Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: virusne bradavice in polž lazar 29.7.2008 21:59:57
|
|
|
|
Tinyka
|
Pikabu, jaz sem delala po tvojem receptu. Nekaj časa se ni nič dogajalo, potem, po parih dneh pa so ratale vse črne No, jaz sem si jih vn spraskala, prvo so me bolele, nato pa so me začele še srbet Te dni si kožico okoli trgam, včeraj sem pa 2 zrila ven, malo prej pa še eno Namakala sem jih pa malo več kot 5 dni.. Sam meni so zdaj luknje ratale tam kjer so bile bradavice.
|
|
RE: virusne bradavice in polž lazar 29.7.2008 23:12:16
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ali drži, da slina polža lazarja odstrani virusne bradavice? Je kdo sprobal? Prosila bi za izkušnje! Tast mi je prej dostavil nekaj lazarjev v kozarcu, da bi jih dala na bradavice, pa me pošteno zvija ob misli, da mi bodo lezli po bradavici, na koncu pa vsa stvar ne deluje! Če je le možno, bi prosila za čim hitrejše odgovore, da mi polži ne poginejo. Meni so kot majhni punčki, prišle bradavičke na rokah in mi je mama mazala s polžjo slino in še z neko travo, ki ima v steblih sok in mi je pomagalo, bradavičke so zginile po enem cajtu!!!! Srečno in ne se bat!!!!
|
|
|
|
RE: virusne bradavice in polž lazar 30.7.2008 9:25:37
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem imela izbočene bradavice, na palcu pa jo imam pod kožo. Jaz se bom tudi te na palcu lotila s kisom in ni vrag, da ne bo šla dol. Morda bo edino kak dan več potreben za to, da bo odpadla. To, da so luknje tam, kjer je bila bradavica, je čisto normalno. Te luknje bodo v parih dneh spet zaprte in bo koža lepo ravno šla čez ta predel. Luknje ne bodo ostale. Jaz danes komaj opazim, kje so bile bradavice, i so mi odpadle. Mesto je za odtenek svetlejše barve, druge razlike pa ni.
|
|
RE: virusne bradavice in polž lazar 3.8.2008 10:13:20
|
|
|
|
citrončica
|
Moje bradavice ni več ,najprej se mi je še kar lep čas luščila brada čisto na drobno, pa sem se bala, da mi bo zrasla nazaj, a je ni !!Tako da še 1x hvala za super recept!!
|
|
|
|
RE: virusne bradavice in polž lazar 3.8.2008 11:25:17
|
|
|
|
tanjusi
|
To, da so luknje tam, kjer je bila bradavica, je čisto normalno. ko bi vidli kako luknjo sem jaz imela na podplatu, ko so mi bradavico kirurško odstranili. Grozljivo ogromno, paseje vse lepo zaraslo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?