|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.7.2008 22:33:33   
iskanje

Živijo no pa da še jst nekaj malega napišem preden grem ležat,ker komi čakam sem od tega čakanja na pregled,vožnje..... čist hin.Drugače smo pa v 35 tednu že težki 2,70 kg tako da je rekla ginekologinja da naj počaka še 14 dni pol pa lahko pride,ker čene bo pretežka user posted image user posted image user posted image tako da je naslednji pregled 1 avgust v porodnišnici s ctgjem zaenkrat je vse ok.
Mishel ta tvoj mali David je pa prov kokolo no upam,da bo kmalu čas okrog ter da bomo imele tud me take kokole doma user posted image     No lahko noč vsem skupaj

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.7.2008 22:34:32   
Erin
karmar - sem se nasmejala glede zmajauser posted image user posted image user posted image Tvoj pa ima ideje user posted image

Glede malinovega čaja sem pa premišljevala da bi šla jaz tudi kar k babici malinove liste potrgat in bi jih posušila...samo ne vem..je kaj narobe če jih zaužiješ oz skuhaš preveliko dozo...da ne bom potem cela mehkauser posted image user posted image user posted image

*zvezdica* pa ti si iz Rad tako kot jaz!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bova malčke skupaj v vrtcu imeleuser posted image Bom šla jutri v Meto pogledat, sem ravno od te trgovine cel dan premišljevala, da je velika možnost da imajo ta čaj, samo se nisem uspela prikotaliti do tjauser posted image user posted image user posted image

mishel - kako lep fantek!! Res je kot angelčekuser posted image user posted image user posted image Sem se kar stopila ob pogledu nanj!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.7.2008 22:38:22   
Erin
Joooooooooooj  punce, kolk sem vam fouš...

Pa skoraj vse veste ko pridete s pregleda koliko g  ima približno vaše dete...meni nihče nič ne poveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj vam s pomočjo UZ izračunajo povprečno težo????

Če bi vsaj vedela koliko ima naš nagajivecuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.7.2008 22:46:01   
karmar
Erin tudi jaz imam tako srečo, da mi G nič ne pove... Če pa jo vprašam, mi pove kolko naj bi blo za tisti teden... hvala... to lahko tudi sama preberem! 
A, pol misliš da bi bla cela mehka po čaju?user posted image user posted image user posted image  Veš kaj- ti probaj, in če bo tak učinek mi sporoči, da ti pošljem viagro. Tako bom vsaj vedla, da se ga ne da naredit doma...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.7.2008 22:52:08   
Erin
No saj jaz se pa tudi potem orientiram po podatkih s te strani:

http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/

Vsaj nekaj...user posted image

Evo za moje tedne - 37 teden so ti podatki:

Povprečje:  3028 grams        Od-do:  2513g to 3543 g

A ti bi pa meni kar viagro poslala v takem primeru...ej ej ej ..pa misliš da je to pametno ker pričakujem fantka...bo štilček tako pokonci rinil da ga ne bodo mogli ven spravituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 10.7.2008 22:53:23 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.7.2008 22:54:40   
kaja02
user posted image user posted image user posted image user posted image , a te je mal strah

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.7.2008 22:57:32   
Erin
Mene? Česa? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.7.2008 23:00:06   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A ti bi pa meni kar viagro poslala v takem primeru...ej ej ej ..pa misliš da je to pametno ker pričakujem fantka...bo štilček tako pokonci rinil da ga ne bodo mogli ven spravituser posted image user posted image user posted image

[/quote

user posted image user posted image user posted image ... za krepat...user posted image user posted image user posted image
danes je luna, ne? Pa sej je vsak dan...]

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.7.2008 23:02:19   
kaja02
punce a veste da sem jaz danes po M nastopila 39. teden in da res že finiširam, jaz se kar držim datuma 6.8., tak da je to 37. teden, mi je bolj všeč, je še bolj oddaljen user posted image

me je kar mal strah v drugo rodit, pa čeprav sem prvič rodila vsega skup v slabi uri, si ne bi mogla želet lažjega poroda, sam tokrat pa se napetost stopnjuje. Strah me je kako bom to štručko prijela v roke in podobne stvari,ne vem al sem bila prvič tuk flegma, al kaj je bilo, res je da sem bila mlajša, manj zaskrbljena, sedaj pa me za vsako stvar skrbi, kaj če  bom kaj storila narobe in podobno, saj vem hormončki

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.7.2008 23:03:41   
kaja02
erin- ja da bo preveč štrlel in se bo kam zataknil

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.7.2008 23:13:23   
Erin
kaja - nč skrbet saj imaš že praksouser posted image user posted image user posted image Malo te trema daje, ko bo pa akcija boš pa pravi profi, boš videla. Glede PDP se pa nič ne sekiraj oz obremenjuj...ko bo dete pripravljeno bo napovedalo svoj prihod, pa naj bo to pred PDP na PDP ali po PDP... A ni fajn da ne veš kdaj te zvijeuser posted image

Ja upajmo da se štilček ne bo kam zatakniluser posted image ..kar s seboj naj ga vzame in v čimbolj mehkem stanju...še dodatne ovire pa res ne bomo potrebovaliuser posted image Kar prišpara naj ga za čez 20 let ko bom hotela vnučke metuser posted image user posted image user posted image uf...to je pa zgodejuser posted image user posted image user posted image

Punce sem ugotovila da sem jaz šema kupila napačen Bepanthen. Bi morala navadnega ki je za dojenčke in prsi sem pa plus ki je za oddrgnine...Buča jaz... kaj naj sedaj s tem...za mojega šparam če se bo ob rojstvu preveč napjančkov???user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.7.2008 23:17:08   
Erin
Vam posredujem link za tiste ki tudi prvikrat kupujete to mazilouser posted image :

http://www2.bayer-pharma.si/?topCid=189&cid=192&subCid=455&id=2693

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.7.2008 6:20:42   
naty13
Dobro jutroooooooooo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Noč je bila tako tako. user posted image  Ko ravno zaspim, je moj user posted image  dobil sms od kolega, da so dobili punčko. user posted image user posted image user posted image  In jaz dve ure ne zaspat. V teh dveh urah sem šla dvakrat na WC in enkrat pit. user posted image user posted image  Seveda smo spali v novih sobah zgoraj user posted image user posted image , je bilo treba še po stopnicah dol. user posted image  HB, da drugače ponoči ne hodim na WC, je nosečnost izjema. user posted image

Danes bo pa moj lubi peljal Nejca na bazenčka čofat. user posted image  Mami se bo pa mogla mal učit za ustni izpit, pa mal bom lenarila. user posted image  Zdej je večji del že pripravljen za prihod user posted image , samo še vrata bo treba montirat, pa od user posted image  postelco gor nest in jo postlat. user posted image

Erin, Karmar, Kaja - pa kaj se greste s temi štiliuser posted image user posted image user posted image , sem se kar zamislila, jaz mam tud user posted image  notri. Upam, da ni preveč bral z mano, da ne bo kakšno traparijo od vas pobral. user posted image user posted image user posted image user posted image

Karmar - tvoj ima pa res smisel za humor. Rodil se je zmaj. user posted image user posted image user posted image

Danes ponoči bo pa lilo kot iz škafa, ker imamo Gorenjke in Štajerke srečanje. Dobro, da ste Štajerke dopoldne, me pa popoldne. user posted image user posted image user posted image

Kaja - jaz sem tudi Nejca rodila v 35-45min, pa me je zdej že ene par dni kar stisnilo, kako bo. Takrat sem se prepustila toku dogodkov, ker nisem vedela, kako to gre. Zdej pa vem in me kar mal stiska, čeprav nisem mela bolečega poroda.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.7.2008 6:22:11   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia - glavni vhod pri H&M 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08 100% 
- Krysia
- Nevaeva  100%
- Buhtlček

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.7.2008 6:42:15   
naty13
Da še jaz mal luštov naredim

user posted image

user posted image

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.7.2008 7:54:35   
miškolinček
Naty,ful dobro pride tale soba,čisto drugače zgleda kot pa skice ki si mi jih takrat pokazala. Zdaj sem definitivno za da bomo mi tud malga princa mel. A je tisto zadaj zelena stena??? Izredno dobro zgleda,poživljajoče. Upam da mojga tud nhecam za tako močne barve,on bi mel vse belo.
Saj je meni tudi všeč klasika,samo otroško sobo bi pa res imela malo bolj živahno.

A si tud ti brala kok so ga sračkale babnice tle gor včeraj zvečer. Jaz sem malo prej preden so začele pogledala če je katera gor pa ni blo nobene pol sem šla pa spat (če lahko rečeš temu spanje).
Punce brez skrbi tisti štilčki so tako majhni na zčetku da komaj do izraza pridejo,tako da se ne bo nič nikamor zataknilouser posted image user posted image user posted image

A niste mogle spat al kaj? Vidim pa da vas že vse mal porod daje. Mene zaenkrat še ne pa sem imela zelo težak porod prvič,pač upam na lažjega drugič,pa komaj že čakam da bom končno malo bolj mobilna in ne tako neokretna tako da mi je vseeno. Upam da me korajža ne zapusti.

Erin, meni tud G. nič ne pove teže. Edino na zadnjem UZ ko sem vprašala če je dosti velik za to starost je rekla da je še prevelik. Potem sem jo pa vpršala koliko kg bi moral imet,pa je rekla.... in sem še enkrat vprašala,če jih moj ima (skrbelo me je da ni zahiran),pa mi je samo rekla da jih ima še preveč za svojo starost. Tako da tudi nič konkretnega ne izvem.
Po eni strani je boljše da ne veš,ker  prvič so mene strašili koliko je debel,pa da ima že skoraj 4 kg,pa še 1 mesec sem imela. Me je bla takšna panika kako bom jaz to dete ven spravila, ko se je pa rodil je bil pa čist povprečen, s 3250 g in 51 cm. Ne skrbi, tvoj je že zadosti velik tak da lohk danes tud na srečanje prideš,pol greš pa jutri že rodit,ne bo panikeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 11.7.2008 8:01:05 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.7.2008 8:20:24   
nell
Dobro jutro punce!

Mishel - kok je šikan tale vaš fant...me je kr prijelo, da bi js že tud cartala.

Srečanje - punce mene ne bo...zakaj...ne sprašujte, ker sem besna k user posted image user posted image user posted image . Moj brat rabi mojga za neke omare prestavlat in seveda mava sam en avto in greva že zdej za Zreče... podrl mi je vse načrte...zdej se tud pri mami čez vikend nam mogla cartat, ker greva že zvečer domov, ker ma moj druge načrte. Za pop***

Imejte se lepo, načvekajte se še zame, zgleda da bom na naslednjo priliko mogla počakat...če si nau takrat tud kdo kaj zmislu - grrr.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.7.2008 8:32:11   
anita goitan
jutro punce,
juhu danes začenjam 36.tedenuser posted image ,
uf Naty  super lepa sobica!!!!

Drage moje Gorenjke, lepo trenirajte jezičke, vse lepo pozdravljam, uživajte max!!

Evo še mal pa šibnem na bazen, močno upam da ne be prehude najstniške gužve, še prej si grem po litreturo v knjižnico in bom uživala, vam poročam kako blo!

Lep dan, se beremo zvečer, pa upam da bo vreme zdržalo glede na srečanje v KR in na Štajerskemuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.7.2008 8:40:20   
miškolinček
Anita,vreme bo boš vidla,je že zdaj vroče ko user posted image ,kaj šele bo.Me bomo čvekale zato da bo mal ohladitve, da bo mal vetrček popihal, da te ne bo sonček preveč opekel. Uživaj.

Jaz se pa tudi počasi odpravljam v laboratorij potem pa na pregled  h G. Me je že zdaj groza kok se bom skuhala,pa še z busom morm iti ker mava sam en avto in je moj v službi. Upam da se bo vsaj do cajta domov prmigal, da bom popoldne šla v Kranj. Sem mu strogo zabičala da mora biti doma, samo kaj ko,....

Javim kasneje kako je bilo na pregledu.

Aja, Sandra kje pa si ti danes?? A je bila po dolgem času dobra noč in še pančkaš? Kr privošči si. 

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.7.2008 8:49:42   
nell
Naty - čudovita, enkratna sobica - mi je tok všeč, da bi kr za svojga malčka tole enkrat kupla. A to je Mali princ??

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.7.2008 9:05:32   
ozziebo
Naty, ful luštna sobicauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!!

Mishel, tale tvoj David je pa res pravi cukr!!!!

Nell, kar navadi se, ko si nekaj splaniraš, imajo moški zihr nuuuuujnee stvari za opravljat!!user posted image  user posted image

Erin, saj Bepanten plus lahko prišparaš, čez kako leto ti bo fejst prav prišel.

Pa fajn čvekajte na srečanjih, sam da ne bo pol preveč treskalouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.7.2008 9:07:56   
ozziebo
Uh kolk sem se nasmejala user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2954398

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.7.2008 9:11:44   
Julija08
P******* zdaj je pa tud mene ven vrglouser posted image user posted image user posted image

No, na kratko.

Mishel David je res srčkan, pa ful ima luštkano oblekicouser posted image user posted image user posted image
Še malo pa bomo vse kazale slikce svojih čmrljev.

Jaz sem včeraj kupila malinove liste v Lj. na tržnici pod arkadami, pri uni gospe, ki prodaja zelišča. Zgleda čisto kot navadni posušeni listi, tako da mislim, da komot samo posušite tiste, ki jih imate doma (meni se ne dauser posted image ).

A si katera že masira presredek?
Sem G vprašala, če ima sploh smisel, pa mi je rekla, da škodovati ne more user posted image , no ja jaz sem bolj lene sorte za te stvari. Bom še videla, verjetno bom šla res kupiti tisto Weleda olje. Pa da vidimo.

Danes pa srečanje v Kranju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.7.2008 9:21:18   
tejkaz
Dan

Erin, kar pršparaj to kremo. Jaz porabim eno na mesec, ker ima Eva kar naprej potolčena kolena.

Kaja in Naty, tudi mene stiska. Prvič je trajalo sicer 4 ure pa ni bilo tako hudo, ker sem se tako kot Naty prav prepustila dogajanju pa še večino časa pod masko prespala, zdaj pa cvikam, ker vem kako bo.

Naty, luštkana sobica. Midva sva tudi nameravala kupiti Malega princa, potem sva se pa odločila, da ga bova kupila, ko bomo enkrat na svojem.

Anita, uživaj na bazenčku.

Erin, meni glede na mere trebuščka, glavice in stegnenice izračuna koliko naj bi bil težak dojenček. V ponedeljek pri točnih 34t je imel okoli 2300 g.

Mi je pa danes zjutraj Zoja Miša poslala sms. Njen dragi se muči z nakupom vozička. Rada bi kupila Jane-a v takšni barvi kot ga imam jaz, vendar so mu v Pikapolonci rekli, da ga še ne delajo. Hm, kdo ga je pa potem meni naredil user posted image Zoja Miša, bo verjetno v porodnišnici ostala do konca. Njeni princeski se še vedno mudi na svet. Počuti se sicer dobro.

Nič, lepo se imejte, se vidimo danes.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.7.2008 9:26:07   
čipka
Mogče ve veste kok se plača parminutni ultrazvok pri zasebnem g v Lj.? In v kolkem času pridem na vrsto?

user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?