|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.10.2008 15:43:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Lep pozdrav vsem bodočim mamicam!

Tudi jaz sem marčevka 2009 in se bom kar se da vključevala v vaš klepet, za začetek pa
PDP: 16.3.2009
IME: Infinity
ŠT. NOSEČNOSTI: 1
ŠT. user posted image : 0
PREGLED: 4.11.2008
KRAJ: Novo mesto
+ kg: - 0.5 kg

Lep pozdrav vsem skupaj!

dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAPIŠI še kaj o sebi,da te bolje spoznamo.
Lep je videt,da se seznam nosečk,še kar širiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
3.10.2008 15:44:41   
pocka
na hitro...knjige - meni je v nosečnosti bila najbolj všeč od Pušenjaka - Nosečnost od tedna do tedna, jo sedaj spet berem, je faj, ko lahko vsak teden sproti prebereš kaj se dogaja s pikico, pa kaj lahko pri sebi pričakuješ, kakšne spremembe pa to...

pol kasneje, ko imaš že otročka, pa mi je zelo prav prišla knjiga Otrok od rojstva do šole, nevem no, meni je ful všeč...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
3.10.2008 15:45:43   
spps
tasa_m,včasih je res težko,ko se moraš odločat med takimi stvarmi,definitivno pa je tvoje zdravje in user posted image  na prvemb mestu...nikoli si ne bi odpustila,če bi šlo kaj narobe,ker bi iskala vzroke...
ti le počivaj,ostalo se pa bo že pošlihtalo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
3.10.2008 15:49:17   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1
Tudi jaz sem marčevka 2009 in se bom kar se da vključevala v vaš klepet, za začetek pa
PDP: 16.3.2009

Infinity1, Dobrodošla med nam! Ti imaš pa PDP takrat kot jaz user posted image
Glede na to, da sem iz okolice KK, se še nisem čisto odločila, kje bom rodila. Mogoče pa tudi NM pride v poštev, kajti Brežice so predaleč za bodočo babico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2879
3.10.2008 16:11:14   
Lolita23
Živjo!!!

Meni je pa všeč knjiga od Johnsons:Nega matere in otroka, je zanimiva ker je uporabna do prvega leta oz. do treh, je pa res da pisuje samo vsake 4 tedne dogajanje v telesu.

Ena je rekla, da jo boli v spodnjem delu trebuha, mene tudi, sam to je čist normalen, saj mali raste in s tem raste tudi maternica, saj meni je G tako rekla. za sodaj ležečo posteljico pa je nujno počivanje!Moja kolegica je imela tudi ta problem, po počivanju pa se ji je dvignila.

Caw

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
3.10.2008 16:46:05   
tasa_m
Infinity1 - DOBRODOŠLA med nami. Naj tvoj user posted image lepo raste, tebi pa lepo nosečnost.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
3.10.2008 18:06:26   
suncicica
hello!
kar nekaj casa me ni bilo..mi je nagajal internet.z mojima otrocicikoma je vse vredu,pridno rasteta in mi povzrocata tezave.
cestitke vsem novim marcevkamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
3.10.2008 18:33:28   
Anonimen
Najprej dobrosošlico novi marčevki 09! user posted image

Ostalega pa nisem uspela prebrat....

No, jaz sem malo bolje. Vsaj bruham ne več (sračkat pa nimam več kaj, ker ni nič več v črevesju). Apetit je na nuli. Sem danes po dveh dneh celo uspela pojesti eno palačinko. Viroza mi je odnesla 3 kilograme (dobro, da sem fino podložena še od prej). Pa komaj se držim pokonci.

Tko, sedaj grem pa pod tuš in kmal ajat.

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.10.2008 19:21:48   
Infinity1
spps hvala za tako lep sprejem, prav tako enkratni, tasi_m in jjasni.

Kot sem že omenila sem novomeščanka. Za najino kepico sva izvedela 17.7., tik pred dopustom (poročnim potovanjem) in zaradi neplačanga rizika odpovedi je odpotovala z nama v Dominikansko R., kjer smo se vsi trije imeli krasno (brez slabosti, glavobolov, slabega počutja...)
Po končanem dopustu sem delala še en mesec, nato pa so se pričele bolečine v spodnjem delu trebuha (kratke, rezajoče, predvsem ob hitrih gibih in pa konstantno tiščanje v trebuhu). Tako sem precej hitro pristala v bolniškem staležu, kjer sem še danes, čeprav sem glede na odločbo nezmožna za delo le od 1.10. do 10.10. Delam v bolnišnici NM in službo že kar mal pogrešam.
V septembru sem kot večina vas user posted image tudi jaz opravila NS, kjer so bili rezultati kar obetavni in sicer 1:5000 in 1:16000, nato pa me je po tednu dni klicala še zdravnica in mi sporočila še rezultate DHT, ki so prvotne izvide precej poslabšali in sicer na 1:750 in 1:700 user posted image . Na predlog ginekologinje, ki je delala NS in z možem sva se odločila, da opravimo še samoplačniško amniocentezo. To je opravil dr. Pušenjak v torek, tako da sedaj nestrpno čakamo izvide in upamo oziroma sva prepričana da bo najino dete zdravo.
A je katera izmed vas že imela podobno izkušnjo?

No toliko o meni in mojem preživljanju nosečnosti! Ni ravno z rožicami postlano, ampak vem da bo vse vredu!

Hvala vsem še enkrat za lep sprejem in LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.10.2008 20:02:53   
Zasanjana
Ojla!

Evo, jaz sem pa ravnokar s pregleda, pa spet brez UZ tko da sem kr mal žalostna. user posted image Sicer pa je vse OK, kilce še stojijo, pritisk je še vedno nizek in mi je zato podaljšala bolniško še za en teden, jupi! Bi morala naslednji četrtek poslovno v Bruselj za 2 dni, zdaj sem pa odpovedala. Mi je mal hudo za šefove živčke, ampak me je strah dolge vožnje. Si ne upam.

Križ- uf, mene je prejšnji vikend tako zagrabilo, da nisem mogla nič... no, o tem sem že pisala... si niti ne upam Marca dosti dvigovat, da me spet ne zaštiha. Zdaj se že sam ful rad plazi in kobaca, tako da se niti ne pusti nositi, saj začne brcat in je takoj jok. Ga prelagam samo v posteljico in stolček, v nahbrtniku ga pa nosi itak možek. Ah, ja, o križu sem govorila user posted image ... meni ful pomaga Kozmodisk, ki mi ga je posodila mama in ga imam zdaj skoz za v službo, ker tam nonstop sedim.

Knjige- isto kot spps sem jih prebrala malo morje, najboljše so mi bile Nega matere in otroka, Glej, kako rastem, Velika knjiga o dojenčku, Modrost rojevanja. Če kateri pomagajo naslovi. Zdaj ne berem nič več, nimam niti časa, verjamem pa, da sem veliko stvari že pozabila in bi bilo fajn malo ofrišat spomin... mogoče med porodniško.

Infinity, dobrodošla med nami! Držim pesti, da bodo rezultati amniocenteze uspešni in si boš lahko oddahnila!

Dali, uau, kakšna postavca in lep buši!

jadrnica
, jaz živim v Franciji in se mi ne sanja, kako je tukaj s samoplačniškimi pregledi. NS je sicer plačljiva, leto in pol nazaj sem plačala 80EUR, letos pa 55 pa je bil vključen tudi CD s slikcami. Sem bla kr mal prijetno presenečena nad nižjo ceno, mogoče je krivo to, da ni bil isti G.

jjasna, ti se pa kmalu pocajtaj!

Tkole, malo sem pojamrala, malo sem vas oblajala, zdaj grem pa jest. user posted image

Bodite fajn in lepo preživite vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.10.2008 20:22:21   
jjasna85
Ciao punce moje!

Nimam časa, da bi brala vse, kar ste napisale danes popoldan zato bom tisto prebrala jutri...
sem si pa vzela par minut časa, da se vam samo iskreno zahvalim za vse vaše glasove in da vam sporočim da...

bo vaša marčevka 2009 tekmovala v finalu (17.10 na Ljubljanskem gradu) za naziv Miss Buši!!!!!!!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še enkrat hvala iz srca vsem, ki ste glasovale zame!!

Mwaaaaaa :*

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.10.2008 20:28:12   
tasa_m
ja jjasna85 ČESTITAM! user posted image sem zelo vesela.
Ravno sem hotela poslat sporočilce če kdo ve kakšni so rezultati!
Čestitam še enkrat, v finalu pa spet klikamo da bo kr veselo!user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.10.2008 20:43:08   
Infinity1

CESTITKE jjasna  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.10.2008 20:45:52   
mama_milchy
Olla,

da se še jaz malo javim, par dni me ni gor in je že roman za prebrat user posted image  kr tako naprej.

jjasna85,user posted image user posted image user posted image čestike; držim pesti še naprej;

naja30; nekaj sem prebrala, da bi se dobile drug teden (obala), kaj ste se kaj konkretno zmenle; jaz sem drug teden sicer popoldan v službi, en dan pa sem fraj; bi pa bilo fajn se dobit, da kaj poklepetamo;

JUST, a ni pocka spraševala o justovi materini dušici; no,jaz sem bila včasih justova svetovalka in jo lahko uporabljaš, ker je iz naravnih izvlečkov rastlin; več pa si poglej na http://www.naturaljust.si/krema_materine_dusice.php

KRIŽ; mene tudi zadnje čase kr nekaj ščipa; včasih me kar pošteno zagrabi ampak to je najbrž, ker sem v službi veliko na nogah;

VOZIČEK: jaz imam še od Žigca voziček PEG PEREGO Pliko completo tako da bom najbrž samo kupila kakšno tisto zimsko košaro ali vrečo za prve dni; kar se pa tiče oblekic, nekaj bom mogla še dokupit, ker je Žigec rojen 27/5 in je bilo takrat že toplo; danes sem šla z mamo v mercator center v KP in tam v eni trgovinici sem vidla tako lepo belo zimsko vrečo za dojenčka; uuu, bom mogla it kaj v nakupe.

no, sedaj pa me že žigec kliče, da mu preberem knjigico za lahko noč tako da vas lepo pozdravljam

aja, vsem novim nosečkam izrekam dobrodošlico

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.10.2008 20:49:56   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

jjasna85, čestitke! Sicer te pa podpiramo tudi naprej v finalu!
(P.S.: Jaz imam najraje zahrco, ali pa kakšno drugo čokoladno torto user posted image )

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.10.2008 21:02:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

(P.S.: Jaz imam najraje zahrco, ali pa kakšno drugo čokoladno torto user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.10.2008 21:03:23   
spps
jaz sem pa danes dobila slike od fotografa,če katero mogoče zanima....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.10.2008 21:40:34   
tasa_m
spps- seveda sem pogledala slikice. Ženska radovednost user posted image . Ful lepe slikce. Na nekaterih si prava pozerkauser posted image
Vse lepo še enkrat v zakonu.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.10.2008 21:42:17   
lejca
Jjasna 85 user posted image user posted image user posted image , sej skori ni blo dvoma!

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.10.2008 21:43:19   
lejca
Jjasna85 user posted image user posted image user posted image ,sej skoraj ni blo dvoma!

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.10.2008 22:29:18   
enkratna
spps, no, to pa so prave slikce, take k zajamejo prave detajlčke user posted image
Meni je najbolj padla tista v oko, kjer se tvoja tamala tišči k tebi, pa z robčkom briše učke... Se vid, da sem na otroke mahnjena user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.10.2008 22:32:43   
yania
Jjasna čestitke.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj smo navijali in pridno glasovale, kajne punce?....haha...lepo lepo....no če zmagaš, daš vsaki en krog da malega mal pošetamo s hudim vozičkom (vsaka svojga, da se razume....hahaha.),,,šala, itak, da ne bo katera narobe razumela....

Kako ste kaj?...jooj, meni je včeraj spet tako zategovalo in krči v trbuhu...imam občutek da je tako kot bi bili jajčniki, čeprav vem, da kao v nosečnosti počivajo in ne bolijo, oz.me je tako trgalo, kot da dobim trdečo...grozno...pa tko zadaj, bolj na desni me je bolelo....potem pa sem ugibala kaj bi to bilo. No mi je moj dragi v posteljo prinesel Magnesol, eno tableto v vodi, in je po kakih 20 minutah popustilo. Sem že malo razmišljala, da bi me kam zapeljal, pa je nasrečo minilo. Je pa res, da sem v pol ure  šla 3x po ene tri dcl v školjko lulat....groza,...mogoče je bilo to to, in so ledvice na polno delali, da ne govorim , da sem okrog 17ih jedla grozdje, in me je napenjalo....mah, sej vam pravim, da je bilo ful stvari v igri...moj pa itak me takoj napade: no vidiš, to je pa zato ker nič ne počivaš...
Kako kaj vi počivate čez dan? Mislim predvsem tiste ki ste v službi....tiste ki ste doma, se že morate kaj uležat...jaz npr, sem od ene 8.30, pa do 22.30 stalno na nogah, pa mal sedim, uležem se pa res ne...sej mi je kr grozno, ko pomislim, da sem stalno na nogah...samo kaj ko res ne čutim potrebe, da bi se mogla uležat...ko pa se zvečer, se začne otrdevanje trebuha in krči...vam povem, da me je kar strah jih v posteljo...res..
Verjetno bi mogla več počivati kajne? No saj sem mojo šefico že malo pripravila, naj počasi kar išče zamenjavo, ker meni ni najbolje tam spodaj...da ne bo kaj narobe. Ali je možno, da če mi do zdaj ni rekla, da je posteljica spodaj, da je zdaj, oz. da se spusti dol, če preveč stojiš in to? Ali mi bo to na pregledu lahko povedala, ali mora biti za to UZ?...sem zahtevna a ne? No če katera kaj ve o tem, naj kaj napiše...samo to..

no zdej po dolgem romanu, pa grem počivati...moram..je pa tudi res da mi zadaj pri trtici, kar poči ko vstanem, ali kak čuden gib naredim, tako se mi širijo kosti, da je grozno...v 1.user posted image ni bilo tako..vsaj spomnim se ne...vem da je po porodu pokalo za mano...in da me je hotela moja G dati na fizioterapijo..potem se je pa kar čudila da se je samo tako poštimalo...

No lepe sanje vsem....pa poljubček vsem 20centimetrskim ali manj pikicam user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.10.2008 9:12:07   
spps
dobro jutro marčevke!danes se je prav prileglo daljše poležavanjeuser posted image user posted image
enkratna,tista slika,ko se mala joče,tud mene kr stisne-ko sem jo videla,kako joče,so se men solze ravno vlile po obrazuuser posted image user posted image
yania,le potrudi se,da si boš privoščila občasno malo počitkauser posted image
in kje ste ostale?še spančkate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.10.2008 10:14:46   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha... zdej sm se pa narežala!!! Če pridete v torek okoli 17h v Koper, vam jo z veseljem častim :)

Infinity1 tudi tebi hvala za čestitke in seveda: DOBRODOŠLA med marčevkami!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.10.2008 10:17:33   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Jjasna čestitke.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj smo navijali in pridno glasovale, kajne punce?....haha...lepo lepo....no če zmagaš, daš vsaki en krog da malega mal pošetamo s hudim vozičkom (vsaka svojga, da se razume....hahaha.),,,šala, itak, da ne bo katera narobe razumela.

To je NAJMANJ kar lahko nardim.. sicer pa zdej odloča ''strokovna'' žirija o tem katera bo zmagala.. tako da na žalost ne morem prow nič več nardit ... damn!!user posted image
Jutri mam pa že slikanje v Ljubljani, ker bomo vse finalistke v naslednji reviji Obrazi... groza user posted image

Spps- lepa, lepa, lepauser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?