jadrnica
|
heloooooo trbuškarce kar k odgovorom JUST - jaz ga uporabljam, ker sem bila poučena, da ni panike, ampak samo kreme in eterična olja za mazanje kostanj - ja sem tud jaz prebrala, da kao ni cool, kr napenje, samjaz ga imam tko zlo rada....pušenjak odsvetuje še fižol pa zelej.....skatka ve moje najljubše jedi vožički - jao to je še čist predaleč za mene....bom pa v avstrijo pa v ita skočla ene imate res lepe bušije, sem kr mal fouš, jaz se moram namreč zredit jjasna za statistiko: imam 2,5 kg plusa, obseg 83cm trebuha ... mi pa tud niha tko zjutraj in zvečer ni isto debel korte - mega za jest, ne samo kalamari, škoda da nisem s primorskega konca, no mogoče bom pa sedaj koga nažicala za to, da me tja odpelje :) drgač tudi mene neki daje imam nore vetrove, pa glava me boli in sem danes prvič pojedla en lekadol (prej še klicala G. oziroma sestro, da je to ok, pa me je takoj vpršala ali sem se kaj zredila brrrrr) no pa mi je rekla da 3 na dan lahko več pa ne.... ALI imate ve tudi taka navodila od ginekologov? drgač pa jaz od poležeče posteljice nimam kaj dosti pojma - žal Zasanjana - od kje pa si ti, da spašuješ za cene pregledov, no morda sem na začetku bolj površno brala, pa mi je ušlo (za Pupo vem da je iz Švice) cen za preglede jaz ne vem, ker sem na kncesijo, ampak za nuhalno sem dala 60 EUR, če hočeš še Cd s slikicami pa je 75 EUR, drugi pregledi, tako nezahtevni (alia uz pa pomojem niso pod to ceno) - kako je pa rpi tebi, a ti ne krije zavarovalnica tega? tok na hit, a imate ve tažavo s tem, da bi mogle jest medo , pa vam ne diši....... no LJ konec se bo pa tudi dobil, kajne, ne bodo samo primorke tle sline cedila s kalamari ampak jaz moram bit do nov še doma pol pa uletim na kakšne čvek....čau
|