Maja T.
|
Jutro čvekice! Danes sem boljše, čeprav v ozadju me malo kljuva, sem pa včeraj na internetu in na RR pogledala in se je bolj ali manj vsem izšlo bp . Nekateri so se rodili čez 3 oz. 4 kg, tako da je UZ res ena ocena vrednosti, ki ni čisto 100%. Verjamem, da je z nama vse ok... , bom pa zdaj še več počivala in ležala na levem boku, da bo naša pupa dovolj papala. Katja in Mishel , super da je z vama ok in da imata tako pozorna moža. Vidve lepo počivajta in pazita vajina in še malo, pa boš Katja lahko šla domov . Lana to ni lahka odločitev, misli pa predvsem nase in na svojega . Vse dobro tvoji prijateljici ... Anaya reci tvojemu, da mu bo žal, če ne bo izkusil radost prihoda na svet vajinega . Erin sem pogledala v razpredelnici, vse štima, tudi kg naše , razen trebuščka, ki je za cca 1 teden manj. Je pa sreča, da je do zdaj bilo vse ok in da se je to zgodilo šele v 31 t., ko smo praktično že na koncu. Sem se z dvema včeraj pogovarjala, ko smo čakale v čakalnici in imata čisto isto zadevo. Bolj podrobno so ju spremljali, obe sta v 38 t. in bodo obema sprožili porod, ker ne pridobivata več na teži. Ampak sploh ni panike, ker sta oba čez 2,5 kg in bosta zunaj hitro nadoknadila kg. Ko sem včerajšnje zgodbe na RR brala in je bila pri dostih ista diagnoza, da so cca 2,5 kg, se je pa pri porodu izkazalo, da so bili breko 3 kg in več. Tako da, UZ res ni 100 %. Žanneža za pregled in za fletno . Naty hvala za in za neprespano noč.