|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
15.9.2008 16:03:38   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Kinnie      Kaj mali je zagrabil ziziko al je kaj protestiral?

Zagrabiluser posted image ......potem ko se je odločil, da sem ta pravauser posted image ...ma se je kar na botrco navezal....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
15.9.2008 16:14:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Kinnie      Kaj mali je zagrabil ziziko al je kaj protestiral?

Zagrabiluser posted image ......potem ko se je odločil, da sem ta pravauser posted image

Hb   user posted image user posted image   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
15.9.2008 16:43:06   
suzanamai
kinnie wb

lepo je slišati, da si uživala. Milano je pa tudi meni zakonuser posted image
Jaz imam pa danes že cel dan laufarijo za znoret, sedaj sem prišla nazaj, pojedla kar se je v vmesnem času speklouser posted image  in hopla na comp, saj sploh ne sledim več naročilom. Oziroma jaz še, V kanadi pa pomoje ne več.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
15.9.2008 18:41:12   
vedra
Pandica - tudi jaz sem bila danes v Kik-u pa vaju z Pikijakob nisem srečala, sem pa srečala Lane31.  Tale user posted image Kik pa mi zdaj deluje kot H&M v času bonovuser posted image

Sem ugotovila da nama za tole hitro "zimo" primanjkuje toplih oblačil..

Jaz sem mu danes oblekla bodi z dolgimi rokavi in majčko in puloverček, ker je mene že od jutra zeblo. Če se bo tako nadaljevalo bomo morali začet kuritiuser posted image

< Sporočilo je popravil vedra -- 15.9.2008 18:42:14 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
15.9.2008 19:03:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Pandica - tudi jaz sem bila danes v Kik-u pa vaju z Pikijakob nisem srečala, sem pa srečala Lane31.  Tale user posted image Kik pa mi zdaj deluje kot H&M v času bonovuser posted image

Sem ugotovila da nama za tole hitro "zimo" primanjkuje toplih oblačil..

Jaz sem mu danes oblekla bodi z dolgimi rokavi in majčko in puloverček, ker je mene že od jutra zeblo. Če se bo tako nadaljevalo bomo morali začet kuritiuser posted image

Mi2 z pikijakob sma bile tam okrog 13. 30h. Kdaj pa vi2 z Lane?
A ti si Lanu oblekla poleg bodija in majčke z dolgimi rokavi še čez pulover?
Saj ne vem več kako jo naj oblečem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
15.9.2008 19:09:21   
Pandica
Prej pop. sma šle malo ven, ko glih pol ure ni deževalo. Pa je imela oblečen body z dolgimi pa majčko čez, pol pa še ono prehodno jaknco, pa je imela full mrzle rokice in nosek rdeč kot jelenček Rudolf user posted image  user posted image  user posted image   pa spodaj pod trenerkico še štramplčke. Tak, da nea več vem no. Kaj pa bo te pozimi, ko bo minus, če že zdaj tak zebe mojega otroka? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
15.9.2008 19:15:41   
lane31
Mrzlo ko vrag user posted image
Oblačenje za spat......pajac brez rokavov z stopalci+bodi d.r.
Teh kompletov pajackov pliš sem dobila ob rojstvu 5 x v št 74 user posted image in kako drugače porabit kot za spanje .....ker mi je res hecna v teh novorojenčkastih oblačilih user posted image
Za ven.......bodi d.r.- malo debelejši + pulover flis
Kupila jakno v C&A ,kjer sem srečala NOA1 user posted image ,ZGLEDA DA SMO DESETKE MNOŽIČNO ZAPRAVLJALE .......eh črke bentiš user posted image ....v kiku pa sem štunfeke- žabe kupovala ker 5 € kot imajo drugod pa res ne mislim dat za njih
No pa je šla proti podnu še zadnja porodniška user posted image

Kinnie......super se to bereuser posted image .....mene bi strašno zanimala cena tega ,ker moj je tudi čisto nor na to....lahko na z.s ,če ti ni odveč........a ni fajn da so bili otročki tako lepo poskrbljeni ,da še opazijo ne da manjkaš.....meni je pa to tako lepo ko vem da se tako lepo poskrbi za njo

Drobižek.....čestitke Živi za hojo user posted image in za fotkico

2ursae.....ne bit žalostna ,saj boste vse nadoknadili....in res je da dečika ni zahtevna in ne rabi veliko več kot dobro igro skrivanja po stanovanju ali obmetavanja z blazinami ,pa svečko daš na palačinko z nutelo

Nič morem nehat ker je vse umazano od četrtinke keksa ki sem ji ga dala da lahko to pišem user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
15.9.2008 19:47:23   
lane31
Suzanamai.....zs
Pandica........zs

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
15.9.2008 20:35:17   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

pa svečko daš na palačinko z nutelo

U, lane31, ful dobra ideja, če mi bo kdaj zmanjkalo časa za torto! user posted image  user posted image  

2ursae, poročaj, kako ste izpeljali RD, pa vse naj-naj slavljencu!

Naše desetke: pa dajte mi povedat, ali imajo vsi tako močno voljo kot moj čvergo?! To je za crknit trmasto bitje. Ko se na primer čez dan zbudi po pol ure, ves zaliman, ampak gospodič ne bi spal, se je sposoben dreti kot jesihar tudi po 15 minut, isto, če ga ne vzamem takoj k sebi, če on to hoče user posted image . Ponoči je katastrofa, zbuja se zelo pogosto in zahteva, da sem poleg njega v sobi, ko spi, samo da pridem k vratom, že user posted image . Danes sem bila že tako utrujena, da sem zaspala, medtem ko je tulil user posted image  - potem je HB še on očitno obupal in zaspal. Je mi slabo, vse mora biti v koščkih, čokolino in podobno sploh ne pali, še za jogurt mora biti pri volji - ker mojster začne pljuvat ... in potem se to mojemu večjemu zdi strašno zabavno in začne še on in potem oba tekmujeta, kdo bo bolj pljuval in se režita zraven ... posrečena sta za znoret, ampak seveda se to ne dela, potem pa ostani resen in jih okregaj - in bolj ko čvergota kregam, bolj se mi reži user posted image . Dojil bi se kar naprej, ampak ker grem kmalu v službo, to seveda ne gre več tako pogosto. V vozičku se mi izmota iz pasov, v Antilop stolčku ga nikakor ne smem pustiti samega, ker mi vstane. V naročju se mi je zmožen tako zvirat, da mi je včeraj padel na glavo, ker se mi je izmuznil iz rok, na srečo se mu nič ne pozna (puter je deloval user posted image ). Skratka, zdi se mi, da je kar naprej nekaj, ker se mi vsaj na pol ure zverinsko dere na vse grlo, ko kaj ni po njegovem user posted image .

In potem še večji preizkuša meje vsako minuto user posted image . Danes sem prav pomislila, da bom šla z veseljem malo v službo, čeprav se mi tokrat prav nič ne da, bi bila kar še malo doma z malima, ker tokrat res uživam na porodniški - kljub vsem problemčkom user posted image .

Suzanamai, zasledila sem, da sedaj lahko prek tebe naročimo copatke ali kako? Če bi si jih zaželela, kaj moram narediti?

Kinnie, a tvojemu je bilo pa ok na F1? Moj prvi je (bil) isti kot tvoj Žani, me je ignoriral, ko sem šla v službo, in sem bila tudi jaz žalostna. Pa dober prvi dan v službi user posted image .

Kako pa je bilo pri drugih prvi dan v službi? Pingi?

Srečanje: se v četrtek kje dobimo?

Toliko za zdaj, sem itak veliko naklofala - ko pa oba moja mala že spita user posted image . Zadnje dni jih dam skupaj spat in jima pojem, dokler čvergo ne zaspi, potem pa grem ven in kmalu zaspi še večji. Simpl ko pasulj user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 15.9.2008 20:37:49 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
15.9.2008 21:02:10   
Alina_alin
Valči:  bravo Nina za velik korak zate in tvoje bližnje in majhen za človeštvo...user posted image    Čestitke! Pri nas še nič ne kaže: ziher je ziher - se je treba držat.user posted image
Drobižek, tudi vam čestitke za prve korake. In za naj fotko! Bravo! In za odpravo nepridipravov. Lepo je brati same dobre novice.

evo, tjaška kliče

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
15.9.2008 21:04:03   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Naše desetke: pa dajte mi povedat, ali imajo vsi tako močno voljo kot moj čvergo?!

Niti ne tako. Se skrega ja, ampak se kar hitro potolaži oz. prepusti naši volji - če česa res ne sme. Sem jo pa zadnjič posedla nazaj, ker se tudi ona vstaja v vseh mogočih stolčkih, ki se ne pripasajo preko ramen in se je tako začela jokat, da ni hotela več jest - kar se še ni zgodilo.

Se pa zdaj hoče še več dojit, ko me čez dan ne vidi. Jo bom mogla ob prihodu po vrtcu kar tam podojit očitno.

Uvajanje v vrtec: danes je bila prvič. Z atijem, z zlomljeno roko.user posted image Sta bila skupaj tam 1,5h in ga baje sploh ni šmirglala. Zajtrk je pojedla za mizo z ostalimi, popila tudi kakav(do sedaj ji še nisem dajala kravjega mleka), ko so peli pesmice se je edina zibala(tako močno, da je enega malega polek skoraj butnila z glavouser posted image ), tudi ko je kdo drugi kar tako malo zapel se je takoj začela zibat...taka faca mi je, ko kar začne plesat, tudi ob kakih reklamah na TV.user posted image Ko pa je zagledala mene na vratih, pa samo na vse 4 in okoli vseh ovir do mene. Za jutri so rekli, da jo glede na njeno samostojnost lahko pustimo do kosila. Tako da jo bom peljala sama, vmes šla po njo in nazaj v službo.

Danes jo je user posted image malo težko previjal samo z eno roko. Jo je pokakano raje pod tuš nesel, ker na previjalni bi bilo verjetno vse pokakano, ne samo ona.user posted image

Zdaj pa ne vem kaj jo matra. Je že 2x zajokala v posteljici.user posted image

Kinnie, jaz sem ji tudi ta dva dni že dala štramlčke gor. Če pa je tak mrzlo. Prej je imela v Leclerca še tople škornčke in pridemo domov, pa je imela ledene nogice.user posted image user posted image user posted image

Pikijakob ali Zala07, kje sta kupili tiste lončke prozorne? DM? Bi Eni kupila za vrtec, ker TW ne pustim tam - mi ga je škoda.

Živa in Nina, čestitke za hojo!!!user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
15.9.2008 21:22:26   
mehurčica
Aja, kaj vam še nisem povedala iz morja. Smo prvi dan ob prihodu hotli it ven jest, ker smo zamudili kosilo. Pa parkiramo pri gostilni Mama mia in tisti kelnar gleda naš avto in se obrne nazaj k enim gostom. Mi se izkrcamo, gremo do ene mize in sedimo. In čakamo. Pa še vedno čakamo. Čakamo še naprej. In se vstanemo in gremo. V gostilni je polek nas bil samo en hrvaški par, kelnar pa nas je izpred pulta gledal. Je namreč videl na tablici SLO in se mu je zdelo izpod časti postrežt Slovencem.user posted image Jaz sem bila kar žalostna. Davidu pa ni bilo jasno, kaj se dogaja. Smo šli potem v eno drugo in je bil kelnar tako prijazen.user posted image

Pa še od včeraj zvečer: sem klicala mamo, če bi nam še kaka 2 dni malo pomagala pri Eni, ker ima pač user posted image zlomljeno roko. In še preden sem začela, je rekla, zakaj kompliciram, zakaj ne dam Eni enostavno v vrtec in jo tam pustim. Pa sem ji zabrusila, da hvala lepa, da nič ne rabim več od nje, da se bomo že znašli. In da je pač nočem kar dati nekomu, ki ga čisto prvič vidi za cel dan. Že odrasli smo včasih zgubljeni med samimi neznanci, kako šele more bit takim malim otročkom.
Sem potem odložila slušalko in se je samo vlilo...user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 15.9.2008 21:23:19 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4937
15.9.2008 21:24:09   
majoli
živa, faca si, da tele kolobocije tako fajn prenašaš. Naš se tudi kar dosti pritožuje, cvili in viha nosek. Jaz sem vedno bolj na ignore user posted image , ko pa celo opazi, da obstajam, pa takoj nekaj sitnari. Ko sem danes prišla iz službe, sem ga itak takoj vzela v naročje in ga polupčkala, on pa v jok in ni nehal, dokler ga ni vzela moja sestra. Halo, kdo sem pa jaz? Hranjenje traja in traja. Kar vmes se nekaj spomni in zatrmari, se obrne stran - pojedel pa nekaj žličk. Potem je treba počakati, da se gospodič odloči jesti naprej. Jaz na 'mami fazo' še kar čakam in čakam. Ful bi bila vesela, če bi bil bolj navezan name in mi malo bolj izkazoval naklonjenost. Sem kar žalostna. Naš mišek se nikoli ne stisne k meni. No, razen, ko je ful zaspan, mi obleži na rami. in sem tako srečna, ko se to zgodi, da ga kar nosim in nosim - pa ima že skoraj 11 kg. Oh, ja ta moj mali sonček.

user posted image , bravo za prve korakeuser posted image in uspešno uvajanje.

Za vse, ki greste v službouser posted image . Upam, da vam bo fajn. Je pa biti na porodniški res the best.

Neposredna povezava do sporočila: 4938
15.9.2008 21:26:57   
lane31
Volja.......ojej ....največji problem smo si naredili sami user posted image - recimo - šop ključev - seveda niso za igro - a jih je enkrat dobila ,da je bil mir v vozičku - zdaj samo ,da jih vidi tuli z solzami na vse grlo.....isto piuser posted image darijo sem si naredila z denarnico....sem ji jo dala 1x ko smo bili pri maši na pogrebu ....in zdaj ne daj bože da jo vidi.........začeli smo ji dajat iz kozarca piti.......zdaj se skrivam da se odžejam - ker se ji full dopade grist kozarec ,da ne govorim kako dela ko je pivo v kozarcu ,ker je 1x dobila prst pene od dragega........zdaj me je naučila ,da tisto kar je ne mora vedno biti ne in ni problema .......aja pa kot sem že pisala nekoč mora biti v roza flaši mleko ,v zeleni čaj/sok ,v lončku voda,če tukaj kaj zamešam jo bodo slišali še v center maribora
HB z spanjem ni težav , se pa zdaj tudi več zbuja,kot v mlajših časih in zna spiti tudi do 6 dcl tekočine , ven iz postelje pa sem jo do zdaj vzela le 1x  sredi noči ( vročina) ...proti jutru pa ji pustim flašo čaja kar v postelji in si sama vzame in zaspi nazaj

Mehurčica......super za Eni ,da se je tako vklopila 

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 4939
15.9.2008 21:30:15   
lane31
Mehurčica........ta tvoja mama.....Enina babica........ma vse kar bi rekla bi moralo biti user posted image .... user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
15.9.2008 21:30:42   
*pikijakob*
mehurčica kupile sva jih v BC

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

Neposredna povezava do sporočila: 4941
15.9.2008 21:35:28   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Naše desetke: pa dajte mi povedat, ali imajo vsi tako močno voljo kot moj čvergo?! To je za crknit trmasto bitje. Ko se na primer čez dan zbudi po pol ure, ves zaliman, ampak gospodič ne bi spal, se je sposoben dreti kot jesihar tudi po 15 minut, isto, če ga ne vzamem takoj k sebi, če on to hoče user posted image . Ponoči je katastrofa, zbuja se zelo pogosto in zahteva, da sem poleg njega v sobi, ko spi, samo da pridem k vratom, že user posted image . Danes sem bila že tako utrujena, da sem zaspala, medtem ko je tulil user posted image  - potem je HB še on očitno obupal in zaspal. Je mi slabo, vse mora biti v koščkih, čokolino in podobno sploh ne pali, še za jogurt mora biti pri volji - ker mojster začne pljuvat ... in potem se to mojemu večjemu zdi strašno zabavno in začne še on in potem oba tekmujeta, kdo bo bolj pljuval in se režita zraven ... posrečena sta za znoret, ampak seveda se to ne dela, potem pa ostani resen in jih okregaj - in bolj ko čvergota kregam, bolj se mi reži user posted image . Dojil bi se kar naprej, ampak ker grem kmalu v službo, to seveda ne gre več tako pogosto. V vozičku se mi izmota iz pasov, v Antilop stolčku ga nikakor ne smem pustiti samega, ker mi vstane. V naročju se mi je zmožen tako zvirat, da mi je včeraj padel na glavo, ker se mi je izmuznil iz rok, na srečo se mu nič ne pozna (puter je deloval user posted image ). Skratka, zdi se mi, da je kar naprej nekaj, ker se mi vsaj na pol ure zverinsko dere na vse grlo, ko kaj ni po njegovem user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
ko so peli pesmice se je edina zibala(tako močno, da je enega malega polek skoraj butnila z glavouser posted image ), tudi ko je kdo drugi kar tako malo zapel se je takoj začela zibat...

Sem se narežala, da je še moj vprašal, kaj se dogaja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Živa, pri nas tudi maslo deluje.

Tako, zdaj pa da se pohvalimo s pridobitvami - Elefanten čevlji, desne sem dobila za 10€user posted image !!:
user posted image  in user posted image

Pa še obljubljene fotke Julijine sobice:
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image user posted image

Danes je moj zadnji dan porodniške in jutri se grem prijavit na Zavod za zaposlovanje. In zdravstveno urejat in triljon birokratskih poti opravit ... pa ne vem čemu, če pa bom kmalu (seveda, ne vem, kdaj?) v SLUŽBI; KI JO HOČEM in bo treba ponovno vse urejat!user posted image  Punce, v sredo mislite name - dan D, razgovor!

Mehurčica, tole tvojo mamico pa ... user posted image user posted image   zate pa en dolguser posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
15.9.2008 21:36:27   
sanwebdra
še to - a zdaj bodo pa vsi Štajerski oktoberčki v Kik-a oblečeniuser posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
15.9.2008 21:36:45   
suzanamai
Suzanamai, zasledila sem, da sedaj lahko prek tebe naročimo copatke ali kako? Če bi si jih zaželela, kaj moram narediti?

naročiš na zsuser posted image

si se mi pa zasmilila, ko sem prebrala post, ti bo verjetno res dobro dela službauser posted image

Mehurčica veš kaj, stisnita zobe, ni vredno. Drugače se mi pa res smiliš, s tako mamo, jaz itak na tvojem mestu ne vem, če bi upala malo tam pustit. Kaj pa če ji zapaše kakšen kozarček prevečuser posted image  mah saj jaz tudi nimam popolnih staršev, na srečo sta pa tud 60km stran, tako da ni panike. No pa saj ni nič takšnega z njima narobe, le živita samo zase, če ti to kaj pove. Mai bo letos star 10 let in upam, da bosta prišla, saj dosedaj sta prišla na njegov rd le enkrat. Se jima enostavno ne zdi pomembno, jima je dovolj klic in par €, ki jih stisneta v roko, ko se pač vidijo. Mai ju ima pa tako rad, da me kar boliuser posted image . Saj ko so skupaj sta zlata, samo kaj, ko je pa to premalokrat. pač kadar imamo čas in gremo do njih.
Ah sedaj sem se pa zaplezala....

Ja Majoli kaj ga pa ti serješ, saj sem videla, kako te gleda in se ti smeje, pa stisnil se je tudi k tebi. Mislim da le preveč pogrešaš 24/7.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
15.9.2008 21:37:58   
lane31
Majoli.....ne se sekirat.....pri nas tudi ni te faze....ampak ati,ati,ati.......včeraj je delal celodnevno in sem ji popoldan dala sliko na kateri smo vsi 3-je ,da je lahko gledala atija ........a ko pride , od navdušenja sploh ne ve kaj vse bi mu pokazala ,samo z prstkom po prostoru to,to ,to......glede cartanja pa bo najbrž po meni - ker jaz se nikoli nisem prišla pocartat k  nobenmu......pa mala tudi nikoli ni bila nekaj ekstra rada na rokah....dobimo kaki lubček tu in tam in to je to - tudi ati ne dobi kaj več ..... včasih sem si mislila kako lepo bo zaspat ob otročku.........aha........še 1x nisem.....pa ne da nisem probala......ji ne paše ,hoče svoj kinderpet pa delaš kaj češ 

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
15.9.2008 21:39:31   
valči
Zdravo!

A veste,da sem zmedena glede prvih korakov.Jaz naše pupe ne smatram,da mi hodiuser posted image Meni se zdi,da mora kar konkretno hodit,preden rečeš,da ti user posted image hodi.Naredi tri korake in bumf na ritouser posted image In to skoz,tistih sedem korakov še ni nazaj.Za roke jo nisem nikoli vodila in nikomur ne dovolim.Nina se sama vstane iz plazečega položaja,stoji in koraka.Korak,korak,bumf.Ne vem,če je to hoja?Razsvetlite me?

Drobižek,ob tvojem, postu sem razm,išljala,da bi naša že lahko hodila?Pa bravo vaši Živi za hojo in izbrano fotko,lepotičkauser posted image user posted image

Mehurčica,bravo za Eni in vrtec,pa žal mi je za dragega,ker se matra sedaj z eno roko.

2ursae,praznujte jutri brez vsega,saj imate razlog.Glavno,da ste skupaj,se imate radi,to je nekaj posebnega! !!Eni sploh niso skupaj,so ateki po gostilnah...To si misli,pa ti bo lažje.Tako mislim jaz,ko mi je kriza.Se zavem,kakega moža in atija imamo.Pridnega,delavnega,ljubečega.To je vse,kar šteje.Pa saj veš,ne?user posted image
Pa ozdravite se,čimprej.

Alina_alinjoj,si mi lepo napisala,hvalauser posted image
Pa vsem hvala za čestitke,čeprav sama ne vem,kdaj naj rečem,da dete hodi.

Jasna,kako kaj živite?Se bolj malo javljaš.Boš dala Neli v vrtec?

Služba,tiste,ki hodite,pridne in upam,da vam ni prehudo.

Oblačenje,ja,kar naenkrat je prišel hlad.Jaz Nini dam bodi z kratkimi,pa majčko z dolgimi,hlače,zokne,patike.Čeprav ti mehki copatki so premalo.Ima ledene nogice.Sem ji danes dala take z gumijastim podplatom,Larine fil malo nošene.Se mi zdi,da ji je hladno.Imamo ploščice,parket,pa sem ji za silo gor dala copatke.Razmišljam,da bi ji jutri dala gor štunfe.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 4946
15.9.2008 21:44:19   
Alina_alin
Evo sem že nazaj user posted image
Mehurčica, bravo za Eni, ko se je tako dobro vklopila !user posted image user posted image user posted image 3x hura! In kako dolgo bo ati lahko uporabljal samo 1 rokao (imel gips)? Ejej...
Noa1, ki te si? Nas po dopustu več ne poznaš?
Živa, naša Tjaša v stolčku je (koliko je) stoje, brez slinčka, se vrti okrog - vse kriterije sem spustila, samo da ji poturim kako žlico. Itak pa so zakon koščki - mesa, celi makaroni, sadje v celem - ne v kosih- kar celo jaboko z lupino, hruško celo itd.  Če ji dam slinček gor se dere v nulo, ni šans in kot sem rekla, samo da je, ji vse popustim. Pa saj vem,da ni prav. Samo, ko se boriš za vsako žlico je druga pesem. Imamo prav druga oblačila za jest - ker so v nulo popacana. Poleti sem jo pa slekla, da je jedla naga, potem pa pod tuš.  Ker se koščki mesa, krompirja najdejo vse za bodijem, plenico...user posted image
suzanamai, a lahko na zs, koliko penki penki, plis. hvala, pa naj ti biznis zlaufa.

In še to-sem bila danes v trgovini in NIČ kupovala in zapravljala. Sem edina desetka, ki danes ni zapravlala? user posted image
jaz sem bila danes popoldne z obema puncama (brez atija) v Intersparu (pa saj ne prvič sama). Tjaša v vozeku, ta večja pešaka zraven vozeka. Izstopimo iz dvigala, potiskam vozek, malčica  vzporedno, malo za mano. In otrok kot otrok je pač bolj počasen pri korakih - zato se je naredil  1m razmik med nama. Itak sem jo imela na očeh. In ker se je pripeljalo drugo dvigalo, izstopi ena babica z vozekom in direkt nabaše malčico. Se zgužva pred njo, malčica v tistem glih tolko, da ni padla, ker jo je izrinila, in za njo je šla še njena hčerka (mama od otroka iz vozeka) in isto nabaše in zgužva malčico. Naša malčica, je segala samo njim do pasu, videla samo noge s svoje perspektive, in bila v tistem vrticu cela preplašena. In jaz to 1 m stran nemočna gledam in mi kar izleti: Haloo? Pa kaj ne morete počakat,da otrok stopi naprej - ker ni stala tam, se je premikala, sam je bila gužva in ni ljudi pred sabo gužvala naprej, ampak čakala, kdaj bo lahko stopila naprej. Ono ženšče - babica- se začne dret: Kaj halo- raje pazite na otroka...user posted image Jo pogledam, sem rekla, da pazim in ji zato govorim, da naj tega ne dela in grem naprej.  Vstopimo v Interspar- onidve valjda istočasno na istih mestih se srečujemo- mi začne govorit, da naj pazim otroka in da ga ona ni potisnila. Hja, kot da sem slepa. Sem samo rekla, da jaz dobro vidim in sem videla, kaj je bilo- in sploh ne mislim debatirat z njo in šla naprej razkurjena, razočarana in se spraševala a res dovolj ne pazim na svoje otroke...user posted image Zmerom, se malčica drži vozeka ali sedi na bordu/ stroliju, ko smo na pločniku, prehodu za pešče, parkingu ipd. Pri izstopu iz dvigala pa ji res nisem rekla, primi se vozeka - niti ni bila taka gužva.
Malo sem se skihala tu gor.

vanili, projekt vilica ne pali. Res pa je, da od včeraj spet jeuser posted image , sicer v svojih količinah. Glavno, da.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 4947
15.9.2008 21:44:33   
suzanamai
Sanwebdra lepa sobicauser posted image user posted image  Julija ima pa več čevljev kot jazuser posted image

Pa kaj ti si tudi brez službeuser posted image

no sem pozabila povedat še kako je Zoja včeraj uživala na 2. roj. dnevu njene sestrične. Je bil cel kup 2letnikov in nekaj starejših, pa se je vživela, se igrala in plazila za njimi kot velika.user posted image
No imela je sicer manjšo nesrečo, ko je potegnila za kabel in ji je prenosni disk padel na prst in ji ga malo presekaluser posted image . Pač ne more mimo kablov, pa je ni nič izučilo, danes je doma že spet vse vlekla po starem.

Pa še eno vprašanje, danes je bila 8x pokakana. sicer sem jo vsakič res takoj previla, saj ne moreš zgrešit kadar kaka. Se namreč usede, nogice stegne predse, z rokicami pa dela, kot bi motor vozilauser posted image
No in sedaj zvečer je imela že čist ranjeno ritko, kot bi bila odrgnjena koža. kaj priporočateuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
15.9.2008 21:45:42   
lane31
Sanwebdra........kako lepa sobica....joj ko bi še jaz lahko tako fotko prilimala.......saj bo.....čez par let 

te bom še tesneje

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
15.9.2008 21:49:20   
valči
Pandica,ti ti,ko si si sposodila vrečouser posted image Boš po riti dobilauser posted image Le nesi nazaj.In vem,kako hudo je z tečnim otrokom nakupovat.Enkrat pred morjem,polno košaro vsega,Nina tečka,jo vzamem iz jajčke,nakupujem,na koncu mi vsa fasinga pade v jajčko,z mletim mesom,zrezki,vsem,jo nisem mogla dat not nazaj.Sem komaj plačala in prigurala z polnim vozom in tečko do avta.Sem pa večina sama,tako da vem,kako ti je.user posted image

Lane 31,lepi filmčki,lepa Anetauser posted image 5 komadov pajackov 74??user posted image Kdo ji je te to kupil,tetice?Pa brez zamere,samo meni so do 62 ful lubani in najbolj praktični,kasneje pa hecni.Ja pa porabiš za spat.Jaz imam enega takega št. 80 od Miha,tudi za spat,pa še dolgi rokav.Čudno,da tako veliko to delajo.

Nini sem prejšnji teden kupila bundico 86 v Kiku,pa žametke.Pa prve čeveljčke št. 19 ima,sicer preveliki,ampak do vrtca bodo super.Sem pa vzela Ciciban,ker drugih ni bilouser posted image In sem bila presrečna,da sem sploh dobila,magari so stali 45 evrov.Samo da jih ima.So pa mehki in lepi.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.