Pandica
|
Joj, ste nakloftale medtem, ko sem se tuširala. Vsaj 1x sem ob normalni uri v pižami Zdaj pa itak nea vem kje naj začnem Lane31 kot, da bi brala za Zalo, vse enako, s tem, da ona edino ne joka za pivom Bog ne daj pa, da vidi moje ključe od avta in denarnico. Sem ga tut posrala, ko sem ji prvič dala ključe, da je bil mir, pol pa še 1x denarnico, zdaj pa vedno hoče to imet. In ravno danes v Kik-u je hotela imet gospodična ključe od avta, ji dam, da je bil malo mir ( še preden sem jo vzela ven iz vozička ) in pol itak moram non - stop gledat, da mi jih ne vrže dol in izgubi, ker te sma v riti Lahko grema pešake 7 km do doma Denarnica pa je tut zakon, itak mi vse ven zmeče. Zadnič, ko sem bila z ono prijateljico v Ikeii me je ena prijazna avstrijka porukala za ramo, ker mi je v vrsti na blagajni skoraj vse ven zmetala Mehurčica kaj ti naj rečem za tvojo mamo? Eh, boljše, da nič Za vsako rit se šiba najde Sanwebdra uaaaa, kak ima Julija lepo sobico svetovna je, res! Čevljčki - Zala je tut imela tistih za šminko iz H&M full veliko, teh ta pravih zdaj pa ima tut dost manj. Ampak kaj čmo, tak pač je. Se vidi, da so ti res full dražji Alina_alin ona "baba" pa jo k*** gleda. Ne se jezit za take "malenkosti", ni vredno. Pač je tupa glupa Aja, pa danes je meni tut Zala štrajkala glede gh. Nič ni hotla prav jest, sem bila tak jezna na njo, ker bi samo zizala. Sem ji dop. dala banano, pojedla 3 koščke in fertik, kosilo tut ni hotla kaj extra, pol pop. ji ponudim skuto podloženo z sadjem, ja pa ja, jo je lahko mami sama pojedla, za večerjo sem ji skuhala gris in kao jaz jedla z njo, eh, enih par žličk pa tut konec. Sem jaz pojedla do konca. Pol pa ziza ko zmešana, bi bila kr priklopljena skozi tak, da, če sem te vsaj malo potolažla, da še je pri nama tut kdaj tak "čuden" neješč dan. No, zame ne, jaz se ravnokar spet bašem z čokoladnimi napolitankami, še od včeraj jih je malo ostalo pa morem spraznit škatlo Eh, bom za ziher raje poslala pa še pol dalje pisala...