliče

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.8.2008 10:41:57   
Anonimen
Grahec - Joj, ti pa si imela pestro. No jaz bi tud uni iz kadrovske pošteno napela.

dana - NS se dela preko trebuha, razen če je ženska res ornk, ornk debela in je trebušna stena predebela delajo preko nožnice, ker se bolje vidi.

Linda25 - Tudi meni je vse skupaj čudno, ker je najina pikica bila velika 6cm, pa naj bi bila na dan NS v 12t in imela naj bi rok 3.3.? Mah, dan gor ali dol pravim... še noben ni notri ostal, tko da tud najini pikici ne bosta. user posted image Lahko, da ti v MK niso ničesar vpisali, ker si oddala kri in potem se ti rezultati iz NS izboljšajo ali pa poslabšajo in mislim, da ti bodo te rezultate, ki naj bi bili bolj natančni vpisali v materinsko. No, tko si jaz to razlagam.

cita - Držim pesti!

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kako smo kaj danes? naspane? utrujene? slabost?

Punce, dejte mi povedat, a vas prsa kaj bolijo-pečejo? so že kaj večje?

Aja, a ste ve vzele s sabo tudi otročka al samo moža?

Spali smo slabo, ker je tamal štrajku od polnoči do tretje ure... že drugo noč zapored! user posted image
Prsa me en bolijo, me tudi niso v tej nosečnosti nikoli, so pa bradavice bolj občutljive, pa pečejo me, so se mi pa tud opazno povečale.

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.8.2008 11:14:07   
Naja30
Dober dan.

S tamalo sva že opravili cel šoping, zdaj pa vsaka po svoje bluziva - ona gleda Piko, jaz pa na rr. user posted image

Grahec, da v vseh nos. in revijah za otroke piše eno in isto, sem jaz že zdavnaj ugotovila. Ampak še vseeno jih kupujem.user posted image  In imam tega papirovja doma toliko...

dana, NS je ponavadi UZ preko trebuha, ker je plod že dovolj velik. Če pa slučajno ni, pa G naredi vaginalnega. Jaz sem bila 2x na NS in sem obakrat imela čez trebuh.

Linda, čestitke za NS. Ne obremenjuj se s pdp, ker na vsakem UZ lahko malo odstopa glede na velikost ploda. Tvoj pdp je nek okviren datum, rodiš pa lahko + ali - 2 tedna.

cita, javi se po NS.user posted image

sonček, opala. Te že hormoni mečejo? user posted image

mama, mene bolijo prsi včasih, ja. Pa malo so večje.user posted image
Pri Pušenjaku sem bila prvič in je bilo fajn. Sicer je bolj redkobeseden, ampak važno je, da je strokovnjak. Pove ti pa vse, kar ga vprašaš. In zelo lepo sliko mi je dal takrat.user posted image

Tako, malo sem vas obrajtala, zdaj grem pa kuhat.
Kaj pa ve kaj kuhate danes?

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.8.2008 12:53:43   
dana
Hvala za odgovore jjasna in naja3. Spraševala sem pa zato ker bom šla direkt iz službe in se ne bom mela možnost tuširati. Saj za silo se bom zrihtala v službi, če bi slučajno delala vaginalnega, da ne bo kake zadregeuser posted image

Prsa so se tudi meni povečala (pa že tko mam C košarco), bolijo me ne, so pa bradavice ful občutljive.

A vas hlače že kaj tiščijo? Jaz jih bom nekaj že kar pospravila, ker imam v glavnem vse precej na tesno in me tiščijo. K sreči je pa nekaj takih ki so bolj na komot in upam, da bojo še za kak mesecuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.8.2008 12:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dana

A vas hlače že kaj tiščijo?

Men že nobena niso več prav, le tista, ki so v pasu za zavezat ala trenirke stil. Ampak ker so pol na vrvico in ko zavežeš imaš pol tam celo bulo in pol ljudje mislijo, da mi popek ven štrli?! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Kaj pa ve kaj kuhate danes?

Zelenjavno čorbo. user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.8.2008 13:05:40   
Dali*
Mene prsi nič ne bolijo, so me samo na začetku. Bradavičke so malce bolj občutljive, ampak ni sile. Ja, meni tudi hlače postajajo pretesne., čeprav se nisem še nič zredila. Trebušček se pa počasi že malce vidi. Pod popkom je malce bol zaokrožen. Fajn, da sem na bolniški, ker ne vem kateri kostim mi je še prav za v službo. Imam tudi jaz bolj telirane in ozke stvari.b Tako, da cot za v službo nisem oblekla že od 11.7.2008. Upam, da mi jih sploh ne bo treba.

Ne si dovolit, da vam oblaki zakrijejo čudovit dan.

Tko, zdej grem pa mal počivat, ker sem že od 6. - ih pokonci in trebušček mazat.

Ciaooooo

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.8.2008 13:20:50   
janaja
Zdravo,

da se vam tudi jaz malo javim....

Pregled smo imeli 18.8 in je bilo vse bp, razen polipa velikega za grahec, ki zakrvavi pri vsakem user posted image .
Zdej pa sploh ne veva, al lahko še al rajš ne. Mi je gin rekla da bolj v izi ( a je to rekla tko al bi blo bolš da rajš ne, bova pomoje rajš počakala do naslednjega pregleda 30.09 pa bomo mal abstiniral user posted image ) A ima slučajn katera isti primer s kakšnim polipom.

NS imam pri dr. Strah v Domžalah 18.09. in komaj čakamo.

Pridne bodte pa se tipkamo...

Janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.8.2008 13:23:19   
hedviga
Dali, jaz sem AS kupila, ko sem bila 9 tednov in še mal, pa sem poslušala in ni bilo nič. Je pa res, da nisem bila prav zelo vztrajna, ker včasih malo dlje traja, da najdeš. Potem sem še ene dvakrat na hitro probala, pa tudi nič, v 11 tednu pa lej ga zlomka utrip!!!!!! Juhu, sem bila vesela!! Sem si res čas vzela in cm po cm "obdelala" cel trebuh. Tako sem slišala oba, A-jčka na levi  in B-jčka na desni. Potem se mi zdi, da je vsakič lažje najt. Otroci rastejo, ti pa tudi veš kaj iskat. No, včasih se skrijejo user posted image
Zdaj pa se mi zdi, da razgrajača skačeta notri, ker včasih klokota in srček se sliši bolj pa spet manj...Hecno, res, priporočam!

JJasna, pozabila sem napisat:naslednji pregled bo 15.9. Hvala bogu, da tokrat ne bom čakala 5 tednov tako kot zdaj, malo manj....

Naja3, na nuhalno sem bila na centru za gineko. in perinatalno diagnostiko, pri dr.Sketelj. Ona dela sicer tudi na GK, se mi zdi. V bistvu bi lahko to opravila tudi na GK, ampak mi v bistvu ni žal, si je res vzela čas. Edino žal mi je, ker je dala samo dve slikici, Pušenjak menda da CD in malo več tega.  Cena je bila 60 evrov. Mi še ne pripada na napotnico user posted image

Milchy, mene joške ne bolijo, ne pečejo, edin glih en mal so večje, pa tudi ni kej krize. Bojo že..
Na NS pa le vzemi svoje, ker moj mož bi bil na smrt razočaran, če bi to zamudil!!

Grahec, teh knjig je miljon in ker imaš (imamo) še malo časa si lepo po vrsti sposodi vse user posted image  Jaz tudi rada berem tele knjige in vse revije od Mame naprej vse...

Dana, ne govori mi o hlačah... Sej ne, da imam že ne vem kakšem trebuh, ampak sem se zredila 3 kg in prebava me daje in mi ni praktično nič več prav. Pred zanositvijo sem bila vsa suha in pretegnjena, vse hlače ozke, nizki pasovi, blinkblink..pa majce oprijete in  kratke. No, zdej pa mam... Malo se znajdem, hlač ne zapnem in gumb in gumbnico povežem kar z elasitko za lase, pa čez dogo srajco al pa majco. Sem pa ugotovila, da bo treba v šoping za spodnimi hlačkami, nekak tangice ne sedejo več, pa tudi te sintetike ne, pa vse me veže se mi zdi, da glih čez tamalčka. Bom kupila pač gate za stare mame user posted image

Vsem lep dan!!! Aja kuhal se bo sirov burek, solata, prej pa še (tudi) zelenjavna juhca....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.8.2008 16:33:25   
sanna
Izgleda, da so se nam vsem po vrsti začele težave z oblekami. Jaz še spravim gor svoje hlače, ampak, ko se usedem me začne vse šponat in potem mi slabo rata, zato sem dala vse na stran in bom upala, da mi bo po porodu kaj prav. Drugače bom menjala vso garderobo, no, pa saj bo tudi moda drugačna. En lep in sončen pozdravček.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.8.2008 16:36:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

hedviga, kako lepo je prebrat tako lepo napisan post. user posted image  Čestitam za NS in za tvoja dva korenjaka. Kje si pa bila na NS?

spps, jaz sem tukaj, če bi rada čvekala. Bo kakšna konstruktivna debata ali small talk? user posted image
ojla!
sem včeraj obupala pred compom,si predolgo rablauser posted image user posted image user posted image user posted image bo mogoče danes boljšeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.8.2008 16:44:13   
spps
grahec,so ti pa res zagodliuser posted image
cita je imela uspešno NS,mi je sms poslala,ko sem bila v službi.
in ostale?počivate?men se zdi,da mi kilce kr gor ,pa nimam nič pretiranega apetita-bo zgleda zopet zanimivo.
Kar se prsi tiče,jaz še mam kr napete in bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image povečale so se mi pa že ob izostanku Muser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.8.2008 17:43:18   
sonček85
sonček, opala. Te že hormoni mečejo? user posted image user posted image
ja seveda me.

spps:samo jaz še sedaj nisem našla un link za sestavljanko,ki bi jo imela.sem malo blond pa ne najdem.!A ve katera druga mogoče link(neki vem da je pregnant.com ,samo tam nikjer ni ničuser posted image )mama_milcy:ti imaš tudi to

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.8.2008 18:24:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček, opala. Te že hormoni mečejo? user posted image user posted image
ja seveda me.

spps:samo jaz še sedaj nisem našla un link za sestavljanko,ki bi jo imela.sem malo blond pa ne najdem.!A ve katera druga mogoče link(neki vem da je pregnant.com ,samo tam nikjer ni ničuser posted image )mama_milcy:ti imaš tudi to

link

< Sporočilo je popravil spps -- 21.8.2008 18:30:04 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.8.2008 20:47:38   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (29)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09. 27.08.   
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               28.08.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   17.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)     
user posted image  19.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    26.08.
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali*                            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08.  11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4user posted image , št. user posted image 2 )
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    29.07.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja3 (30)                      (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0)    29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 45 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.8.2008 21:07:41   
spps
a spet ne bo nobene?user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa zdajle mal pesmi poslušam,da mi bojo za prvi ples na poroki zavrteli pesem od S.twain-from this moment on(besedilo pesmi je pravo za takšen dan),sem poslušala,pa mal jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image
in ostale?kaj počnete?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.8.2008 21:12:58   
Dali*
spps, ma kaj se poročiš v soboto al kaj? noro super....čestitam. Glej, da boš posredovala slikice...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?