Grahec
|
Ojla, jaz sem danes malce . S ponedeljekom se mi izteka pogodba in ne bo podaljšanja , no sem se že sprijaznila, da pač tako je in da so mi pač šli že prejšnjikrat (3 mesece nazaj) toliko na roko, da se mi bo vsaj z štukanjem (nadomestilo za brezposelnost) glih izšlo, da pridem do kolikor toliko normalne porodniške. kako sva se spoznala Sva se opazila na enem internetnem forumu 5 let nazaj, si prek ZS izmenjala e- naslova in si začela dopisovat (zvedela sem, da ga kolegica pozna...), potem pa sva se po par mesecih dobila prvič, drugič.... in zdaj sva skoraj leto in pol poročena. je bil zaželjen in načrtovan in se je kot kaže napovedal ravno nekako pravi čas, da se mi bo še nekako izšlo s porodniško... Možek je pa še preden sva se spoznala gradil hiško, ki pa še kar dolgo ne bo končana, ker delava počasi in brez kreditov ( je še brez fasade, z začasno ograjo na stopnišču..., je pa ful priden in delaven, je ogromno sam naredil, vse ploščice položil, stropove iz knaufa...) Imava se super not in mislim, da tudi ne bo hudega v njej, pa čeprav ni vse zrihtano v nulo. bunda Zaenkrat bom poskušala shajati brez kake nove bunde, ker imam en rdeč krajši plašček, ki je tak model, da ga bom lahko nosila celo nosečnost, ne vem če bom glih moderna, je pa fajn in komot. Sicer je že iz časa konec osemletke, ampak sem ga res ful malo nosila, tako da zgleda kar lep. Ga pa moram vseeno še nest v čistilnico, ker sem alergična na prah. Za bolj športno rabo se bo pa tudi kaj najdlo v omari - vsaj upam da. Glede kosila in kuhanja pa sem jaz še bolj kot ne na zelo lahki hrani, rižu in prepečencu, čeprav mi gre na bolje, ampak zaenkrat se še pazim, ker ne bi rada da bi me še kaj zvijalo... spps Ne vem kako je s temi bolniškimi in dopustom vmes, ampak mislim, da dopust ni ravno najboljša ideja, ker če greš vmes na dopust potem spet prideš na tisto 30 dnevno bolniško, ki ti jo odobri osebni zdravnik in plača delodajalec. Potem odločbe sploh ne rabiš najbrž, pa še vprašanje kako bo delodajalec gledal na to? No nisem čisto prepričana, še malo kje pobrskaj, sicer pa boš itak najbrž že pred 9. 11. dobila odločbo.