Bejba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anay Zdaj se moram pa še jaz oglasit. Nisem prebrala vsega sem pa dovolj, da sem se čist "razpištolla". Bejba ne vem kdo si ti vem pa o kateri vzgojiteljici govoriš in to kar pišeš ni čisto res. Gospa ni tik pred penzijo saj jih nima niti 50. Poleg tega je bila v jasliučni skupini 5 ali 6 let nazaj s skupino, ki jo je ranokar oddala v šolo. poleg tega ta ženska ni zmaj ampak gospa, ki je za svoja leta še dovolj poskočna, razigrana, vedno nasmejana in polna domislic za iger, kar otroci v vrtcu potrebujejo. Če sta imeli nesporazum sem prepričana, da ni tako hudo kot si opisala. Vsak normalen 2 letnik je dokaj živ, če pa ta živahnost preide v grobost je potrebno posredovati, saj je v skupini še vsaj 13 otrok, za katere je potrebno poskrbeti za varnost. to ne pomeni, da je tvoj otrok grob ali terorist kot si sama uporabila to besedo. Pomeni samo, da včasih vzgojiteljici (kot vsaki mami) zmanjka idej kako ga preusmeriti ob taki situaciji ali kako drugače posredovati in umiriti zadevo. Takrat je res dobro da se usedete 4 - vsi, saj sta tudi oče in pomočnica pomembna pri vzgoji. Pa še tole me je zmotilo. Pomočnica ni ena maskota v skupini, Katera samo kima vzg. Mislim, da je kar močna osebnost in odrasla oseba (kljub temu da je mlajša) z otroki, ki zna sama povedati svoje mnenje in zahteve. Upam da te nisem preveč užalila. Le teli posti so me čisto zmedli in priznam malo užalili. Anay, nikjer nisem napisala, da je vzgojiteljica zmaj. Če bi prebrala vse poste bi našla tudi to, da sem napisala, da drugače nimam slabega menjenja o tej vzgojiteljici. Poleg tega sem bila že opozorjena, da ni res da vzgojiteljica že toliko časa ni imela jasličnega oddelka, tudi za to sem se opravičila, ker sem imela pač napačno informacijo. In še to. Če je bilo mogoče napačno razumeti glede pomočnice. Z mojim stavkom nikakor nisem mislila, da je pomočnica v skupini maskota. Nasprotno - z našo pomočnico sem zelo, zelo zadovoljna in mislim, da je punca oz. ženska na mestu. Tudi moj otrok jo ima rad in že dostikrat sem se na lastne oči prepričala, da zna z otroki. Hotla sem samo povedat, da ko sem bila na govorilnih urah je v večini govorila vzgojiteljica, zato sem pač sedaj imela željo, da bi se malo pogovorila o situacij tudi s pomočnico. Nikakor ni bilo to mišljeno kot kakršnakoli žalitev in vsekakor vem, da je pomočnica zelo pomemben faktor v vrtcu. zato še enkrat poudarjam, z našo pomočnico smo več kot zadovoljni . Upam, da boš sedaj le dobila malo drugačno sliko o meni . LP; B