|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
11.8.2008 9:33:45   
mama_milchy
Dobro jutro,

evo še mene; kr deloven in naporen vikend je za mano; v službi je bilo pestro skozi; bo pa sedaj čez teden malo mira, pol pa za vikend spet ogromno prihodov / odhodov in bomo kr gagali user posted image ;

drugače sem pa kr OK, včeraj sem šla spat z Žigcem že ob 20-ih in danes do 8-me zjutraj, je prav pasalo; sedaj pa moram si srajce za v službo oprat, pol neki malega zlikat in seveda kosilo skuhat, bo pa pol user posted image  vse pospravil, ker grem jaz v popoldansko danes; on pa sedaj nina, ker je delal nočno.

Kako ste pa kaj ve? upam, da vam ni preveč slabo.

lepo se imejte,

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.8.2008 9:44:17   
spps
dobro jutro!
ste imele lep vikend?jaz sem včeraj pol dneva prespala,potem pa sem šla na obisk k stari mami,pa mi še ni blo tako žaluser posted image user posted image user posted image user posted image

lejca,zasanjana,kaja30 -lepe preglede vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

hruska1- obleka naj bi bila takšna kot jo imam v albumu,ti imaš kakšno slikco svoje?

jaz pa danes grem po dveh tednih na šiht,pa še popoldanuser posted image  ni mi.....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.8.2008 9:51:21   
jjasna85
Dobro jutro tudi z moje strani!

Jaz sem pa imela podaljšan vikend, ker v petek nisem bla v službi... v četrtek popoldan me je nekaj zvilo in sm bla bleda kot stena, tako da je rekla šefica, da naj niti slučajno ne pridem v službo.. tako, da sem cel petek prespala user posted image user posted image user posted image

danes pa spet tu v pisarni uživam user posted image

Srečno vsem, ki imate preglede danes... držim pesti!!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.8.2008 10:12:54   
_andreja_
ravno sem prilezla iz postelje... tko sem še kr zaspana ampak vem da če bom kr ležala me bo vse bolelo to pa sovražim, pa lačna sem ko volk, bom mogla malo do hladilnika pa ga malo odpret, če bom našla kaj pametnega, mi pa danes paše malce tišine dragi je šel v službo sinek je pa v vrtec romal...

tudi jaz držim velike pesti za vaše preglede, in da boste vse slišale tik tak tik tak srčeka...

drugače bom pa morala en dan po nakupih ker se moja sestra v soboto poroči, in bo  treba izbrati darilo... pa mogoče še kaj lepega za oblečt...bomo videli

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.8.2008 10:32:10   
Jutro,

vsem ki imate preglede želim uspešen pregled in da slišite pikice svoje...

spps verjamem kako je hudo po 14 dneh spet v službo prava muka...

mama sej vikende so pomojem najbolj pestri ko se gostje menjajo...popoldne to tud ni najbolj fajn en plus je ko si dobro spala...

jasna tudi tebi naj služba mine kar se da hitro...

andreja tebi pa prijetno nakupovanje...pa le počivaj...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.8.2008 11:20:04   
Zasanjana
Ojla!

Jst sem že s pregleda. Hvala vsem, ki ste držale pesti zame. user posted image  Tolk sem vesela, možek je pa še bolj iz sebe kot jaz. Zdej bova lahko povedala bližnjim veselo novičko, a na žalost kar po telefonu. user posted image  
No, z našim user posted image  je vse OK, srček bije, velik je točno 20mm. Naročila me je tudi za NS in sicer 9.9. Se mi dopade datum. Takrat bom v 13.tednu, če sem prav računala. Za pritisk mi je rekla naj počivam, če se le da in spijem kakšno kavo pa borovničev sok, samo kaj ko je meni tako zanič. Se bom že potrudila. Me je pa fajn okregala za kilograme. Sem shujšala za 4kg, pa sama sploh nisem opazila. No, zdaj bom nonstop kaj grickala.

Šibam zdej nazaj delat, se beremo kasneje!

Lejca in Kaja30, srečno tudi vama!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.8.2008 11:32:21   
spps
zasanjana,čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.8.2008 11:36:33   
zasanjana čestitkeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.8.2008 12:06:38   
spps
babnice,lepo se imejte in želim vam lep dan,jaz pa moram it mal pospravit in nekaj skuhat za kosilo preden grem v službo.

uživajte in pridno čvekajte,da bom imela jutri kaj za prebrat,ko se vstanemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.8.2008 12:19:33   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

babnice,lepo se imejte in želim vam lep dan,jaz pa moram it mal pospravit in nekaj skuhat za kosilo preden grem v službo.

uživajte in pridno čvekajte,da bom imela jutri kaj za prebrat,ko se vstanemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image user posted image  name boš pa pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imej v službi

Ostalim pa lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.8.2008 12:47:24   
Kaja30
Mislim, da se je moje dobro počutj končalo in se začenjajo user posted image  in huda user posted image  in vrtoglavica. Po zajtrku sem ležala na kavču in misla, da bom v nezavest padla. Da ne govorim, če prehitro vstanem... se moram takoj nazaj vsest. user posted image

Dovolj jamranja. Lačna sem kot volk. Zato grem nekaj skuhat, dokler mala spi.

Vse, ki boste popoldan v službi, zdržite nekako. Saj bo bolje.

Zasanjana, čestitke! user posted image  Pa bolje, da imaš nizek pritisk kot visok. Visok je user posted image . Jaz se prav bojim, kako bo tokrat, ker prejšnjič sem imela vso nos.povišanega, ampak moja G ni tega vzela resno... V P so mi rekli, da bo moja nasl. nos. bolj kontrolirana. Bomo videli.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.8.2008 13:09:24   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Zasanjana, čestitke! user posted image  Pa bolje, da imaš nizek pritisk kot visok. Visok je user posted image . Jaz se prav bojim, kako bo tokrat, ker prejšnjič sem imela vso nos.povišanega, ampak moja G ni tega vzela resno... V P so mi rekli, da bo moja nasl. nos. bolj kontrolirana. Bomo videli.

Sem bila na istem, so mi zato tudi porod hoteli sprožiti, pa potem niso. Upam, da zdaj ne boš imela prevelikih težav zaradi tega. Pa dober tek! Jaz sem si prej privoščila takšno njami kosilo v naši menzi. user posted image  Čebulno juho in zrezek.

Spremljate kaj olimpijske igre? Joj, pri nas v pisarni je skoz džumbus, imamo en velik tv in vsi skoz gledajo to. Smo ravno gledali našo plavalko, kolk je dobra! user posted image

Drugače pa jaz vso noč nisem spala. Malo so bili krivi živci pred pregledom, ker me je bilo neznansko strah po vsem, kar se mi je dogajalo v nosečnostih, malo pa moja driska. Saj se bom vlegla popoldne, komaj čakam konec službe.

Lp!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.8.2008 13:22:57   
Kaja30
Zasanjana, a si zarad driske shujšala?
Probaj kaj za zaprtje jest, kot je riž, OH in to. G ti je svetoval kavo za pritisk, ampak trenutno mogoče ni dobra, če imaš drisko.

OI spremljam tako bolj sproti. Da bi prižgala tv z namenom gledat ne. So mi pa dobre oddaje na tv2 zvečer.

Jaz sem ena taprava mama. Namesto da otroku in možu skuham konkretno kosilo, sem si jajca spekla, ker so se mi takoooo zaluštala. Kuhala bom pa kasneje. user posted image  Ali pa bomo vsi danes na junk foodu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.8.2008 13:26:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image user posted image  name boš pa pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imej v službi

Ostalim pa lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image
če ne bereš ZS -jev ti ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.8.2008 14:36:42   
janaja
No čeblarke,

da sem vam še jaz pridružim....

sem mislila da se vam bom že prejšnji teden pri debati, pa ima sodelavec dopust tako da sem šele ta teden uspela do foruma pridt...

Mene tud vrtoglavica pa slabost daje, pa dons je samo do ene 12h včeri pa res huda do 16 popoldne..
Sem bla čist fuč...

Prva nosečnos mogoče slabost 2x pa še to minimalno zvečer...

Zgleda da se med seboj nosečnosti res toliko razlikujejo...

Vglavnem komaj čakam preged 18.8, da vidimo da je z našim user posted image vse vredu pol pa veselo novičko povedat na okrog.

Prov vredu je tale forumček da malo počvekamo...

Aja sem vam hotla še povedat da je od moje sestre kolegica danes ponoči rodila 2 meseca prezgodej punčko.

Pa so rekli bol v sedmem mesecu kot v osmem.... A kej veste zakaj je to boljš

Janaja 7t1d

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.8.2008 15:26:40   
SRCCEK
Ojla vsem!!
Vsem želim uspešne preglede in seveda čimboljše počutje.
Moja 2 nosečnost, je 200% drugačna kot prva. Pri prvi mi ni bilo niti malo slabo, nobenih vrtoglavic.....ničesar, kar bi spominjalo na nosečnost. Zdej mi je pa skoz slabo (pa ne morem bruhat), utrujena sem, križ me boli,....... nikoli si nisem mislila, da je lahko toliko razlike!!!! Zdej pa še na polno vsak vikend delamo na hiši, in sem totalno utrujena,....da ne govorim o bolečinah v križu............levo nogo kar za sabo vlačim.....

upajmo, da bo bolje........SAM DA BO user posted image  ZDRAV!!!!!!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.8.2008 17:41:33   
lejca
Ciao

Dans sem ful dobre volje, sem pravkar prisla od svojega G in je s pikico vse v redu.user posted image  nazadnje sem videla samo vrecko,sedaj pa ze takega korenjaka,ki meri dobre 22,9 mm.user posted image  Moj G je iz izvidov videl ,da sploh se nisem prebolela tokse, zdej mi pa res ni nc jasno,saj mi je v 1.user posted image  moja prejsnja G rekla,da sem jo. Hvala bogu,da sem jo zamenjala...sej ne ves vec ktermu bi verjel in zaupal. Tak,zdej morm jest vse kuhano,men se pa tolk vsak dan solate lusta.Do zdej sem bla prepricana da lahk vse jem. MORA.

Drgac sem pa res ful vesela,da je vse v redu in da srcek bije. sem pa v 9t in 1d.

tolk za zdej,si grem spinaco in pire kuhat ko se mi jo tak lusta .Pa kompot sem si kupla.user posted image user posted image

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.8.2008 19:34:25   
Kaja30
Evo tudi jaz sem s pregleda.user posted image user posted image Pikici veselo bije srček, zraven nje pa je še en plodek, ki pa nima utripa. Ja, skoraj pa bi imeli enojajčna dvojčka. Moj je prebledel, ko sem mu to povedala. Baje da se to pogosto zgodi. Se bo pa v 2-3 tednih ta plodek razgradil, lahko imam tudi rjavkast izcedek. Velika pa je pikica 7mm. Glede na probleme v moji prejšnji nos. grem že po nasl. pregledu, ki bo 15.9., na test za sladkorno. Vzel mi je tudi bris, pritisk pa imam spet povišan. user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.8.2008 20:35:44   
Anonimen
mama_m - vidva z možem imata pa res nore urnike, se vidita bolj malo... No, ampak sej bo kmalu tu ferbuar, ko greš na porodniško, pa bo vsaj eno leto lepše.

spps - Ti si najbrž v službi... naj ti čimhitreje mine. user posted image

jjasna85 - Imaš pa fajn šefico, razumevajočo. user posted image

Zasanjana - Bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image Če bi se dalo bi ti jaz takoj dala tistih 4kg, pa še kakšnega za rezervo. user posted image

janaja - To, d aje boljš da se otrok rodi v 7. kot pa v 8. mesecu sem že slišala pa ne vem zakaj. Bom prav malo po netu pogledala, če dobim kakšen odgovor. In kako se kaj drži punčka? Vse ok? Sicer je bil tudi moj brat 1,5 meseca prezgodaj rojen in je v bistvu v trebuščku hujšal (mu je full ostajala koža in po tem naj bi se videlo), danes pa mu ne manjka nič.

SRCCEK - Tudi moja nosečnost je za 200% drugačna od prve, ampak na srečo na bolje. Veliko počivaj oziroma kolikor lahko.

lejca - Sploh ne razumem kako je možno da ti je prejšnja G rekla, da si tokso prebolela pa jo v bistvu nisi? Ojej! Važno pa, da je z user posted image vse ok. user posted image

Kaja30 - Tudi tebi čestitke za uspešen pregled! user posted image user posted image user posted image Dvojčki so se mi zdi želja vsake mamice (no, mogoče se motim), ampak po drugi strani je pa bolje da je samo en, ker je manj komplikacij.... No, si boste pa čez par let vzeli čas in naredili še tretjega. user posted image Hmmm, pol bosta pa ta tretji otrok dvojčka... user posted image Nikoli ne veš.

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.8.2008 20:54:05   
Anonimen
Aja, še to sem pozabila povedat... Da sem pred 2-ema letoma imela prvi pregled in videla prvič najinega pikca, ki bom kmalu dopolnil 17 mesecev. A gre čas res tako hitro? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.8.2008 21:03:20   
Kaja30
jjasna, ful imaš lepo slikco na avatarju! user posted image
Ja, res gre čas hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.8.2008 21:46:01   
Kaja čestitke za uspešen pregled...user posted image user posted image user posted image boš pa v naslednji nosečnosti pa imela dvojčke pa bo luštnouser posted image user posted image user posted image ...

Lejca čestitke za uspešen pregled...user posted image user posted image user posted image

Jasna čas pa mineva da še sami ne vemo da gre res tako hitro ko pomislim da je moja hči že stara 9 let si sploh ne morem mislit ampak je res...

spps še malo pa bo tudi tvojega delavnika konec prvi dan po dopustu upam da ni bilo prehudo...

Pa da še jaz povem da je moja 2 nosečnost popolnoma drugačna mislim je težja kot pa prva ker takrat poleg velikega trebuha nisem niti vedla da sem nosečka sedaj pa me je pobožalo kar veliko stvari...moja hčera je rojena skoraj en mesec prehitro in sem takrat v bolnici vprašala če je res da je bolje roditi z sedmimi meseci kot z osmimi pa mi je rekla sestra da to ni res že če tko pogledaš se otrok en mesec dlje razvija če je rojen z osmimi meseci tako so men rekli...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.8.2008 22:08:08   
Anonimen
Kaja30 - Hvala. user posted image Sem komaj našla eno slikco takšnio primerno, ker se tolk premika in miga, da težko slikaš samo obraz. user posted image

cita - Ti boš imela pa kar pomočnico pri sebi, če je že 9 let stara. Boš imela enega v plenicah, drugo pa v puberteti. user posted image Ti pa res ne bo dolgčas.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.8.2008 22:21:22   
Zasanjana
Čer!

Še eno javljanje pred spancem. user posted image

Janaja, meni je parkrat G omenil, da je bolje roditi v 7. kot v 8.mesecu, ker se takrat razvijajo pljučka in živčni sistem. Ne vem, kolk je zdej res na tem... ima pa otroček v tem času že vse šanse, da preživi... jaz sem tudi rodila 2 meseca prezgodaj, pa je bilo vse OK.

Lejca, Kaja30, juheej za uspešne preglede! user posted image user posted image

Sama sebi sem obljubila, da bom popoldne eno kitico odspala, pa ni bilo nič od tega, ker je Marc zakuhal, je imel 39 vročine. Se mi zdi, da so mu začeli poganjat zobki. To bo še veselo.

Zdaj pa res šibam pod kovter, komaj gledam. Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.8.2008 22:33:10   
jasna ja bo juhuu imeti pubertetnico in malega v planičkah ampak dobro da imam takega partnerja da mi bo v veliko pomoč...sej drgač je pa ona tudi full navdušena in mislim da ne bo hudo...

zasanjana upam da bo z sinekom čim prej boje ja zobki pa pač deajo svoje...tudi to bo mimo..

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?