nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (30.7.2008 23:12:51)
|
Intruder,pazi na Vida,res se ponoči shladi,sem opazila ob 2h zjutraj včeraj ko smo šli k dežurnemu. Glede kruha sem že jaz tudi slišala,da je nekateri kruh samo obarvan,da izgleda črn,tako da jaz kupujem takega ki je bolj domač,včasih pa tudi belega,čez žemljice in makovke pa ga itak ni. suzana ,skoraj vse smo imele te bodije iz Mullerja,samo sem jaz kupila take za eno leto starega in so še nam prav.Klemen je dobil lupčka pa še več kot to. Ja,zasanjana pa spet pričakuje,sem bila kar presenečena ko sem jo videla na listi pričakovalk in sem jo prav poiskala,no,njen post,pa je prava,že po slikici od Marca Juliena sem spoznala njen post. koala,hvala za besede me kar pomirijo.Nič danes ne bom pisala,bom videla,kaj bo ponoči,ne bom nič hvalila...Pravijo ne hvali dneva pred večerom,tako da je noč še pred nami.Zdaj mali bimbo spančka,je pa šele zdaj zaspal.In tudi pojedel je skoraj celo kašico pred spanjem.Sem mu izmerila vročino-38,5,dala svečko,kasneje še skopala in ko je prijelo,sem ga nahranila. Sok sem jaz dala najprej Klemnu korenček,potem pa jabolko in grozdje.Imajo pa tudi kamilico od Fruteka,je mešan z nečim,pa ne vem s čim že. Pa po moje je bolj Alexov kot Alexev. klepetka,jaz držim pesti in mislim na vas,da dobro rešite zadevo in seveda da se Lana pozdravi do konca. mml,dajem Klemnu tudi sok z vodo,ima ga raje in ga več popije.Hvala ,upam da ni to kar pišeš.In ne bo trajalo tri tedne,meni se zmeša... Vsem slavljencem želim vse naj naj.Matic,Žan Luka in Špela. piškamiška,pozdrave ti vračam nazaj. Lahko noč.
|
|
|
|