|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako pozabiti....
13.6.2008 18:06:18   
Anonimen
zaupaj svojemu partnerju kaj te težiuser posted image

(odgovor članu dido)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2008 18:10:30   
migrena
jaz te čisto zastopim....sem bila in sem še na istem kot ti.....ja...zelo je težko nekoga pozabiti in preboleti, jaz še vedno vsak dan pomislim nanj....pa je minilo že kar nekaj časa od zadnjih stikov....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2008 18:11:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

zaupaj svojemu partnerju kaj te težiuser posted image

Slaba ideja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2008 18:11:26   
Freycha
kako pozabiti?

spoznaš drugega, ki ti malo glavo zmešauser posted image user posted image user posted image  sicer si padla iz dežja pod kap, ampak vsaj oseba se zamenja user posted image user posted image user posted image

malo se hecam.... ti je Ulla tak dobro napisala, da nimam kaj dodati....... ti pa povem, da definitivno čas celi rane in tudi tiste začetne strasti počasi izginejo... enega lepega dne se boš spomnila, da nanj že nekaj časa nisi pomislilauser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.6.2008 18:12:30   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: migrena

jaz te čisto zastopim....sem bila in sem še na istem kot ti.....ja...zelo je težko nekoga pozabiti in preboleti, jaz še vedno vsak dan pomislim nanj....pa je minilo že kar nekaj časa od zadnjih stikov....

je prosila za vzpodbudne besede, ne pa, da jo še bolj dol potolčemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.6.2008 18:17:42   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: migrena

je prosila za vzpodbudne besede, ne pa, da jo še bolj dol potolčemo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ma se mi zdi, da se vsak zaveda, da je osebo težko pozabiti, kar izbrisati iz svojih misli, ..... Tako, da se mi zdi glupo prositi za vzpodbudne besede, ker jih ni... Potreben bo čas, itak.. Zmeraj je za vse potreben čas.. Ampak prebolela, oziroma pozabila boš.. Enkrat.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.6.2008 18:26:06   
migrena
ja res je...kaj naj ji pa napišem vzpodbudnega.....in nisem je imela namena dol tlačit.......sem pač na istem kot ona, pa mi lahko ne vem kaj napišeš pa mi ne bo pomagal.....čas res celi rane, pa pri enemu hitreje pri drugemu pač kasneje....pri meni jih še ni, mogoče jih bo pa  pri njej hitreje......

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.6.2008 18:49:06   
Anonimen
ja, čas celi rane, samo če se ti odločiš da pa to ni rana, pa nima kej celituser posted image vse je v naši glavi in ko pošlitamo to, pa ko pošlihtamo ego, pol so te stvari otročje enostavne....sam odločit se je treba kaj boš............

(odgovor članu migrena)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
13.6.2008 18:58:37   
Anonimen
mislim,da imaš ti preveč časa,da sfolgaš poleg družine imeti še  nekoga,ki ti malo popestri življenje,ti piha na dušico...ko se boš začela zavedat,kaj ti pomeni družina boš na tega tipa takoj pozabila...drgač pa ja, partnerju to povej,da te malo postavi na realna tlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
13.6.2008 20:15:11   
dido
Meni pa ni jasno na podlagi česa misliš, da ima preveč časa ? In zakaj ji nič ne bi pomenila družina ? Če ji nič ne bi pomenila družina in partner, bi poslušala svoje telo ali srce ter skočila k temu tipu. Pa ne,ampak samo sprašuje kako ga naj pozabi. Veš, nekatera čustav se naenkrat prikradejo v tebe, pa če se še tako upiraš se zgodi. Čustev ne moreš nadzorovat,lahko pa nadzoruješ, če se boš predal tem čustvom ali pa jih boš zadržal za sebe. Ja, lahko se zgodi, da se te nekdo tako dotakne, da začneš čutiti nekaj kar si nikoli nisi mislil.
Lahko ljubiš partnerja, pa te vseeno privlači še en moški. Ja, tudi to se v realnem svetu dogaja in ni nič nenavadnega ali grdega, samo nekateri ljudje, ki se imajo za popolne mislijo, da je to "grdo" in narobe.
Ne, ni narobe, ker pač smo bitja, ki čutimo in tako pač je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.6.2008 21:13:24   
angel_rebelde

mislim,da imaš ti preveč časa,da sfolgaš poleg družine imeti še  nekoga,ki ti malo popestri življenje,ti piha na dušico...ko se boš začela zavedat,kaj ti pomeni družina boš na tega tipa takoj pozabila...drgač pa ja, partnerju to povej,da te malo postavi na realna tlauser posted image

Emm... Eno vprašanje.. A ko imaš družino, otroke, nimaš niti 5 minut časa zase več ali kaj? Me pa res zanima, če bi ti bila tako "pogumna", da bi partnerju rekla, : "ja lubi, veš jaz sem enga spoznala, z njim srala, zdej pa skozi mislim nanj"... A bi? Ne verjamem.. Zato ne piši tega, kar ti ne bi upala storiti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.6.2008 21:14:51   
angel_rebelde
In še nekaj ena pač.... Vsi smo krvavi pod kožo, to se lahko vsakemu zgodi, tebi, meni, sosedovi Marjetki, ... vseem!

Neposredna povezava do sporočila: 37
13.6.2008 21:18:42   
Anonimen
Ne vem, ce ga je treba pozabiti....je kakor kje.

Po moje samo ni treba gojiti sanj za prihodnje....pa si ze naraedila veliko.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
13.6.2008 21:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Emm... Eno vprašanje.. A ko imaš družino, otroke, nimaš niti 5 minut časa zase več ali kaj? Me pa res zanima, če bi ti bila tako "pogumna", da bi partnerju rekla, : "ja lubi, veš jaz sem enga spoznala, z njim srala, zdej pa skozi mislim nanj"... A bi? Ne verjamem.. Zato ne piši tega, kar ti ne bi upala storiti...

ja se mi je zgodilo prav to in hvalabogu,da ni prišlo do prevare

Neposredna povezava do sporočila: 39
13.6.2008 22:00:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

ja se mi je zgodilo prav to in hvalabogu,da ni prišlo do prevare

misliš da je mel bog kej zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
13.6.2008 22:02:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

misliš da je mel bog kej zravenuser posted image

Je ze moral im eti, ce se je tako dobro izteklo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
13.6.2008 22:11:05   
Blejka26
rada bi našla kakšne spodbudne besede a vse zaman..pusti času čas..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.6.2008 9:22:14   
Freycha

kakšna realna tla pa imaš v mislih? da jo pretepe? ji zagrozi, da jo bo pustil? jo ignorira ne vem koliko časa?

povej, kako je tebe tvoj postavil na realna tla, če praviš, da si dala isto čez?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.6.2008 9:25:56   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne vem, ce ga je treba pozabiti....je kakor kje.

Po moje samo ni treba gojiti sanj za prihodnje....pa si ze naraedila veliko.

No, tole kar pravi Mič je dobra ideja.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.6.2008 13:02:28   
puncica
No takole je, kaj jaz čutim do tegale tipa je najbolje zadela dido, kaj pa vem ni to neka fizična privlačnost al kako se reče, tip pač ni lep kot bog ampak je čist normalni moški  ampak neki kemičnega naju vleče skupaj, tega si sploh ne znam razlagat, ker se mi to ob vseh vezah ki sem jih imela, še ni zgodilo.

Hvala vsem za nasvete in spodbude, stvar je pa taka, da razjasnim, ne jaz ne on tega nočeva nadaljevati in tud če bi jaz hotela z njim v posteljo, on tega ne bi storil, je pač čist preveč družinski človek in vse kar ima zarad tega ne bo postavljal na kocko, isto sem po določenem času spoznala sama, da nima smisla, preveč imam rada svojo družino in sem sama naredila črto tudi prijateljstu, kar si je želel on. Tako, stvar je končana in verjetno res potrebujem le čas, da uredim svoje misli. Usoda pa bo naredila svoje.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.6.2008 13:15:19   
Anonimen
aha, ok.

kaj mislis, da ti manjka v tvojem zivljenju, da te je zacel privlaciti nekdo drug?

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
14.6.2008 13:25:19   
puncica

aha, ok.

kaj mislis, da ti manjka v tvojem zivljenju, da te je zacel privlaciti nekdo drug?

mah po moje je kriva monotonost, da se čist preveč oba posvečava otrokom in premalo eden drugemu, nikamor ne greva in čas za pogovor se kar ne najde. Mogoče je pa krivo to, da imam v življenju vse pošlihtano (zlatega moža, dobro službo, zdrave otroke, nobenih konretnih problemov), mah ne vem, če bi vedla verjetno ne bi prišla v tako situacijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.6.2008 13:28:02   
Anonimen
samo vprasama. ce si ze taka faca, da tkole skulirano poves...se dejmo se kaj pomenit :).

a se kdaj fajn skregata, konkretno spicita z mozem?

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
14.6.2008 13:32:57   
puncica

samo vprasama. ce si ze taka faca, da tkole skulirano poves...se dejmo se kaj pomenit :).

si mi dala mislit, bom tle končala, čas pa bo prinesel svoje.

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.6.2008 13:33:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.6.2008 13:33:43   
Anonimen
aha, v redu. drzi se.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!