mml
|
Mi gremo pa danes po Manco, tako da bomo zvečer spet kompletni. Samo sta pa tale dva dneva prav pasala, sem se počutila kot na dopstu...temu se bi pa že lahko reklo porodniška , spanje do 10., po tem pa počasi dalje, brez hitenja...je prav pasalo...me prav mika, da bi v naslednjih dveh tedni še kdaj ponovila . Se mora pa še prej izjasnit kdaj bo na dopustu, pa videt moram, kako bo z Mancino nogo, ko ji bodo sneli mavec, po tem bom pa naprej planirala BK + D očitno dobro čvekate, ker se pri nas tudi pripravlja na dež mala pikica kako je kaj morje vplivalo na tvoja kolena? Upam, da so manj otekla in je počutje boljše koala in limma javita, če ne bosta dobili knjižice alfabeta jaz bi tudi večkrat kaj pekla, pa ni po tem nobenih kandidatov, ki bi to pojedli, mani pa tudi ravno ne koristi Danes sem nesla ABC tablice nazaj na DARS in je šlo kar OK, malo so samo koplicirali, ker sem imela 3 tablice in tri različna imena pa samo en račun, tako da sem po tem popravila vse na isto ime in en sam račun. Traja pa menda dober mesec, da ti zadevo tudi v resnici nakažejo na TR... previjanje pri nas s tem ni večjih problemov, Matic se malo zvija, to je pa tudi vse, je pa res, da mu večinoma prej dovolim, da se malo kotali po previjalni mizi in pregleda, če je kaj novega, tako da je po tem že "naveličan" in se rajši pusti obleči . Zvečre po kopanju ga pa lepo zmasiram in po tem nič ne komplicira, ko ga oblačim v pižamico klub brezzobih mi smo tudi še člani in mislim, da bomo še kar nekaj časa, se mi zdi, da se v Maticevih ustih še nič kaj ne pripravlja Bom nehala, ker Matic že nerga na tleh...zadnje dni sploh ni rad na tleh , na postelji ga komaj lovim ,da ne čofne na tla, na tleh se začen pa takoj pritoževati in ne kaže nobenega veselja do obračanja, kaj šele plazenja...ah bo že