|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
23.7.2008 20:04:51   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Karin, Nina in Anže vse najboljše ob obmesečnici  user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
ENAKO!!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.7.2008 20:18:16   
vaney
Tako, naše dete spi, za kosilo je jedelkrompir z brokolijem in puranom, za večerno malico frutolino, zdaj še mleko, se mi v roku 5 minut 3x pokakal, po 10 minutah pa obupal v posteljici in zaspal.

Anže se vam lepo zahvaljuje za čestitke - joj, kako hitro čas beži.

alfabeta, tole pa zgleda NJAMIIIII, ti nas kar hecaj, na naslednje srečanje boš nosila breskvice, boš videlauser posted image

sem si pogledala tole lunette in me kar mika, da bi si jo šla iskat, moram še malo premislit...

danes je tak beden deževen dan, da grem še večerjo si naredit, potempa spat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.7.2008 20:48:55   
Katrin
Čer user posted image

Sem uspela preleteti "vse" strani; vse slikice so full luštne in user posted image  so pravi cukri user posted image user posted image

Kaj je novega pri nas? Anžetu se je danes posvetil tretji zobek (zg desna enka) user posted image

Uživajte in veliko cartanja user posted image

nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.7.2008 20:53:19   
tančir
Sem zasledila,da ste se pogovarjale o menstrualni posodici-no,jaz jo uporabljam nekje tri mesece. Zaenkrat nimam slabih izkušenj.Ko se enkrat navadiš na pravilno vstavljanje in lego ni nobene panike.Prve dni sem uporabljala vložek,ker nisem bila sigurna,zdaj pa ni več panike.
Tko da zadeva ni slaba.

Lp,Tanja

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.7.2008 20:54:42   
koala
Alfabeta joj si mi lušte nardila, jaz obožujem breskvice, samo mi je definitivno preveč dela z njimi.

Lunetka, jaz sem same dobre stvari slišala o njej, tako da sem 99% odločena da jo nabavim.

Ja pa bil tudi moj Alex tečko na kubik, nič mu ni bilo prav. Zdaj sicer spančka, samo imam močan občutek da še to ni nočno spanje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.7.2008 20:59:02   
Alfabeta
Koala, se popolnoma strinjam s tem da je ful dela z njimi. Pa še pri 2 otrocihuser posted image , ampak je šlo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.7.2008 21:15:28   
koala
Alfabeta, saj se čudim da ti znese.

Sem jih nabavla za Alexov krst, pa sem samo eno uspela pojest. Tak je če se preveč obiraš.

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.7.2008 21:18:53   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta, saj se čudim da ti znese.

Sem jih nabavla za Alexov krst, pa sem samo eno uspela pojest. Tak je če se preveč obiraš.

Jaz sem jih šla delat iz enega samega razloga...ker vse ki jih pokupim so mi zanič. Ali imajo v nadevu orehe ali pa čokolado, tega pa jaz v nadevu za breskvice ne maram. In sem se danes zjutraj razkurila in se zavzela, da jih spečem.user posted image  

Drugače pa jaz takole naredim,.... ko imamo kako fešto dam nekaj dobrega peciva na stran, da ga še jaz kaj dobim, sicer tudi meni uideuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.7.2008 23:05:21   
mala pikica
Meni je le uspelo najti nekaj časa, da vas preletim za nazaj. Pa brez zamere, če bom pokomentirala kakšno 'staro' stvar user posted image

magični lonček... mi ga imamo, pa Gašper kar ne zna in ne zna piti iz njega, samo grizlja tisti cucelj, to pa je tudi vse. Mu ga večkrat dam, pa malo čaja noter, pa mu bo mogoče počasi uspelo.

spanje na trebuščku... Gašper je le ugotovil, da zna biti to zelo fajn, tako ga zdaj velikokrat najdem na trebuščku. Je pa tako ali tako vrtavka na kvadrat, tako da se nimam česa bati, se v sekundi dvajset obrne na drugo stran user posted image

martinca vidim, da ste res uživale na dekliščini user posted image Pa bravo za vse opravljene naloge user posted image Kaj pa kakšen striptizer??? Meni so moje punce pripeljale celo Rickyja user posted image

lusa zlati sta Luša in Daša na vseh slikah. Še posebej je lepa tista, kjer so vse tri. Pa spet se mi zdi, da je Daša res zelo Ajši podobna user posted image

limma Neža pa je kar za oženit user posted image Jaz se kar ne morem nagledati slikice, ko papcata. Pa lepo, da si me pogrešala user posted image

nikita dobrodošla user posted image Seveda si 'in', še bolj pa boš, če boš veliko klepetala z nami, si zapadla v pravo čvekarsko skupino user posted image

kazanje jezička... pri nas je to tudi strašno popularno zadnje čase. Pa mi je tako srčkan, ko ga tako pokaže user posted image Ni pa mi še ga uspelo slikat.

maxi cosi tobi...
jaz tudi razmišljam, da bi ga kupili, se mi zdi kar v redu. Testi...  se mi zdi, da so rezultati analiz vsako leto drugačni, kljub temu da testirajo iste sedeže user posted image Kaj pa vem... Se pa čisto strinjam s triš. Kaj je že katera dala sončka v avtosedež? Gašper se z nogicami že dotika sedeža, s tem da smo še kar daleč od 9 kg. Zdaj pa ne vem, kaj naredit user posted image Se mi vseeno zdi boljše, da ostane še nekaj časa v lupinici.

sani en kup odgovorov user posted image dudo imamo mi od 6-18 mesecev (mislim, da je tak razpon), cucelj na flaški imam pri čaju 2, pri flaški za hranjenje pa X (mum-ova flaška). Gluten in rumenjak... gluten že kar papca, je v keksolinu, marsikateri kašici, keksih, danes pa je jedel celo široke rezance, na srečo ni nobenih težav. Rumenjaka pa še mu ne dajem, bom še kar počakala. Samo mleka Gašper že kar nekaj časa ne dobiva več. Zjutraj dobi keksolino, ki se meša z mlekom, zvečer podobno (vedno na flaško, ker se pri tem najbolj umiri), čez dan pa še samo tu in tam kakšno bananino mleko ali frutolino, ostalo je GH. sani, pa še mimogrede, od kdaj pa se coldrex pije? So kakšne novosti?

otroški keksi... jaz sem zadnjič kupila od Lino-ta, pa sem zelo zadovoljna z njimi, Gašper pa še bolj user posted image Se zelo hitro topijo v ustih, tako da sploh ni skrbi, da bi mu kakšen košček zaletel.

martinca mi smo bili v Filip i Jakovu, blizu Biograda user posted image

previjanje...
katastrofa user posted image Moraš biti pravi ekspert, da na vrtljivo ritko namestiš pleničko user posted image

suzana Gašper obužuje te hippove kašice za lahko noč user posted image Včeraj je kar dve pojedel user posted image Sicer pa so res zeloooo dobre. Sem mu danes doma naredila breskev z jogurtom, pa se je tako grozno zraven držal user posted image

mml meni je P enako povedal glede uvajanja hrane. Vse po 6.mesecu, razen svinjskega, beljaka, oreški. Glede rib pa je rekel, da lahko bele.

Uspela sem preleteti več kot 30 strani user posted image Je trajalo skoraj dve uri user posted image Zdaj pa upam, da bom lažje sodelovala pri vašem čvekanju user posted image

Pa še tole...

Čestitke vsem ob majhnih rojstnih dnevih!

Vse slike, ki sem jih zasledila, so seveda prečudovite user posted image

Alex čestitke ob krstu user posted image

Sem pa vas mislila še nekaj stvari vprašati, pa mi je šlo vse iz glave. Ta nori EMŠO user posted image

Zdaj pa gremo pankat. Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.7.2008 23:06:14   
mala pikica
Ojoj... Še dobro, da sem na koncu vse napisano kopirala, me je seveda pričakalo We are sorry... 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.7.2008 0:01:29   
nussy
Cau punce!

Upam, da niste že čist pozable name, me že res ni blo tuki celo večnost. Zdej mam ful letanja, ker gremo jutr ponoč v Tunizijo za en mesec in to z avtom, tko da je ful enih stvari za zrihtat. Pa da se ne bo katera ful ustrašla, gremo bolj mal z avtom, pa več s trajektom.user posted image

Monia je pridna, zobkov še ni. Mere za evidenco pri 6m: 8400g in 69cm. Punca kar raste.

Mala Pikica, si ti spraševala za sedežek? Mi smo nabavl tistega, ki se mu naklon lahko spremeni v polležeči položaj, pa miški kar paše. Zdej gremo na daljšo pot, pa bo bolje kot lupinica.

Aja, krst je uspel, je bila Monia prav pridna.

Upam, da niste hude, ker me ni nič tukaj , pol pa samo na vsake toliko mal zatežim, ampak vsaj veste, da vas še spremljam. Sej ste drugač ful aktivne. Mogoče pa bo bolje, ko pridem z dopusta.

No, vse skupaj se lepo imejte, uživajte na dopustih ali pa kar doma, se javim konec avgusta.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.7.2008 8:08:35   
Alfabeta
Dolenjke in belokranjke

A kateri paše jutri kava?

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.7.2008 8:11:06   
Intruder24
Dobro jutro, vsako jutro user posted image
moja jutranja tečka že spet spi, tako da imam nekaj časa, da pospravim za njim in malo nekja napišem user posted image

pri nas je sicer nehalo deževat, vendar še vedno piha, upam da čez dan poneha in da lahko greva z Vidom na zrak, ker to je višek, kakšno poletje...
Upam, da je na morju lepše.

Alfabeta ti pa znaš pečt, sploh ne vem od kje se ti da user posted image  jaz še kuham komaj zdaj, ko že Vid je, prej pa ni šans user posted image . Lepe slikice.

lunetka...nimam pojma, sem zdaj malo brala in mi ne potegne, tako da bom še nekaj časa na klasiki..

Karin, Nina, Anže VSE NAJLEPŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nazaj, ker včeraj več ni bilo časa...

Koala vse najlepše za tvoj rojstni dan !user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.7.2008 8:41:46   
koala
Jutro!

No danes pa sem se naspala, sicer na začetku ni kazalo tako, samo je potem vseeno pančkal. Sonček moj!

nussy tebe pa že res dolgo ni bilo tod okoli, le napiši še nam kaj.

Punce a veste koga jaz pogrešam? beniko, a ve katera kako sta z njenim sončkom?

Intruder ti si me pa ful presenetla.Hvala!

Nisem vedela

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.7.2008 8:53:46   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Dolenjke in belokranjke

A kateri paše jutri kava?
  paše že paše, user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.7.2008 8:55:15   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

magični lonček... mi ga imamo, pa Gašper kar ne zna in ne zna piti iz njega, samo grizlja tisti cucelj, to pa je tudi vse. Mu ga večkrat dam, pa malo čaja noter, pa mu bo mogoče počasi uspelo. pri nas enako

. Kaj je že katera dala sončka v avtosedež? Gašper se z nogicami že dotika sedeža, s tem da smo še kar daleč od 9 kg. Zdaj pa ne vem, kaj naredit user posted image Se mi vseeno zdi boljše, da ostane še nekaj časa v lupinici. pri nas je že v sedežu, ker mu je bila lupinica prekratka, se pa sedež zelo poleže, tako da je ok

Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.7.2008 9:00:19   
koala
Avtosedež: Midva ga ne bova selila v avtosedež pred 9kg, bo pa zdaj počasi treba se razgledat za kakšnim, mislim da bo kar maxi cosi priorij.

Nisem vedela

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.7.2008 9:14:20   
Alfabeta
user posted image

Koala vse najnaj!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 24.7.2008 9:16:28 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.7.2008 9:22:17   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image

Koala vse najnaj!
enako!!!!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.7.2008 9:31:41   
ursulina
Pozdravljene!

Ja, tudi jaz uvajam magični lonček, pa je zaenkrat najboljše grizalo za zobke user posted image , tekočina pa teče pod vrat...

Katrin, vi pa hitite s temi zobki!!! Upam, da vas ne mučijo preveč, lenart ma skoz težave, ampak samo prva dva vidno rasteta, novih pa še ni na vidiku... Padec na plaži... Ja, jst sem tud mela težave s kamni, ampak HB ni bilo nič narobe - saj imamo tudi veliko sreče, a ne?

Alfabeta, vsa čast!!! Mmmmmmmmmmmmmmmm, kako so se mi pocedile sline, sem šla takoj čokolado odvit :)

Nussy, dobro potujte, potem se pa le javi večkrat! Mala pa pridno raste :)

Mala pikica, čestitke za trud, pa si spet na tekočem, a ne? :)

Mi imamo malega še v lupinici, ker je res dosti bolj varna kot sedež, tudi če so nogice že nekje na sredini sedeža, saj jih ko zaspi itak skrči, takole: user posted image
user posted image

za glavico je še dosti prostora, samo na živce mi gre, ker tako zašvica v njej, ko je ves stisnjen v tej plastiki, sem dala spodaj pleničko, pa sicer malo pomaga, če je vročina, pa tudi ne... Od sedežev mi je všeč MC Tobi, samo nismo še odločeni, ker se še ne mudi. Ko bo mali začel s sedenjem, bomo šli sprobat par modelov, da vidimo, kateri mu bo všeč in nabavili...

Ja, še naše mere za seznam pri 6. mesecih; 68 cm in 8240 g.

Jaz pa bom z glutenom počakala do dopolnjenega sedmega meseca oz. bom uvajala živila pač kot piše v tisti knjigici... saj mu zaenkrat nič ne manjka, danes mu bom za kosilo skuhala polento z bučkami, da vidim, če mu bo všeč....

Pa še tole sliko moram podeliti z vami, mi je ena najljubših novejših:
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.7.2008 9:52:37   
Alfabeta
Ursulina, vidiš kako lepo skrbim da ti ne bo padel sladkor user posted image user posted image user posted image

Slikici sta pa obe zelo luškaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.7.2008 10:18:14   
martinca
dobro jutro dober dan!

Koala vse najboljše za tvoj rojstni dan! user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 10:24:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.7.2008 10:31:24   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

Helou, včeraj sem jonasu skuhala 1 beličnik, ga zmiksala s pol banane in dodala sem še cimet, JOnas mi je pojedel 150ml, mene je pa kap, do sedaj sem vanj samo po kakšno žličko spravila, včeraj je pa ustka takooo odpiraluser posted image , mu je pa moja mami dajala za jest. No v glavnem po teh 150ml je izpraznil še obe dojkiuser posted image , kam je vse dal ne vem. Po obilnem obroku je zaspal za 20 minut in ko se je zbudil je spraznil še eno dojkouser posted image user posted image , meni ni nič jasno.

uau, super je tole, pravi mali požeruhec je tale tvoj veliki fant....

Glede avtosedeža
, za Žana mamo tobija, pa se je nekaj s paščki pokvarilo, bomo dali popravit in bo dobil tobija Jonas, Žanu pa bomo kupili večjega, ker ta tobi mu je  že premajhen. Je pa tobi nasplošno super avtosedež, ker se mu da nastavit naklon, pa paščke ima skoz v zrak, da se ne vsede otrok na njih.

ja, meni je tobi tudi všeč zaradi naklona in pasov....

Aja pa še to, lupinica je premajhna, ko je glavica čez vrh, ali ko pride vrh paščkov pod rame, glede nogic je pa vseeno.

hmmmmmmmmmmm, kaj pa širina...user posted image pri nas je problem, da je totalno utesnjen notri, rame so kar stisnjene user posted image

koala, VSE NAJ NAJ!!! user posted image

no, še to... v parih dneh imamo tektonske premike... pri nas je zdaj moda pri pasenju kravic - itak na tleh ne počne drugega - dvigovanja na rokicah, tudi do pasu in včeraj se je celo dvignil na kolena, ampak čisto slučajno... pa obrača se okoli rite, se odriva z nogami, v minuti se obrne čisto okoli osi, pleza pa nazaj... ko se odriva z rokami od podlage. tako da leze stalno pod kavč user posted image  mislim, da bomo kmalu puzali....

s trebuščka na hrbet pa mu nikakor ne gre, hecno... rito obrne, pa ga stegnjena rokica zablokira...

ko je v vozičku pa stalno steguje rokice in se dviga, ko mu ponudiš roki...

< Sporočilo je popravil ursulina -- 24.7.2008 10:36:31 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.7.2008 10:41:00   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
Katrin, vi pa hitite s temi zobki!!! Upam, da vas ne mučijo preveč, lenart ma skoz težave, ampak samo prva dva vidno rasteta, novih pa še ni na vidiku... 

user posted image  Res je malo hitro, kaj čem. Spodnja dva ga nista mučila, zgornjo dlesen pa si je drgnil dolgo časa user posted image

No, Anže pije vodo kar iz kozarčka user posted image  (nimamo dude niti stekleničke); v avtu pa je še vedno v lupinici user posted image

Lep dan,
katrin 

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?