Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PO SPORU SI NE ŽELI OTROKA, KAJ NAJ NAREDIM? 25.6.2008 11:00:16
|
|
|
|
Pobalami
|
Nekateri se sicer potem zresnijo. recimo Jonas Ž. je preden je dobil otroka take ven metal in to javno. Potem pa se je kar skuliral. No ja upajmo, da bo prišel k sebi.
|
|
|
|
RE: PO SPORU SI NE ŽELI OTROKA, KAJ NAJ NAREDIM? 26.6.2008 23:56:24
|
|
|
|
pupika27
|
res je hudo ko moraš sam skrbet za otroka!!!a veš kot pravijo da v sili huič še muhe žre tako poskrbiš za otroka pa če je še ne vem kako težko!!!!!!!!!!!tudi jaz sem ostala sama in to z dvema!!!!!!zapustil me je ko sem bila drugič noseča 5 mesecev!!!!!in bolje je tako kot pa da bi morala biti z njim v slabi vezi
|
|
|
|
RE: PO SPORU SI NE ŽELI OTROKA, KAJ NAJ NAREDIM? 29.6.2008 20:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim povejte mi kaj naj naredim? Tezko ti damo splosen recept, ker vsak otroka sprejema drugace in ker vsak spore resuje na drugacen nacin. Kaj lahko naredis? Pustis casu cas, da se tudi on navadi na dejstvo, da prihaja otrok. Ne sili ga in ne sprasuj ga, ce si je ze premislil oziroma ce so se njegovi obcutki spremenili. Mogoce se sploh ne bodo, dokler otrok ne pride. Mogoce bo samo sprejel dejstvo, da si noseca, da bo on oce, a ne bo kazal navdusenja nad tem. Tudi to je mogoce.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?