|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.8.2008 12:21:27   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: dana

_andreja_ tudi jaz pri prvem nisem bila na NS, zdajle mi je pa moja G rekla ja kaj pa NS in kaj me ovira pri tem, tako da zdaj datum imam, potem je pa rekla naj se odločim ali ja ali ne. Bojim se namreč tega kako bi/bom odreagirala če bo rezultat slab.

ravno zaradi tega mi ni do NS, drugače pa tudi nuhalna ni 100 % zanesljiva, je tudi tam lahko rezultat delno negativen oz pozitiven, oz. lažni rezutat... ko sem 27. 7 šla lulat in videla rdeče spodnje hlačke, sem tako jokala, in sem spoznala , da si res želim tega otročka, tako da isto kot ti ne vem kako bi odreagirala.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.8.2008 12:41:52   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

jjasna, čestitke za NS! In Pušenjak ti je napovedal spol? Baje on sploh noče napovedovat spola. Super no, bo mali dobil sestrico!user posted image user posted image user posted image  Kdaj si se pa naročila na NS, koliko prej?

To da on noče napovedati spola pa prvič slišim? Nama je tudi v prvo pravilno napovedal fantka in kolegom pravilno punčko. Na NS sem se pa naročila nekje v 7t, po tistem prvem samoplačniškem pregledu, ko sem bila ziher koliko sem noseča. Moja zadnja M je bila čudna, trajala je samo en dan in ostalih 9 dni krvavo-rjavi izcedki. Tako, da nisem vedela katero ZM naj upoštevam 2.5. ali 27.5., no pa je bila prava tista druga.
Tko, da čakamo punčko, razen če ji vmes ne zraste lulček. user posted image Če ne bo sedaj, bo pa v tretje punčka, če pa bo tudi v trejtej fant... Bom imela pa 4 moške pri hiši in vedno poln hladilnik piva in na TV sporedu šport, šport, šport. user posted image user posted image user posted image

Dali* - Bomo dopisale. user posted image

Aja, sori. Menda ne pove spola, če ni ziher. Tako da user posted image  še enkrat za punčko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.8.2008 12:45:00   
Anonimen
O NS od Pušenjaka; ""Nuhalna svetlina", kakor je izraz že skoraj ponarodel, sploh ni obvezna preiskava. Opravimo jo prostovoljno pri ženskah, ki želijo čim boljšo oceno tveganja za rojstvo otroka z Downovim dindromom in drugimi večjimi kromosomskimi napakami in sicer jo je enakovredno mogoče opraviti v obdobju med 11 tedni in ¸skoraj 14 tedni nosečnosti (13 t 6 d.). Ker so lahko od ocene trajanja nosečnosti po ZM določena odstopanja, je najbolje, če se nosečnica na NS naroči okrog 12 tednov, ko lahko kompenziramo cel teden navzudol in skoraj 2 tedna navzgor."
Se je treba pa tud pozanimat, če ima G, ki dela NS licenco za to. Licenco dobijo po posebnem usposabljanju.

Poleg tveganja za DS ti pa pregleda, če je vse na svojem mestu - od hrbetenice, trebuščka, mehurja, glavice,... ker se lahko že sedaj vidijo kakšne hude napake na plodu, G bi mi pa delala naslednji UZ šele, ko bom imela morfologijo (nkeje po 20t). In lažje bi se odločila za UPN sedaj v 12t kot pa kasneje v 20t (ko bi imela morfologijo), če bi se izkazalo, da je plod hudo okvarjen. Seveda si zelo, zelo želim tega otročička, si pa tudi tako zelo želim da bi bil zdrav.

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.8.2008 12:50:24   
Naja30
Pozdravček.

Spet jaz z enim vprašanjem (sem tečna a ne?user posted image  Tistim, ki sem tečna, me ignorirajte, ampak mene samo malo skrbi.user posted image ). Zanima me, kakšen izcedek imate? Ker moj je zelo gost in rumenkast.user posted image  Bi mogla že začet s kakšno kremo ali svečkami?

Grahec, mirno kri. Vse bo ok.
Na NS bo šel z mano mož, kot je vedno šel. To je res lep pregled in ga je škoda zamudit.user posted image

andreja, v 2.nos. prej začutiš baje. No nič baje, jaz sem prvič začutila v 17t, drugič pa v 16t. Samo zdaj je res mogoče še malo prezgodaj.

mama, moja pupika je že ok. Vročino je imela predvčerajšnjim zvečer in včeraj zjutraj malo. Danes je pa že dobra. user posted image
Kosilo imam še od včeraj. user posted image  Govejo juhco, pašto in solato.

Aja, glede spola v seznamu je meni vseeno. Sama ne bom vprašala, če pa katera želi imeti napisano, pa naj ima. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.8.2008 13:44:58   
Anonimen
sem pršla pokukat, sem vidla da se naja tuki javljauser posted image sam čestitala bi ti rada, si pogumna da si tolk hitro šla v akcijouser posted image in pa seveda ti želim lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.8.2008 14:39:34   
škratka
Živijo!
Boste dale še mene na seznam?
1.  nosečnost, 23 let.
PDP 14.3.09user posted image

Prvi pregled 7.8.08

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.8.2008 15:47:58   
mama_milchy
škratka, dobrodošla med nas user posted image ; mirno in srečno user posted image  ter zdravega user posted image

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.8.2008 15:59:46   
Naja30
ulla, hvala! user posted image

škratka, dobrodošla. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
20.8.2008 16:52:36   
hedviga
Evo punčke, mene pa že dooolgo ni bilo med vami. V bistvu sem se po prvem javljanju malo "zavlekla" v ilegalo...
Torej zdaj se mi pa zdi, da se lahko že vrnem med žive, saj je za mano včerajšnji pregled in NS..

Pregled potekal ok, po 5 tednih sem spet videla moja dva  miškota, oba še lepo živa in s srčki. Moram rečt, da me je reees prav skrbelo, če bo še vse ok. Dobila materinsko knjižico in železo, ker je kri že malo "opešala". Ja smo trije porabniki...
Popoldne pa sva šla z možem še na nuhalno... Miškota sta velika 53 in 55 mm, srčke delajo kot lokomotiva, organi vsi ok, tveganje sorazmerno majhno (bi bilo še manjše, če ne bi bila jaz stara baba user posted image  ). Za spol pa mi je dr. povedala, da je enostavno prezgodaj, pa saj res ne gori voda.. meni je v bistvi popolnoma vseeno, samo da bosta zdrava...
Punce, res vsaki privoščim tole, ker si vzamejo čas in si svoj podmladek lahko dobro ogledaš.
Ležita pa točno tam, kjer sem poslušala srčke z AS.user posted image

Meni se je zvalila skala od srca, tako da upam, da bom sedaj malo bolj prisotna in aktivna user posted image  Se spodobi, da imate še kakšno ..khm..starejšo mamico zraven user posted image

Aja, PDP ostaja do daljnega še vedno 2.3., čerpav se mi zdi, da sta pikota malo manjša, pa tudi...verjetno bosta malo pohitela user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.8.2008 17:38:58   
trinity22
ojla,

tudi jaz se že zelo dooolgo nisem javila, malo zato, ker se "učim" malo zato, ker se še vedno ubadam s slabostmi, ki ponavadi nastopijo zvečer ali pa popoldan ravno takrat, ko bi imela malo časa za RR, ampak se mi potem enostavno ne da ...

jjasna čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS in za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hedviga tudi tebi čestitke za dobro opravljen pregled in da je s tvojima user posted image user posted image  vse OK in lepo da si prišla spet malo naokoliuser posted image user posted image user posted image

vsem osztalim pa lep pozdrav in božajte bušije

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.8.2008 17:41:51   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse ok in da lepo rasteta

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.8.2008 17:52:51   
spps
ojla!
a vas današnji dan kaj izčrpava?jaz sem se na pol hin zbudilauser posted image user posted image user posted image danes pa ni šlo brez popoldanskega počitkauser posted image user posted image user posted image zdaj pa nabiram enegijo ,da se k sebi spravim.
škratka-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image
hedviga,super za novičke iz nsuser posted image user posted image user posted image ž
grahec-zdajle že gledaš svojega pikeca,potem nam pa le poročaj,kako si opravilauser posted image
trinity,ti si pa res pridnauser posted image
Naja,jaz imam bel in sluzast izcedek(občasno)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.8.2008 17:55:46   
Dali*
Full sem vesela, ko vidim, kako ste pomirjene in srečne po opravljeni NS. Mene čaka čez 3 tedne, ko bom v 13 tednu. Komaj čakam...

Vsem full user posted image za zdrave otročičke. Še naprej pridno božajte svoje trebuščke...

Angel sound... Od katerega tedna dalje ga uporabljate?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.8.2008 18:21:48   
sonček85
že ves teden ga veslo božamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.8.2008 18:25:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Full sem vesela, ko vidim, kako ste pomirjene in srečne po opravljeni NS. Mene čaka čez 3 tedne, ko bom v 13 tednu. Komaj čakam...

Vsem full user posted image za zdrave otročičke. Še naprej pridno božajte svoje trebuščke...

Angel sound... Od katerega tedna dalje ga uporabljate?
jaz sem poskusla ,ko smo imeli 9.tednov in sem ga našla.
Jaz pa imam Nuhalno  danes teden,tudi komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.8.2008 18:26:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

že ves teden ga veslo božamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo touser posted image  a tvojmu si že povedala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.8.2008 18:46:28   
sonček85
da mami in njen dragi že vseta ,pa sestra, saj sem mamici naredila najlepše darilo včeraj za njen roj.dan ,ki ga je imela včeraj.danes  je pa tako vesela,ko sem jo videla da kar cveti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.8.2008 18:53:50   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   04.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              
user posted image   06.03Grahec (29)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.   
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               28.08.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   17.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)     
user posted image  19.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    26.08.
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali*                            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08.  11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4user posted image , št. user posted image 2 )
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    29.07.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   
user posted image   31.03. Naja3 (30)                      (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0)    29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 45 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

< Sporočilo je popravil jjasna -- 20.8.2008 18:54:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.8.2008 18:57:42   
Anonimen
hedviga, bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

škratka dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

trinity22 - hvala. user posted image

Linda25, Grahec in julam - ve pa nam javite kako je bilo danes na NS!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.8.2008 19:52:46   
spps
kje se skrivate?jaz bi čvekala,pa nobene ni blizuuser posted image  bom morala zgleda hitro spatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.8.2008 20:45:14   
Naja30
hedviga, kako lepo je prebrat tako lepo napisan post. user posted image  Čestitam za NS in za tvoja dva korenjaka. Kje si pa bila na NS?

spps, jaz sem tukaj, če bi rada čvekala. Bo kakšna konstruktivna debata ali small talk? user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.8.2008 21:42:53   
Naja30
No zdej sem pa jaz sama ostala. Imam pa res srečo. user posted image

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.8.2008 21:44:38   
Anonimen
Naja in spps - Vidim, da kakšne konstruktivne debate ni bilo. user posted image user posted image user posted image

Današnje punce, ki so imele pregled ali NS se niso nič javile. user posted image Upam, da je bilo vsaj vse ok, pa da nam nakadno sporočijo lepe novice.

Jutri pa ima cita NS. Držimo pesti zanjo! user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.8.2008 21:45:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

No zdej sem pa jaz sama ostala. Imam pa res srečo. user posted image

user posted image

No, jst sem še tu... le tolk časa sem limala gor tiste piakpolonice, da tvojega posta, ko sem odprla temo Marčevk še ni bilo gor. user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 20.8.2008 21:46:01 >

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.8.2008 22:00:47   
Naja30
Konstruktivne debate res ni bilo, bo pa zato spanec toliko bolj konstruktiven, a neeee spps? user posted image

Lahko noč, babuške.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?