|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako pozabiti....
15.6.2008 13:03:35   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Večerja, masaže, nočno kopanje,...

A lahko komentiram....user posted image ?

Vecerja je meni CISTI dolgcas, sploh ker ponavadi pricakujes neko oh in sploh romantiko in pol se neki delas kako je fajn in romanticno in oh in sploh....pa je kr neki user posted image .

Jaz sem prej za kaksno traparijo, itak user posted image .

Nocno kopanje je tudi kul user posted image . Ali pa pejta samo ven hodit, na dez, brez deznika pa kaksno veselo zapojta.

Ah, pri nama že večerja pomaga. Ko sva šla prvič po dolgem času na eno fajn večerjo, sva samo uživala v tem, da sva sama, da nikogar ne tiši lulat, da se noben ne krega okol naju, nihče ne vrešči, da sva lahko čisto v miru tri ure jedla... - enkraten občutek, zato si pa zdaj to večkrat privoščiva. user posted image

Glede ostalih stvari, itak da ne hodimo slepi skozi življenje in tudi meni se je že večkrat zgodilo, da mi je bil kakšen drug tip privlačen. Na srečo se je tisti zadnji "res nevaren" nazaj v Prekmurje preselil in potem velja spet tisto "daleč od oči, ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
16.6.2008 8:13:49   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač
zaupaj svojemu partnerju kaj te težiuser posted image
Upam, da ne.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
16.6.2008 8:48:15   
puncica
eh evo pa imam, probala včeraj načet pogovor tako na okrog, da bi kam šla sama, mal zase, za naju, in kaj je bil odgovor mojga partnerja: "Veš zdej hočeš sama okol hodit, čez 10 let boš pa govorila kako noben od otrok noče z nama. Pač je treba v zakup vzet da imaš majhne otroke in da so zdej trenutno oni v središču pozornosti in uživat življenje z njima, saj bodo še prehitro odrasli." Uh sem bla slabe volje in žalostna, zdej pa ne vem al sem jaz čudna, al on.

Ma bo že... s časoma

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 78
16.6.2008 13:21:13   
lenika
V tvojem zadnjem postu vidim zakaj te tako mika drugi. To je rešilna bilka, ki si se je oprijela, da bi se rešila monotonije. Že res, da so otroci majhni in da to vzameš v zakup, a česi mati ne pomeni, da nisi več žena in od časa do časa si za ohranitev veze morata najti čas samo zase.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.6.2008 13:30:32   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

eh evo pa imam, probala včeraj načet pogovor tako na okrog, da bi kam šla sama, mal zase, za naju, in kaj je bil odgovor mojga partnerja: "Veš zdej hočeš sama okol hodit, čez 10 let boš pa govorila kako noben od otrok noče z nama. Pač je treba v zakup vzet da imaš majhne otroke in da so zdej trenutno oni v središču pozornosti in uživat življenje z njima, saj bodo še prehitro odrasli." Uh sem bla slabe volje in žalostna, zdej pa ne vem al sem jaz čudna, al on.

Ma bo že... s časoma

jaz bi mu samo en stavek rekla: "čez 20 let bodo otroci odšli in potem se midva ne bova imela več kaj pogovarjat, ker se je 20 let vse samo okrog otrok vrtelo."

< Sporočilo je popravil Olivija -- 16.6.2008 13:31:01 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.6.2008 14:25:17   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Ma bo že... s časoma

jaz bi mu samo en stavek rekla: "čez 20 let bodo otroci odšli in potem se midva ne bova imela več kaj pogovarjat, ker se je 20 let vse samo okrog otrok vrtelo."

Točno to sem jaz rekla enkrat svojemu možu, ko že zelo dolgo nisva šla nikamor sama.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 81
16.6.2008 15:09:38   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

točno na tak način sem mu misla odgovorit, ampak se mi zdi da je on tako zaverovan v to da je trenutno čas za otroke, da tegale sploh ne bi razumel, saj za njega trenutno nisva važna midva ampak mi vsi, pol pa začne s tem da so mi otroc odveč in take. Sploh pa ne vem zakaj tole razpledam tle, bo treba en urnk pogovor naredit, tako na 4 oči, ne pa da ti otroc skačejo med nogam. Moj namreč vidi le popolnost v naši družini. user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 16.6.2008 15:10:07 >

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
16.6.2008 17:54:21   
Anonimen
ampak se mi zdi da je on tako zaverovan v to da je trenutno čas za otroke, da tegale sploh ne bi razumel, saj za njega trenutno nisva važna midva ampak mi vsi, pol pa začne s tem da so mi otroc odveč in take.

Puncica mi je zal, da se ti to dogaja, to sem ti pozabila reci vceraj, sori.

Se komentar na zgoraj citirano. Popolnoma res je, da so otroci prva prioriteta, ko pridejo. Zivljenje je pac tako, da so v prvih letih odvisni od nas in tudi ce jih eksplicitno ne postavljamo na prvo mesto, se tja postavijo ze sami po logiki narave. Meni se zdi otroke tja se dodatno postavljati nepotrebno dejanje, saj tam ze so in bolj dejanje v smeri pozabljanja samega sebe, lastnega razvoja in razvoja (ali pa vsaj negovanja in ohranjanja) harmonicnega partnerskega odnosa.Ne vem, zakaj na ta del tako radi pozabljamo. Da smo na svetu tudi zato, da zivimo svoje zivljenje in ne samo pricakovanja drugih. Ne zelim ti reci, da pozabi na njih...ampak misli tudi na sebe, na vaju in na vas. Druzina je mnozica in vsak njene clen je pomemben. Drzati ograjo okrog nje samo zato, da reces da za njo zivi druzina, je nesmiselno.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
16.6.2008 20:53:18   
lenika
Ja, jaz tudi mislim, da se bosta mogla vidva temeljito pogovorit. Povej mu, da si poleg tega, da si mama še vedno občasno želiš biti samo žena. Povej mu, da čutiš, da se oddaljujeta in da se vsaka zveza, ki je ne vzdržuješ začne krhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
17.6.2008 7:10:54   
srki

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Dobro, da si pisala pod nickom, ker če bi bila anonimna, pol sem kar ziher, da bi se vsul en plaz očitkov, kot se je že pri marsikateri v takšni situaciji, ki je bila pač anonimna.

in kaj mi lahko očitate če bi bila anonimna?

Nič, drugače pa je Mič odgovorila namesto mene.

Saj veš, največ je odgovorov, da imaš preveč časa in preveč fajn življenje, pa človek začne misliti na življenje. To je po mojem najpogostejši odgovor tistim, ki pišejo na podobnih temah.

Očitno je tvoj možek res eden tistih, ki postavlja družino na prvo mesto-otroke, potem pa pač vaju.

Kaj pa če ga enostavno povabiš na neko večerjico, za otroke zrihtaš varstvo in rečeš, al greš, al pa ne greš, al bom  pa jest šlauser posted image .

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
17.6.2008 9:12:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Tko, da se spomniš vseh lepih stvari zaradi katerih si z osebo s katero si (mož, partner) ...

Recept za vse, ki jih razne življenjske situacije privedejo v fazo dvoma o smiselnosti partnerske zveze. Brihtno, kapa dol.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
18.6.2008 11:38:06   
orhideja75
ja puncica draga ne vem kaj naj ti svetujem. mislim pa, da boš vse skupaj težko težko pozabila.
res je. lahko imaš moža in otroke zelo rada in bi za njih žrtvovala vse, ampak se zgodi, da v tvoje življenje stopi nekdo, ki te noro privlači. lahko je to samo kot rešilna bitka iz monotonega življenja, želja po nekem novem...
sama sicer praviš, da bo čas prinesel svoje, ampak mislim pa, da pozabila pa ne boš nikoli.

sej ti s tem nisem znala nič novega svetovati, ampak nekej sem ti mogla napisat.

želim ti, da bi bila srečna in trenutno boš le v svojem možu in otrocih  našla tisto pravo srečo.

prepusti se toku življenja.
in ne pozabi na misel, ki pravi....
Življenje je kratko, krši pravila, pozabljaj hitro, poljubljaj počasi, ljubi počasi, smej se nekontrolirano ter nikoli ne obžaluj tistega kar ti je pripeljalo nasmešek na tvoja lica...

< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 18.6.2008 11:39:18 >

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
18.6.2008 11:47:32   
ronja
Hehe, veš, da bo minilo! Lej, narava je naredila tako, da nam je všeč več ljudi - kar je praktično, če se našemu izbrancu kaj zgodi, ti pa v najlepših letih in moraš poskrbet za svoj zarod. Če ne bi nihče drug več prišel v poštev, bi bilo v davnih časih, ko je veliko moških umiralo na lovu, preveč mladih ženskih "neizkoriščenih" v smislu evolucije. Zato so nam všeč različni moški. isto velja za ženske, ki so umirale v glavnem na porodih, pa tudi kaka zver je kakšno pomalicala in pa bolezni,...

Tak da to je pač davek evolucije. Probaj se zaposlit in čim manj sanjari o tem tvojem "nesojenem". Čeprav to vsi odsvetujejo, je meni vedno pomagalo, če sem bila s tistim človekom več skupaj (ne, da sva kaj imela, ampak samo kot prijatelja) in sem ga tako bolj spoznala in videla, da v bistvu pa sploh ni tako fajn... Da je moj lubi precej bolj fajn... In sem vedno vsa vesela prišla domuuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 88
18.6.2008 12:05:12   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Čeprav to vsi odsvetujejo, je meni vedno pomagalo, če sem bila s tistim človekom več skupaj (ne, da sva kaj imela, ampak samo kot prijatelja) in sem ga tako bolj spoznala in videla, da v bistvu pa sploh ni tako fajn... Da je moj lubi precej bolj fajn... In sem vedno vsa vesela prišla domuuser posted image

Hm kaj pa če bi bilo spoznanje da je pa tale boljši od mojga, kaj pa potemuser posted image , ma ne ne, jaz na tak način ne morem bit prijateljica z nekom ki ga gledam čist drugače in kjer je kemija tako močna, da bi slej ko prej prišlo še do česa drugega, ma ne gre in ne gre, še bolj hudo mi je potem in zato se mi zdi da je bilo edino pravilno da sem naredila vsemu temu konec.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 89
18.6.2008 12:42:23   
ronja
Hja, če bi spoznala, da je oni boljši, bi pa verjetno zamenjalauser posted image - res pa da takrat še nisva mela user posted image , v teh 11 m se mi pa še ni uspelo zatreskat v koga drugega, hihi.

Sem pa šele zdaj prebrala, to kar si napisala zgoraj, da mož noče več nič početi sam s teboj... In te čisto razumem, jaz bi bila tudi žalostna! Vidva sta jedro družine, ki je vse osnovalo in ki bo ostalo, otroci so pa tu "začasno". Seveda si mama ali oče celo življenje, amapk živiš skupaj z otroki samo določen čas (vsaj zase upam, da bo tako;), s partnerjem pa vedno (vsaj upamo, ne?user posted image )

Na srečo se mi2 zelo strinjava glede tega in oba komaj čakava, da bova otroka lahko poturila kaki babici za čim dlje časauser posted image . Pa jo mava ful rada in nama je super bit z njo in očitno imava rada otroke, sicer ne bi še enega naredila... Ampak vseeno rabi človek tudi čas zase in za partnerja - brez DF jev, kot bi rekel moj lubi (disturbing factoruser posted image )l In paše odklop vsake toliko časa!

zadnjič sem lubija odpeljala na koncert njegovega najljubšega izvajalca, kot presenečenje, sploh ni vedel kam gre... Na srečo imava super babico (njegova mami), ki je vedno pripravljena vskočit, čeprav nočeva tega izkoriščat. NO, sem se vse zmenila z njo (njej sem seveda povedala, kam greva;) in z njim, da ga pridem iskat in ga odpeljem in bilo je čudovito! Petek, 13, vreme sivo, deževalo je, prav turobno... Ampak ko sva se odpeljala od njegove mami, je rekel lubi, da tudi če se greva samo malo vozit okoli, mu je super! Neverjetno, kako so stvari relativne - vsak bi rekel, da je bil obupen dan za izlet, nama je bilo pa super -ker sva bila supaj - sama... No koncert je bil tudi fajn in sploh je presenečenje uspelo;) PO moje rabita tudi vidva kaj takega... tak da gre, malo več organizacije prej, amapk se da - pa moja mala se še doji...

Večji problem pa je, kako ga v to prepričat - po moje imaš dve možnosti: ali s pogovorom, kjer mu lepo iskreno povej, da si ne želiš takega življenja in da ti misli uhajajo drugam (saj ni treba, da greš v podrobnosti, vedet pa mora, da je situacija resna - ne tvoj odnos do nesojenega, ampak to, da je resno treba nekaj spremenit). Ali pa ga pelji na nekaj, kar mu je v času pred otroci fuuuul veliko pomenilo in bi otroci to aktivnost ovirali - in ko bo užival, bo mogoče ugotovil, da je tudi on v končku svojega srca pogrešal kaj takega...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
19.6.2008 7:29:49   
malamaja
Joj! Zdaj je trajalo da sem vse prebrala.

Normalno je da v življenju srečamo, poleg svojega partnerja koga v katerega se zaljubimo. Takrat se pač odločamo, žal življenje ni tako romantično kot v filmih da bi se takrat odločali zgolj glede na čustva. Ampak se odločamo zavestno, na srečo pogosto pretehtamo vse možnosti, koristi otrok in prizadetost drugih. Takrat je pač odvisno od osebe do osebe kaj ji je prioriteta v življenju.

Glede na to, da si prekinila stike z drugim si se odločila za moža. Ne obžaluj odločitve. Samo sedaj je čas da ugotoviš kaj te je na drugemu privlačilo, kaj kar na možu pogrešar te je spodbudilo v to da se zaljubiš v drugega. Ne poskušaj ga pozabiti poskusi racionalizirati svoja čustva. In potem spremeniti vajino vezo v tem smislu, glede na to kar si ugotovila da potrebuješ v zvezi ki jo imaš. Ne vem če sem napisala prav.

Pogovorit se boš morala z možem na 4 oči direktno, mu ppovedat kaj potrebuješ, in da če se ne bo pripravljen malo potruditi da ugodi tvojim potrebam mora računati na posledice. Pač to mora vzeti v zakup. Če se res res ni pripravljen potruditi, če bo še naprej tupil svoje, če te tudi poslušal ne bo, potem je res čas da pomisliš na druge opcije. Pa ne zaradi drugega moškega ampak zato ker v tej zvezi ne dobiš tistega kar potrebuješ, življenje pa je prekratko, da bi ga tako živel.

Za zaključek, to da si se zaljubila v drugega je lahko sreča, je lahko priložnost da ugotoviš kaj ti manjka v tvoji zvezi zakaj si se zaljubila v drugega........skratka lahko je priložnost za nov začetek.

Veliko sreče.

Mala maja

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 91
19.6.2008 9:45:06   
ronja
Saj mislim, da je ugotovila, kaj ji manjka... Zdaj mora to samo še on ugotovit (uz malo pomočuser posted image )

(odgovor članu malamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
19.6.2008 11:33:04   
puncica
Jah res je kaj men manjka rečmo da sem ugotovila ampak ne vem njemu očitno nič ne manjka, njemu je čist fajn tako kot je user posted image . Ma nekam ga bom že zvlekla, čim prej...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 93
19.6.2008 11:35:34   
orhideja75

Jah res je kaj men manjka rečmo da sem ugotovila ampak ne vem njemu očitno nič ne manjka, njemu je čist fajn tako kot je user posted image . Ma nekam ga bom že zvlekla, čim prej...

pa glej, da bo obema potem nepozabno lepo!!!
in bosta hotla še ponovit...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
19.6.2008 12:05:08   
ronja
Če to ne rata, mu še vedno lahko iskreno poveš, da ti takole življenje ne sede in da ti misli letijo drugam - če ga to ne strezni, pa res ne vem, kaj bi ga...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 95
19.6.2008 21:23:06   
Pobalami

Nisem vsega prebrala, ampak bom povedala tudi, če me kdo popluva ampak tole je res. Moški so kar se zvez tiče precej preprosta bitja. Drugače razmišljajo. Njim je čisto fino. Če je žena tiho pa sploh ne vedo da je kaj narobe in samo čukasto gledajo, če jim na lep način kaj rečeš.

Tako sem jaz še pred leti mojemu rekla, da zdaj mi je pa čist dost, ker sploh ne vem ali me ima rad, da je prehladen, se odziva kot človek brez čustev. Me je samo čukasto gledal in je rekel, da je njemu pa super (ne da mi on ni bil všeč, všeč mi ni bilo njegovo obnašanje, je bil pa tudi en drug tip "zraven" in zato sem se to v prvi vrsti sploh spraševala).

puncica fajn udari po mizi in povej kako čutiš. Malo moraš pa tudi kriterije znižat user posted image

< Sporočilo je popravil Pobalami -- 19.6.2008 21:24:40 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 96
19.6.2008 22:33:04   
sandra85
noben ne pozna situacije tako dobro kakor ti, zato boš ti najbolje vedela, kaj storiti! poslušaj svoje srce!
......upam da boš rešila tako da bo za vse prav!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 97
20.6.2008 8:04:33   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

noben ne pozna situacije tako dobro kakor ti, zato boš ti najbolje vedela, kaj storiti! poslušaj svoje srce!
......upam da boš rešila tako da bo za vse prav!user posted image

če bi trenutno poslušala srce, bi se lahko odločila tako, da bi s tem tudi koga od bližnjih prizadela.
rajši poslušaj kaj ti pravi razum.
sicer pa kakorkoli se boš odločila vedi, da te podpiram.
edino ti pa najbolje veš kaj si želiš in edino ti boš tista, ki boš s tem živela.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 98
20.6.2008 8:36:31   
ronja
hm, če bi bilo tako enostavno, da bi poslušala srce, pa bi vedela kaj naredit, potem ne bi tu spraševala... Včasih je tudi o srčnih zadevah treba razmišljat, če imaš otroke se temu skoraj ne moreš izognit...
Se pa strinjam s Pobalami, da so moški drugače narejeni in jih je treba včasih malo bolj odločno pred dejstvo postavit... Potem se hitro zbudijo iz svojega sna in ukrepajo... Vso srečo pa napiši, kako se je izšlo!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 99
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!