izabella08
|
Dobro jutro so !!!! Najprej res hvala vsem za spodbudne besede ... res ste zlate. V bistvu sem se ze prepricala, da je najvaznejse, da bo bebica ok in kmalu v mojem objemu, jaz bom pa ze potrpela karkoli bodo splanirali zame zdravniki. Sandra 123 - a ce imas enkrat CR, lahko potem 2. otroka se zmeraj rodis po naravni poti? Koliko dni si pa potrebovala takrat pred sedmimi leti, da si bila cisto ok? (da si lahko dvigovala, itd.) Drzim pesti, da bi se spontano zacelo in, da bi res probali po naravni poti!!! (sploh ce si to zelis) A, ce bo CR, bos imela popolno anestezijo ali spinalni blok ali epiduralno? V bistvu sploh lahko izbiramo? Oprosti, ce sem tecna s vprasanji, ampak celo nosecnost sem se pripravljala na naravni porod, tako da se mi o CR se sanja ne ... Vceraj me je dragi peljal ven na vecerjo potem pa se v kino, ker je rekel, da je to verjetno najin zadnji 'date' v dvoje za nekaj casa... in je bilo tako leeeeepo . Ok, malo sem morala po omari nereda naredit preden sem nasla sploh kaj primernega za oblect, ampak na koncu koncev sem tako ali tako pocutila kot princeska (taka trebusasta princeska, ampak vseeno ). Naty - res super sobica ... barve so cudovito skombinirane, take svetle. Mishel - vas je pravi cukercek, se malcek pa bomo tudi mi cartali Erin - te mere, ki jih ginekologi dajejo so glede na velikosti (npr. trebuscka, glavice, itd.) izmerjene na UZ, obstaja neka formula, ki ti da priblizno oceno, koliko bi naj bebica tehtala na ta dan... ampak te ocene so lahko precej mimo. Jih bolj uporabljajo, da se oceni ali je vse ok v razvoju (torej za velika odstopanja navzgor, navzdol). V zadnjih tednih pa so mere itak lahko zeloooo razlicne. Kaja in vse ostale - vidim, da tudi vas ze malcek porod daje. za pogum!!! Razmisljajte pa kako bo fajn ko bomo cartali (porod je le neka vmesna stopnja do koncnega cilja, a ne? ) pa bo vse ok. Pa zaupajte vase in v ljudi, in vam bodo takrat stali ob strani... Katja - vsega skupaj si se zedila 7 kg pa ti ginekologinja tezi?!?! Res neumno, ce malecki lepo raste in se ti dobro pocutis... so kg res ta zadnji problem!!!! Enako velja zate Cipka... Take zadeve kar preslisat, ves... pa ne se sekirat. Ti se kar lepo razvajaj, sproscaj, pocne vse, kar imas rada... bebice cutijo, ko smo me srecne! Nekaj ste debatirale o luni - a luna bi naj vplivala na nas? Kako pa? Glede magnesola... nekje sem prebrala, da naj bi ga nehali piti po 37. tednu...ampak ne me za besedo drzat... No, punce, lepo se imejte. Tisti, ki boste na srecanju fajn klepetajte, tiste, ki imaste danes kak pregled, fajn opravite pa hitro porocajte. Aja, Erin za na seznam ... PDP je uradno se zmeraj 2. 8., leta so 28, kg pa + 9, naslednji GP 16. 7., ce nas prej kaj ne preseneti Pozdravcek vsem!!!!!!!
|