nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (30.7.2008 14:22:48)
|
mala pikica,hvala za odgovor.Bomo videli,izpuščajčki so,a majhni,gosti inrdečkasti. Jaz Klemna dvignem pod pazduho pravzaprav ga primem okoli za rebra in ga dvignem.Ritko doma čistim z robčki,izjemoma z vodo in krpico,ker so mi robčki priročnejši.Obrišeš in odvržeš. mml,Voltarena dajem samo pol svečke,mislim samo 1x sem dala,danes sem šla kupit Maridol,tako da ga imam in če bo vročina bom dala tole. Klemen ni bil danes nič boljši,kasneje je bil celo še slabši,ko je prišla moja mama je kar zajokala,ko ga je videla,kako je ubog,jezik tišči iz ust in slina mu teče...grozen prizor,brez volje do česarkoli,samo tako je sedel kar v tri dni.Sem ga pobasala in spet šla k moji P,dali smo kri in vodo v lab.Voda je super,ima pa virusno okužbo in je dobil Hikoncil antibiotik.Hvala bogu,vsaj nekaj.Dajem na 8 ur in prva doza je že šla v kri.Kdaj začne delovati AB???Upam,da kmalu in da bo bolje čimprej.Dobil je še svečko,doma smo ga potem še skopali in ohlajevali,da bi vročina padla,je bil kar boljše volje,celo nasmešek sem dobila in to celo več.Tako se je že malo igral in sedaj spančka.Ugotovila je še da ima rdeče grlo in zato tišči jeziček ven in se slini,ker težje požira. Nikoli ne bom več huda če bo poreden!Res ne... suzana,lupčeka dobi moj Klemen takoj ko odpre svoje očke,hvala za lepe besede. klepetka,upam,da bo Lana kmalu bolje... Jaz tudi hrano malo solim.
|
|
|
|