mama_milchy
|
madonca, samo en dan vas nisem brala in sedaj že uro berem vaše romane, ampak marčevke 09 pa smo ene prave klepetulje mala čebelica, priletela si med prave , prave klepetulje tasa_m, čestitke za PC, naj bo čimbolj v uporabo; glede spola za prvega nismo nič spraševali, sem pa jaz imela občutek da bo , tudi par dni pred porodom sem sanjala fantka in je res bil. vse, ki ste uspešno opravile pregled kokica, ti kr lepo počivaj in boš kmalu kot nova, samo da je zdravje OK glede anonimnih, pa je čisto prav, da se brišejo, ker se itak ne javljajo; če bodo želele klepetati, pa se lahko pridružijo. pocka; upam, da se čimprej pozdraviš kar se pa tiče vrtca, je res žalostno da plačujemo po 200,€ mesečno in da če otroka kdaj pa kdaj pripelješ s svečko iz nosu, da ti kaj očitajo. V našem vrtcu hvala bogu ni tako, niti ne kličejo staršev domov, če malo bol kašlja razen če res grdo, grdo in težko kašlja in če dobi vročino, ma vročino nad 38. In še to, če ga ne moreš prit iskat, ga dajo na en ležalnik počivat, mu priskrbijo čajček in počakajo da starši pridejo. Meni se je enkat zgodilo da je dobil 38,5 vročino, jaz pa sama v smeni in seveda sem mogla čakat uro in pol da je šef prišu da sem šla, pa se vzgojiteljica ni nič razburjala. Kaj v tem H&M imajo lepe cunjice? Tako kot v LJ? Jooj, jaz pa centra trsta ne maram; bom vprašala kolegico če gre z mano, ji dam tudi za tank samo da ne vozim dol. Glede spola, moj pravi da če tišči noge skupaj sigurno ni , ker te itak držijo noge narazen in so je pol sigurno današnje teme: kuhanje: danes pa sem jaz bila na komot; nisem kuhala nič, sem pojedla nekaj na hitro, pa sem šla v našo menzo na eno juhico in jogurt, ker vse drugo mi je smrdelo bolečine v križu;jaz konkretno nimam težav s križem ampak me rit boli išijas, ker mi pritiska na živc in tako povzroča bolečo rit. kako sva se s partnerjem spoznala??? dolga zgodba, jo napišem več ksno. zdaj šibam domov iz službe
|