|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.11.2008 10:43:03   
pocka
Evo mene od zdravnice, bo dala papirje na komisijo, držite pesti,da mi odobrijo 4 urni delavnik, ker 8 urni me ubija in ne bom zmogla.

Hvala naja30, lepe slikice, res upam,da se naslednjič uspemo zbrati v polnem številu!

O kateri oddaji to govorite, sem spregledala, ker ŠE VEDNO nisem vsega prebrala? A se da tudi z neta dol potegnit? Mi namreč ne vidimo kaj dosti, bolj hrvaško TV pa SLO 1, ja, živimo na lepi lokaciji, ampak ima svoje slabosti.user posted image

Aha, še to:
- bolečine v križu, zaenkrat jih še ni in upam,da tako ostaneuser posted image
- današnje kosilo, pojma nimam, sem sama, pa se mi ne da kaj dosti in enkrat za spremembo nimam apetita (čudeži se dogajajo)
- kako sva se spoznala, hmmm, kot večina, v gostilni, v ne najbolj treznem stanju user posted image ,ampak, očitno se je obneslo. Skupaj sva pa 9 let in pol. Otročka sta bila oba načrtovana, sva pa malo dlje čakala, da sva lahko prej malo potovala, pa se zdivjala, pa stanovanje za silo uredila...no zdaj pa je na vrsti družinca.

mama milchy - ja vidim,da bo kot pri vas glede spola, nam user posted image malo nagaja, je rekel moj, če tako noge skupaj tišči, je sigurno punčka user posted image

Smo šli včeraj v Trst v HM, ki so ga na novo odprli, smo morali iti Taji iskat en kup hlač, ker je kar naenkrat ful zrasla, je še P zadnjič na pregledu rekla sestri, če je prav merila (ima že 93 cm)...v glavnem bolj za primorke vrejetno, če katero zanima, imajo ful dobro izbiro cunjic za bejbije, tudi za mickene sva na hitro pogledala in so tako cortkane stvari, ampak nisva še nič kupovala, je bila Taja že ful sitna, pa itak sv aže zanjo pustila tam celo premoženje. No, je bližje kot iti v LJ, če nimaš ravno poti gor.

...zdaj pa dovolj čvekanja...grem likat,ker nimamo več kaj oblečiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
6.11.2008 10:46:26   
ajam27
Pa vsak dan na tešče pojem jabolko, nato spijem jogurt - pa nič. Sladkarij se izogibam, pri kosilu pojem veliko solate.

Za prebavo poskusi pred spanjem spiti 0.5l Donata. Jaz ga predhodno pretresem, da ni toliko mehurčkov. Pa mlačen naj bo. Je sicer zanič pomagal ti pa bo. Sem imela tudi sama grozne težaev z zaprtjem in sem jih z Donatom sanirala.

Se pa še sama prifočkam k marčevkam.
1.user posted image , 1 user posted image . PDP 19.03.2009.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
6.11.2008 10:50:18   
tasa_m
..tak nardila spet nic, bom jutri. Sem mislila, da mi bo danes ratalo pa ni..ampak nic zato user posted image , tak zdaj pa grem k sestri na govorilne ure. Bo danes se zanimivo verjetno, ker je itak kako oceno zamolcala. Pa sploh ne pricakuje, da bo kdo prisel.. Hehe, kak bo poslusala.. ki so ti cajti, ko smo mi bli v srednji soli..uh zlati casi..user posted image

Malo me ocitno hormoncki devajo, da sem tak nesramna. Ma malo pa moram bit, kam bi pa prisli brez heca in hudobije. Hehe user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
6.11.2008 10:57:33   
Dali*
...ecco mene. Zjutraj sem bila bolj zgodnja, ker so me zbudile strašljive sanje o otroku. Ma, skratka grozno...
Potem sem malo srfala in sem šla nazaj v posteljo. Zdej se mi je ratal ven skobacat. Tok je bedn dan, da je kr joj.

Zdejle sem na hitro pojedla par prepečencev z nutelo in sem se odločila, da bom spekla muffine z banano. Njami...

Aja, pa na Oprah bodo zdejle predstavili SUKI naravno kozmetiko, mi je povedala frendica, ki je gledala včeraj.

Potem pa kaj več... grem za peč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
6.11.2008 10:59:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Evo mene od zdravnice, bo dala papirje na komisijo, držite pesti,da mi odobrijo 4 urni delavnik, ker 8 urni me ubija in ne bom zmogla.

mama milchy - ja vidim,da bo kot pri vas glede spola, nam user posted image malo nagaja, je rekel moj, če tako noge skupaj tišči, je sigurno punčka user posted image

pocka, drzim pesti, da ti odobrijo.

ta je pa dobrauser posted image .
aja, ko sem vceraj mojemu rekla, da je kar nekaj marcevk kaj se tudi po morfologiji ne vedo spola, je kr jamrat zacel, da on hoce vedet spol in da bo G. tak dolgo tezil, da bo povedala. Mislim moski, koda je od G. odvisno..
Pa kr zelim si da bi tudi nas user posted image nogice skupaj drzal, naj bo user posted image .. Verjetno tak spat nebo mogel iz pon. na tor.,ko imam morfologijo. Jojj, ze pa hormoni...hehe, imamo super izgovore..

Punce, katere ze imate enega user posted image a ve ste vprasale za spol pri prvem?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
6.11.2008 11:09:57   
jjasna85
Smo šli včeraj v Trst v HM, ki so ga na novo odprli, smo morali iti Taji iskat en kup hlač, ker je kar naenkrat ful zrasla, je še P zadnjič na pregledu rekla sestri, če je prav merila (ima že 93 cm)...

Kje pa je H&M v Trstu?!?! Še dobro, da zvem šele zdej, da mi ni treba v LJ v H&M, ko živim 5m od meje z Italijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
6.11.2008 11:12:02   
Piruri
Naja...user posted image  za nizek pritisk...user posted image

No, da povem še najino zgodbico...user posted image ...midva sva se pa spoznala v gozdu...natančneje v tako smotani situaciji, ki je do konca življenja ne bova pozabila...namreč z mojim očetom sva se narobe razumela, kje se dobimo, meni in eni kolegici pa se je zelo mudilo nazaj na obalo...in pol nas moj oče pripelje do enih kolegov...jaz pa v luft in začeli so se kregi in prerekanja z mojimi...on in njegovi starši so me samo gledali,, če me bo razneslo...no, to je bilo spoznanje...naslednjič smo se srečali za novo leto (2003) na našem vikendu...in pol do poletja nič...jaz sem ga jemala kot prijatelja, ker sem si mislila, da tako fleten dečko pa ja ima že punco...no, in sem se zmotila...konec poetja, ko sem se odselila od staršev v Piran, mi je začel pošiljat maile...najprej nedolžne, smešne...vedno bolj resne...pa sem ga povabila na vikend v moje novo stanovanje...in takrat se je vse začelo...on se je takoj naslednji teden preselil k meni...in cel mesec sva skrivala pred starši, da sva par...(tako, da sva se spoznala bolje user posted image )...in šok za oboje starše, ko sva povedala...moja mama je jokala od sreče, ker je tako fajn fant...
Niti leto nisva bila skupaj, sem zanosila...na obletnico sem mu takrat v slžbo poslala sliko pozitivnega testa s pripisom... Moje darilo ob obletnici...bil je presrečen...bilo je načrtovano...in tokrat tudi...

Kuhanje...naša je rekla, da bo danes pašta...ne vem pa še s čim...mogoče z mletim mesom, da bo hitreje user posted image  user posted image

Železo...ja...to zapira...poskušaj zjutraj spit sladek kakav...meni pomaga zelo...ma sej, kot sem že rekla, samo pokrov od posode od sladkorja odprem in že tečem...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
6.11.2008 11:13:20   
tasa_m
spps-vidim, da tekmujema na natecaju za moj okrogli trebuscek..
user posted image user posted image

sem nekaj brskala, preden grem pa vidim tvojo in mojo sliko na natecaju. Hehe, bo se lustno..

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
6.11.2008 11:22:40   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, katere ze imate enega user posted image a ve ste vprasale za spol pri prvem?

Ja, mi smo prvič izvedeli že na NS...in je držalo do konca...tokrat pa je imel popkovino med korakom...in baje da je fant...(se nebi čudila, kaj je počel s popkovino)...bomo pa še povprašali, čene na MF...bomo pa na 3D UZ izvedeli-videli...

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.11.2008 11:24:33   
spps

sem nekaj brskala, preden grem pa vidim tvojo in mojo sliko na natecaju. Hehe, bo se lustno..

user posted image user posted image user posted image user posted image ni panike,bom glasovala zateuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.11.2008 11:28:38   
spps

jp,takrat ,mislim,da je bilo na morfo. rečeno,da bo pupa(to je držalo),na NS pa pred 6leti nisem bila(takrat nisem vedela za NSuser posted image user posted image user posted image )
tokrat pa se na morfologiji ni videlo,al drži da je fantuser posted image user posted image user posted image ma men je čist ravnouser posted image user posted image user posted image (moj se pa že veseli fantka v družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.11.2008 11:30:07   
Naja30
dana, kaj drugega kot kakšen postan donat, laneno seme in še več sadja ti ne morem svetovat. No, lahko ti svetujem čokolado ker mene včasih prav ta požene. user posted image

pocka, pol je pa tvoja punčka tud med tavečjimi. Tija je bila pri 21m velika 93 in spada med male velikančke. user posted image  Kje v Trstu pa je hm? Imajo tudi za user posted image ?

tasa_m, midva pri Tiji nisva vprašala za spol in je bilo res lepo presenečenje, ker nama je večina govorila, da bo ziher fantek. Čisto potiho sva si pa oba želela punčko. user posted image  Sem pa ves čas čutila, da bo user posted image  tako da punce, poslušajte svoje občutke. user posted image

Piruri, kako lepo sta se spoznala! user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.11.2008 11:30:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image ni panike,bom glasovala zateuser posted image user posted image user posted image

Boste dale kak link, da še ostale vidimo in glasujemo? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.11.2008 11:31:52   
čebeica maja
Danuser posted image !Cestitke za preglede, ajam27 pozdravljena.

Za kostanjev piknik pa se lahko zmenmo, povejte kdaj.

buksi- pomoje ti ni narkoza nič škodila, če ne bi ti rekli, povprašaj g. naslednič, da te pomiri.

KOCKICA32-za smrekove vršičke pa nevem, bi blo fajn da kr v lekarno pokličeš, prinas v nm v lek. ti kr lepo svetujejo, glede vsega, so ti lekarnarj kot ena enciklopedija, tako da včasih kr rada v vrsti čakam, posluske pobizam in kej zvem. Sm kaj ko pol pozabim, tako kot pravi Jasno85  tud jst vse pozabim.

=jasna=in naja30- kot bi opisovale mojga moža.

POCKA-NE sekeraj se glede vrtca, se strinjam z vsemi ki so pisale o tej temi.

Kuhanje-še nevem, mešana solata bo ziher.
Spoznala sva pa se ko sem s prijateljico šla na Gorjance(hrib-gora),Takrat smo kr redno hodili gor, tako sem spoznala to družbo in njega, potem smo se nekako razšli, videli smo se sm pa ke. Po petih letih so pa samo naju spet združili Gorjanci, pol se pa je vse tako hitro odvijalo.Skoz sem govorila da noseča se nebom poročila, poroko sva zaradi smrti tasta odpovedala. Ker sva pa že imela domek, sva se pa odločila za user posted image , prec ni ratalo, pol pa ko sem bila user posted image , pa vsi da se morava poročit in sva se, za drugo nosečnost je pa prec ratalo kot sva načrtovala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.11.2008 11:34:59   
MalaČebelica
Pozdravljene nosečke!

Ali sem zadela pravi forum - imate vse rok marca 2009, ne? Jaz imam 17. 3.

Zdaj sem doma že tretji teden, ker mi nekaj pritisk nagaja. Čeprav, zdaj ko sem doma, je ok... Kdo bi vedel... No, mi je pa kar precej dolgčas pa malo brskam po netu.

Lp vsem!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.11.2008 11:41:17   
Piruri
Dobrodošla nova user posted image ...z nami ti bo fajn in zelo pestro...tako, da ne boš rabila preveč surfanja po netu user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.11.2008 11:44:06   
SRCCEK
Ojla user posted image

No, da se vam še jaz mal javim....mam gužvo v službi, sem fasala nek novi projekt za Rusijo user posted image , tak da dogaja.

Drugače sem imela morfologijo, user posted image  je OK, živahen, baje prav velik, g. je vse premeril in je rekel da je vse BP no in tudi spol smo ugotovili, user posted image  user posted image  vendar tega ne bom obešala na veliki zvon, ga vemo samo mi trije..zaenkrat, če ne bo mali Mucek začel okol govort kaj imamo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ste pa res prave čveke, jaz vas ne dohajam brat. Ko bom mela mal več časa vas preberem, pa kej pokomentiram.

Še podatke za tabelco: so sedaj sem se zredila 5 kg, obsega si še nisem merila, naslednji pregled imam 27.11., in upam, da bom rodila v LJ...to je to

uživajte maksimalno

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.11.2008 11:52:43   
čebeica maja
Pozdravljena moja skoraj so imenjakinja Mala čebelica, prov si priletela.

Glede spola midva prvič tud nisva hotela vedeti, sem pa imela skoz občutek da bouser posted image in je bil. Sedaj bi pa po eni strani kr rada vedla kaj je, nprimor naš Miha se še vedno tako slini in imam namen naredit še par slinčkov, naj jih obrobim z modrim al bež-nevtralnim trakom, zaradi takih malenkosti bi kr uprašala, drugač pa ne, naj bo presenečenje, kakor kdo.

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 6.11.2008 11:57:06 >

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.11.2008 11:56:51   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Smo šli včeraj v Trst v HM, ki so ga na novo odprli, smo morali iti Taji iskat en kup hlač, ker je kar naenkrat ful zrasla, je še P zadnjič na pregledu rekla sestri, če je prav merila (ima že 93 cm)...

Kje pa je H&M v Trstu?!?! Še dobro, da zvem šele zdej, da mi ni treba v LJ v H&M, ko živim 5m od meje z Italijo user posted image user posted image user posted image

na Corso Italia, je kar precej v centru, mi smo kar pri morju parkirali, pa šli peš gor, kakih 10 minut je za hodit...samo,da ne bom zdaj jaz kriva, ker boste šle zapravljat user posted image

ajam27 in mala čebelica - dobrodošle user posted image user posted image user posted image ,pa še kaj se javite

Mi smo v prvi nosečnosti tudi vprašali za spol, na NS so rekli,da je user posted image , pol pa na vseh ostalih pregledih, da je user posted image in potem je bila res user posted image ,čeprav sem jaz vse skupaj jemala z rezervo in nisva kupovala nič v roza barvi za vsak slučaj.user posted image

Hvala vam za spodbudne besede glede vrtca, vem,da nima smisla se zdaj zaradi tega živcirat, ampak pol pa že vase malo podvomim,da ne delam prav...ampak vem,da gre zelo rada, vedno,ko se vsedemo v avto reče, "Taja ge v vtec", zakaj bi bila doma, če ima tam družbo...drugače pa so itak notri,ker je dež, tako dauser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 6.11.2008 11:58:15 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.11.2008 12:01:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Boste dale kak link, da še ostale vidimo in glasujemo? user posted image user posted image user posted image user posted image
Neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.11.2008 12:05:44   
Dali*
Tako...muffini pečeni, Oprah je bila danes bio, organsko, natur...osveščena. Zdej se mi pa nč več ne da. Še na sprehod ne morem, ker dežuje. Danes bo torej bolj lenoben dan, ma sej v bistvu mi paše, ker sem bila zdej kr nekaj dni non stop aktivna, tko da sem zvečer kar padla v posteljo. Moj lubi me je komi nazaj držal, da nisem tok plezala po lojtri, pa full mi gre na živce, ker nisem mogla pomagat nosit stvari, ker je vse pretežko, pol se pa počutim tko neuporabna. Ma...sej bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.11.2008 12:06:46   
mediuhec
pozdravljene!

očitno sem kakšno stran zgrešila, ker vidim da omenjate kostanjev piknik? nič čudnega, drage čveke, komaj vas uspem prebrat. glede tega je najbolj naporen ponedeljek, ker doma nimam interneta, potem pa prebiram za par dni nazaj.

kuhanje: danes sendvičuser posted image , ker takoj po službi letimo k tašči. no, morda kaj toplega dobiva tam.

MalaČebelica: dobrodošla! končno se je ena pridružila mediuhcu na dan 17.3.! pa še po nicku fajn skup paševa, a ne?

MF: čestitke za uspešne preglede

kokica32: čim prej okrevaj, no vsaj do 12.11. da boš lahko prišla na srečanje!

spoznavanje: to je tko enih 10 let nazaj, v študentskih časih. spoznala sva se preko skupnih prijateljev, se malo gledala, zalaufalo pa je na majskih igrah. ja, nismo bili čisto trezniuser posted image .  tisto obdobje imam v zelo lepih spominih! no, potem je bilo treba končat fax, pa strokovni, zdaj pa je končno čas za dojenčka. zelo sem vesela, da sem pred tem odpikala strokovnega in mi je mali škrat glavna skrb.

lepo se imejte

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.11.2008 12:12:32   
mediuhec
dali: ti si pa vsak dan tako pridna (pospravljaš, kuhaš, peciva pečeš), da mam jaz malo slabo vest...

aja, kako se kaj počutite, ko ste vsak dan malo bolj okrogle. mojega hecam, da ima sedaj v bajti user posted image  ali pa debelinkota user posted image , ha ha. modrci mi niso več prav, spodnjice tudi ne več vse. imam vsaj razlog za šoping!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.11.2008 12:17:12   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +1 kg, 105cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ?, user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola, user posted image +4,5 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ?,  user posted image  +8 kg
bskrle                            (št .4user posted image  , št.user posted image  3 )
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) ?, LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM, user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE, user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+4 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +4 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image +5 kg, 91 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 04.12., Izola, user posted image  +7 kg,90cm 
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB, user posted image +0,5kg,118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg, 104 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 11.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ?, ?  user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA, user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS, user posted image +6 kg 
25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
Sončnica1                       (št. 1 user posted image ,  št. user posted image ?) 07.11. user posted image
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CE,user posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image  - 51 presenečenj

Trentno je 69 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 6.11.2008 12:23:07 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.11.2008 12:27:52   
Dali*
Seznam - tkole punce, glede na splošno mnenje vseh nas, sem se odločila, da s seznama brišem tiste za katere smo imele napisan samo PDP in ime brez drugih podatkov. Tudi spomnim se ne, da bi se oglasile kaj več kot takrat, ko so se pofočkale.

Torej izbrisane so: SanjaB, mizi, tina_r, frulica in Irena83 - punce, če to berete se oglasite nazaj, ker ste vsekakor dobrodošle, ampak z vsemi podatki.

ajam27 in MalaČebelica - dobrodošli! Takoj, ko bosta sporočili vse potrebne podatke bosta vpisane na seznam. Nč bit skrivnostne user posted image  

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?