Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Definiraj za kakšno privlačnost gre. Se poznata? Gre za telesno privlačnost? Pa a je to bitno za kako privlačnost gre . Jaz bi človeka le pozabila rada pa mi ne ratuje glih najbolj... Stikov pa nimava oz. sva se po tistem ko sva se spoznala pogovarjala parkrat po telefonu in ko sem jaz zvedela za njega kaj čuti in on zame kaj čutim sva stike prekinila. Ma ja, meni je to bitno. Preden bi vzdihovala za nekom, bi ga rada vsaj poznala. Kaj veš, lahko bi se dala enkrat dol z njim in pol bi ugotovila, da je daleč od predstav, ki si si jih naredila v glavi in ti bi zaradi tega postavila na kocko vse, kar si do zdaj gradila - odnos s partnerjem, družino in ostalo. Ne vem, kaj vam je tako čudno to, kar sem vprašala. Pred leti sem bila zaljubljena do ušes in čez in sem se spraševala enako kot ti, pa nisem imela ne fanta, ne družine, pač zdelo se mi je nemogoče, da bi bila s tistim človekom in sem ga skušala čimprej pozabit. In ni šlo in ni šlo in to je trajalo več let. In potem je naneslo, da sva se srečala v skupni družbi in v enem samem večeru so se mi podrli vsi gradovi v oblakih in ugotovila sem, da je lep, ja, ampak samo lep in nič več. Če se postavim zdaj v to situacijo in če bi se mi zgodilo enako - torej, da bi mi bil všeč nekdo, s katerim sem se parkrat pogovarjala in je lahko lep kot bog - s to izkušnjo, ki jo imam (da je telesna privlačnost oz. platonska ljubezen), nebi nikoli tvegala. Vidiš, zanimivo je, da po tistem večeru nikoli več nisem pomislila nanj kot na nekoga, s katerim bi želela bit. Da pa je lep, ja, je lep. Še danes. Zato sem hotela razumet, če se s tem človekom poznata že od prej, če sta bila že prej par, če....itd... Pa dobim same neke kot da sem vprašala nevemkaj...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|