|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.8.2008 21:18:22   
sonček85
še malo pa bo NS-vso srečo in da boš videla pikico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.8.2008 21:27:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

še malo pa bo NS-vso srečo in da boš videla pikico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja! user posted image Sicer sem jo videla ta četrtek, ko sem imela pregled in je bila tolk lepa pikica... Pa buši ej že tolk lep. Sploh ne morem verjet, da se že tolk vidi. Čisto drugače kakor v prvo. Ravno danes smo šli na sprehod in se z enim nekaj pogovarjamo o vrtcih in otrocih,... pa je neki tko nanesla beseda, pa pol mož pove, da bomo imeli še enega. Pa ena reče, sej se mi je zdelo, pa nisem hotla vprašat, ker bi bilo pol grdo, če bi se slučajno samo zredila. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.8.2008 22:08:16   
pondelak
joj se opravičujem da se nisem prej javla. spps - v bolnici sem bla zato ker sem preveč bruhala pa sem zaradi tega mela neko bakterijo v urinu pa čist sem bla dehidrirana...glavno da se zdaj super počutim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.8.2008 8:05:03   
sonček85
pazi nase in počivaj,da ne bo kaj narobe.!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.8.2008 8:59:58   
spps
ojla souser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
ste  se naspale?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.8.2008 9:10:04   
1hruška
Živjo!
Še kar...user posted image čeprav sem prišla pozno ponoči z morja... Kaj boste kaj počele ni danes? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.8.2008 9:30:42   
1hruška
spps sem prebrala da se poročiš! user posted image user posted image user posted image Kako priprave? Jaz se poročim to soboto (16.8.) user posted image user posted image user posted image   Pa še nimava čisto vsega pripravljenega, čeprav imava datum že od aprila...  user posted image

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.8.2008 10:06:51   
Dobro jutro,

hruška dobrodošla nazaj domov...in seveda le prijetno pripravljanje do sobote ko napoči velik dan...

pondelak le počivaj in božaj trebuščka...

spps si se ti naspala??Za mano je grozna noč me je glava bolela pa kr neke čudne sanje pa redni obiski wc-jauser posted image user posted image

In kaj boste kej počele punce??

Želim vam lepo in prijetno nedeljo....

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.8.2008 10:36:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška

spps sem prebrala da se poročiš! user posted image user posted image user posted image Kako priprave? Jaz se poročim to soboto (16.8.) user posted image user posted image user posted image   Pa še nimava čisto vsega pripravljenega, čeprav imava datum že od aprila...  user posted image
datum rezerviran,prstana že čakata,da jih začneva nosit,ostalo še bo pa malo počakalouser posted image user posted image user posted image

čestitke,za tvojo poroko-boš pa morala mal pohitet s pripravami,sobota bo kmalu tuuser posted image kakšno obleko boš imela?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.8.2008 10:37:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps si se ti naspala??Za mano je grozna noč me je glava bolela pa kr neke čudne sanje pa redni obiski wc-jauser posted image user posted image

sem se naspalauser posted image user posted image user posted image mal čez polnočl sem bila že domauser posted image user posted image user posted image kaj si te sanjala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.8.2008 11:27:59   
_andreja_
cita sem mislila, da ker si iz Laškega da hodiš h leljakovi, vendar sem se uštela, zanjo itak vsi pravijo da je super....sem se tudi jaz že mislila  k njej prestavit, vendar sem prej zanosila user posted image  držim pa pesti zate še toliko bolj kot zame ker jaz že imam doma enega falota... zate pa da boš čim prej (no ne prej kot marca) spoznala čar materinstva... in da bomo vsi zagledali svoje male štručke...

jz bom pa danes malce potarnala, moj dragi gre jutri po 14 dneh v službo in bo takšen dolgčas pri meni ker sem v bolniški, se že kr vidim kako bom cele dopoldneve prespala, pol se mi bo pa mudilo kuhatuser posted image  pa po malega šibat v vrtec

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.8.2008 11:36:19   
Andreja jaz sem tudi že pred devetimi leti občutila čar materinstva saj imam hčerko staro 9 let prava princeska je že...veš prvič sem šla k svoji ginegologinji in sem zelo zadvoljna z njo in zato nimam namena se predstavljat dokler bo tako je tak ok razen kar je res je to da jo moraš prav vse vprašat če ne vprašaš ne vešuser posted image user posted image user posted image ...Vem kako je to če si skoz doma to sem jaz že mesec dni in moj dela večina časa in sem skoz sama ker je naša mala mal pr atiju in mal pr men...

papa

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.8.2008 12:01:08   
spps
cita,a mala še ni doma?in kaj boš počelka danes?kosilo že imaš skuhano?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.8.2008 12:15:39   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

cita,a mala še ni doma?in kaj boš počelka danes?kosilo že imaš skuhano?

mala moja je že doma ampak je še pr atiju do ponedeljka ker še gre nekam z njim...počivam ker me glava spet boli za umret res sploh ne vem kam jo naj dam nimam pojma...kosila še ni kuhanega pa ga tudi en bo dokler mojega ne bo nisem pa niti lačna ko me glava boli sem pa mal prej jedla nekaj tako da ni sile...in ti???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.8.2008 12:25:52   
Kaja30
Se pridružujem vsem, ki ste slabo spale. user posted image  Pri nas so vikendi zeloooo glasni.
Trenutno pa kuham zelenjavno rižoto. Kaj boste pa ve jedle?
Aja da ne pozabim. Kar na enkrat imam ful apetit. Ne morem čakat do kosila in sem 3 polnozrnate ploščice pojedla.user posted image  In komaj čakam kosilo! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.8.2008 12:41:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Kaj boste pa ve jedle?

Kar na enkrat imam ful apetit.

Mi smo danes jedli že malo pred 12 uro, ker sem pozno ustala in sem zajtrk kar preskočila, ker če bi ga jedla potem pa bi moglo bit kosilo zelo pozno... Sem pa naredila pišcančka, pa šparglje v omakci s sirčkom in smetano, pa testenine - polžke, zraven pa solato iz paradajza in paprike.

Drugače pa jaz sploh nimam apetita. Nimam nobene lakote, ampak je kar ok, ker imam itak še višek, tko da...

Zdej gremo pa vsi trije spat - sinko, oči in mami. user posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.8.2008 14:06:12   
Zasanjana
Ojla!

Mi smo pa danes vsi super spali! Marc se je samo enkrat zbudil za hranjenje in potem je zaspal kot top do 6 zjutraj, zdaj pa spet drema. Parkrat sem se sprehodila na wc, ker imam malo pospešeno prebavo.

Pri nas bo za kosilo goveja pečenka, tenstane bučke in pire krompir. Danes mož kuha, jaz pa pospravljam po stanovanju. Popoldne bomo šli pa mal pohajat, ker je tako lepo vreme, da bi bil greh bit doma.

jjasna, samo mamo imam v Franciji in kar dostikrat pride na obisk. V Sloveniji imam očeta in še 2 sestri. Tja se vračamo bolj malo. Bi si želeli večkrat priti, ampak mož ful težko dobi dopust, sama z otrokoma si pa ne upam na tako dolgo pot. Letos smo bili samo en teden, mogoče nam uspe priti še pozimi.

Bodite fajn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.8.2008 17:39:28   
1hruška
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška

datum rezerviran,prstana že čakata,da jih začneva nosit,ostalo še bo pa malo počakalouser posted image user posted image user posted image

čestitke,za tvojo poroko-boš pa morala mal pohitet s pripravami,sobota bo kmalu tuuser posted image kakšno obleko boš imela?

Saj ni več velik za pripravit... Samo menije morava še izbrat, jutri grem šopek naročit user posted image   in user posted image mora še srajico kupit..user posted image Obleka pa bo še kar klasična, dolga z odprtimi rameni, šampanj-rumene barve. Pa mi  je kar žal, ker si jo bom izposodila, ker bi za to ceno lahko že kakšno ful lepo kupila user posted image , samo prej sploh nisem pomislila na to... Pa ti? Kakšna bo obleka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.8.2008 20:10:02   
lejca
Ciao punce

evo mene iz user posted image ,je kr prehitro minil. Prvi teden mi je blo itak fullllllllllllllllllllllllllllllll slabooooooooooooooo in sem spala 20 ur na dan, osteale ure sem pa jedla.. itak...pol se je vse lepo umirilo in sem se pocutila bolje dokler mi niso mozolji prekrili cel obraz ( jutri iscem kozmeticarko) ,potem smo bli en dan v Grciji ,kjer je blo vec kot 40 stopinj in kr naenkrat me je zmanjkalo, k sreci je bil moj zraven,tak da me je ujel zadnji trenutek. Seveda potem panika z njegove strani, voda in sladkor ,no pa pol je blo ok. Zveecer sva sla k zdravnici in so mi pregledali pritisk in kri in je blo vse ok. Ni mi nardila UZ ampak sva prvis  slisala bitje srcka ,ki je lepo bil. Moj je bil zelo presenecen in vesel in seveda tudi jaz.
Jutri imam pregled pri mojem G ,se zelo veselim,da vidim koliko je zrastel. Se slisimo jutri .ker sem tolk zmatrana saj sem prisla domov pred 2 urama. user posted image

lp Lejca

p.s. Vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image . Ve liko ste se napisale v teh dneh...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.8.2008 20:44:55   
Anonimen
1hruška - Upam, da bomo tudi me delžne kakšne slikce. user posted image Kakšne rože boš pa imela v šopku?

lejca - Dobrodošla nazaj. Ste imeli pa pestro na dopustu... No, samo da je vse ok, pa javi nam kako boš opravila jutri na pregledu.

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.8.2008 22:20:07   
1hruška
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

1hruška - Upam, da bomo tudi me delžne kakšne slikce. user posted image Kakšne rože boš pa imela v šopku?

Najprej sem želela lokvanj, pa ne bi zdržal dolgo... tako da bom imela majhne večcvetne vrtnice, upam da dobim oranžne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.8.2008 23:10:20   
Zasanjana
Že vse spite? Jaz bom počasi kar šla, so že vsi moji mrknili, pa tudi zmatrana sem. Smo bili celo popoldne zunaj pa si nisem mogla privoščit popoldanskega spanca. Pa ugotovila sem, da se mi je sladoled totalka uprl. Sploh mi ne potegne več tisti okus, danes mi je bilo čisto malo slabo po njem.

Jutri pa me čaka pregled, komaj čakam! Še dobro, da ga imam že ob 8-ih, da se mi ne bo vleklo. user posted image

No, lahko noč!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.8.2008 23:21:25   
Anonimen
lejca, Zasanjana in Kaja30 - Dobro opravite jutrišnji pregled! user posted image Pa javite se nam potem. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.8.2008 7:58:20   
Kaja30
Meni se pa bo vleklo - pregled imam šele ob štirih popoldan! user posted image
Zasanjana in lejca, javita kako je šlo. user posted image

Tako. Zdaj se grem pa malo na kavč počt. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.8.2008 8:32:00   
Grahec
Dobro jutro!
Vsem, ki imate danes preglede vse dobro in lepe poglede na vaše pikice...
Jaz sem imela prav lušten podaljšan vikend. Sem obiskala starše, ki so ta mesec na Kobariškem, kjer imajo vikend, ki sicert ni neki luksus, ma je pa prav fajn se malo naužitvsega zelenja, narave, zraka...  Sem šla v petek sama, potem pa je v soboto zvečer prišel še možek. So me pa moji razvajali 100 na uro! Ful sprehodov sem si privoščila (Slap Kozjak, Kolovrat, Slapovi Fratarice, ob  Rajbeljskem jezeru. In moram rečt, da sem prav malo prerojena in da res paša malo odmislit službo pa vročino...
Drugače pa se seveda prav dobro počutim, sicer si vsega tega tudi ne bi mogla privoščiti. Se mi prav smilite vse, ki nimate te sreče in se morate ful paziti... Ma, res upam, da marec vsem prinese tako želene otročke in bodo

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?