jadrnica
|
Naja30 - ja moje slabosti so ala tvoje, cel dan slabo, pa če jem ali pa ne, pa mi pol neki paše, pa si tisto skuham, pol ko je treba jest me pa vse tišči ....bruhanje za volanom: jaz sem se enkrat pred 3 tedni ustavla pa šla ven na travo bruhat, tako da te čist štekam, jaz imam namrč do sluzbe 45 min z avtom, tako da mi je normalno slabo ratval. Sedaj pa pijem ingverjev čaj, ki ni nič dober, pa mogoče je malo bolje , ampak tudi niža pritisk , kar pomeni, da sem še bolj na tleh Izcedki, uf, jaz nisem imela nobenege in upam, da ga tudi ne bom, tiste ki jih imate, naj p ačimprej minejo. Jaz bi se šla kat hitr na urgenco pokazat kupila sem si moje prve nosecniške hlače - za 55 EUR, ampak bodo pomojem kar za celo nosečnost ker imajo odzadaj elastiko in se jih bo dalo fajn povečat, vsaj upam. Bi si pa rada še za zgoraj kaj kupla za v sluzbo, da ne kom k en klosar. aja, jaz nisem se nič za otroka nabavila, pravzaprav morva še ena vrata z možem namontirat, da bo otroška soba zaprta, ker seedaj ni. Drugače bom imela kar nekaj rabljenih oblekic, nekaj malega bom pa še kupla Angel spunds stanejo cca 70 EUr, v Avstriji pa dobiš v TOys are us za 25 eur bebe sound pa je isti šmorn, tko da če si od tam, si ga pojdi raje tja kupit.No , jaz nimam ničesar:) Drugače pa za seznam: rodit namerevam v LJ, pričakujemo pa pupo - deklico, tako je bilo zdanjič na NS, mogoče se še kaj spremeni
|