PERSIDA
|
Lepo pozdravljene! Vidim da ste skoraj vse po vrsti utrujene,jaz ne vem kako ste še ene sposobne hoditi v službo.Vsaka vam čast. Kaja30:no vsaj nekaj imava skupnega le tako naprej pa bova prekipevale od vitaminov juli@:čimmanj razmišljaj na jutri ,ker boš videla ,da bo vse v redu pol boš pa že za naslednji pregled študirala.Saj vem ,da popolnoma ne moreš odmisli če pa že kaj študiraš misli pozitivno.Držim pesti. grahec:dobrodošla med nami pa čimmanj težav,če se le da počivaj ,ker prejkoslej boš tak al tak prisiljena,tak kot me nekatere ko bi samo spale,upam ,pa da nisem jaz največja zaspanka med vsemi.Le spi če ti je potreba,ni nič narobe sam ,da ne ješ ko nora. jjasna:vsaka ti čast ,da še zraven utrujenosti zmoreš brat knjige jaz bi verjetno zaspala z njimi v roki.Saj zdaj veliko berem,ker imam čas trenutno še samo časopis pa tračaste revije mam ,pa namen en dan it v knjižnico in si prinest debele bukve,prejvčasih sem zelo rada brala ,pol pa so prišle obveznosti in enostavno ni bilo več časa.Pa ,če si nasploh pridna pri faksu ti bo to gratalo. Vidim ,da vas je kar precej ,ki imaste že otroke.Lepo vam,imaste ,pa veliko več dela ,a vidim ,da zmorete,ste že kar vpeljane v materinstvo.Ker imam zdaj čas razmišljat o teh stvareh ,pomislim na to če bom zmogla kar dva naenkrat glede na to ,da še nimam otok.A ima katera dvojčka?No pa ,kar bo bo.Sam da bosta zdrava. Mamice lepo prenašajte nosečnost ,pa se tipkamo.Nočko.
|