nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del (30.7.2008 10:10:11)
|
martinca,prav lep je tvoj Patrik z novo frizurco,kje je še to,ko se bo Klemen postavljal s pričesko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Ampak enkrat se bo. Ne vem kako to,da se vam smeškoti ne vidijo,če skopirate,meni se vidijo,no vsaj jaz jih vidim,pa mislim,da tudi druge.Je že mala pikica enkrat to napisala in sem bila posebaj pozorna in pri meni se tudi skopirajo. Glede piknika mi še ne vemo,sploh niti nisem v stanju o tem razmišljati.Ko se Klemen pocarta,bom razmislila o pikniku,upam,da bo vredu tako in da ne bom prepozna. koala,bedeli smo skoraj vso noč,Klemen je jokal in malo spal,imel vročino in spet jokal...Zjutraj se je zbudil brez vročine (vsaj po občutku,ker ga nočem vedno dražiti s tem termometrom,je itak ves jokav)in potem sta ga imela tašča in tast,da sva se malo naspala.Klemen je potem le pojedel eno kašico,takšno sem mu dala,ki jo ima najraje,da vsaj nekaj poje,ker včeraj ni nič jedel,ampak res nič.Mleka sploh noče,čaja pa je danes spil tudi bolj malo.No,dan je še pred nami.Zdaj po joku spi že dobro uro,ati pa zraven njega.Jaz pa že ves čas bedim in upam,da mu vročina spet ne bo narastla,da ostane tako in da se počasi stanje umiri.Je pa bil danes že na sprehodu,ker ni sončka in sem prvič prosila za slabo vreme.Hvala za skrb. Pri nas je tudi grmelo in se vlilo.Grmelo je pa tako,da je kar zadonelo,kot bi padla bomba.Tudi jaz sem vse izklopila.Zdaj pa je že mirno.Le lužice na cesti še spominjajo na dež. mala pikica,vem da je Maridol paracetamol,a mi ga je zmanjkalo včeraj.Zato ne vem,ali lahko dam samo Voltaren ali ne.Maridol sva imela še od cepljenj,ko sva ga dobia na recept pri P.Vseeno bom svakinji rekla,je pa fajn,ker je ravno v nočni in mi ga bo prinesla,pa še lažje se bo spomnila,ko ponoči ni toliko dela. In res upam,da je 6.bolezen in da se bliža koncu.Ali so vam potrdili da je bila to 6.bolezen? intruder,jaz imam goro likanja,si predstavljaš,kajne?Danes bom,če bo Klemen boljši.Ja,sem koali napisala Klemnovo stanje,za zdaj pa še ne vem kaj dosti,ker spančka HB.Upam,da izvabim kak nasmešek iz njega danes.Včeraj je bil res grozno utrujen in ves mlahav in zjokan,pa očke tako uboge.Res se mi smili,sem še sama malo z njim pojokala,tako se mi smili. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]za tvoje dobre izvide!Poskusi med vikendom s to metodo,naj tvoj A.poskrbi za Vida in si res poskusi spočiti,vsaj ponoči.Čez dan itak ne gre. Lepo bodite danes .
|
|
|
|