Alina_alin
|
Evo sem že nazaj Mehurčica, bravo za Eni, ko se je tako dobro vklopila ! 3x hura! In kako dolgo bo ati lahko uporabljal samo 1 rokao (imel gips)? Ejej... Noa1, ki te si? Nas po dopustu več ne poznaš? Živa, naša Tjaša v stolčku je (koliko je) stoje, brez slinčka, se vrti okrog - vse kriterije sem spustila, samo da ji poturim kako žlico. Itak pa so zakon koščki - mesa, celi makaroni, sadje v celem - ne v kosih- kar celo jaboko z lupino, hruško celo itd. Če ji dam slinček gor se dere v nulo, ni šans in kot sem rekla, samo da je, ji vse popustim. Pa saj vem,da ni prav. Samo, ko se boriš za vsako žlico je druga pesem. Imamo prav druga oblačila za jest - ker so v nulo popacana. Poleti sem jo pa slekla, da je jedla naga, potem pa pod tuš. Ker se koščki mesa, krompirja najdejo vse za bodijem, plenico... suzanamai, a lahko na zs, koliko penki penki, plis. hvala, pa naj ti biznis zlaufa. In še to-sem bila danes v trgovini in NIČ kupovala in zapravljala. Sem edina desetka, ki danes ni zapravlala? jaz sem bila danes popoldne z obema puncama (brez atija) v Intersparu (pa saj ne prvič sama). Tjaša v vozeku, ta večja pešaka zraven vozeka. Izstopimo iz dvigala, potiskam vozek, malčica vzporedno, malo za mano. In otrok kot otrok je pač bolj počasen pri korakih - zato se je naredil 1m razmik med nama. Itak sem jo imela na očeh. In ker se je pripeljalo drugo dvigalo, izstopi ena babica z vozekom in direkt nabaše malčico. Se zgužva pred njo, malčica v tistem glih tolko, da ni padla, ker jo je izrinila, in za njo je šla še njena hčerka (mama od otroka iz vozeka) in isto nabaše in zgužva malčico. Naša malčica, je segala samo njim do pasu, videla samo noge s svoje perspektive, in bila v tistem vrticu cela preplašena. In jaz to 1 m stran nemočna gledam in mi kar izleti: Haloo? Pa kaj ne morete počakat,da otrok stopi naprej - ker ni stala tam, se je premikala, sam je bila gužva in ni ljudi pred sabo gužvala naprej, ampak čakala, kdaj bo lahko stopila naprej. Ono ženšče - babica- se začne dret: Kaj halo- raje pazite na otroka... Jo pogledam, sem rekla, da pazim in ji zato govorim, da naj tega ne dela in grem naprej. Vstopimo v Interspar- onidve valjda istočasno na istih mestih se srečujemo- mi začne govorit, da naj pazim otroka in da ga ona ni potisnila. Hja, kot da sem slepa. Sem samo rekla, da jaz dobro vidim in sem videla, kaj je bilo- in sploh ne mislim debatirat z njo in šla naprej razkurjena, razočarana in se spraševala a res dovolj ne pazim na svoje otroke... Zmerom, se malčica drži vozeka ali sedi na bordu/ stroliju, ko smo na pločniku, prehodu za pešče, parkingu ipd. Pri izstopu iz dvigala pa ji res nisem rekla, primi se vozeka - niti ni bila taka gužva. Malo sem se skihala tu gor. vanili, projekt vilica ne pali. Res pa je, da od včeraj spet je , sicer v svojih količinah. Glavno, da.