|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.11.2008 13:38:11   
trezika
buuuuuuuuu
končno mi je uspelo priti malo za rač.... prej sva bla od 8 zjutraj na terenu...moram mojega pohvalit kr je naredil eno dobro delo danes: kri je šel darovatuser posted image user posted image  To sva pred nosečnostjo oba večkrat šla, zdaj pa js seveda ne morem, sn ga pa spremljalauser posted image  pa pol sva še po trgovinah letala, on si je čevlje kupil, js pa zase iščem kakšno zimsko bundo, kr mi je seveda že vse premalo...pa še nisem nič našla...pa seveda ne  bi rada neki veliko dnarja zanjo dala... tako da sva pol zaradi te laufarije komaj pravi čas kosilo pripravla, kr je šel popoldan delatuser posted image
zdaj pa že gledam okol, koliko praha je vsepovsod, samo mislim, da me bo še moral dan ali dva počakatuser posted image user posted image  se mi še ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
6.11.2008 13:38:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla jasna!
ma daj se bolj pogosto javljajuser posted image user posted image user posted image user posted image takrat,ko sma bile še med borkami,si bila bolj pridnauser posted image user posted image user posted image

Sej se trudim, sam sej vidiš/bereš kakšne kozlarije mi ratajo, pa mi gre čas tik-tak. Pa še tale nosečniška-jesenska utrujenost...user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
6.11.2008 13:41:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla jasna!
ma daj se bolj pogosto javljajuser posted image user posted image user posted image user posted image takrat,ko sma bile še med borkami,si bila bolj pridnauser posted image user posted image user posted image

Sej se trudim, sam sej vidiš/bereš kakšne kozlarije mi ratajo, pa mi gre čas tik-tak. Pa še tale nosečniška-jesenska utrujenost...user posted image

user posted image user posted image user posted image sej te razumem,vidim,da imaš iz meseca v mesec bolj pestrouser posted image user posted image user posted image kk šele bo proti približevanju PDP-jauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
6.11.2008 13:42:33   
spps
ojla trezika!
s čim si pa ti tolk zaposlena,da ne prideš do compa?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
6.11.2008 13:46:10   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Teme za danes:

- bolečine v trebuhu in križu...so minile?....
- Kaj boste kuhale?
- to temo smo začele na srečanju....pa bi bilo fajn, če bi jo še ostale delile z nami...kako, kdaj, kje sta se s partnerjem spoznala in odločitev za user posted image  (načrtovano ali ne?)

super ideja, sploh pod tretjo točko...js pač ful romantična dušica in rada takšne zgodbice beremuser posted image  
No, kar se naju tiče... js sn v času študija delala prek študenta na bencinskem servisu (ki je bil nasproti študentskih domov v mb), on je pa takrat delal na pošti (tudi prek študentskega servisa) in si je moral moped vsake toliko časa tankat...mislim, da si ga je kr pogostouser posted image  pol je začel na bencinski še stave plačevatuser posted image  pa mislim, da je to najino srečevanje trajalo kr kakšna pol leta (ja, nobeden od naju ni bil dost pogumenuser posted image )...pol sva pa še enkrat ugotovila, da sva v istem študenstkem domu nastanjena, v istem nadstropju, samo dvoje vrat narazen...pa tako je blo dve leti, ampak se v študentskem domu nisva niti 1 srečala!!! No, pol je pa on videl, kje sn js domauser posted image user posted image  zbral pogum in me povabil na kavouser posted image user posted image user posted image  pa pol še na eno, in še eno, pa še v kino,...dalje pa tako vesteuser posted image user posted image  In maja drugo leto bova praznovala že četrto obletnicouser posted image user posted image user posted image  Mater kako čas beži...se mi zdi vse skupaj, kot da bi se prejšnji teden zgodlouser posted image  Za dojenčka sn pa js prva dala pobudo, v začetku letošnjega leta, pa je bil takoj zauser posted image user posted image  je ful družinski tipuser posted image  čist po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
6.11.2008 13:48:23   
trezika
ta teden je dragi popoldan v službi, pa ga pol pustim malo za rač.user posted image  jhs sn tk ponavadi cel popoldan doma in mam pol časuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
6.11.2008 13:48:36   
Naja30
jjasna, jaz te tud pogrešam. user posted image
Škoda, da se nisi prej javila z idejo o pečjakovih kruhovih cmokih. Sem misla danes delat cmoke (sama), pa sem imela premalo kruha. In brez ideje, kaj bi, sem naredila kar špagete.
Ej, vajina zgodba o user posted image  je pa dosti podobna najini. Sam da se ni izteklo po prvih planih. Se bo pa po drugih. user posted image

Te zgodbe o spoznavanju so pa ena bolj zanimiva od druge! user posted image  

Celjanke - kakšno je kaj vreme tam doli? user posted image  Ne, resno me zanima. Bunda ali jakna? Kapa, trak ali nič? Za otroka mislim. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
6.11.2008 13:52:07   
Dali*
Naja30 - ker sem na hribčku in gledam Celje čez balkon vidim, da je zavito v meglo. Je enih 13 stopinj po mojem in občasno dežuje. Tamali kar vzemi trak in kapico pa bundico. Ne bo nč narobe. Skratka dolgočasno vreme. No, včeraj je blo pa fajn...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
6.11.2008 13:55:28   
tasa_m
evo mene back. Me je dez dobil in sem bla tak jezna sama nase, da so se mi solze kr vlile. Hormoncki delajo svoje.. Sem mamo klicala in sem se mamo spravla v jok, ker sem se ji tak zasmilila, da sem bla cist mokra..moram jo poklicat pa potolayit, da ni ona nic kriva, ker me je prosla da grem v solo na govorilne..

Komaj vas dohajam, kolko ste nacvekale..user posted image Sem mislila, da sem do konca prebrala, pa vidim da se je ena stran neprebrana.

ja spps - bom tudi jaz zate glasovala. Verjetno nama kakksna nagradica nebi smela uit, ce bomo vsaj pol tolko glasovale kolko smo za naso jjasno85 za miss busi. user posted image upanje umre zadnje pravijo.

trezika - se mi zdi, da je ful tezko dobit kako lepo zimsko bundo za mali dnar. Jaz bi si jo tud mogla kupit ampak kaj je meni vsec je cena taka da se mi user posted image in pol niti ne vem kaj naj z njo.. user posted image . Noben v druzini ni tak mocen, kot bom verjetno jaz med nosecnostjo user posted image , da bi mu jo lahko jo dala. Pri nam vec ali manj nacrtujejo tak, da se rodi nekje konc poletja, te pa se jim v zimi se ne vidi tak fejst...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
6.11.2008 13:59:22   
trezika
ja, saj pr meni je isti problem... nočem dat velik dnarja zanjo kr vem, da je pol ne bom nosla...no, vsaj upam, da se bom rešila teh kguser posted image user posted image  sicer je pa moj rekel, da bomo drugega pikeca tut tako naročili, da bo čez zimo rastel in da mi bo bunda spet prišla pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
6.11.2008 14:33:12   
Piruri
Oh...bunde...jaz imam še od prve nosečnosti plašč za ponucat, še iz časov, ko sem bila obilna babura user posted image  user posted image ...vse pride prav...pol bo pa šel na karitas, ker tretjega bomo planirali za poletje user posted image  user posted image ...
Glede bunde pa vam priporočam takšno pri kateri lahko zadrgo odprete tudi od spodaj navzgor, tako da vam buši lahko ven štrli...user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
6.11.2008 14:33:16   
pondelak
živjo pikice!
pri nas je takšno turobno vreme,da mi ni za nič...
spoznavanje?moja naj kolegica me je povabla na svojo birmo in tam je bil naš user posted image ..pa sma bla oba bol sramežliva,tak da nič ni blo.potem mi je pa on sms-e pošiljal pa to ampak meni nekak ni blo do njega,potem sma se spet vidla čez pol leta za silvestrovo,pa mi še vedno ni blo...user posted image user posted image user posted image pa je spet minlo nekje pol leta v tišini,pa je začel spet vztrajat,takrat sem pa popustla...hehe...končno in na srečo!za user posted image sma se odločla že čez pol leta,čeprav še nisem bla niti polnoletna,ampak sem vedla da je to to.ampak sploh ni hotlo ratat več kot 1 leto.sma že bla v skrbeh da je kaj narobe...zdaj pa sma skupaj 2 leti,marca pa seveda pričakujema!
pridne bodite!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
6.11.2008 14:37:26   
Naja30
Bunda - jaz imam bundo brezrokavnik, ki je malo večji in računam, da zima na obali ne bo tako huda, da ne bi mogla s tem in kakšnim debelejšim puloverjem preživet. Drugače pa ne vem, bom verjetno vzela v hm-u ali ca-ju kaj lepega in ne preveč dragega. Računam namreč, da me bo nasl. zimo malo manj skupaj. user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
6.11.2008 14:40:05   
Grahec
Ojla, jaz sem danes  malce user posted image . S ponedeljekom se mi izteka pogodba in ne bo podaljšanja , no sem se že sprijaznila, da pač tako je in da so mi pač šli že prejšnjikrat (3 mesece nazaj) toliko na roko, da se mi bo vsaj z štukanjem (nadomestilo za brezposelnost) glih izšlo, da pridem do kolikor toliko normalne porodniške.

kako sva se spoznala user posted image

Sva se opazila na enem internetnem forumu 5 let nazaj, si prek ZS izmenjala e- naslova in si začela dopisovat (zvedela sem, da ga kolegica pozna...), potem pa sva se po par mesecih  dobila  prvič, drugič.... in zdaj sva skoraj leto in pol poročena. user posted image
user posted image  je bil zaželjen in načrtovan in se je kot kaže napovedal ravno nekako pravi čas, da se mi bo še nekako izšlo s porodniško... Možek je pa še preden sva se spoznala gradil hiško, ki pa še kar dolgo ne bo končana, ker delava počasi in brez kreditov ( je še brez fasade, z začasno ograjo na stopnišču..., je pa user posted image  ful priden in delaven, je ogromno sam naredil, vse ploščice položil, stropove iz knaufa...) Imava se super not in mislim, da tudi user posted image  ne bo hudega v njej, pa čeprav ni vse zrihtano v nulo.

bunda Zaenkrat bom poskušala shajati brez kake nove bunde, ker imam en rdeč krajši plašček, ki je tak model, da ga bom lahko nosila celo nosečnost, ne vem če bom glih moderna, je pa fajn in komot. Sicer je že iz časa konec osemletke, ampak sem ga res ful malo nosila, tako da zgleda kar lep.  Ga pa moram vseeno še nest v čistilnico, ker sem alergična na prah. Za bolj športno rabo se bo pa tudi kaj najdlo v omari - vsaj upam da.

Glede kosila in kuhanja pa sem jaz še bolj kot ne na zelo lahki hrani, rižu in prepečencu, čeprav mi gre na bolje, ampak zaenkrat se še pazim, ker ne bi rada da bi me še kaj zvijalo...

spps Ne vem kako je s temi bolniškimi in dopustom vmes, ampak mislim, da dopust ni ravno najboljša ideja, ker če greš vmes na dopust potem spet prideš na tisto 30 dnevno bolniško, ki ti jo odobri osebni zdravnik in plača delodajalec. Potem odločbe sploh ne rabiš najbrž, pa še vprašanje kako bo delodajalec gledal na to? No nisem čisto prepričana, še malo kje pobrskaj, sicer pa boš itak najbrž že pred 9. 11. dobila odločbo. 

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
6.11.2008 14:44:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Bunda - jaz imam bundo brezrokavnik, ki je malo večji in računam, da zima na obali ne bo tako huda, da ne bi mogla s tem in kakšnim debelejšim puloverjem preživet. Drugače pa ne vem, bom verjetno vzela v hm-u ali ca-ju kaj lepega in ne preveč dragega. Računam namreč, da me bo nasl. zimo malo manj skupaj. user posted image

jaz tudi pridem cez zimo na obalo. Sem si tud kupla mal vecji brezrokavnik, da ga bom lahko mela se po porodu. Sicer se redim samo v trebuh, tak da bom te bunde kaj so mi premale samo krogec ven izrezala za trebuh pa bom lahko mela se za zdaj. Verjetne bi me malo cudno gledali.. user posted image user posted image ampak treba je nekak uporabit stare bunde.
Naslednjega user posted image bomo tud mi nacrtovali cez poletje, da nebo s tem problemov kaj met obleceno, ko je mrzlo..user posted image Poyimi bomo polozili temelje, poleti pa se veselili.. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
6.11.2008 14:48:05   
Dali*
Se vidi, da je danes luna. Jaz sem totalno lena in se mi čist nč ne da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
6.11.2008 14:51:44   
mihaela01
Ojla babuške

Vidim, da nas kar večina preureja in obnavlja naša stanovanja...smo kar znimive. Ampak kaj hočemo je pač potrebno domek pripravit tako, da se bodo naši malčki počutili dobro.

Trezika: Javi nam, če boš kje našla kakšno lepo jakno ali bundo, ker mislim, da bomo počasi imele vse s tem  probleme.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
6.11.2008 14:53:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Se vidi, da je danes luna. Jaz sem totalno lena in se mi čist nč ne da.

pa se tako vreme je da je najbolje malo polenarit. Saj ko pa smo pridne pa smo pridne. Jaz sem se odlocla, da bom jutri nadoknadla za vse, kar nisem postorila danes.. no, tak se tolazim, ko mi ni.. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
6.11.2008 15:01:42   
pondelak
bunda-jaz mam še za zdaj tako ful toplo jopico,potem bom mela pa navadno bundo pa odpreženo.bo pač buši ven gledal...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
6.11.2008 15:06:58   
trezika
zdaj pa še eno vprašanje, če se kateri da pokomentirat...če bo punčka potem že imava izbrano ime (Maruša), če pa bo fantek, pa se nikakor ne moreva odločit: on je predlagal Maks js pa Lovro, pa obe imeni se obema dopadetauser posted image user posted image  okol naju sicer vsi navijajo za lovra, sam meni je maks tako posrečeno ime...saj ne, da bi mi bilo važno kaj si drugi mislijo, pa če bi mela lojzeka, ko nobenega nič ne briga...sam res se med tema dvema imenoma nekako ne moreva odločit...no, pa me zanima vaše vaše mnenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
6.11.2008 15:07:29   
Dali*
ma s temi bundami se bomo že poštimali. Jaz imam en kup jaken, plaščkov, bund, športnih, finih...tko, da nekaj se bo našlo. Sej itak če greš kam ven na sprehod bom imela tako športno, sicer pa itak ne rabiš imet zapeto, če greš v kak prostor. S kakim šalom ali pa debelo ruto rešiš to, da ne vidijo, da je tok ozka, da je ne moreš zapret, malo optične varke...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
6.11.2008 15:09:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Celjanke - kakšno je kaj vreme tam doli? user posted image  Ne, resno me zanima. Bunda ali jakna? Kapa, trak ali nič? Za otroka mislim. user posted image
user posted image user posted image user posted image vreme je oblačno,deževno,hladno niti ni tolk,vetra pa tud niuser posted image user posted image user posted image user posted image (25km oddaljenost od CE),tk,da bo jakna in dežnik čist okuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
6.11.2008 15:10:23   
pondelak
trezika-meni osebno je lepše lovro...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
6.11.2008 15:11:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Naja30 - ker sem na hribčku in gledam Celje čez balkon vidim, da je zavito v meglo. Je enih 13 stopinj po mojem in občasno dežuje. Tamali kar vzemi trak in kapico pa bundico. Ne bo nč narobe. Skratka dolgočasno vreme. No, včeraj je blo pa fajn...
user posted image user posted image user posted image  najini podatki se pa čist razlikujejouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
6.11.2008 15:12:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

zdaj pa še eno vprašanje, če se kateri da pokomentirat...če bo punčka potem že imava izbrano ime (Maruša), če pa bo fantek, pa se nikakor ne moreva odločit: on je predlagal Maks js pa Lovro, pa obe imeni se obema dopadetauser posted image user posted image  okol naju sicer vsi navijajo za lovra, sam meni je maks tako posrečeno ime...saj ne, da bi mi bilo važno kaj si drugi mislijo, pa če bi mela lojzeka, ko nobenega nič ne briga...sam res se med tema dvema imenoma nekako ne moreva odločit...no, pa me zanima vaše vaše mnenjeuser posted image user posted image
med tema dvema imenoma ,bi se jaz tud odločla za Lovrauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?