ronja
|
Hja, če bi spoznala, da je oni boljši, bi pa verjetno zamenjala - res pa da takrat še nisva mela , v teh 11 m se mi pa še ni uspelo zatreskat v koga drugega, hihi. Sem pa šele zdaj prebrala, to kar si napisala zgoraj, da mož noče več nič početi sam s teboj... In te čisto razumem, jaz bi bila tudi žalostna! Vidva sta jedro družine, ki je vse osnovalo in ki bo ostalo, otroci so pa tu "začasno". Seveda si mama ali oče celo življenje, amapk živiš skupaj z otroki samo določen čas (vsaj zase upam, da bo tako;), s partnerjem pa vedno (vsaj upamo, ne? ) Na srečo se mi2 zelo strinjava glede tega in oba komaj čakava, da bova otroka lahko poturila kaki babici za čim dlje časa . Pa jo mava ful rada in nama je super bit z njo in očitno imava rada otroke, sicer ne bi še enega naredila... Ampak vseeno rabi človek tudi čas zase in za partnerja - brez DF jev, kot bi rekel moj lubi (disturbing factor )l In paše odklop vsake toliko časa! zadnjič sem lubija odpeljala na koncert njegovega najljubšega izvajalca, kot presenečenje, sploh ni vedel kam gre... Na srečo imava super babico (njegova mami), ki je vedno pripravljena vskočit, čeprav nočeva tega izkoriščat. NO, sem se vse zmenila z njo (njej sem seveda povedala, kam greva;) in z njim, da ga pridem iskat in ga odpeljem in bilo je čudovito! Petek, 13, vreme sivo, deževalo je, prav turobno... Ampak ko sva se odpeljala od njegove mami, je rekel lubi, da tudi če se greva samo malo vozit okoli, mu je super! Neverjetno, kako so stvari relativne - vsak bi rekel, da je bil obupen dan za izlet, nama je bilo pa super -ker sva bila supaj - sama... No koncert je bil tudi fajn in sploh je presenečenje uspelo;) PO moje rabita tudi vidva kaj takega... tak da gre, malo več organizacije prej, amapk se da - pa moja mala se še doji... Večji problem pa je, kako ga v to prepričat - po moje imaš dve možnosti: ali s pogovorom, kjer mu lepo iskreno povej, da si ne želiš takega življenja in da ti misli uhajajo drugam (saj ni treba, da greš v podrobnosti, vedet pa mora, da je situacija resna - ne tvoj odnos do nesojenega, ampak to, da je resno treba nekaj spremenit). Ali pa ga pelji na nekaj, kar mu je v času pred otroci fuuuul veliko pomenilo in bi otroci to aktivnost ovirali - in ko bo užival, bo mogoče ugotovil, da je tudi on v končku svojega srca pogrešal kaj takega...
|