december06
|
Čer. Sandra za seznamček od 1. letu smo težki 9,860 kg in dolgi 74,5 cm. Ko je dobil pikico v ramo je jokal, ampak se je koj pomiril. Se sploh ni hotel stisnit k meni, očitno je bil jezen, ker sem ga za roke držala in pustila, da ga pikajo. Upam, da ne bo kakšne reakcije. Za zdaj vse o.k. Drugače pa naš korenjak že mislih kmalu shodit, ker že naredi sam dva koraka in se mu tako fajn zdi, da pol začen divjat in je ko en pijanček. Ana b a pridete na Piko? V nedeljo je že otvoritev in bo baje dobra. Torej, upam da ne bom preveč zatežila, pridete v Velenje, ko prevoziš tablo Velenje in že vidiš Velenjski grad, greš naravnost, v bistvu je krožno križišče (čisto novo) in greš na drugem izvozu dol, potem pri križišču, ki je semaforiziran, greš desno, potem kar naravnost mimo Lidla in Tuša, čez žel. tračnice je takoj semaforizirano križišče in greš levo. Se pelješ naravnost, pol pa mislim, da je spet eno krožno (je tudi čisto novo in še nisem šla mimo), tam zidajo NC Jager in greš naravnost oz. potem bo drugi izvoz, potem se pelješ mimo Mercurja in prideš zopet do krožnega križišča in greš desno in takoj levo in to je to. Sicer pa mislim, da bo označena pot za Piko. Lahko greš po več poteh, da se ne boš zmedla, če bodo oznake. Ti pošljem svoj gsm na ZS, če se bote res zgubili ali pa če boste kaj časa imeli da se srečamo in če bomo seveda še mi imeli čas. Tako, sem se odločla, da grem kar spat in bom jutri likala. Drugače pa, pomivalc je super. Lemavrica a si tiste copatke nabavla v Massu v centru mesta, al v BTCju. Ja, full je zoprno ko sploh nimajo zdaj nič pametnega v trgovinah, cote so al poletne al zimske. Mirno noč vsem. Pri nas je že toplo, ker že kurijo.
|