|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.9.2008 21:39:33   
Nina00
Naja30 naj ti čim prej minejo slabosti! Jaz tudi kar nisem mogla verjet, da bodo, a so sedaj že prav znosne - še posebno, če na 2-3 urce nekaj pojem. Mislim, da sem zato tudi 2 kg gor dobila user posted image
Vsem z izcedki želim, da čim prej minejo, da boste lahko brez skrbi uživale.

Sedaj, ko sem spet v službi in tempo na polno, bo pa bolj malo časa za RR user posted image  A se bom trudila sledit.

Rodila bom v LJ, spol bo pa user posted image  do konca, ker ne bova vprašala. Tudi prvič nisva, pa je bilo prav fino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.9.2008 22:19:47   
jadrnica
Naja30 - ja moje slabosti so ala tvoje, cel dan slabo, pa če jem ali pa ne, pa mi pol neki paše, pa si tisto skuham, pol ko je treba jest me pa vse tišči ....bruhanje za volanom: jaz sem se enkrat pred 3 tedni ustavla pa šla ven na travo bruhat, tako da te čist štekam, jaz imam namrč do sluzbe 45 min z avtom, tako da mi je normalno slabo ratval. Sedaj pa pijem ingverjev čaj, ki ni nič dober, pa mogoče je malo bolje , ampak tudi niža pritisk , kar pomeni, da sem še bolj na tleh

Izcedki, uf, jaz nisem imela nobenege in upam, da ga tudi ne bom, tiste ki jih imate, naj p ačimprej minejo. Jaz bi se šla kat hitr na urgenco pokazat

kupila sem si moje prve nosecniške hlače - za 55 EUR, ampak bodo pomojem kar za celo nosečnost ker imajo odzadaj elastiko in se jih bo dalo fajn povečat, vsaj upam. Bi si pa rada še za zgoraj kaj kupla za  v sluzbo, da ne kom k en klosar.

aja, jaz nisem se nič za otroka nabavila, pravzaprav morva še ena vrata z možem namontirat, da bo otroška soba zaprta, ker seedaj ni. Drugače bom imela kar nekaj rabljenih oblekic, nekaj malega bom pa še kupla

Angel spunds stanejo cca 70 EUr, v Avstriji pa dobiš v TOys are us za 25 eur bebe sound  pa je isti šmorn, tko da če si od tam, si ga pojdi raje tja kupit.No , jaz nimam ničesar:)

Drugače pa za seznam: rodit namerevam v LJ, pričakujemo pa pupo - deklico, tako je bilo zdanjič na NS, mogoče se še kaj spremeni user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.9.2008 23:37:11   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: spps
,ja ta vikend,grem pred matičarja,

Spps, nate sem se spomnila ob današnji vremenski napovedi - v soboto je napovedan cel dan sonček in 19 stopinj čez dan user posted image

Porodnišnica? Se odločam med Brežicami (blizu doma) in Ljubljano.
Spol? 50% možnosti, da bo user posted image user posted image (citiram ginekologinjo z nuhalne svetline!)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.9.2008 8:44:56   
Pupa7
Dobro jutro punce, joj kok ste se razpisale pa sam 3 dni me ni blo na net user posted image

Naja30- ja tuna in mleko, to tudi meni gre za med :)

Zasanjana - obljubljam, najedla se bom domače jote, pehtranove potice, golaža, jesihfljaša, napila fructala in alpskega mleka in vseh ostalih dobrot tudi zate :) (polovico sem že izpolnila hihihiihhi)

Jjasna - za tvoj seznamček, rodila bom v Luganu - klinika st. anna v Švici itak. Kaj pa bo ti pa sporočim naknadno ker še ne vemo :)

Spps - želim ti najlepšo in najboljšo poroko kar jih je svet videl user posted image tvojemu pa povej, da te mora skoz po rokah nosit user posted image in še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

Dana - tisto sem skoraj sigurna ne more biti maternični vrat, saj bi takšen prolaps opazil G. lahko pa vseeno pokličeš v ambulanto in vprašaš.

Vsem ostalim pa čim manj slabosti in izcedkov pa veliko dobre volje :)

Zdaj pa šibam na sestanek v Maribor :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.9.2008 9:52:35   
petrcaK
Se javljam po malo daljšem času.
Opravila sem strokovni izpit, zdaj pa sem tako prehlajena, da nisem za nikamor. Samo ležim še. Nič se mi ne ljubi. Ni se mi pa dalo brati za nazaj, ste 6 strani nakloftale.user posted image

Za seznam, vidim, da pišete o tem: rodila bom v CE, spol bo skrivnost, ne bova vprašala. Če pa slučajno izveva, pa povem.

Upam, da ste vse v redu, da so male pikice odlično!

Spps, čestitke in veliko veselja na poroki!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.9.2008 10:48:36   
PERSIDA
Pozdravček.
Kako beden dan je danes zunaj ,da še jaz nisem za nobeno rabo,pa zaležat mi tud ni več ker me že vse boli.Bom ,pa se morala spravit nekaj delat.
Ja jjasna ,mi šivanje kar gre.Danes ko je tako tečen dan grem nekaj mrdat za šivalni stroj.Saj mi ni samo ,bi eni radi hodili lepi.
Uživajte ,pa čimmanj tistih neprijetnih izcedkov.Lp.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.9.2008 11:48:20   
Dali*
Waw punce, še malo pa bomo na 100. strani. Prave čvekice smo, no jaz zadnje dni malo manj, ker sem veliko pred hišo in kaj migam, pa rožce rihtam, pa sprehodii, ko pridem pa noter na toplo, pa se samo še uležem in grem brat kako knjigo. Sem pravi knjižni molj. Full uživam...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.9.2008 13:02:35   
janaja
Zdravo,

sam je danes res en tak čudn zaspan pa tečen dan.

Spps- tebi pa želim super vikend z čim manj treme in zapletov, vreme bo tako al tako super okrog 20 stopinj.

Dali- mi smo bili zelo zadovoljni z nuhalno sam se mi zdi da se ni neki trudla videt kaj bomo meli. (Me res firbec matra)
Je rekla ja kaj mate pa doma, sem rekla da fanta in ona pravi da se ne vidi ravno najbolje in glavno da je zdrav pa rezultat super.
Takoj nato je dodala da bo to tud en nagajiv mačkonček user posted image  Mi je hotla kaj povedat, al je to mišljeno na on kot plod, dojenčke itd...

Zdej pa komaj čakamo morfologijo.

lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.9.2008 13:04:22   
trezika
Lep pozdrav punce!
Mi smo meli dans pregled, vse ok, pikec veselo rasteuser posted image user posted image user posted image  Samo js sn se malo preveč zredilauser posted image  Sn bla kreganauser posted image  Sploh ne vem, kako se mi kile tk lepijo gor...če bo šlo tako dalje bom šla s stotimi kilami rodituser posted image user posted image  Eh, saj se bom začela zdaj še malo bolj pazit...

Aja, še malo informacij za seznamček: rodila bom na Ptuju, za spol ne bova vprašala in hočeva, da ostane presenečenje, naslednji pregled imam pa 21.10.
Uživajte, lepo božajte svoje bušije, pa mislim, da se vam bom zdaj večkrat oglasila kr bom več domauser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.9.2008 13:18:13   
Grahec
Ja, res je en tečen dan danes, vsaj zame...
Me že od jutra glava boli kot da bi se hotela razletet na miljone koscev. user posted image
zdaj sem nazaj s kosilca in se mi je začelo tako spat, da je joj, res komaj držim odprte oči. Ma, no saj drugače pa gre. Včeraj sem si v HM na Rudniku kupila ene nosečniške žametke user posted image , so take prav fajn mehke, pa še ugodno so ble. Sicer so mi še malo široke, ampak saj trebušček( no ja, pravzaprav TREBUH user posted image ) kar vzhaja počasi in bodo kmalu prišle prav. Drugače sem kupila pa samo še dva para rokavičk, imajo spet cele grmade pa prav simpatične pa poceni  in meni so čisto fajn, ker jih pogosto kje izgubim, za user posted image  sem pa samo malo počekirala kaj imajo, pa imajo kar luštne stvari, ampak sem ugotovila da je vse povsod večina cunjic ali punčkastih ali fantovskih, nevtralnega pa je bolj malo, ampak se bom kar malo potrudila piskat bolj neutralne oblekice ker itak ne mislimo ostat samo pri 1 user posted image , če bo vse po sreč, pa še itak vemi, da bo user posted image  potem oblekice v modri ali roza itak dobil še kot darilca po rojstvu... Se da pa za te male cunjice tudi zapraviti kar veliko, tako da ne mislim še začet, ker se bojim, da ko me bo prijelo se ne bom znala bremzati, zato čim kasneje tem boljeuser posted image user posted image user posted image
Pa mi ne bo uspelo biti prva na stoti strani user posted image .

< Sporočilo je popravil Grahec -- 23.9.2008 13:19:32 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.9.2008 13:23:19   
dana
trezika koliko si se pa zredila da si bla že zdaj kregana?

Jaz mam pa danes prvič oblečene nosečniške hlače in se tko fajn počutim ko me nič ne veže. zdaj bo treba samo še spodnjice kake bolj nizke nabavit, ker do sedaj sem nosila boksarce, ki me pa tud že mal vežejouser posted image
Ja kaj čmo, trebuh je vsak dan večji.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.9.2008 14:12:46   
helimaša
čao punce!

evo končno mam čas pa da se vpišem tud jst med vas....
PDP 12.3.2009.....pred pol leta sem imela SS......zdaj je vse v redu.....poleg bruhanja in vrtoglavim je vse pod kontrolouser posted image .......drugače pa imam že eno pikico Mašo ki pa je februarka 2007.....no tko da zdej bomo štirje.....sm trenutno na bolniški ker sem bla ful švoh in sem non stop bruhala.....no zdej se stanje počas umirja čeprov sm dons spet šla pozdravit školjko.....
tko da zdele čakam da mož pripelje Mašo iz vrtca in da skuham še krompirček da bova jedli.....

nč punce zdej pa grem mal v vodoravno položaj dokler pupa ne pride domov....morm mal izkoristit.....

se še tipkamo....
papa

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.9.2008 14:32:37   
Naja30
Ojla punce.

Doma imam enega malega bolančkanega tečkota. user posted image  Mojo Tijo. Ful kašlja revček. Dobila je kapljice za nos, da se ne razširi na pljučke.

novo, meni se tudi to dogaja ja, da imam vse mokro spodaj. user posted image  Ziher je urin, vsaj pri meni. Pa tudi delam K. vaje, ampak po dveh porodih se spet vse širi spodaj tak da mislim, da je normalno. Pa tudi če ne bi rodila. Neka teža že pritiska na mehur. Ko se bo maternica dvignila bolj gor, bo mogoče bolje. Poročaj, kaj bo rekel G.

jadrnica, bom poskusila ingverjev čaj. Kot je rekla Nina - če ves čas kaj jem, je malo boljše, samo kaj ko ne morem.user posted image  

Pupa, lepo se imej v rodni deželici. user posted image  Na koliko časa pa prihajaš?

trezika, koliko si se pa zredila, da si bila kregana?

helimaša, pozdravljena. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.9.2008 14:49:10   
Pozdravljene,

me eno dopoldne ni pa rabim skor dobre pol ure da preberem kaj vi načvekateuser posted image user posted image user posted image nisem nč vesela ker me je tale moj izcedek spet mal obiskal glih ne vem zakaj kaj mu je tko luštno pr meni nimam pojmauser posted image user posted image user posted image  drugače pa sem šla dans v službo povedat da pridem delat in mi reče področna da naj rečem zdravnici da nimajo primernega delovnega mesta zame...aja kr tko ne vem no bom rekla ji ampak ne vem kaj bo ona reklauser posted image user posted image user posted image  nimam pojma...

drugače pa upam da se tale izcedek pobere hiter roza je upam da ne bo jutri več in nikoli več zakaj me tole tko hecauser posted image user posted image user posted image user posted image

punce uživajte pa čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.9.2008 14:53:38   
Tejči H
Hej.
Kako smo?
Jst sem kr uredu, mi je fajn, da ni več tolk slabosti in zaspanosti.
Se pa po elevitu fajn počutim, bolj kot pa pri tifolu. Sam to mi ni všeč,
k so konjske tablete in jih komaj dol pojem.
Za kraj se še odlolčam. Če bo le čas bi šla takoj v Lj, če ne
bo pa Nm tud uredu. Imeli pa bomo user posted image .
Tiste k že veste, katerega spola bo vaš otroček, že zbirate imena?

Lepo se imejte in čimboljpe počutje.

Lp, Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.9.2008 15:02:20   
dana
Kar se imen tiče - meni je že od prvega ostalo žensko ime Neža, če bo pa fant bo pa Vid. Za Nežo sva si edina, glede Vida je pa še tako takouser posted image

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.9.2008 15:12:50   
Grahec
Midva zuser posted image  še ne veva ali bo user posted image  user posted image  aliuser posted image  o imenih pa se že pogovarjava, zauser posted image  imava skoraj izbrano (če se ne bom jaz premislila, ker mi ni več tako zelo všeč user posted image ), za user posted image  pa še nimava (za eno ime sva se skoraj strinjala pa sva se že premislila) tako, da bo izbiranje imen še pestro. Je pa kar težko, ker ne bi rada imenovala user posted image  z imenom, ki ga že ima kdo v bližnjem sorodstvu pa sem jaz s številčne družine, user posted image  z malo manjše, a je kar nekaj meni lepih imen že oddanih user posted image ... Dana, ja tudi Nežo imamo in je super punca z lepim imenom user posted image .

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.9.2008 15:22:18   
Grahec
Tejči H, ja jaz tudi pijem elevit in mi je boljši kot tifol. Sama sicer težav s požiranjem konjskih tablet user posted image  k sreči nimam (glede na pretekle zdravstvene težave bi bilo kar kriza, če bi jih imela), vem pa kako se nekatei mučijo ob pitju tablet, ker je zelo dobra prijateljica en tak primerek. Ampak ji je mama navadno tabletko dala na žličko javorjevega siropa in pravi da tako veliko lažje zdrkne dol in to metodo uporablja zase še sedaj, ko je že sama mama user posted image .
Kakšne so pa Centramed mami tablete po obliki, a katera ve? Mogoče pa poskušaj te, saj pravijo da so tudi zelo fajn, pa še brez vitamina A so baje, kar je menda boljše da ne prekoračiš dnevnega vnosa...

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.9.2008 15:30:07   
trezika
Za 4 kg sn šla gor v 4 tednih...user posted image user posted image user posted image ja nič kaj ponosna nisn na to... pa ne bi rekla, ko bi se neki nažirala, pa se mi zdi, da čist normalno jem...pa dragi pravi, da mi sploh ni videt (me je hotel v dobro voljo spravituser posted image ), sam 4 kg se nekje že morajo poznatuser posted image  Sicer pa sn že naredla plan za naslednje štiri tedne...brez skrbi, nič ne bomo pikeca stradaliuser posted image user posted image  

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.9.2008 15:31:17   
trezika
Aja, sn pozabla povedat, da se mi verjetno ful pozna, ker se ne gibljem več toliko. Pred nosečnostjo sn ful lavfala, bla skoz v gibanju, zdaj sn pa nekak zakrnelauser posted image user posted image  No, bomo videli kaj bo čez 4 tedne tehtnica pokazala...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.9.2008 16:57:03   
1hruška
Živjo!
Tut jaz sem pred nosečnostjo laufala, še več pa kolesarila, zdej pa že ene 2 meseca skor nič, ker sem skos utrujena pa zarad slabosti, tako da so kile ke poskočile... user posted image user posted image user posted image pa še majonezo bi kar naprej jedla... user posted image user posted image user posted image
A mogoče katera ve, kako je z masažami, masažnimi kopeli in plavanjem v bazenih med nosečnostjo? A je ok al odsvetujejo? Pa mogoče kakšna je voda v Termah Laško (čista, neoporečna,...)?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.9.2008 17:10:42   
Dali*
Uuu, zdej so nam pa odeli forumček v jesenske barve. Ja ja, jesen je že tu, kostanja pa še nič. Pa vsako leto ga mamo tolk, da bi ga lahko šla na tržnico prodajat.

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.9.2008 17:28:58   
novo
Hojla punce!
Meni pa tale jesen nič kaj ne paše. Tak je turobno, da pridem iz službe max. utrujena. A sej bo. Bomo že preživele. Takšne ali drugačne težave, sej smo borke!!user posted image
Mene že danes kr stiska, ker imam jutri pregled. Razmišljam optimistično, a vam povem, da še vseeno mal v strahu zaradi preteklih izkušenj. Pa sej bo.
Mora bit, a ne!? Držite pesti, jutri pa vam vse poročam.user posted image
Čav-bavuser posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.9.2008 18:13:00   
spps
spps želim ti čimbolj mirne priprave ,pa čimlepšo poroko.Če ,pa bo šivilja zatajila ,pa se mi javi .
nima kaj zatajituser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa mučno čakat,ko bo vse na predzadnji danuser posted image user posted image user posted image moja obleka bo v čet,za malo in mojga pa verjetn v petekuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.9.2008 18:14:45   
spps
spps - Ni ti dolgčas. Res ne. No, samo da se dobro počutiš, pa še par dni, pa bo ena stvar mimo. Kdaj pa je na vrsti selitev?

ne,ni mi dolgčas,še zaspana in utrujena sem,ko strelauser posted image user posted image user posted image selitev pa bo verjetn sred oktobra(da pol komplet spreminjam dokumente-priimek in naslov)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?