rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Mah, jaz res ne vem, kje živim, no ... ampak meni je obleka ena zadnjih stvari, ki jih opazim na človeku. jaz sem očitno kljub svoji uni. izobrazbi en tak klump, ki mi za gvante, pa avte, pa blišč dol visi. Se pa strinjam, ja, da folk ful ocenjuje drug folk po obleki, sploh tisti, ki so malo ohaha in upicanjeni, da se njihovo gmotno stanje vidi že na 100 metrov - jih srečujem v vrtcu, take mame in ate, in komaj da pokimajo, kaj šele da bi se njihova visokost spustila tako nizko, da bi kakšno vljudno frazo izrekla v parih letih ... in jih vidiš vozičkarice - taupicanjene s fensi šmensi vozički ena grupa, navadni smrtniki druga grupa - in bog ne daj, da bi se kdaj v enem letu pozdravile ali ogovorile med sabo Jao, primitivnost človeškega prevzetnega materialističnega uma ne pozna meja nejcko....fališ....vsaj pri meni.... jaz sem verjetno zgledala poleg svojega vozka kot ena boga revica, ki so ji dovolili, da jim malo malega ven pelje no, meni tudi dobesedno dol visi, če mam drage cote ali pa take za dva eur....ok, vsaj približno morajo biti podobne oblačilom ker ne morem prodajat nekega glamurja, sama pa bit kot če bi jih pobrala iz kontejnerja RK pa še ena o avtih: sta šla ena znanca po dva superdraga avta v en salon, pač nista bila zrihtana.....pa ju je prodajalec dobesedno odpikal....sta šla v drug salon, kjer so jima prodali oba avta za nekje 35 milijonov tistega časa.....potem pa sta prosila tega prodajalca, da naj pokliče onega prvega in mu pove, kaj sta kupila pa še ena o avtih: glede na to, da zgledam čisto povprečno.......me je vsak, ki mu nekaj binglja med nogami z zanimanjem pogledal, ko sem se polega njega ustavila v velikem črnem audiju....ko pa se parkiram z twingičem.....jok, brate....odpadeš v prvem šusu