|
RE: PO SPORU SI NE ŽELI OTROKA, KAJ NAJ NAREDIM? 20.6.2008 17:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot prvo, te nima biti ničesar sram pred starši. Česa te bo strah? Tega, da on noče otorka? To je njegova odločitev, ne tvoja, zato te ni treba biti sram za njegova dejanja.Kvečjemu za svoja, če že za kaj. Kot drugo, jaz bi bila zelo jezna in razčarana, če bi mi moj kaj takega začel metat naprej. Predvsem žalostna in ne vemm, če ne bi kar šla, pa naj se potem on meni prilizuje. Predvsem bi me prizadelo to, da nočepriznati svoega otroka. Kot tretje, daj mu čas. Moški rabijo (večina, ne vsi) veliko več časa, da se sploh zavejo, da bodo postali očki, da se na to svojo novo vlogo navadijo in jo začutijo z vsakim delčkom svojega telesa. Ženska ima 9. mesecev časa, ko v sebi čuti spremembe, gibe, kolcanje, telo se veča,.zateka,.. in se lahko vsak dan postopoma po malem navaja na novo vlogo. Moški pa vsega tega nima in kar nekaj jih poznam, ki jim je bila nosečnost nekaj imaginarnega, ki jih UZ niso premaknili niti za ped, ki so še nekaj mesecev po rojstvu rabili, da so se vživeli v svojo vlogo. Potem pa jim je steklo in so danes čudoviti očki. V vsakem primeru imata s partnerjem zelo velike probleme, če prihajajo na plan take obtožbe. Poskusita jih razrešiti zdaj, ko pride otroček je veliko težje in je fajn, če imaš ob sebi partnerja, ki te podpira. Ali pa da si sama z otrokom, najtežje je verjetno, če imaš jokajočega otroka, ki rabi vso pozornost, pa še partnerja, ki se obnaša kot otrok. Lepo in mirno nosečnost ti želim.
|
|
|