|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.11.2008 12:31:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Seznam - tkole punce, glede na splošno mnenje vseh nas, sem se odločila, da s seznama brišem tiste za katere smo imele napisan samo PDP in ime brez drugih podatkov. Tudi spomnim se ne, da bi se oglasile kaj več kot takrat, ko so se pofočkale.

Torej izbrisane so: SanjaB, mizi, tina_r, frulica in Irena83 - punce, če to berete se oglasite nazaj, ker ste vsekakor dobrodošle, ampak z vsemi podatki.

ajam27 in MalaČebelica - dobrodošli! Takoj, ko bosta sporočili vse potrebne podatke bosta vpisane na seznam. Nč bit skrivnostne user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi,da se bliža konec leta,ko je treba delat inventureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

novi marčevki DOBRODOŠLI!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.11.2008 12:31:32   
Piruri
. Moj lubi me je komi nazaj držal, da nisem tok plezala po lojtri, pa full mi gre na živce, ker nisem mogla pomagat nosit stvari, ker je vse pretežko, pol se pa počutim tko neuporabna. Ma...sej bo...

Pridi k man...ne dežuje...je oblačno, ma se da ven...
Tudi mene so pri prenovi skozi fiksali, da morem počivat, pa nič dvigovat in nič sploh pomagat...pha...kdo me je pa zjutraj videl, kaj delam po stanovanju...vse sem prekladala, pa pokitala, pa plščice nosila gor in barve, pleskala...in še mozaik delala po stropu na mizici, ki če jo samo pogledam, se bo sesula...in vsa ta telovadba je bila nadomestilo za nosečniško razgibavanje....user posted image  user posted image  

Dali...tudi jaz sem te pogrešala...user posted image

< Sporočilo je popravil Piruri -- 6.11.2008 12:32:40 >

www.by-ab.si

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.11.2008 12:33:46   
spps

Tako...muffini pečeni, Oprah je bila danes bio, organsko, natur...osveščena. Zdej se mi pa nč več ne da. Še na sprehod ne morem, ker dežuje. Danes bo torej bolj lenoben dan, ma sej v bistvu mi paše, ker sem bila zdej kr nekaj dni non stop aktivna, tko da sem zvečer kar padla v posteljo. Moj lubi me je komi nazaj držal, da nisem tok plezala po lojtri, pa full mi gre na živce, ker nisem mogla pomagat nosit stvari, ker je vse pretežko, pol se pa počutim tko neuporabna. Ma...sej bo...

Dali,čist vem kako je to,ko se počutiš nekoristen,jaz sem lahko med selitvijo samo čistila,pa še to na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.11.2008 12:35:19   
Dali*
Sicer pa danes teče debata glede današnjega kosila. Pri nas bo segedinar, ki ga je mami naredila včeraj in je danes glih fajn okusen. Čez dan imamo muffine, zvečer pa si bom naredila kar radič s krompirjem.

Hm, kako sva se spoznala bi rade vedele. Vidim, da imamo kar zanimive zgodbe. No, oba sva se znašla v političnih krogih in ko smo se dobivali na sejah, sva enkrat potem na kavici po seji malce več spregovorila. In naslednjič, ko smo čistili nove prostore je pa preskočila iskrica. Jaz sem čistila okna, in ker bi morala skočiti iz okenske police dol, sem ga prosila, če mi lahko pomaga. No, tako me je objel in dal na tla...takrat sva oba nekaj začutila. Potem ko smo pa čistili po tleh, sem si jaz že vse pripravila in mi je kar vzel in rekel, bom jaz počistil, to me je pa sploh fasciniralo. No, morem rečt, da je za pospravljanje in pomivanje, pa obešanje perila...pa še kaj še vedno tako priden. user posted image  In ecco...skupaj sva 1 leto in 1 mesec.

Najin otročiček je bil načrtovan in če ne bi jaz imela prej enih posegov  bi že prej začela delati na tem, ker sva se enostavno takoj začutila. No, pa sej ko sem pa dobila zeleno luč nama je pa uspelo v prvem. In sva full vesela in srečna bodoča starša.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.11.2008 12:36:14   
spps
punce dajte mi povedat kak je s to odločbo od komisije za podaljšanje bolniške:
pri osebni zdravnici sem bila v torek,takrat me je dala na komisijo-mislila,sem,da bom odločbo že danes dobila,pa je ni.A mislite,da bo jutri?
se mi zdi,da bom morala v ponedeljek v službouser posted image user posted image user posted image user posted image -Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.11.2008 12:39:27   
Dali*
Punce, ma tok ste zlate. Prav rada bi vas vse enkrat spoznala. Me prav raznežite, ko mi poveste, da ste me pogrešale.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.11.2008 12:40:45   
spps

Punce, ma tok ste zlate. Prav rada bi vas vse enkrat spoznala. Me prav raznežite, ko mi poveste, da ste me pogrešale.

ko te ni blizu RR,niso tolk urejeni seznamčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image smo ostale bolj leneuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa še imate velik za naredit?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.11.2008 12:42:26   
pocka
jaz sem jo zadnjič dobila v dveh dneh, danes mi je pa tudi rekla,da glede na to,da je jutri že petek, naj pričakujem odločbo v ponedeljek. Po mojem jo boš jutri dobila, če je danes ni bilo.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.11.2008 12:42:44   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pri osebni zdravnici sem bila v torek,takrat me je dala na komisijo-mislila,sem,da bom odločbo že danes dobila,pa je ni.A mislite,da bo jutri?
se mi zdi,da bom morala v ponedeljek v službouser posted image user posted image user posted image user posted image -Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj maš ti CE komisijo? A 30 dnevna bolniška ti je že potekla? Jutri bi skor mogla dobit. Jaz bi sicer na tvojem mestu poklicala na ZZZS  nadzornega zdravnika in vprašala kdaj lahko pričakuješ odgovor. Sej v CE niso tko hudi. Če se boš odločila da kličeš ti bom poslala na zs kontakt, koga moreš poklicat. Sej veš, veze pa to...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.11.2008 12:45:03   
Dali*

ko te ni blizu RR,niso tolk urejeni seznamčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image smo ostale bolj leneuser posted image user posted image user posted image user posted image

spps - danes še drugič kitajo. Drug teden pa moreva enih 15 m2 estriha debeline 5 cm ven zmetat, ker je odstopil od podlage in vlit novega, sicer ne morej položit parketa. Pol pa da se še ta estrih posuši traja ene tri tedne. Ja...upam, da bo parket in kopalnica do novega leta.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.11.2008 12:52:50   
Naja30
Uh, eno uro me ni gor, pa se razpišete. user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica, pozdravljena. Kako ti pa nagaja pritisk?

spps, zakaj pa ne? user posted image
Dej link, al pa ti ne odgovorim! user posted image  Hec. Jaz mislim, da če ne boš dobila še odločbe, je najbolje, da vzameš dopust kakšen dan. Ker če ti bodo podaljšali, bo malo čudno izgledalo, da bi šla za dan ali dva v službo in spet na bolniško. Ne vem, no.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.11.2008 12:58:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Teme za danes:

- bolečine v trebuhu in križu...so minile?....
- Kaj boste kuhale?
- to temo smo začele na srečanju....pa bi bilo fajn, če bi jo še ostale delile z nami...kako, kdaj, kje sta se s partnerjem spoznala in odločitev za user posted image  (načrtovano ali ne?)

1.bolečine v križu,niso več tako močne in se že skoraj normalno gibljem,sam tu pa rata problem,če nekaj časa stojim al pa hodim,gremo z bolečinami jovo na novo...
2.kuhala bom tist kar že 14 dni-NIČuser posted image user posted image user posted image user posted image kuha tašča(jaz bom začela kuhat naslednji teden-so mi danes kuhinjo pripeljali,pa mi jo en stric montirauser posted image user posted image user posted image
3.uf,pr nama je bilo na začetku kar pestro-spoznala sva se v eni diskotek(2001)i,pa si niti nisem mislila,da se bova še kdaj srečalauser posted image user posted image user posted image ,sem pa takrat delala v enem kafiču,pa je moj takoj v pon. z enim kolegom prišel tja(ma,ko mi je blo nerodnuser posted image user posted image user posted image ),pa prej nikol ni hodil v ta kafič,no potem pa je prišel v torek,no v sredo,pa sem videla ,da ga nekaj mučiuser posted image user posted image user posted image 3ure je menda sedel za mizo,da je izjavil,da če bi se lahko začela dobivatuser posted image user posted image user posted image user posted image  in tako se je začelo....no,po enem mesecu je bila situacija takšna,da sem se preselila k njemu,ker me je moj stari nagnal od doma(alko),z mamo se pa takrat tud nisem razumela...
potem se je situacija mal umirila,pa sma se z mojim začela pogovajat o otrocih(bila sva ena dva meseca skupaj) in se odločila,da bova začela delat na bebici...(zgleda,da sva oba pogrešala družino-v moji je bil prisoten alko,njemu pa je pri 13.umrl ata),pa smo zanosili v 5.mesecu najine zveze in poznanstvauser posted image user posted image user posted image
sej nama je  2 leti nazaj škripnilo in sva bila skoraj leto narazen-vendar mi ni žal,ker sva se v tem času marsikaj naučila,ker tako blizu,kot sva si sedaj,si prej nikol nisva bila.oba sva bila takrat na začetku mlada,vsak s svojimi problemi,predvsem pa je šlo vse (pre)hitro...
vse smo razčistili,kar smo imeli za razčistit-to je na kratko vse-če bi pa šla v dedajle,bi pa bilo 200strani sam mojihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja ,pa tud naša druga biba je bila načrtovana.naj povem,da tud ,ko je bilo najtežje,NIKOLI nisem obžalovala,da sem pri 20-ih postala mama.Marsikaj sem lažje naredila,ker sem vedela,da je nekdo odvisen od mene in,da je del meneuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.11.2008 13:02:18   
spps

Kaj maš ti CE komisijo? A 30 dnevna bolniška ti je že potekla? Jutri bi skor mogla dobit. Jaz bi sicer na tvojem mestu poklicala na ZZZS  nadzornega zdravnika in vprašala kdaj lahko pričakuješ odgovor. Sej v CE niso tko hudi. Če se boš odločila da kličeš ti bom poslala na zs kontakt, koga moreš poklicat. Sej veš, veze pa to...user posted image
jp,celjani so mojiuser posted image user posted image user posted image  prejšnji mesec mi je odprla 9.10 bolniško.
sej bom še osebno poklicala,pa vprašala,ker sem še dobla izvid od ortopeda.
če bom pa potrebovala kontakt,pa se priporočamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.11.2008 13:04:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Uh, eno uro me ni gor, pa se razpišete. user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica, pozdravljena. Kako ti pa nagaja pritisk?

spps, zakaj pa ne? user posted image
Dej link, al pa ti ne odgovorim! user posted image  Hec. Jaz mislim, da če ne boš dobila še odločbe, je najbolje, da vzameš dopust kakšen dan. Ker če ti bodo podaljšali, bo malo čudno izgledalo, da bi šla za dan ali dva v službo in spet na bolniško. Ne vem, no.
sej če greš v albume,se ti tam vse odpreuser posted image user posted image user posted image user posted image do dvajsetega se lahk prijaviš,od 21-25.11,pa poteka glasovanjeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
6.11.2008 13:05:33   
spps

spps - danes še drugič kitajo. Drug teden pa moreva enih 15 m2 estriha debeline 5 cm ven zmetat, ker je odstopil od podlage in vlit novega, sicer ne morej položit parketa. Pol pa da se še ta estrih posuši traja ene tri tedne. Ja...upam, da bo parket in kopalnica do novega leta.
a mata one,kk se rečeuser posted image user posted image user posted image tiste mašine ,ko vlago ven vlečejo?gre hitrejuser posted image user posted image user posted image
sej bo,še sama ne boš vedla,da ste gotoviuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
6.11.2008 13:06:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jaz sem jo zadnjič dobila v dveh dneh, danes mi je pa tudi rekla,da glede na to,da je jutri že petek, naj pričakujem odločbo v ponedeljek. Po mojem jo boš jutri dobila, če je danes ni bilo.
bomo videli...user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.11.2008 13:06:46   
Dali*
Sej po mojem boš jutri dobila odgovor. Itak ti na prvi odločbi napišejo. Prvi dan izostanka z delovnega mesta je 9.10. Če ne pa daš kak dan dopusta, ki ga itak moreš pokoristit.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
6.11.2008 13:08:02   
spps
ta stran bo pa zgleda sam mojauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem,danes šla eno sliko od poroke povečat,ker ma možek jutr 27.RDuser posted image user posted image user posted image ma nisem vedla,kaj mu naj dam,pa sem se za to odločilauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
6.11.2008 13:10:16   
Naja30
spps, ful lepe slike imaš v albumu. In tvoj bušek je zelo lep. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.11.2008 13:10:48   
spps

Sej po mojem boš jutri dobila odgovor. Itak ti na prvi odločbi napišejo. Prvi dan izostanka z delovnega mesta je 9.10. Če ne pa daš kak dan dopusta, ki ga itak moreš pokoristit.
mam  še sam 2 dni dopusta do kon letauser posted image user posted image user posted image ,mi je šefica rekla,da naj grem rajš na dopust pred bolniško,da mi ne bo šel v tri krasne-zdaj pa upam,da bom zgurala nekak do porodniške,če ne drugač z dopustom po novem letu...
niti ne vem,če lahk grem po bolniški direkt na dopust,na naši firmi nekaj čarajouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.11.2008 13:11:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

spps, ful lepe slike imaš v albumu. In tvoj bušek je zelo lep. user posted image
user posted image user posted image user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.11.2008 13:16:55   
Anonimen
user posted image Besna sem k user posted image ! Danes je tamal celo noč neki sračku in se zjutraj zbudil že ob 7 uri (ponavadi spiva vsaj do 8 ure). Pa je bil potem že ob 11.30 tečkan. Sem rekla, da sam še posodo pomijem, ga dam spat, potem pa bom uživala ob kavici... Ja, ja... in mi spusti sifon pod umivalnim koritom. In sem imela vso kuhinjo poplavljeno in to z mastnim.user posted image user posted image user posted image In itak predno sem vse spucala je bila za mano kar steza po hodniku in v wc-ju... No, sedaj je popucano. Pa sem rekla,d a si kavico pa res moram privoščit po vsem tem... pa ravno, ko sem hotla odtrgat paketek (sem si naredila kar instanat kavico) slišim tamalga po baby phonu, da me kliče... No, na srečo sedaj pančka, jaz pa s kavico, jagodnim sokom tipkam. Upam, da bo spal vsaj še kakšne pol ure.

buksi - Pušenjak pravi, da narkoza ne škodi nosečosti oziroma plodu. So primeri, ko jim celo operirajo spleič v nosečnosti, pa piše, da tudi kakšni zelo izkušenji zdravniki celo še v 20t delajo laparoskopijo. Tako, da se nimaš česa bati.

kuhanje - Danes so na jedilniku piščančja bedra, omakca in kruhovi cmoki (te je pa Pečjak delal user posted image ).

spoznala in odločitev za user posted image - Uh, mene so kolegice povabile na prednovoeltno večerjo v en vikend, pa vse so bile poparčkane ali pa so mislile s sabo pripeljat kakšne prijatelja (ki naj bi počasi bil kaj več kot to). In sem rekla, da ni šans, da grem svetit zravn, ker sem bila samska. No, pa je ena rekla, da od fanta brat je pa samski, pa bo zihr takoj za in bo še on svetu zravn, ne samo jaz. No, in tko sva se spoznala, še več kot mesec dni hodila samo na kavice in pijačke... No, potem se je pa le opogumil... user posted image Kmalu (čez 2 meseca) bo 6 let odkar sva skupaj in čez 12 dni bova praznovala 2. obletnico poroke. user posted image Tema o user posted image je prišla zelo kmalu, ker sem bila od nekdaj nora na male otroke in sem si želela postati mlada mamica. Pa sva rekl, da bova počakala da bom zadnji letnik faksa in šla v akcijo - plan sva izpolnila in dobila Jureta marca07. Ko pa sva imela njega sva bila oba čist navdušena in sva se tam nekje 6-7 mesecev po porodu odločila še za enega člana (delali smo ga 9. mesecev) in ga bomo dobili marca09. Sedaj pa vsi mislijo, da nama je uspelo iz prve, da sva dobro splanirala, ker bosta ravno oba otroka roejan marca, ampak midva veva, da je to zgolj slučaj, sta pa oba bila planirana. user posted image Kdaj (če bova po drugem otroku še imela željo) bo prišel tretji član pa zaenkrat nimava planov, ampak mislim, da bo malo večja razlika. user posted image

Naja30
- Na boelzen dlani, ust in stopal zgleda tako,d a najprej ratajo v ustih afte (jih je mož imel kar nekaj), pa k ene mehurčke po rokah - dlaneh in stopalih.

MalaČebelica in ajam27 - Dobrodošli! user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
6.11.2008 13:18:00   
KOKICA32
Za seznam:  obseg trebuha 93 cm! HA, raste, ja! Sedaj pa se ga res več ne da skriti! Superca!!! user posted image
Dobrodošli novi user posted image !

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
6.11.2008 13:23:21   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +1 kg, 105cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola, user posted image +4,5 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
bskrle                            (št .4user posted image  , št.user posted image  3 )
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) ?, LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM, user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+4 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +4 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 93 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 04.12., Izola, user posted image  +7 kg,90cm 
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 11.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ?, ?  user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA, user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
Sončnica1                       (št. 1 user posted image ,  št. user posted image ?) 07.11. user posted image
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image  - 51 presenečenj

Trentno je 69 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
6.11.2008 13:33:18   
spps
Ojla jasna!
ma daj se bolj pogosto javljajuser posted image user posted image user posted image user posted image takrat,ko sma bile še med borkami,si bila bolj pridnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?