iva01 -> RE: obleka naredi človeka (10.6.2008 13:01:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 O jaz ga pa štekam. Če sm kdaj v šihtu čist opicajnena, v srajčki pa na rob hlačah pa špičakih, me po štengah vsi pozdravljajo da jim skor glave odletijo(tisti k me ne poznajo). Če grem takrat po službi v trgovino mi skor k riti vse prnesejo, sploh v štacunah z cunjami in čevlji. Če pa sm v šihtu v kavbojkah, majici in supergah me sicer pozdravljajo, sam tko z čau, živjo, sam z kimanjem. Če grem taka v trgovino me nihče ne šljivi. Da ne govorim o tem če grem v trenerki v trgovino. O drogerijah pa raje nebi. K me pregledajo od nog do glave. So prav pri preverjenem enkrat foro nardil pa po štacunah preverjal kako se prodajalke obnašajo do folka k bl "razcapano" zgleda oz. je v trenerki ali kavbojkah. In ja ljudje ocenjujejo/mo folk po tem kaj nosi, kako zgleda in kaj vozi oz. kaj ma. Tko pač je. Tist k trdi da ni pa ne hod glih dost ven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] sam se strinjam z tem postom..tud jz sem že doživela...v LJ v trgovini Marks˛Spencer.....sem enkrat pršla....v njihovih cunah not vse hlače majčka plašč je bilo kupleno pr njih..in valda si je trgovka najbrž gor pršla....ej skus me je spraševala če mi kakao pomaga..iskala možne kombinacije, res ..pol ko sem šla v slačilnico, satala pred vrati, brez problema šla zamenjat in to 2x obleke ko mi številke niso glih štimale.....pol sem pa enkrta pršla not pač čist tko, kavbojke, japonke, pa nasvadna športna majčka....ej kot da me nebi bilo v trgovini, tud če sem jo karkoli vprašala..je rekla da je vse kar majo na policah pa da naj pregledam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] pa še tko je blo tak sarkastičn mišlen kao da sam gledam ker kupla pa itak nebom nič...sej če nebi bila to moja najlubša trgovina z cotami neb nikol več šla notr,..sam kaj ... ..sem se razpisala ane..mal mim teme..sam bi se strinjala da obleka naredi človeka, oz daje neko predstavo o njem..čeprav to nima poplnoma nič veze z tem al maš faks al nimaš!!!!
|
|
|
|