|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
8.8.2008 16:15:56   
punce moje HVALA tudi jaz sem mislila na vas verjemite s solzami sem šla v bolnico naj vam povem da imam res roza izcedek strogi strogi počitek in kontrola pr svoji G ćez en teden aja pa ultrazvok sem mela naša pikica je od ponedeljka 32.1mm pa do danes zrasla mislim sedaj je velika 38,3...

HVALA VAM SEM PA user posted image user posted image user posted image ko se mal odpočijem vam povem kakšne stvari se mi dogajajo datumi me lovijo 100 na uro sej boste vidle sem pa kljub temu mal zaskrbljena...

RADA VAS IMAM IN RES HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa čestitke novi nosečki in seveda za uspešn preglede!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.8.2008 18:17:27   
_andreja_
cita držim pesti zate, tudi jaz sem šla pred 14 dnevi direkt v bolnico, ker sem krvavela, in vem kako ti je hudo... naj ti pa povem da že celih 14 dni vsak dan po malem krvavim, kljub temu da jem dabroston... je pa rekla ginekologinja da če bom fejst krvavela da nej grem v bolnišnico drugače pa ni potrebno, je pa tudi moja ginekologinja na dopustu, in sem čist zbegana nasledni pregled imam šele 26. avgusta in upam da bo takrat reklam da je vse o.k. katero ginekologinjo pa imaš Leljakovo?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.8.2008 18:38:00   
Andreja tudi jaz sem bila 14 dni nazaj v bolnici zaradi izcedka pa se je čez noč vse umirilo in sem šla drug dan domov...in sedaj je bilo skoz mir danes zjutraj pa spet čist čist malo ampak zaradi prejšnjega sprejema sem morala takoj na pregled...upam dabo vredu in tudi jaz jem dabroston še slab teden pol pa nč več ker bom tko dopolnala 12 tednov in ne smem več...imam pa G v Zdravstvenem domu v Celju Gašperlin-Dovnik Darja je samo danes na dopustu in zato sem morala direkt v bolnico...

TUDI JAZ ZATE ZDRŽIM PESTI in seveda da postaneva drugo leto ponosni mamiciuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.8.2008 19:06:39   
Kaja30
cita, saj bo vse ok. Ti samo počivaj in božaj trebušček.user posted image
Nisem vedela, da si iz celja. Tam s(m)o dobri ljudje doma (bili). user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.8.2008 19:35:20   
pondelak
pozdravljene moje nosečke.joj jaz pa sem danes končno iz bolnice prišla...tak se zaj fajn počutim ko mi ni več slabo pa ne bruham...

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.8.2008 20:48:06   
Anonimen
Kaja30 - 4 epruvete sem dala za tokso, pa mislim da preverjajo sifilis al kaj že? pa se mi zdi da tudi krvno sliko, predvsem hemoglobin...Točno za kaj še vse pa tud sama ne vem.

cita - Sedaj pa samo počivaj in verjamem, da bo še vse ok. Že to je dober znak, da je pikica tako lepo zrastla.

_andreja_ - Tudi zate en kup pikapolonic za srečo in da bi se ti nadležni izcedki čimprej umirili.

pondelak - Dobrodošla nazaj domov in med nas. user posted image

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.8.2008 21:08:25   
Dali*
cita, sedaj pa pridno ubogaj in počivaj, da bo ja vse OK. Držim pesti zate. Jaz imam tudi že cel teden rjavkast izcedek, ampak mi je rekal G Kuštrinova (bivša Leljakova), da za to ni panike. Sem pa v 8. tednu, 7t5d. Imam pa skoz rehle bolečine v jajčnikih, ampak to je po mojem zato, ker se maternica širi...najbrž.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
9.8.2008 9:08:27   
mama_milchy
Dobru jutro,

ja vikend je tu pa še vse spite user posted image  mene je Žiga dvignil že pred 8-mo uro, pa danes ko bi spala; grem namreč delat popoldan in bo zelooo dooolg dan; bom pred kosilom malce pridremala;

kaja30, prideš lepo na kavico in tortico v mignon, sproti pa še meni rogljiček prineseš user posted image ; ah, ko sem dopoldan v službi pač moram zajtrkovat in takrat koga že nafehtam, da mi gre kaj iskat, če slučajno ni šefa;

cita in andreja, počivat, počivat in počivat, pa božat bušije;

jaz popoldneve prespim, zvečer se igram z Žigcem in pred TV-jem; niti pred PC-jem se mi ne da sedet; no včeraj sem od kosila pomila, že ki je bil user posted image  tako priden, da je pospravu po bajti in skuhal kosilo; danes pa grem kr k moji mami, ji peljem Žigija v vartsvo in bo kr tam kosilala; bi mogla dat cunje prat, ma se mi ne jih pol obešat;

no, lepo se imejte in božajte bušije;

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
9.8.2008 9:41:40   
spps
ojla punce,
najprej pozdravljam novo nosečko SRCCEkuser posted image user posted image user posted image user posted image
andreja,cita,postelje se držita in se pustita razvajatuser posted image user posted image user posted image
mamaM,a ti si že pa v zagonU?
in kaj boste danes počele?
jaz si bom čez dan že našla kakšno zaposlitev,zvečer pa grem na en rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
9.8.2008 10:15:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

pozdravljene moje nosečke.joj jaz pa sem danes končno iz bolnice prišla...tak se zaj fajn počutim ko mi ni več slabo pa ne bruham...
zakaj si pa bila v bolniciuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
9.8.2008 12:22:34   
Kaja30
Čao.

Kako ste kaj danes? Pri nas je bila ponoči huda nevihta in me je bilo kar malo strah, ko je tako pihalo. So se mi polkna odprla in sem jih komaj ulovila, da sem jih zaprla nazaj. user posted image  Treskalo je kakšnih 20 minut. Ko sem se zjutraj zbudila, pa lep dan, sonček. user posted image  Piha še vedno, mi bo lepo cunje posušilo. user posted image

mama, enkrat med tednom bom pa mogoče res prišla te pogledat. Da te spoznam. Bom tamalo peljala na tortico, tebi pa rogljiček prinesla. user posted image

spps, to se pa še rima: andreja in cita, postelje se držita! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
9.8.2008 13:27:23   
spps
ojla!že počivate?jaz še mal pa gremuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.8.2008 13:36:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!že počivate?jaz še mal pa gremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi šla, mapak je danes maš mali bolj zgodaj vstal in je spal, ko sem kuhala, zdej je pa k en divjak in nič ne kaže o kakšnem spanju.user posted image Pa za tvojo sodelavko sem tud oddala glas. user posted image

Kaja30 - Pri nas je že včeraj od 13 ure dobesedno pralo pa zravn grmelo, se bliskalo in pihalo in padala je sodra, pa tud ponoč je bilo nekaj grmenja in dežja. Ampak sem kar lepo spala in nisem slišala vsega. user posted image

mama_m - Upam, da bo čas v službi čimhitreje in prijetneje minil.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
9.8.2008 13:36:55   
trezika
jaz že počivamuser posted image user posted image  sn bla dans že dost pridna in si zaslužim popoldanski počitekuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
9.8.2008 13:41:06   
Kaja30
Jaz grem pa zdaj počivat. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
9.8.2008 13:45:27   
sonček85
naj vas še tukaj pozdravim in povem da mislim na vas.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.8.2008 15:44:24   
DOBRO JUTRO!!!!

Iz popoldanskega spanca spim ko medo...najbolj pa sem vesela da mi slabo ko sem se zbudila kar mi je do sedaj vedno zato nisem nikoli spala popoldne danes sem si pa privoščila in je bilo mega...sej tako potekajo moji dnevi postelja wc in spet postelja in to bo še nekaj časa priznam pa da sem že pošteno sita postelje...

mama upam da ti služba hitro hitro mine do kdaj pa moraš delat??Ko sem prebrala mignon sem se takoj spomnala na njihov dober sladoled ko sem bila na primorskem pr svojem tri tedne sem ga pojedla na tone vsak dan ful mi je dober in je moj mi obljubil da kaj kmalu odrinemo ponovno na primorsko in gremo na sladoleda ampak prvo morem bit pridna pa počivat da pazim našo pikico...

Sonček le javi se kaj več tudi mi mislimo nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.8.2008 16:01:51   
Zasanjana
Ojla, punce!

Ste tolk strani spisale, da spet nisem prav nič na tekočem. Si bom vzela zvečer čas pa vse prebrala, zdaj se samo na hitro oglasim med kuhanjem kosila, ker možek ravno pazi tamala dva.

Drugače se pa danes počutim super. Ko smo bili v Parizu, mi je bilo vsak dan slabo v tisti gužvi in vročini. Parkrat se mi je še vrtelo, ampak bruhala pa nisem. Imam pa nonstop ful nizek pritisk. Si ga tudi doma merim. Saj imam v pondeljek pregled, me zanima, kaj bo G. rekel na to. Se mi zdi, da tistih pravih slabosti v tej nosečnosti sploh še ni.

cita, ti kr počivaj. Tudi jaz močno stiskam pesti za tvojo pikico!

pondelak, zakaj si pa bila v bolnici??

Kaja30, še odštevaš do pregleda? Še čisto malo! user posted image user posted image

Šibam naprej kuhat! Fajn se imejte!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.8.2008 16:58:33   
Kaja30
Sonček user posted image

Zasanjana odštevam ja, zdaj že sitno brojim oz. to velja za obe. user posted image  Še 2x spat. user posted image

Jaz se pa danes sploh ne morem sestavit. Zdaj me še spodaj špika in napihnjena sem ko balon.

Lepo se imejte, punce.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.8.2008 17:22:30   
spps
ojla! ste se napančkale?user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem se naspala ,zdajle mal pospravljam,potem pa počas krenem na luštnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.8.2008 18:47:23   
Kaja30
spps lepo se imej! user posted image
Jaz še kar ne morem priti h sebi. Je kaj v zraku? Spala sem, jedla sem, pa sem kot da bi me traktor povozil. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.8.2008 19:19:27   
sonček85
hvala vsem za user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda vas pridem še kaj pokukat in hvala ker navijate zame.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
9.8.2008 21:04:45   
Anonimen
trezika - Ti si kar privošči in čim večkrat drži noge v luft. user posted image  user posted image

sonček85 - Tudi jaz mislim nate in večkrat pridem malo pokukat in te prebrat na Ne pričakujem Avgusta in Septembra. Držim pesti, da ti čimprej uspe priti za nami.

Zasanjana - Upam, da pravih slabosti v tej nosečnosti sploh ne boš imela. Omenila si že prejšnjič, da imaš mamo v Parizu, a imaš koga od bljižnih še v Sloveniji in če se kaj vračaš sem? Najbrž se je bilo težko navadit na drug sistem, drugo kulturo?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
9.8.2008 21:06:06   
sonček85
hvala.sedaj pa šibam ko gledam mravljinec z in potem spat ,jutri pa potujeva.

jjasna:hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
9.8.2008 21:10:48   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)               18.08.
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)             (št.1 user posted image . št.user posted image   0)     01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      11.09. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   04.03Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 20.08.
user posted image   06.03Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09. 20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  12.03.  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     05.08.
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      15.09. 04.09.
user posted image   15.03lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03.  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   17.03.  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03.  trezika(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       26.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)       
user posted image   20.03.  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      04.09.
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       26.08.
user posted image   21.03.  sanna                              (št. 1 user posted image , št. user posted image  0)      14.08.
user posted image    21.03.  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   23.03. Zasanjana(26)               (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )        11.08.
user posted image   23.03.  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)        27.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                           (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)       22.08
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)        29.07.
user posted image   30.03. janaja                             (št. 2 user posted image , št.user posted image 1)         18.08.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       11.08.
user posted image   xx.03. 1hruska(24)                   (št.  user posted image 1 , št.  user posted image 0)     18.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)      29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak(19)                   (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)

Trentno je 41 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?