|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
17.9.2008 12:38:07   
lemavrica
Jaz mu dam žabice za doma ker si non stop nogavice dol vleče in pol ima čist mrzle podplatke. Kaj si kdo misli mi dol visi. Št. žabic mu bom vzela 86.

Sandra glede službe se pa odloči tako da bo vam vsem trem ok.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.9.2008 13:24:41   
sandra85
ma ne morem vrjet, da me tako matra ta služba!!!!!!!! se mi že kr malo meša! ker sem točno na 50-50 in na vsaki strani najdem kak minus in kak plus!!! res nimam pojma! zdaj sem se pogovarjala z našim poslovodjo in je rekel, da se mi bojo probali čimveč prilagajat zaradi Eneja,......uff!!!!! NEVEM!!! mogoče se keri zdi, da sem nora, samo kot sem že prej omenila-če imam možnost ostat doma (nama finančno znese) bi to izkoristila, saj bom mogla celo življenje delat!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.9.2008 15:17:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
-če imam možnost ostat doma (nama finančno znese) bi to izkoristila, saj bom mogla celo življenje delat!!!

Ja no.. Tu si si sama odgovorila na dilemo. Če imaš možnost ostati doma - in jo imaš - potem ostani. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.9.2008 15:41:43   
lemavrica
Tianna žal nimajo žabic št.86. Imajo ful slabo izbiro.Sem mu hotela kupit kavbojke, pa imajo samo tenkeuser posted image . Žametne hlače se mi ne zdijo ravno primerne za šibanje po kolenih.

Sandra ja če si lohka privoščiš bit doma potem bodi doma. Jaz vem da bi šla sigurno zaradi financ delat, ker ne prenesem da nimam lastnega dohodka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.9.2008 15:46:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna žal nimajo žabic št.86. Imajo ful slabo izbiro.

Ja škoda user posted image . Hvala vseeno, da si si vzela čas user posted image . Bom pa šla po še ene v Polzelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.9.2008 17:59:19   
lemavrica
Ja upam da jih kmalu dobijo, ker jih mi tudi rabimo. Sem hotla še ene ABS nogavičke kupit, pa jih tudi nimajo večuser posted image .
Kako sestrica? A je avto že fertik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.9.2008 18:22:20   
NalLa
Dan

Punce v Zari imajo tudi žabice, pa še cenejše so kot v h&m-ju. Lemavrica a ti delaš v btc-ju? Jest tud. V kateri hali pa delaš oz. v kateri firmi? Mogoče bova pa še ugotovile da sva sodelavkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.9.2008 19:57:58   
lemavrica
Naila ne delam točno v BTC-ju ampak tam blizu, grem pa vsak dan na malico v BTC. Bom šla še v Zaro pogledat za žabice. Hvala za info.user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.9.2008 21:10:30   
ana b
Večer!

Da se malo pofočkam. Trenutno samevam na kavčuuser posted image , noge gor in priznam pašeeeeeeeeee!
Služba šiba in sem že skoraj pozabila, da sem sploh bila odsotnauser posted image . Drugače pa pri nas vse po starem. Spimo še vedno ne, jemo solidno, v vrtcu je priden, doma občasno malo sitko,...

Tianna: naš Nejc je star 4 leta, pa mu kožica na lulčku še vedno ne gre čez, pa ni panike. Če se ne bo samo, bodo pa urologi porihtali.

Danes so bili fantje sami doma, zato grem zdaj pospravljat poslediceuser posted image user posted image .

Skoraj pozabila Velenjčanke: a mi lahko katera napiše, kako do restavracije Jezero v Velenju, pridemo iz LJ.
Hvala.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.9.2008 21:26:12   
sandra85
lemavrica js imam svoje prihodke (oziroma imam stanje na računu, tako da to ni panike)user posted image
prej sem klicala šefico (ženo od direktorja) in ji povedala, da bo ostala doma. ona me popolnoma razume, saj je bila tudi ona pri 1. sinčku doma 3 letauser posted image bom pa delala do konca tega meseca-dokler mi ne poteče status (sem včeraj ugotovila, da so me imeli na študentskem servisu napisano, da končujem 2. letnikuser posted image namesto 5.user posted image zato imam podaljšan status do konec septembra. ampak mislim, da me bodo kljub temu mogoče zaposlili drugo leto, ko bom pripravljena-upam

Enej spančka-že 6. noč ko sam zaspi (sicer je pri meni par minut dretja, ampak ni hudo-upam, da se to čimprej neha!
ko bom doma, bo verjetno drugače, saj me ne bo več tako pogrešal in bo bolj umirjen, da mamica ne gre kam. zdaj se začne jokat, čim vidi, da si kako jaknico oblačimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.9.2008 21:27:37   
sandra85
taja339 vidim te user posted image a mi boš ti dala kake podatke za na seznamček? pri tebi je kr mal prazno-piše samo kdaj je shodilauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.9.2008 22:17:42   
december06
Čer. Sandra za seznamček od 1. letu smo težki 9,860 kg in dolgi 74,5 cm. Ko je dobil pikico v ramo je jokal, ampak se je koj pomiril. Se sploh ni hotel stisnit k meni, očitno je bil jezen, ker sem ga za roke držala in pustila, da ga pikajo. Upam, da ne bo kakšne reakcije. Za zdaj vse o.k.

Drugače pa naš korenjak že mislih kmalu shodit, ker že naredi sam dva koraka in se mu tako fajn zdi, da pol začen divjat in je ko en pijanček.

Ana b a pridete na Piko? V nedeljo je že otvoritev in bo baje dobra. Torej, upam da ne bom preveč zatežila, pridete v Velenje, ko prevoziš tablo Velenje in že vidiš Velenjski grad, greš naravnost, v bistvu je krožno križišče (čisto novo) in greš na drugem izvozu dol, potem pri križišču, ki je semaforiziran, greš desno, potem kar naravnost mimo Lidla in Tuša, čez žel. tračnice je takoj semaforizirano križišče in greš levo. Se pelješ naravnost, pol pa mislim, da je spet eno krožno (je tudi čisto novo in še nisem šla mimo), tam zidajo NC Jager in greš naravnost oz. potem bo drugi izvoz, potem se pelješ mimo Mercurja in prideš zopet do krožnega križišča in greš desno in takoj levo in to je to. Sicer pa mislim, da bo označena pot za Piko. Lahko greš po več poteh, da se ne boš zmedla, če bodo oznake. Ti pošljem svoj gsm na ZS, če se bote res zgubili ali pa če boste kaj časa imeli da se srečamo in če bomo seveda še mi imeli čas.

Tako, sem se odločla, da grem kar spat in bom jutri likala. Drugače pa, pomivalc je super.

Lemavrica a si tiste copatke nabavla v Massu v centru mesta, al v BTCju. Ja, full je zoprno ko sploh nimajo zdaj nič pametnega v trgovinah, cote so al poletne al zimske.

Mirno noč vsem. Pri nas je že toplo, ker že kurijo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.9.2008 22:34:21   
lemavrica
December kupila sem jih v Mass-u v BTC-ju: A ti delaš v centru mesta?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.9.2008 22:36:47 >

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.9.2008 23:02:18   
sandra85
tiste, ki so vam malčki že shodili: kdaj se zaprav šteje, da je otrok shodil??? Enej že 3 dni skozi hodi-ampak samo po stanovanju, zunaj si še ni upogumil, hodi samo, če se ne zaveda, da ga ne drži kdo za rokico. drugače se doma skozi spušča in hodi (sicer včasih še vedno kr pade na rito, ampak naredi tudi po 8 korakov brez problema!)
prejle smo bili na sprehodu in je hodil tako, da sem ga samo malo zadaj za majčko držala. a se šteje, da je malček shodil, ko samo še hodi in ne pada???

Neposredna povezava do sporočila: 2564
18.9.2008 7:28:10   
Anonimen
Jutro!
Moj čmrljček se je full prehladil. user posted image  Cel dan je bil ok, popoldne pa mu je kar naenkrat začelo full teči iz nosu.. user posted image  Samo pokažem mu ampulo fiziološke, začne full jokati.. user posted image  Kaj šele, da bi mi dovolil, da mu sčrpam.. Ma full je ubožček.. Ponoči se mi je n-krat zbujal, ker ni mogel dihati.. Hvala Bogu vročine nima in upam, da je tudi ne bo dobil..

Potem imam en kup nujnih opravkov na davčni in ga nimam kje pustiti. A ga lahko vzamem s sabo, če mu "samo" teče iz noska?! Joj, ne vem kaj naj..

Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.9.2008 7:30:33   
Anonimen

Kako sestrica? A je avto že fertik?

Sestra počasi napreduje in se drži! Ni pa še čisto ok..
Avta ni še.. user posted image  Upam, da oktobra bo. Ja no.. Tako se mi vlečejo ti dnevi, zdaj bi ga pa res nujno potrebovala..

Če boš šla v Zaro, boš lahko še zame prosim pogledala za 1 žabice?

NaILa, kje pa ti delaš? V BTC-ju? Lahko na ZS. Jaz sem ob petkih (ponavadi) tam v bližini.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
18.9.2008 7:44:38   
december06

December kupila sem jih v Mass-u v BTC-ju: A ti delaš v centru mesta?

Ja, čisto v centru. Pri nebotičniku.

Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.9.2008 8:17:26   
lemavrica
Tianna ko bom šla bom pogledala.

Danes se pa meni EMŠO poveča, bom zamenjala 2 za 3.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.9.2008 9:07:58   
sandra85
lemavrica sem prišla na RR samo zato, da ti voščim za rojstni dan (vem, vem, da ga dabes praznuješ)user posted image vse naj, naj, naj, naj, naj....................da bi bil Jaka vedno zdrav in priden!!!!!!!!!

šibam-sem v službi

Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.9.2008 9:10:43   
lemavrica
Sandra hvala user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.9.2008 9:32:00   
Anonimen
Lemavrica, vse najboljše za tvoj rojstni dan!
Naj se ti uresničijo vse želje! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.9.2008 9:35:03   
Anonimen
Sem ga že dala spati I rundo, saj sva budna od 5:30h.. Zaenkrat lepo diha in upam, da bo spal vsaj 1 urco. V vsako nosnico sem mu dala 1 kapljico Operila..

user posted image  Kakšen termometer imate? Ok, sej vem, da je blo to vprašanje že 100x, ma pozabim. user posted image

ana b, hvala za odgovor. A mi bo odgovorila še kakšna mamica user posted image user posted image ? Če hočete no..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.9.2008 12:02:19   
Pikica pokica
Da se malo javim po dolgem času.

Lemavrica, VSE NAJ NAJ.

Tudi vsem enoletnik slavljenčkom želim enako.. Da bi bili pridni, zdravi in da mamicam in očkom ne bi nagajali user posted image user posted image user posted image .

Sandra, za mene je Zoja shodila, ko je čisti sama samostojno hodila. Seveda jo še vedno kdaj vrže na rit, ampak drugače pa hodi samostojno. Prav tako sama počepne in vstane. Drugače pa je samostojne korake delalal že pred dopolnjenim 11. mesecem. To je bilo recimo od mene do moža, od omare do mene - 4, 5 korakov in takrat še nisem rekla, da hodi. Sicer pa nekatere  mamice pravijo, da je njihov otrok shodil, ko je naredil prve samostojne korake.

Za informacijo - v nedeljo se začne PIKIN FESTIVAL V VELEJNU ( velenjsko jezero) in bo trajal do naslednje nedelje. Se ful dogaja in je zelo pestro za otroke. Predvsem za malo večje, ampak tudi enoletnikom je zanimivo. Torej, če se ne boste imeli kam dati, pridite v Velenje user posted image user posted image   user posted image .

Drugače pa se Zoja uvaja v vrtec. Zdaj tam že spi in s tem nima težav. Noče pa jesti v vrtcu. Joka še vedno, kot večina tam. Ko začne jokati en, se začnejo vsi. No, zjutraj pa že prav ve, kam gre in na srečo gre brez joka in solz v igralnico.

Lep pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.9.2008 12:16:28   
annie
Lemavrica, vidim, da si danes slavljenka user posted image VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM!!! user posted image user posted image

Tianna,
ena velika user posted image za tvojega čmrljčka! Prehlad je res nadležna stvar user posted image Po moje, če user posted image nima vročine lahko greš z njim urejat stvari. Ko je bil ne dolgo nazaj Nik prehlajen sem tudi z njim okrog letala, pa je bilo vse ok user posted image Glede termometra pa mu TT merim kar z navadnim digitalnim termometrom, ponavadi kar pod pazduho.

Midva pa sva prej bila na sprehodu in mi je po dolgem času zaspal v vozičku. Sem ga kar prej gor v posteljo nesla, da lahko sedaj, ko pančka kaj postorim...pa lep dan še naprej!

< Sporočilo je popravil annie -- 18.9.2008 12:17:08 >

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.9.2008 14:29:47   
Anonimen
Sem ga dala spati II rundo. Joj ta nosek.. user posted image  Tako kiha, da je res prav ubogi. Sej drugače je zelo dobre volje, razigran, ma ta nosek.. Prej mu je šla sluz iz nosu v grlo in se mu je tako grdo zaletelo user posted image . Me je prav panika zagrabla! Ubožček se ni mogel odkašljati user posted image ..

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?