Intruder24
|
Vid že spi od 18:45, me prav zanima kdaj bo zjutraj budnica Mi smo še kr v klubu brezobih nasmehov, ko pa bo kaj pa kr javim. So pa dlesni včasih bolj včasih pa manj srbeče. Upam, da ga ne bo preveč bolelo. Jaz bom raje nekaj čipsov, pa slano pecivo prinesla na piknik, ker naši pa menda ja niso vsi sladkosnedi. Moj ma že raje čips . Za peko pa jaz nisem, tak da ni šanse da vam kaj pečem IZVIRNO SPOROČILO: limma .. nam pa še malo manjka, pa bo že. P mi je svetovala, naj jo malo posedem in založim z blazinami, da se bo "v treh dneh naučila" , ampak jaz je nekako ne... sedi, ko gledava knjigice, ko jeva, drugače pa ne forisram...vse ob svojem času saj imam prav? nimam pojma, nam še tudi malo manjka pa bo, pa ga ne silim dosti. Posedim ga tu pa tam, tolko da vidi, da lahko Bo že ko bo čas! pa upam, da pridete na pikinik Vid bi se plazil, samo gre le nazaj pol se pa jezi, pa ne gre nikamor, ker se zasidra na trebuhu Alfabeta moja menza, je kljub stečaju pred 4 mesecu, še vedno za 2 številki večja, kot je bla pred odprtjem. Mi je zadnjič bivša sošolka, ki me ni videla že 3 leta rekal: " u, pi kake joške maš" Sem rekla:, ja ne upaj si komentirat moje preostale širine, ker bo po tebi! Tako to je! Fajn, da ne bo medijev! Ursulina jaz sem za! mala pikica pozdravi se! mml super za vrtec , pa super da fajn spite! Grem spat, lahko in mirno noč!