pety78 -> RE: virusne bradavice in polž lazar (20.6.2008 10:17:44)
|
Ribica, jaz sem jih imela na podplatu kar nekaj let, preden sem se spravila na to zamrzovanje k zdravniku. Najprej je bila ena mala, na katero sploh nisem bila pozorna, pa mi je enkrat pedikerka rekla, da pomaga polž in ene bela tekočina od rože ali neke trave. Sem že pozabla. Potem so se mi pa tako razširile po celem zgornjem delu podplata ene noge, da sem se res spravla k dermatologu. Prvič me je tako bolelo, da nisem nekaj dni mogla stopiti na nogo. [sm=hudicek1.gif] Drugič in tretjič je bilo malo bolje. Potem je bil december, pa januar in se nisem več spravla. Ker smo neke termine morali prestavljati. Pa še dalo se mi ni. Sem si kupila v lekarni eno tekočino za bradavice, ki jo naneseš s čopičem in se potem odlušči koža. Ampak samo tisto ni pomagalo. Potem pa sem v lekarni kupila še tekoči dušik in se sama doma orng mrcvarila meseca maja in v začetku junija, ko sem bila zaradi operacije na bolniški. Spraznila sem dve flaški tega tekočega dušika, občasno si namazala še s tisto tekočino, potem pa konec julija na morju kar naenkrat opazim, da jih je manj, potem pa vse manj in manj in po morju jih nisem več imela, prej pa kar nekaj let. Sedaj bo že eno leto od tega, pa se mi niso pojavile nazaj. Punce, pojdite kar same v lekarno po tekoči dušik, pa vztrajajte in boste videle, da vam bodo zginle.
|
|
|
|