Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:33:33
|
|
|
|
iskanje
|
Živijo no pa da še jst nekaj malega napišem preden grem ležat,ker komi čakam sem od tega čakanja na pregled,vožnje..... čist hin.Drugače smo pa v 35 tednu že težki 2,70 kg tako da je rekla ginekologinja da naj počaka še 14 dni pol pa lahko pride,ker čene bo pretežka tako da je naslednji pregled 1 avgust v porodnišnici s ctgjem zaenkrat je vse ok. Mishel ta tvoj mali David je pa prov kokolo no upam,da bo kmalu čas okrog ter da bomo imele tud me take kokole doma No lahko noč vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:34:32
|
|
|
|
Erin
|
karmar - sem se nasmejala glede zmaja Tvoj pa ima ideje Glede malinovega čaja sem pa premišljevala da bi šla jaz tudi kar k babici malinove liste potrgat in bi jih posušila...samo ne vem..je kaj narobe če jih zaužiješ oz skuhaš preveliko dozo...da ne bom potem cela mehka *zvezdica* pa ti si iz Rad tako kot jaz!!!!!!!! Bova malčke skupaj v vrtcu imele Bom šla jutri v Meto pogledat, sem ravno od te trgovine cel dan premišljevala, da je velika možnost da imajo ta čaj, samo se nisem uspela prikotaliti do tja mishel - kako lep fantek!! Res je kot angelček Sem se kar stopila ob pogledu nanj!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:38:22
|
|
|
|
Erin
|
Joooooooooooj punce, kolk sem vam fouš... Pa skoraj vse veste ko pridete s pregleda koliko g ima približno vaše dete...meni nihče nič ne pove Kaj vam s pomočjo UZ izračunajo povprečno težo???? Če bi vsaj vedela koliko ima naš nagajivec
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:46:01
|
|
|
|
karmar
|
Erin tudi jaz imam tako srečo, da mi G nič ne pove... Če pa jo vprašam, mi pove kolko naj bi blo za tisti teden... hvala... to lahko tudi sama preberem! A, pol misliš da bi bla cela mehka po čaju? Veš kaj- ti probaj, in če bo tak učinek mi sporoči, da ti pošljem viagro. Tako bom vsaj vedla, da se ga ne da naredit doma...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:52:08
|
|
|
|
Erin
|
No saj jaz se pa tudi potem orientiram po podatkih s te strani: http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/ Vsaj nekaj... Evo za moje tedne - 37 teden so ti podatki: Povprečje: 3028 grams Od-do: 2513g to 3543 g A ti bi pa meni kar viagro poslala v takem primeru...ej ej ej ..pa misliš da je to pametno ker pričakujem fantka...bo štilček tako pokonci rinil da ga ne bodo mogli ven spravit
< Sporočilo je popravil Erin -- 10.7.2008 22:53:23 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:54:40
|
|
|
|
kaja02
|
, a te je mal strah
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 22:57:32
|
|
|
|
Erin
|
Mene? Česa?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 23:00:06
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin A ti bi pa meni kar viagro poslala v takem primeru...ej ej ej ..pa misliš da je to pametno ker pričakujem fantka...bo štilček tako pokonci rinil da ga ne bodo mogli ven spravit [/quote ... za krepat... danes je luna, ne? Pa sej je vsak dan...]
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 23:02:19
|
|
|
|
kaja02
|
punce a veste da sem jaz danes po M nastopila 39. teden in da res že finiširam, jaz se kar držim datuma 6.8., tak da je to 37. teden, mi je bolj všeč, je še bolj oddaljen me je kar mal strah v drugo rodit, pa čeprav sem prvič rodila vsega skup v slabi uri, si ne bi mogla želet lažjega poroda, sam tokrat pa se napetost stopnjuje. Strah me je kako bom to štručko prijela v roke in podobne stvari,ne vem al sem bila prvič tuk flegma, al kaj je bilo, res je da sem bila mlajša, manj zaskrbljena, sedaj pa me za vsako stvar skrbi, kaj če bom kaj storila narobe in podobno, saj vem hormončki
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 23:03:41
|
|
|
|
kaja02
|
erin- ja da bo preveč štrlel in se bo kam zataknil
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 10.7.2008 23:13:23
|
|
|
|
Erin
|
kaja - nč skrbet saj imaš že prakso Malo te trema daje, ko bo pa akcija boš pa pravi profi, boš videla. Glede PDP se pa nič ne sekiraj oz obremenjuj...ko bo dete pripravljeno bo napovedalo svoj prihod, pa naj bo to pred PDP na PDP ali po PDP... A ni fajn da ne veš kdaj te zvije Ja upajmo da se štilček ne bo kam zataknil ..kar s seboj naj ga vzame in v čimbolj mehkem stanju...še dodatne ovire pa res ne bomo potrebovali Kar prišpara naj ga za čez 20 let ko bom hotela vnučke met uf...to je pa zgodej Punce sem ugotovila da sem jaz šema kupila napačen Bepanthen. Bi morala navadnega ki je za dojenčke in prsi sem pa plus ki je za oddrgnine...Buča jaz... kaj naj sedaj s tem...za mojega šparam če se bo ob rojstvu preveč napjančkov???
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 6:20:42
|
|
|
|
naty13
|
Dobro jutroooooooooo. kuhana. Noč je bila tako tako. Ko ravno zaspim, je moj dobil sms od kolega, da so dobili punčko. In jaz dve ure ne zaspat. V teh dveh urah sem šla dvakrat na WC in enkrat pit. Seveda smo spali v novih sobah zgoraj , je bilo treba še po stopnicah dol. HB, da drugače ponoči ne hodim na WC, je nosečnost izjema. Danes bo pa moj lubi peljal Nejca na bazenčka čofat. Mami se bo pa mogla mal učit za ustni izpit, pa mal bom lenarila. Zdej je večji del že pripravljen za prihod , samo še vrata bo treba montirat, pa od postelco gor nest in jo postlat. Erin, Karmar, Kaja - pa kaj se greste s temi štili , sem se kar zamislila, jaz mam tud notri. Upam, da ni preveč bral z mano, da ne bo kakšno traparijo od vas pobral. Karmar - tvoj ima pa res smisel za humor. Rodil se je zmaj. Danes ponoči bo pa lilo kot iz škafa, ker imamo Gorenjke in Štajerke srečanje. Dobro, da ste Štajerke dopoldne, me pa popoldne. Kaja - jaz sem tudi Nejca rodila v 35-45min, pa me je zdej že ene par dni kar stisnilo, kako bo. Takrat sem se prepustila toku dogodkov, ker nisem vedela, kako to gre. Zdej pa vem in me kar mal stiska, čeprav nisem mela bolečega poroda.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 6:22:11
|
|
|
|
naty13
|
Srečanje v Kranju:petek 11.7. Ura: 17:00 Kraj: Qlandia - glavni vhod pri H&M - Naty13 100% - Miškolinček 100% - Tejkaz 100% - Cebrca - Iva77 100% - Julija08 100% - Krysia - Nevaeva 100% - Buhtlček
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 6:42:15
|
|
|
|
naty13
|
Da še jaz mal luštov naredim
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 7:54:35
|
|
|
|
miškolinček
|
Naty,ful dobro pride tale soba,čisto drugače zgleda kot pa skice ki si mi jih takrat pokazala. Zdaj sem definitivno za da bomo mi tud malga princa mel. A je tisto zadaj zelena stena??? Izredno dobro zgleda,poživljajoče. Upam da mojga tud nhecam za tako močne barve,on bi mel vse belo. Saj je meni tudi všeč klasika,samo otroško sobo bi pa res imela malo bolj živahno. A si tud ti brala kok so ga sračkale babnice tle gor včeraj zvečer. Jaz sem malo prej preden so začele pogledala če je katera gor pa ni blo nobene pol sem šla pa spat (če lahko rečeš temu spanje). Punce brez skrbi tisti štilčki so tako majhni na zčetku da komaj do izraza pridejo,tako da se ne bo nič nikamor zataknilo A niste mogle spat al kaj? Vidim pa da vas že vse mal porod daje. Mene zaenkrat še ne pa sem imela zelo težak porod prvič,pač upam na lažjega drugič,pa komaj že čakam da bom končno malo bolj mobilna in ne tako neokretna tako da mi je vseeno. Upam da me korajža ne zapusti. Erin, meni tud G. nič ne pove teže. Edino na zadnjem UZ ko sem vprašala če je dosti velik za to starost je rekla da je še prevelik. Potem sem jo pa vpršala koliko kg bi moral imet,pa je rekla.... in sem še enkrat vprašala,če jih moj ima (skrbelo me je da ni zahiran),pa mi je samo rekla da jih ima še preveč za svojo starost. Tako da tudi nič konkretnega ne izvem. Po eni strani je boljše da ne veš,ker prvič so mene strašili koliko je debel,pa da ima že skoraj 4 kg,pa še 1 mesec sem imela. Me je bla takšna panika kako bom jaz to dete ven spravila, ko se je pa rodil je bil pa čist povprečen, s 3250 g in 51 cm. Ne skrbi, tvoj je že zadosti velik tak da lohk danes tud na srečanje prideš,pol greš pa jutri že rodit,ne bo panike
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 11.7.2008 8:01:05 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 8:20:24
|
|
|
|
nell
|
Dobro jutro punce! Mishel - kok je šikan tale vaš fant...me je kr prijelo, da bi js že tud cartala. Srečanje - punce mene ne bo...zakaj...ne sprašujte, ker sem besna k . Moj brat rabi mojga za neke omare prestavlat in seveda mava sam en avto in greva že zdej za Zreče... podrl mi je vse načrte...zdej se tud pri mami čez vikend nam mogla cartat, ker greva že zvečer domov, ker ma moj druge načrte. Za pop*** Imejte se lepo, načvekajte se še zame, zgleda da bom na naslednjo priliko mogla počakat...če si nau takrat tud kdo kaj zmislu - grrr.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 8:32:11
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro punce, juhu danes začenjam 36.teden , uf Naty super lepa sobica!!!! Drage moje Gorenjke, lepo trenirajte jezičke, vse lepo pozdravljam, uživajte max!! Evo še mal pa šibnem na bazen, močno upam da ne be prehude najstniške gužve, še prej si grem po litreturo v knjižnico in bom uživala, vam poročam kako blo! Lep dan, se beremo zvečer, pa upam da bo vreme zdržalo glede na srečanje v KR in na Štajerskem
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 8:40:20
|
|
|
|
miškolinček
|
Anita,vreme bo boš vidla,je že zdaj vroče ko ,kaj šele bo.Me bomo čvekale zato da bo mal ohladitve, da bo mal vetrček popihal, da te ne bo sonček preveč opekel. Uživaj. Jaz se pa tudi počasi odpravljam v laboratorij potem pa na pregled h G. Me je že zdaj groza kok se bom skuhala,pa še z busom morm iti ker mava sam en avto in je moj v službi. Upam da se bo vsaj do cajta domov prmigal, da bom popoldne šla v Kranj. Sem mu strogo zabičala da mora biti doma, samo kaj ko,.... Javim kasneje kako je bilo na pregledu. Aja, Sandra kje pa si ti danes?? A je bila po dolgem času dobra noč in še pančkaš? Kr privošči si.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 8:49:42
|
|
|
|
nell
|
Naty - čudovita, enkratna sobica - mi je tok všeč, da bi kr za svojga malčka tole enkrat kupla. A to je Mali princ??
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 9:05:32
|
|
|
|
ozziebo
|
Naty, ful luštna sobica !!!!! Mishel, tale tvoj David je pa res pravi cukr!!!! Nell, kar navadi se, ko si nekaj splaniraš, imajo moški zihr nuuuuujnee stvari za opravljat!! Erin, saj Bepanten plus lahko prišparaš, čez kako leto ti bo fejst prav prišel. Pa fajn čvekajte na srečanjih, sam da ne bo pol preveč treskalo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 9:11:44
|
|
|
|
Julija08
|
P******* zdaj je pa tud mene ven vrglo No, na kratko. Mishel David je res srčkan, pa ful ima luštkano oblekico Še malo pa bomo vse kazale slikce svojih čmrljev. Jaz sem včeraj kupila malinove liste v Lj. na tržnici pod arkadami, pri uni gospe, ki prodaja zelišča. Zgleda čisto kot navadni posušeni listi, tako da mislim, da komot samo posušite tiste, ki jih imate doma (meni se ne da ). A si katera že masira presredek? Sem G vprašala, če ima sploh smisel, pa mi je rekla, da škodovati ne more , no ja jaz sem bolj lene sorte za te stvari. Bom še videla, verjetno bom šla res kupiti tisto Weleda olje. Pa da vidimo. Danes pa srečanje v Kranju
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 9:21:18
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Erin, kar pršparaj to kremo. Jaz porabim eno na mesec, ker ima Eva kar naprej potolčena kolena. Kaja in Naty, tudi mene stiska. Prvič je trajalo sicer 4 ure pa ni bilo tako hudo, ker sem se tako kot Naty prav prepustila dogajanju pa še večino časa pod masko prespala, zdaj pa cvikam, ker vem kako bo. Naty, luštkana sobica. Midva sva tudi nameravala kupiti Malega princa, potem sva se pa odločila, da ga bova kupila, ko bomo enkrat na svojem. Anita, uživaj na bazenčku. Erin, meni glede na mere trebuščka, glavice in stegnenice izračuna koliko naj bi bil težak dojenček. V ponedeljek pri točnih 34t je imel okoli 2300 g. Mi je pa danes zjutraj Zoja Miša poslala sms. Njen dragi se muči z nakupom vozička. Rada bi kupila Jane-a v takšni barvi kot ga imam jaz, vendar so mu v Pikapolonci rekli, da ga še ne delajo. Hm, kdo ga je pa potem meni naredil Zoja Miša, bo verjetno v porodnišnici ostala do konca. Njeni princeski se še vedno mudi na svet. Počuti se sicer dobro. Nič, lepo se imejte, se vidimo danes.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 9:26:07
|
|
|
|
čipka
|
Mogče ve veste kok se plača parminutni ultrazvok pri zasebnem g v Lj.? In v kolkem času pridem na vrsto?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?