sandra123
|
Erin, imaš prav, srajce so počakale , pa še nove se kar naprej pojavljajo na stojalu ...eh, danes je dan za likanje, tako, da se grem lotit še tista dva kupa perila za zlikat, pa se še potem kaj javim...moram v akcijo preden me mine ...Najbolj pomembno mi je, da imam zdaj za moja sončka vse pripravljeno, da je vse pripravljeno na njun prihod...upam, da bosta še malo počakala, ker še jaz nisem čisto pripravljena na njun prihod..včasih tudi mene malo panika zagrabi, sploh, ko pomislim, da bom potem prepuščena sama sebi s tremi otroci ...se je pa moj javil, da bo on enega hranil, da ne bom preobremenjena, sploh na začetku, ko jih je treba non stop pristavljati k prsim...sem kupila v BC komplet stekleničk za novorojenčka, kolegica mi je dala črpalko za prsi, od ene kolegice dobim sterilizator za stekleničke in grelec za stekleničke...Bomo že nekako Bom pa pridna in ne bom pretiravala z likanjem, obljubim No, zdaj pa grem v akcijo z likanjem...kar naprej me nekaj zmoti...telefon, sestra je prišla na obisk... Joooooooooooj, kako je pa zdajle zagrmelo ...tako sem se ustrašila, da me je kar dvignilo s stola, celo telo mi je odreagiralo...upam, da se nista moja sončka preveč ustrašila....ŠIBAM STRAN OD RAČUNALNIKA