|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
8.7.2008 11:34:57   
nell
ozziebo - čestitke za 8. obletnico poroke.

mishel - joj sem bla vesela, k sm prebrala post od tebe. Vidim, da se imate lepo, da se cartate in nam delate skomine user posted image user posted image user posted image . Vse dobro želim tebi in tvoji družinici.

veste kaj sem opazila, da se pozna, da sem na dopustu...veliko bolj vas lahk spremljam...prej sm skos neki laufala, tko da se mi zvečer tud dalo ni več. Zdej je pa kljub urejanju stanovanja, vseeno bolj umirjeno.

No sva pa imela obisk, tko da sva čiščenje kopalnice malo prestavila...zdej sva pozajtrkovala...nama je prijatelj prinesel domač sir iz Bovca - njamiii-če že raftat in kanjonat letos ne grem, bom vsaj njihov sir jedla - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj poa veselo na delo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.7.2008 11:36:22   
anita goitan
mah neč ne počivam, spet neki malam, jebeliš kot da imava grad ne stanovanje, ko bi najina pikica vedla kako vse rihtava da ko pride na svet bo vse fertik in bova samo za njo skrbelauser posted image

(odgovor članu andreja***)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.7.2008 11:50:58   
andrejaboris
Pri Maji gre pa zares! DRži se Maja t. ! MOgoče pa še bo vseeno nekaj časa v trebuščku!

Babike tolko le glejmo da bo vsaj 1 avgustovček/ avgustovka! Da ne bodo sami avgustoski julijčki, junijčki in septemberčki!user posted image user posted image user posted image

Oziebo čestitke za 8 let!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 8.7.2008 11:52:53 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.7.2008 11:53:20   
cebrca
tejkaz za petek ti še  sporočim kako in kaj, bom videla kako se bom počutila in koliko bom še sposobna vozit, ker zgleda, da me moj ne bo peljal. Se slišiva v petek dopoldne, a bo tko u redu?

sayuri user posted image user posted image user posted image za boljšo krvno sliko, kar tako naprej!

Maja T drži se, pa da te ne bodo preveč dolgo matrali. Želim ti da bi imela čim lažji porod, če pa kaže drugače, pa da bi se tvoja princeska še nekaj časa pocrkljala pri tebi na varnem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gajka hvala za obveščanje!

koš za plenice jaz bom z njim še malo počakala, da vidim, kako se obnese odnašanje vsak dan. cicmic pa je po moje imela v mislih tiste tanke prozorne PVC vrečke z ročaji, ki so navite na rolo in se jih na polici najde tam nekje blizu vrečk za zamrzovanje. Sem imela tudi jaz tiste v mislih, da bom vsako pleničko posebej zavila, potem pa v koš. Pa že tako jih rabim za vsakdanjo uporabo še za druge stvari.

adaptirano mleko  najbrž bom jaz šla iskat kakšen paketek za enkratno porcijo, ker imava daleč do lekarne, še dlje pa do LJ in user posted image res ne bo mogel zadnji trenutek iskat mleka. Naju bo potem bencin prišel dražje kot pa mleko!

MATEJKA jogi odpakiraš in ga odviješ, ter mislim da pustiš pri miru 12 ur, da se jedro jogija res normalno napne. Je že tri leta kar ga imava, pa sem že malo pozabila koliko časa mora prej stat brez obremenitve.

mishel lepo da si našla čas še za nas. Sem se pa kar topit začela ob tvojih besedah in sedaj komaj čakam na avgust. Lepo se crkljajte še naprej in da bo David še naprej tako priden oči pa tako skrben! user posted image user posted image user posted image user posted image

ozziebo si spremenila slikco avatarja na eno prav fletno! Pa čestitke za obletnico!

anita ti sama si bila preveč aktivna, pa se je user posted image manj premikal. Me je to na zadnjem UZ opozoril, če sem fizično bolj aktivna kot ponavadi, se to pozna na user posted image .

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.7.2008 11:55:55   
anita goitan
cebrca sem tudi jaz ugotavljala da zan bit to ja, preveč sem cel dan bla na fulla, in tudi ko sem si rekla sedaj se bom pa ulegla, boščka je bla tud ona na miru, ma sam da je vse ok, mal te stisne, jebeliš takojj sva bla v avtu.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.7.2008 11:56:51   
naty13
Erin odpustnico dobiš šele, ko vidim na tvojem tikerju 37t0d pregnant. user posted image user posted image user posted image  Pa itak morva še na user posted image  in user posted image , potem bo šele odpustnica. user posted image  Zame in zate odpustnice še ni. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.7.2008 11:59:25   
K_a_t_j_a
Misheuser posted image user posted image user posted image user posted image za vašeka korenjaka Davida!! Zdaj pa le uživajte!
Maja T. drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tattly lep bušek! user posted image user posted image user posted image
ozziebo ČESTITKE za 8.obletnico poroke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mene je sinoči nekaj špikalo in šraufalo, pa še trebuh mi je parkrat otrdel. Bomo videli kaj bo s tega. Rada bi videla, da bi bil naš user posted image še 14 dni v bušeku. Zdajle sem boljše, user posted image se nekaj na veliko preteguje notri pa še kolca ga. Tako, da ponoči nisem skoraj nič spala, pa še moj je tak smrčal.
Pleničke imama midva 2-5 kg, en paket od babylove, en opa pampers (sem jih dobila od kolegice). Koša za pleničke pa midva ne boma kupovala, boma kar sproti nosla dol v kanto.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.7.2008 11:59:26   
Erin
A dej noooooooouser posted image user posted image user posted image

Kaj pa če ticker spremenim?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.7.2008 12:08:15   
sandra123
Erin, imaš prav, srajce so počakaleuser posted image , pa še nove se kar naprej pojavljajo na stojaluuser posted image ...eh, danes je dan za likanje, tako, da se grem lotit še tista dva kupa perila za zlikat, pa se še potem kaj javim...moram v akcijo preden me mineuser posted image user posted image user posted image ...Najbolj pomembno mi je, da imam zdaj za moja sončka vse pripravljeno, da je vse pripravljeno na njun prihod...upam, da bosta še malo počakala, ker še jaz nisem čisto pripravljena na njun prihod..včasih tudi mene malo panika zagrabi, sploh, ko pomislim, da bom potem prepuščena sama sebi s tremi otrociuser posted image ...se je pa moj user posted image javil, da bo on enega hranil, da ne bom preobremenjena, sploh na začetku, ko jih je treba non stop pristavljati k prsim...sem kupila v BC komplet stekleničk za novorojenčka, kolegica mi je dala črpalko za prsi, od ene kolegice dobim sterilizator za stekleničke in grelec za stekleničke...Bomo že nekakouser posted image

Bom pa pridna in ne bom pretiravala z likanjem, obljubimuser posted image

No, zdaj pa grem v akcijo z likanjem...kar naprej me nekaj zmoti...telefon, sestra je prišla na obisk...
Joooooooooooj, kako je pa zdajle zagrmelouser posted image ...tako sem se ustrašila, da me je kar dvignilo s stola, celo telo mi je odreagiralo...upam, da se nista moja sončka preveč ustrašila....ŠIBAM STRAN OD RAČUNALNIKAuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.7.2008 12:15:54   
aradej
miškolinček imaš zs

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.7.2008 12:26:47   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Babike tolko le glejmo da bo vsaj 1 avgustovček/ avgustovka! Da ne bodo sami avgustoski julijčki, junijčki in septemberčki!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Daaann!!

Maja T. user posted image user posted image user posted image , izgleda da gre res zares. Lepo da si tako skulirana in si pred odhodom uspela še post pisati. Držimo pestke, naj bo čim lažje in naj čimhitreje mine.

Zoja Miša tvoja pikica pa naj le še malo počaka v bušiju user posted image user posted image user posted image . Bi morala biti med zadnjimi avgustovkami, ne med prvimi... Čuvaj se in upam da v P lepo poskrbijo zate user posted image .

Mishel - ti si pa tako lepo, kratko in jedrnato napisala kako se imate, da mi je kar solzica pritekla. Sem takoj dobila močno željo po tem da končno stisnem svojega malčka v naročje, ampak bo bolje če še malo počakamo... Nacartajte se še za nas malo user posted image

Mi gremo pa zdaj kosilce papat user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
8.7.2008 12:29:06   
anita goitan
evo vse pospravila, sedaj pa šibam v Lj do user posted image z vlakom, potem pa greva skupi po opravkih, lep dan, pazite nase, vas čitam zvečer!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
8.7.2008 12:42:57   
miškolinček
Aradej,ti maš tud ZS

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
8.7.2008 12:46:12   
Erin
Le kje se skrivata astrea in Neža7 ????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
8.7.2008 12:49:32   
bella02
Čveke, čveke, čveke, čveke, čveke ...
Od sobote sem vas spustila, pa imam za prebrat 8 strani!!! Sej je prav, zaposlene ste že na porodniški in se sigurno to pozna. Grem brat za nazaj in bom kar sproti komentirala, če ne bom do konca vse pozabila. Pa pojdimo ...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
8.7.2008 12:51:17   
miškolinček
Naty,user posted image user posted image user posted image  za izpit,je odleglo kaj. seznam za petek je pa prav lepo videt,upam da si ne premislite punce potem na koncu.

Saj ne vem a sem prav prebrala,da misli Maja kar rodit. Kaj pa je zdaj to a ni bla kao Sayuri prva na vrsti zdaj bo pa zgleda zadnja če bo šlo tko naprej. Punce počasi, saj se ne mudi.

Maja T.,če se ti je res začelo ti želim eno lepo zdravo user posted image ,pa čim lažji porod. Držimo pesti.

Aja,pa glede odpustnic,jaz je ne dam nobeni, lepo počakat na vrsto,potem pa po seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zgleda da je našim pikicam tok vroče noter da bi vse rade predčasno zapustile gnezdo.user posted image user posted image user posted image  Odpustnico z moje strani dobita samo Sandra pa Sayuri (pa ne preveč pred rokom),ostale pa kr lepo na rok čakat,a je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugač sploh ne bo avgustovčkov,pa še gužva je zdaj v porodnišnicah tok da se splača počakatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
8.7.2008 14:01:47   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

ozziebo si spremenila slikco avatarja na eno prav fletno! Pa čestitke za obletnico!

Ja, moj tamali pikec je, ko se je v nedeljo igral na igrišču. Sem končno spet privlekla fotoaparat iz omare in napolnila baterije, saj vsakič, ko sem hotela kaj slikat, niso bile napolnjene. Zdaj pa je na pultu, da ga večkrat vzamem sabo.

Punce, hvala za čestitke, tortica je pečena, še nadevat jo moram, potem pa njamiiiiiuser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
8.7.2008 14:07:42   
tejkaz
Odpustnico dobi vsaka, ko na tickerju piše 37t0d. Potem pa kakor hoče. Lahko vleče še 5 tednov.

MajaT, user posted image user posted image Da bo hitro minilo.

Mishel, tvoje poste je pa tako lepo brati. Lepo da se pridno crtljate. Pa kakšno slikico Davida še deli z nami.

Cebrca, važi. Se slišiva v petek dopoldan.

Bella, še vedno bereš? user posted image

Ozziebo, čestitke ob 8.obletnici.

Jaz šibam po Evo. Bom nesla s sabo škornjčke in palerino in bova še malo po lužah skakali.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2043
8.7.2008 14:14:53   
tejkaz
Julija, jaz sem včeraj poslala mail v porodnišnico Kranj in so mi odgovorili, da ne rabiš imeti nobenega posveta z anesteziologom, če veš kaj je to ultiva in kako deluje. Drugače pa potrebuješ napotnico od svojega G za posvet. Napotnica pa sicer za ultivo ni potrebna. Prideš v porodno sobo, rečeš da bi ultivo in ti jo dajo. Naslednji dan pa plačaš 80 Evrov. Jaz jo bom vzela, če bo hudo in se ne bom odpirala, če bo šlo pa z lahkotko, je pa ne bom vzela. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
8.7.2008 14:23:09   
bambi14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imam novičke od Maje T.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
8.7.2008 14:24:11   
bambi14
Joj kako sem srečna,...kr solzice so mi pritekle- ufffffffff, pa malo po računalniku kaplja.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
8.7.2008 14:28:37   
bambi14
Od Maje sem dobila sms,............Naši MajiT  in njenemu možeku se je rodila njuna srečica ZARA. Vsi trije so vredu in se že cartljajo.
ČESTITKE DRAGA MAJA T.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
8.7.2008 14:33:43   
nell
Oooooo .... lepa novička...samo da sta obe punci ok. Iskrene čestitke in veliko cartanja.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
8.7.2008 14:35:27   
Erin
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mami Maja T. ob rojstvu male princeske ZARE !!!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
8.7.2008 14:36:39   
Vilika
                                           user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAJA T!!!!!

BRVO, BRAVO!!!!

Je šlo pa res hitro. Lepo se cartajte!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful hudo, ravno zadnji cajt je prejela še voziček in ostalo kar je naročila... user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?