|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.7.2008 9:30:03   
tejkaz
Čipka, ne vem.

Jaz sem bila na morfologiji pri Pušenjaku in sem plačala mislim da 85 Evrov za 20 minut. Izvaja tudi preglede kontrole rasti, ki so ceneje in manj stanejo. Najbolje da pokličeš v Dravlje in vprašaš. Telefonska 01 510 6800. Nekje sem imela še mobilno številko od Pušenjaka vendar ne vem več kje jo imam. Mogoe jo ve katera druga

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.7.2008 9:32:42   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mogče ve veste kok se plača parminutni ultrazvok pri zasebnem g v Lj.? In v kolkem času pridem na vrsto?

user posted image

Mislim, da je samoplačniški UZ tam okoli 30 €. Lahko ti ga naredi kar na rednem pregledu, mislim, da se ti ni treba nič posebej naročati, saj itak traja samo par minut.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.7.2008 9:34:39   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mogče ve veste kok se plača parminutni ultrazvok pri zasebnem g v Lj.? In v kolkem času pridem na vrsto?

user posted image

Mislim, da je samoplačniški UZ tam okoli 30 €. Lahko ti ga naredi kar na rednem pregledu, mislim, da se ti ni treba nič posebej naročati, saj itak traja samo par minut.

Pr mojmu G (LJ) je UZ 35€, vaginalni se mi zdi pa 40€. Če hočeš pa slikco pa še plus 5€. je pa zaseben s koncesijo.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.7.2008 9:35:21   
izabella08
Dobro jutro souser posted image !!!!

Najprej res hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image ... res ste zlate. V bistvu sem se ze prepricala, da je najvaznejse, da bo bebica ok in kmalu v mojem objemu, jaz bom pa ze potrpela karkoli bodo splanirali zame zdravniki.

Sandra 123 - a ce imas enkrat CR, lahko potem 2. otroka se zmeraj rodis po naravni poti? Koliko dni si pa potrebovala takrat pred sedmimi leti, da si bila cisto ok? (da si lahko dvigovala, itd.) Drzim pesti, da bi se spontano zacelo in, da bi res probali po naravni poti!!! (sploh ce si to zelis) A, ce bo CR, bos imela popolno anestezijo ali spinalni blok ali epiduralno? V bistvu sploh lahko izbiramo? Oprosti, ce sem tecna s vprasanji, ampak celo nosecnost sem se pripravljala na naravni porod, tako da se mi o CR se sanja neuser posted image ...

Vceraj me je dragi peljal ven na vecerjo potem pa se v kino, ker je rekel, da je to verjetno najin zadnji 'date' v dvoje za nekaj casa... in je bilo tako leeeeepouser posted image . Ok, malo sem morala po omari nereda naredit preden sem nasla sploh kaj primernega za oblect, ampak na koncu koncev sem tako ali tako pocutila kot princeska (taka trebusasta princeska, ampak vseenouser posted image ).

Naty - res super sobicauser posted image user posted image ... barve so cudovito skombinirane, take svetle.

Mishel - vas user posted image  je pravi cukercek, se malcek pa bomo tudi mi cartaliuser posted image user posted image user posted image

Erin - te mere, ki jih ginekologi dajejo so glede na velikosti (npr. trebuscka, glavice, itd.) izmerjene na UZ, obstaja neka formula, ki ti da priblizno oceno, koliko bi naj bebica tehtala na ta dan... ampak te ocene so lahko precej mimo. Jih bolj uporabljajo, da se oceni ali je vse ok v razvoju (torej za velika odstopanja navzgor, navzdol). V zadnjih tednih pa so mere itak lahko zeloooo razlicne.

Kaja in vse ostale - vidim, da tudi vas ze malcek porod daje. user posted image  za pogum!!! Razmisljajte pa kako bo fajn ko bomo cartali (porod je le neka vmesna stopnja do koncnega cilja, a ne?user posted image ) pa bo vse ok. Pa zaupajte vase in v ljudi, in vam bodo takrat stali ob strani...

Katja - vsega skupaj si se zedila 7 kg pa ti ginekologinja tezi?!?! Res neumno, ce malecki lepo raste in se ti dobro pocutis... so kg res ta zadnji problem!!!! Enako velja zate Cipka... Take zadeve kar preslisat, ves... pa ne se sekirat. Ti se kar lepo razvajaj, sproscaj, pocne vse, kar imas rada... bebice cutijo, ko smo me srecne!

Nekaj ste debatirale o luni - a luna bi naj vplivala na nas? user posted image  Kako pa?

Glede magnesola... nekje sem prebrala, da naj bi ga nehali piti po 37. tednu...ampak ne me za besedo drzat...

No, punce, lepo se imejte. Tisti, ki boste na srecanju fajn klepetajte, tiste, ki imaste danes kak pregled, fajn opravite pa hitro porocajte.

Aja, Erin za na seznam ... PDP je uradno se zmeraj 2. 8., leta so 28, kg pa + 9, naslednji GP 16. 7., ce nas prej kaj ne presenetiuser posted image

Pozdravcek vsem!!!!!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.7.2008 9:41:14   
Erin
Jutroooooooooooo...

Ne vem če je še kateri sporočila ampak...

dobila sem msg od sayuri ob 4:50 da gre na porodni oddelek. Mislim da gre zaresuser posted image

Držimo pesti!

GO  SAYURI!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.7.2008 9:45:36   
čipka
Julija in tejkaz-hvala za odgovor

sayuri-držimo pestiuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.7.2008 9:46:39   
naty13
Dan.

Evo, mojedva sta šla zdej na bazen. Bo Nejc mal počofotal. user posted image  Jaz bom pa mal počila, če bom lahko, ker dela kar ne zmanjka - likanje, kuhanje kosila, noge si moram podepilirat, učit se bi mogla,..... Sem naštela kot, da bosta tri dni na bazenu. user posted image user posted image user posted image

Miškolinček - dobro opravi na pregledu. Stena je zelena, je pa res samo tisti majčken del(ima ozko sobo in dolgo) v zeleni barvi, ostalo je belo. Je pa soba Mali princ.

Tejka lepo, da nas obveščaš kako gre Zoji Miši. Pošlji ji pozdravčke in user posted image user posted image user posted image . Boga, pa še konec avgusta ima rok in toliko časa v P. user posted image  No, sa če se user posted image  mudi ven, bo verjetno komaj avgust dočakala. user posted image

Sandra kje pa si ti danesuser posted image

Erin kako kaže tebiuser posted image  Prideš v KRuser posted image  Danes ti pripada odpustnica, samo pravijo, da jo mora šefica ustno dobiti. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.7.2008 9:46:55   
sandra123
Jutrouser posted image , res sem spala kot user posted image , pa mi je kar malo žaluser posted image
Skratka...malo pred 5 uro zjutraj sem prejela sporočilo od Sayuriuser posted image ...Punce držite pesti, kajti Sayuri bo danes rešena in bo končno lahko stisnila k sebi svoji štručkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.7.2008 9:47:55   
naty13
Sayuri držim pesti. Uffffffffff danes bosta kar dva dojenčka. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.7.2008 9:51:29   
naty13
Sem javila še bivšim februarkam, kjer je bila tudi ona enkrat in se jim je tudi zdaj velikokrat javljala.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.7.2008 9:56:05   
izabella08
Drzimo pesti za Sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

(zdaj pa gre res ZARES!!!!!)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.7.2008 10:05:07   
ozziebo
Sayuriiii! Drži se, še malo, pa bosta štručki pri tebi!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.7.2008 10:06:02   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: izabella08
Sandra 123 - a ce imas enkrat CR, lahko potem 2. otroka se zmeraj rodis po naravni poti? Koliko dni si pa potrebovala takrat pred sedmimi leti, da si bila cisto ok? (da si lahko dvigovala, itd.) Drzim pesti, da bi se spontano zacelo in, da bi res probali po naravni poti!!! (sploh ce si to zelis) A, ce bo CR, bos imela popolno anestezijo ali spinalni blok ali epiduralno? V bistvu sploh lahko izbiramo? Oprosti, ce sem tecna s vprasanji, ampak celo nosecnost sem se pripravljala na naravni porod, tako da se mi o CR se sanja neuser posted image ...

Izabella, če imaš prvič CR, ni nujno, da ga boš imela tudi pri naslednjem poroduuser posted image , jaz sem bila po Tininem porodu zelo hitro aktivnauser posted image user posted image user posted image , se še spomnim, da smo šli na sprehod že po 10-ih dneh, ko sva prišli iz porodnišniceuser posted image (takrat si bil v bolnici 8 dni po CR, zdaj pa si tam 5-6 dni)...
Midva z mojim user posted image sva se sedaj odločila za porod s spinalnim blokom, da bo lahko poleg mene, ko se bosta user posted image user posted image rojevalauser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.7.2008 10:06:05   
mishel
Zdravo!!!

Najprej da odgovorim, ker drugače bom pozabila user posted image . Davida sma oblekla v št 50 za domov iz bolnice in to v dvojne dolge rokave, ker je nedonošenček in še ne more tako uravnavati temperature. Drugače pa so sestre rekle, da je dovolj enojno in dekica za pokrit pa jajčka seveda - obvezno!!!

KATJA
upam da boš še zdržala vsaj kakšen teden, če pa slučajno ne, pa nič ne skrbi, ker so pikice že tako razvite, da ni več strahu, je pa res, da potrebujejo malo več pozornosti, če se rodijo prehitro.

SAYURI upam da se je vse srečno končalo user posted image

Vse ostale pa tudi, držim pesti za vsako posebej, da bo vaš porod čim hitreje in brez hudih bolečin minil in da se boste lahko že pol ure po njem hecale, tako kot jaz, ko sem mojemu rekla, da tako hudo pa tudi ni bilo, da nebi imela še kakega user posted image .

Pa o Magnesolu sem vidla, da ste si pisale. Jaz sem ga v bolnici ves čas dobivala, se pravi še v 35. tednu, tako da mislim, da ni nekih meja do kdaj ga lahko piješ.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.7.2008 10:14:09   
naty13
Mishel hvala za odgovor glede oblačenja otročka za iz P. Torej kratek bodi, majčka, hlačke, nogavičke, copatki in dekica + kapica bo dovolj. Samo, da vem. Lepo, da si vzameš čas pri Davidu in nas še vedno redno bereš. Res pa je, da imaš prve mesece še največ časa, sploh na začetku, ko naši pikci cel dan prespijo.user posted image

Sayuri je pa verjetno že rešena in sta štručki že med nami, le sporočiti nam verjetno ne more, če je imela CR. Koliko časa rabiš, da prideš od narkoze k sebi. Vpr. za tiste, ki ste mele CR.

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.7.2008 10:15:29   
Erin
sandrauser posted image user posted image user posted image hehe prej sem bila user posted image user posted image user posted image Hec.. Mene je zbudil MSG ob 5 samo je piskalo v dnevni do tja bi se pa bilo treba sprehodit pa se nisem mogla pripravit do tega...sem pa sedaj pogledala takoj ko sem se zbudila (oz so me zbudili...bentiš pa zavarovanja preko telefona user posted image puste me spat!) in sem hitro sporočila za vsak slučaj...

naty - še vedno sem 50%...moram mojega počakat do 15h da pride pa da pove koliko se mu da okol hodit... Upam da pridem...saj prepoznala vas bom itak hitro, tebe pa itak ane..user posted image Ob 17h ane pred H&M vhodom....

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.7.2008 10:20:18   
naty13
Erin ne me hecat. Sem mislila, ko sem vidla tvoj post, da boš kakšno svežo novičko prinesla. user posted image user posted image  A veš kaj, če lahko nosečke po taki vročini hodmo, bo pa tvoj lubi tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja ampak glavni vhod, tam kjer greš v H&M. Bomo verjetno zunaj čvekale, no kakor se bomo zmenile.

Februarke 2008 imajo tudi srečanje danes in bodo za Sayuri enega spile. user posted image  Jih pa stiska bolj kot verjetno, ko so mogle same rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.7.2008 10:20:21   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Sayuri je pa verjetno že rešena in sta štručki že med nami, le sporočiti nam verjetno ne more, če je imela CR. Koliko časa rabiš, da prideš od narkoze k sebi. Vpr. za tiste, ki ste mele CR.

Naty, nekje 3 ure rabiš, da se popolnoma prebudiš iz narkoze po CR, razen, če je imela CR s spinalnim blokom - potem je bila budnauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.7.2008 10:21:33   
naty13
Aja, mi bomo tud lahko kakšnega ruknile na ta račun. user posted image  Saj je P blizu. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.7.2008 10:22:28   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Naty, nekje 3 ure rabiš, da se popolnoma prebudiš iz narkoze po CR, razen, če je imela CR s spinalnim blokom - potem je bila budnauser posted image

Spiralni blokuser posted image  Budnauser posted image  A potem čuti bolečineuser posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.7.2008 10:23:30   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sandrauser posted image user posted image user posted image hehe prej sem bila user posted image user posted image user posted image Hec.. Mene je zbudil MSG ob 5 samo je piskalo v dnevni do tja bi se pa bilo treba sprehodit pa se nisem mogla pripravit do tega...sem pa sedaj pogledala takoj ko sem se zbudila (oz so me zbudili...bentiš pa zavarovanja preko telefona user posted image puste me spat!) in sem hitro sporočila za vsak slučaj...

user posted image user posted image user posted image Erin, pa si me žal res prehitela...saj bi že takoj zjutraj poslala vsem v vednost, da se bo Sayuri danes rešila, pa sem po neprespani noči proti jutru končno zaspala in sem vam šele potem javila, ko me je zbudil telefonuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.7.2008 10:24:59   
sandra123
Naty, nič ne čutiš bolečin - baje, saj ti dajo lokalno anestezijo v predel hrbtenice, omrtvi pa se samo spodnji del telesauser posted image , štručko ti pa položijo takoj po porodu na prsi - kot pri naravnem poroduuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.7.2008 10:26:08 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.7.2008 10:26:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Naty, nič ne čutiš bolečin - baje, saj ti dajo lokalno anestezijo v predel hrbtenice, omrtvi pa se samo spodnji del telesauser posted image , štručki ti pa položijo takoj po porodu na prsi - kot pri naravnem poroduuser posted image

Hvala. Glede Cr nisem nič kaj preveč informirana.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.7.2008 10:27:10   
tatly
joj kak sem nesrecnauser posted image user posted image user posted image spet mi je ni stehtal...koliko so mele vase bebike v 33 tednu obsek glavice in trebuscka da si vem malo predstavljat

Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.7.2008 10:32:58   
sandra123
Natyuser posted image user posted image user posted image user posted image , nič hudega, če ne veš, pa upam, da ti tudi ne bo treba brskati o takšnih informacijahuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.7.2008 10:33:35 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?