mvzt
|
Pozdravljene septemberke! Da se vam javim po zares dooooolgem času: najprej iskrene čestitke vsem malim princeskam/princem za 1.rojstni dan (joj,kako hitro je minilo to leto....) za vse malčke,ki so že shodili-tudi Matic moram reči,da že hodi tako,da mu moraš držati levo rokico,desna pa mora biti obvezno fraj-tako da pričakujem,da se bo kar kmalu spustil.....se jeim pa zelo mudi v samostojnost za vse,ki pridno obiskujejo vrtec Pri nas je novo to,da bo Matic jutri prvič spal v svoji sobi-mi je fejst hudo (pač smo mamice čustvene) sam ga moram privaditi,da ne bo problemov,ko bomo dobili dojenčka.....aja,brala sem,da vas ima veliko probleme kako uspavati-midva zaspiva tako,da moram obvezno ležati zraven njega,če pa ga kar takoj dam v njegovo posteljico,pa je jok 100/h in utrujenost ga kar mine-nimam pa srca,da bi ga pustila jokati,ter bi odšla iz sobe....ne vem,kako bomo to prakticirali pri drugi Moja poteka brez problemov....bo pa hitro prišel november Me pa kar mal strah lovi glede poroda-je vse še preveč blizu in se preveč dobro spomnim kaj me čaka Upam,da bo ta porod ekspresen Aja,Matica sem se odločila obdržati pri sebi doma-čeprav so me nekatere mamice kar čudno gledale,češ ti pa si kar veliko nalagaš....saj,če bo res težko obladovati novorojenčka pa Matica,se pa še vseeno lahko odločim za vrtec (sem se pozanimala)....moj brat ima 2-letnika in moram reči,da večji ko so,lažje je z njimi oz. že se znajo sami zaigrati,pa tudi lažje jim dopoveš.... Matic pri 1.letu zna reči mama in ata vendar samo,ko naju rabi Je pa mali divjak...čeprav zadnje čase se kar fejst carta pri meni-ne vem,mogoče kaj sluti,da bo kmalu še en navihanček pri hiši Tako,toliko od nas-vsem septemberčkom (in mamicam)pa en lep pozdrav
|